al3x1k0 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Επειδή έχω καιρό καιρό να ασχοληθώ με την συγκεκριμένη συσκευή υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω; Ποια rom να ζητήσω; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Είναι απίστευτα αυτα που γράφονται περί καταστροφής μπαταριών από ρομ.... Η μπαταρία θα σβήσει στα 3,4 λογω παραμετρου του συστήματος... Αν κάποιος βρει τροπο να αλλάξει αυτή την παράμετρο, ας μου την πει και δεχομαι να υποβαλω την μπαταρια μου σε αυτη τη δοκιμασία. .. Δεν σχολιάζω αλλο... Eιπαμε και αλλη φορα ,καλυτερα μια φόρτιση παραπανω,παρα να κάψεις μπαταρία.Εχει αναφερθεί σε πολλά φορά οτι αρκετές rom όντως δημιουργούν θέμα.Μην σου κανει εντύπωση αυτό βρε. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Ρώτησα εδώ <<Πως βάζουμε δεύτερο λογαριασμο google στην emui 2.3_10.13>> και πήρα την απάντηση ότι <<Αν βάλεις το xposed framework, τη version 2.4.1, οι άλλες δεν δουλεύουν, έχει σχετικό module>>. Έβαλα το xposed, παω στα moduls και λέει ότι <<δεν βρέθηκαν xposed moduls>>. Κάποια βοήθεια; Εγώ πάντως κατάφερα τελικά να προσθέσω επιπλέον λογαριασμό Google μέσα από την εφαρμογή GOOGLE+, δοκίμασε το ;) Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mal_ossi Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 παιδια καλησπερα!! εχω το κινητο εδω και εναν(1) μηνα. ειναι ρουτ και εχω περασει μεσα την v4 laek. δουλευε ρολοι ωσπου ενας φιλος μ σημερα το πρωι ηθελε να κανει update to recovery. μπηκε λοιπον sto mobileuncle πατησε update recovery εκανε search αυτο μονο του. επειτα πατησε μια επιλογη και μετα το εκλεισε. απο τοτε το κινητο δεν ανοιγει. μαλλον ανοιγει και κολλαει στο λογοτυπο της coolpad στην αρχη. εχω ξενερωσει και δεν ξερω τι να κανω. ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ???????????????????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Πριν από αρκετές σελίδες που είχα ακόμα την a310 το είχα αφήσει και είχε σβήσει μια φορά μόνο του. Μετά έβαλα την μπαταρία και την μέτρησα με πολύμετρο και όντως πρέπει να ήταν στα 3.3. Για να δίνει η μαμά ρομ τιμή σβησίματος στα 3.6 κάτι παραπάνω θα ξέρει. Να ξεζουμίζεις την μπαταρία ως τα 3.3v σίγουρα δεν είναι καλό για την μακροζωία της μπαταρίας. Για τον φίλο που το παλεύει με ρουτ, μπορεί να δοκιμάσει να βάλει κάποια official ρομ με ygpd tools ή όπως λέγεται και να περάσει ότι recovery θέλει πριν περάσει την ρομ. Έτσι μετά θα μπορεί να κάνει ρουτ το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petntoul Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Επανέρχομαι σε ένα θέμα με ένα ελαττωματικό COOLPAD F1 που έλαβα από MINIDEAL. Μου προτείνουν να το στείλω πίσω και αυτοί θα μου στείλουν ένα άλλο τηλέφωνο γιατί τους είπα οτι δεν το θέλω αυτό το τηλέφωνο ακόμα και αν επισκευάζεται. Πως το χειρίζομαι? Ανοίγω dispute στο PayPal και το στέλνω πίσω, μένοντας 2 μήνες χωρίς τηλέφωνο? Θα μου στείλουν άλλο πίσω? Ζητάω full refund? Ειλικρινά πρώτη φορά μου τυχαίνει. (Μήπως γράφω σε λάθος topic?