Jump to content

apollon1984

Members
  • Δημοσιεύσεις

    330
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by apollon1984

  1. apollon1984

    Lenovo K80

    Σε ευχαριστω πολυ φιλε.
  2. apollon1984

    Lenovo K80

    Καλημέρα και από εμένα. Μια ερώτηση έχω να κάνω στους κατόχους μιας και με ενδιαφέρει το τηλέφωνο. Οι rom που προτείνονται στις προηγούμενες σελίδες είναι και για τα δύο μοντέλα 2/32 και 4/64 ή μόνο για το πρώτο;
  3. Όταν λέει ο φίλος από πάνω sd δεν εννοεί κάρτα μνήμης. Εξάλλου είναι αδύνατο να μπρικάρεις κάρτα μνήμης. Με τα αρχικά sd εννοεί τον snapdragon. Πάντως δεν θα συμφωνήσω μαζί του. Όσο εύκολο είναι να μπρικάρεις mtk (όντως μπρικάρονται χίλιους δύο τρόπους) άλλο τόσο εύκολο είναι να τους επαναφέρεις. Έχω καταφέρει να ξυπνήσω από λήθαργο mtk "χτυπώντας" το με πολύμετρο στα test points του. Άλλωστε η διαδικασία φλασαρίσματος στα mtk με flashtools είναι γενικότερα πολύ πιο εύκολη από αυτή που υπάρχει στα snapdragon.
  4. OK. το λινκ. Να είσαι καλά φίλε σε ευχαριστώ. Καλή χρονιά εύχομαι σε όλους!
  5. Φλασαρισμα της ρομ με dirty flash. Το φιξ του gps στο παραπάνω λινκ διορθώθηκε Το link που έχεις δώσει δεν δουλεύει. Αν μπορείς ξαναβάλτο.
  6. Παντως στο δικο μου thl5000 που το δοκιμασα οχι απλα δεν δουλεψε αντιθετως μου κατεστρεψε και το ηδη υπαρχων. Αφου το φλασαρα απο την αντιστοιχη recovery πλεον δεν βλεπει καθολου gps στο κινητο. Στο gps test μου λεει no gps ενω το εχω ανοικτο. Ισως δεν λειτουργει τελικα για ολα τα mediatek.
  7. Εφόσον έκανες το update πάνω στην custom rom που είχες ήδη εγκατεστημένη σίγουρα έχασες το root, το custom recovery που πιθανόν να είχε εγκατεστημένο και το τηλέφωνο σου θα επανήλθε στην official κινέζικη rom που έχει μόνο αγγλικά και κινέζικα σαν γλώσσες καθώς και με ένα σωρό κινεζικες εφαρμογές χωρίς google play. Για να επανέλθεις στην προηγούμενη κατάσταση πρέπει να ρουτάρεις πρώτα το τηλέφωνο σου. Πέρασε τους drivers (υπάρχει το link κάπου μέσα στο forum) και χρησιμοποίησε είτε το root genius είτε το Kingo root. Mετά θα εγκαταστήσεις μέσω του προγραμματος Mobileuncle tools μια custom recovery (cwm η twrp θα τις βρεις και τις δυο στο needrom) και μέσω της recovery θα φλασάρεις μια custom rom όπως είχες και πριν προκειμένου να επανέλθεις στην προηγούμενη κατάσταση.
  8. Δοκίμασες να περάσεις την Kit kat που έχει στο needrom;
  9. Είσαι σίγουρος οτι δεν μπορεί να πάρει lollipop εξαιτίας του 32bit επεξεργαστή του; Νομίζω οτι δεν έχει σχέση μιας και το Lg g2 με το ίδιο επεξεργαστή θα πάρει Lollipop το προσεχές διάστημα.
  10. apollon1984

    Jiayu S3

    Επειδή αν δεν κάνω λάθος μπαίνει σε fastboot mode με vol down και power δοκίμασες μήπως έχει μπλοκάρει το vol. down button του κινητού σου και σε πετάει σε bootloader οτι και αν κάνεις;
  11. Αν θυμάμαι καλά η lenovo χρησιμοποιεί το πρότυπο omtp και όχι το ctia οπότε πρέπει να βρεις ακουστικά που αντιστοιχούν στο πρώτο πρότυπο. Αν δες βρεις μπορείς να δοκιμάσεις και τα ctia με έναν αντάπτορα που τα μετατρέπει σε omtp. http://pc-at-home.gr/Sony-adapter-CTIA-to-OMTP-converter-cable-for-handsfree
  12. Κατέβασε την official του Lenovo απο εδώ : http://www.ulozto.cz/x3uYtRYt/a820-s138-stock-v3-7z Φλασαρέ την με flash tools. Αυτή η rom περιέχει τα σωστά ebr για τo stock partition της εσωτερικής μνήμης οπότε λογικά μετά το φλασάρισμα θα στρώσει.
  13. Νομίζω ότι εννοούσε αυτήν : http://www.needrom.com/download/emui-3-0-build-258-multilanguage/
  14. Ο nova launcher λειτουργεί κανονικά στην coolui by misha124
  15. Το backup της rom το παίρνεις μέσω custom recovery, είτε cwm είτα twrp. Υπάρχει οδηγός πως θα τις εγκαταστήσεις στην τρίτη σελίδα.
  16. Επειδλη και εγώ ήμουν με την 039 αρκετό καιρό και προσωπικά μου αρέσει αρκετά με το coolui απλά έκανα την μετάβαση σε official kitkat 023 και είμαι πολύ ευχαριστημένος όσο και στις official jb.
  17. Κατέβασε απο το Play το root checker τρέξτο και δες αν είσαι root. Αν δεν είσαι υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να γίνεις (Κingo Root, VRoot κ.α). Ξεκίνα απο εκεί και βλέπουμε.
  18. Κατ' αρχήν από που πήρες το τηλέφωνο; Έχεις τσεκάρει αν είσαι ρουτ η όχι;Και για τα δύο πραγματάκια που ζητάς πρέπει να είσαι root.Στο θέμα με τα μηνύματα απλά εγκαθιστάς μια third party εφαρμογή μηνυμάτων απο το store (gosms, textra, handcent κλπ) και παγώνεις την εργοστασιακή με το titanium. Για το δεύτερο μέσω engineering mode στο Mobileuncle tools θα κάνεις κάποιες τροποποιήσεις με πολύ προσοχή όμως γιατί είναι επικύνδυνο να παίζεις με το ηχείο αν δεν ξέρεις μπορεί να του κάνεις ζημιά (έχει αναλυτικό οδηγό για αυτό στην πρώτη σελίδα)
  19. Εδώ : http://www.aliexpress.com/item/100-Original-Replacement-Battery-Back-Cover-with-side-keypad-For-Coolpad-F1-8297-8297W/32247202529.html