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 (edited) Μεθοδος Root για εκδοση "OFFICIAL 036" : Τελικα παιδια, μετα απο αρκετο ψαξιμο στις παρα πολλες σελιδες της συσκευης, διαβασα ενα comment οτι με την 1.7.9 εκδοση του VRoot γινεται η δουλεια σωστα. Καλο θα ηταν να μπει και αυτο ως sticky στην αρχικη σελιδα διοτι κι' αλλα παιδια ειχαν το ιδιο θεμα (παρελαβαν αrootαριστη συσκευη) και ενδεχομενως στο μελλον να υπαρξουν κι' αλλα. Εδω λοιπον το link για την 1.7.9 εκδοση του Vroot που δουλεψε στην Official 036: http://d-h.st/8gB Χρειαζεται απλη εγκατασταση του .exe στον υπολογιστη μας και τρεξιμο της εφαρμογης. Στη συνεχεια αφου τελειωσουν ολες οι αυτοματες διεργασιες, συνδεουμε τη συσκευη με το USB Cable και την αναγνωριζει. Εν τελη παταμε "Root" και ολα τα υπολοιπα γινονται απο μονα τους. Edited October 29, 2014 by c0rpse_grinder Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Eιπαμε και αλλη φορα ,καλυτερα μια φόρτιση παραπανω,παρα να κάψεις μπαταρία.Εχει αναφερθεί σε πολλά φορά οτι αρκετές rom όντως δημιουργούν θέμα.Μην σου κανει εντύπωση αυτό βρε. Κώστα, η μπαταρίες ειναι τεχνολογίας που επιτρεπουν τη επαναφόρτιση σε οποιαδήποτε σημειο της κατάστασης τους. Οποις θέλει, μπορει να φορτίσει το κινητο του π. χ. Καθε βραδυ, οπότε δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Αυτό, ομως, που θελω εγώ είναι η μέγιστη δυνατή αυτονομία που μπορω να εχω, ας πουμε σε μια περίπτωση ανάγκης. Γι αυτο και το πουσαρω το μηχανημα. Για να ξερω.. Αν δεν δοκιμάσω, δεν θα ξέρω.... Μεχρι στιγμής, η 310, τα σπάει. Φυσικά, δεν θα την στραγγίζω συνέχεια. Αλλά, για το καλό όλων οσων την χρησιμοποιούν μαζί και εγω, κάποιος πρέπει να... δοκιμάσει :happy: Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon1984 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 παιδια καλησπερα!! εχω το κινητο εδω και εναν(1) μηνα. ειναι ρουτ και εχω περασει μεσα την v4 laek. δουλευε ρολοι ωσπου ενας φιλος μ σημερα το πρωι ηθελε να κανει update to recovery. μπηκε λοιπον sto mobileuncle πατησε update recovery εκανε search αυτο μονο του. επειτα πατησε μια επιλογη και μετα το εκλεισε. απο τοτε το κινητο δεν ανοιγει. μαλλον ανοιγει και κολλαει στο λογοτυπο της coolpad στην αρχη. εχω ξενερωσει και δεν ξερω τι να κανω. ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ???????????????????????????? Πάτα το power Μαζί με vol up. Αν το κινητό μπαίνει στο recovery δεν έχεις προβλημα. Κάνεις πάλι τα wipes και περνάς εκ νέου όποια rom θέλεις. Αν δεν μπαίνει recovery τότε μοναδικές επιλογές σου είναι το SPFT η ακομα καλύτερα το ygdp tools. Για το τελευταίο βρές μια official rom σε cpb και φλασαρε την. Υπάρχει οδηγός στο modaco. Αν περάσεις καλά τους drivers ολα τα άλλα είναι εύκολα. Παράθεση Sony Ericsson GA 628-Sony Ericsson T10s-Nokia 8850-Panasonic X70-Motorola V3-Samsung D500-Sony Ericsson K750i-Sony Ericsson Hazel-Lenovo A660-Lenovo A820-Coolpad F1-THL 5000-Elephone P8000- Oukitel k6000 Plus - Xiaomi Redmi 9 4gb/64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Παιδιά με την rom PURE AOSP του Jolvano δεν μου βρίσκει καθόλου σήμα gps. Φταίει η rom λέτε;; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Μεθοδος Root για εκδοση "OFFICIAL 036" : Τελικα παιδια, μετα απο αρκετο ψαξιμο στις παρα πολλες σελιδες της συσκευης, διαβασα ενα comment οτι με την 1.7.9 εκδοση του VRoot γινεται η δουλεια σωστα. Καλο θα ηταν να μπει και αυτο ως sticky στην αρχικη σελιδα διοτι κι' αλλα παιδια ειχαν το ιδιο θεμα (παρελαβαν αrootαριστη συσκευη) και ενδεχομενως στο μελλον να υπαρξουν κι' αλλα. Εδω λοιπον το link για την 1.7.9 εκδοση του Vroot που δουλεψε στην Official 036: http://d-h.st/8gB Αυτό που λέω εδώ, το είχες δοκιμάσει; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5712651#post5712651 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Γενικα παρα πολυ καλη ρομ η emui Unicom αλλα εχω ενα προβλημα. Οταν με καλουν αλλα και οταν καλω καποιον μου δειχνει μονο τα πρωτα 6 γραμματα της επαφης. Τη φλασαρα ξανα και ξανα κανοντας ολα τα wipe αλλα το προβλημα παραμενει. Εχει συμβει και σε κανεναν αλλο? Σε μένα με Emui unicom δουλεύει μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Ρώτησα εδώ <<Πως βάζουμε δεύτερο λογαριασμο google στην emui 2.3_10.13>> και πήρα την απάντηση ότι <<Αν βάλεις το xposed framework, τη version 2.4.1, οι άλλες δεν δουλεύουν, έχει σχετικό module>>. Έβαλα το xposed, παω στα moduls και λέει ότι <<δεν βρέθηκαν xposed moduls>>. Κάποια βοήθεια; Έβαλες το xposed, εγκατέστησες το framework; Αφού εγκαταστήσεις το framework (γιατί εσύ έχεις βάλει μόνο τον εγκαταστάτη) κάνεις επανεκκίνηση για να δουλέψει και μετά υπάρχει επιλογή να κατεβάσεις modules, μέσα δεν έχει κανένα. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 (edited) Αυτό που λέω εδώ, το είχες δοκιμάσει; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5712651#post5712651 Δεν το ειχα δει το συγκεκριμενο, ισως να λειτουργει και αυτο, απλα πιστευω καλο θα ηταν να μπει κατι σχετικα με το root της συσκευης σε sticky Edited October 29, 2014 by c0rpse_grinder Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Γενικα παρα πολυ καλη ρομ η emui Unicom αλλα εχω ενα προβλημα. Οταν με καλουν αλλα και οταν καλω καποιον μου δειχνει μονο τα πρωτα 6 γραμματα της επαφης. Τη φλασαρα ξανα και ξανα κανοντας ολα τα wipe αλλα το προβλημα παραμενει. Εχει συμβει και σε κανεναν αλλο? Κάνε αυτό εδώ: Κατέβασε από το Playstore το Twitch! Contacts Formatter και τρέξε το, μόνο από τα settings του πήγαινε πρώτα εκεί που λέει Phone type και επέλεξε Check and Update Phone types. Πριν κάνεις οτιδήποτε κράτα ένα backup των επαφών σου στην sd card. Μετά τρέχεις το πρόγραμμα, κάνεις save selected και είσαι έτοιμος. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν το ειχα δει το συγκεκριμενο, ισως να λειτουργει και αυτο, απλα πιστευω καλο θα ηταν να μπει κατι σχετικα με το root της συσκευης σε sticky Στον οδηγό για το unbrick εξηγώ και το πως rootάρεται. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 (edited) Στον οδηγό για το unbrick εξηγώ και το πως rootάρεται. Λογικο μου φαινεται εφοσον δεν εχω bricked device να μην ασχοληθω με τον unbrick οδηγο! :lol: Τουλαχιστον ας αναφερθει οτι υπαρχει εκει καποια βοηθεια σχετικα με το rootαρισμα :cool: Edit: Επισης ισως να ηταν καλο να ανανεωσεις στον οδηγο το Link του VRoot καθως πχ στην δικη μου εκδοση (ΟFFICIAL036) η 1.7.3 που παραθετεις δεν θα εκανε τιποτα. :worry: Edited October 29, 2014 by c0rpse_grinder Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Λογικο μου φαινεται εφοσον δεν εχω bricked device να μην ασχοληθω με τον unbrick οδηγο! :lol: Τουλαχιστον ας αναφερθει οτι υπαρχει εκει καποια βοηθεια σχετικα με το rootαρισμα :cool: Edit: Επισης ισως να ηταν καλο να ανανεωσεις στον οδηγο το Link του VRoot καθως πχ στην δικη μου εκδοση (ΟFFICIAL036) η 1.7.3 που παραθετεις δεν θα εκανε τιποτα. :worry: Αφ' ενός δεν μπορώ να επεξεργαστώ πια το post, μόνο μέσω ενός moderator, αφ' ετέρου αν το διαβάσεις ολόκληρο θα δεις ότι γράφω "βάλτε το Αγγλικό VRoot 1.7.3 από το link που δίνω και μετά ρίχτε από πάνω το τελευταίο Κινέζικο (το οποίο όταν έγραψα τον οδηγό ήταν το 1.7.8) ώστε να αναβαθμιστεί αλλά να σας μείνει η Αγγλική γλώσσα". ;) Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 (edited) Οκ, απλα καποιος που απλα θελει να κανει root δεν εχει προφανη λογο να επισκεφτει τον unbrick guide (εκτος κι αν καπου επισημανθει πως εκει θα βρει βοηθεια και για το root), that's all. Στον οδηγο εκανα skim through, δεν τον διαβασα αναλυτικα! Edited October 29, 2014 by c0rpse_grinder Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 μ@λ@κια αν εχει οντως προβλημα η a310 με την μπαταρια γιατι σαν βαση ειναι πολυ καλη ρομ και ειδικα απο camera η ποιοτητα ειναι η καλυτερη. Εκανα καλιμπραρισμα την μπαταρια και θα το αφησω να αδειασει εντελως να δω τι θα γινει.Ελπιζω να στρωσει. η aosp του laek ποια rom εχει σαν βαση?Port ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Λίγο άσχετη ερώτηση αλλά το Google Fit από το Google Play σας δουλεύει? Με laek.17 v3 μου crashaρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Λίγο άσχετη ερώτηση αλλά το Google Fit από το Google Play σας δουλεύει? Με laek.17 v3 μου crashaρει Σήμερα το δοκίμασα κρασαρει και μένα με laek v4 Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Λίγο άσχετη ερώτηση αλλά το Google Fit από το Google Play σας δουλεύει? Με laek.17 v3 μου crashaρει παιζει να θελει pedometer η καποιον αλλο σενσορα που δεν εχουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alpri Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Μεθοδος Root για εκδοση "OFFICIAL 036" : Τελικα παιδια, μετα απο αρκετο ψαξιμο στις παρα πολλες σελιδες της συσκευης, διαβασα ενα comment οτι με την 1.7.9 εκδοση του VRoot γινεται η δουλεια σωστα. Καλο θα ηταν να μπει και αυτο ως sticky στην αρχικη σελιδα διοτι κι' αλλα παιδια ειχαν το ιδιο θεμα (παρελαβαν αrootαριστη συσκευη) και ενδεχομενως στο μελλον να υπαρξουν κι' αλλα. Εδω λοιπον το link για την 1.7.9 εκδοση του Vroot που δουλεψε στην Official 036: http://d-h.st/8gB Χρειαζεται απλη εγκατασταση του .exe στον υπολογιστη μας και τρεξιμο της εφαρμογης. Στη συνεχεια αφου τελειωσουν ολες οι αυτοματες διεργασιες, συνδεουμε τη συσκευη με το USB Cable και την αναγνωριζει. Εν τελη παταμε "Root" και ολα τα υπολοιπα γινονται απο μονα τους. Δεν μου αναγνωρίζει την συσκευή καν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponemeno Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Έβαλες το xposed, εγκατέστησες το framework; Αφού εγκαταστήσεις το framework (γιατί εσύ έχεις βάλει μόνο τον εγκαταστάτη) κάνεις επανεκκίνηση για να δουλέψει και μετά υπάρχει επιλογή να κατεβάσεις modules, μέσα δεν έχει κανένα. Δεν κατάφερα τίποτε. Τα κατάφερα όμως με το google+ που μου πρότεινε κάποιος πιο πάνω. Ευχαριστώ πάντως για την πολύτιμη βοήθειά σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Δεν μου αναγνωρίζει την συσκευή καν... Εχεις ενεργοποιησει usb debugging κτλ? Τα windows το βλεπουν κανονικα κατα τ'αλλα? Δεν πιστευω να χρησιμοποιεις usb 3.0 θυρα? Αν εισαι οκ με ολα τα παραπανω δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο προς το παρον.. Και εσενα αrootαριστο σου 'ρθε στην Official 036? Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts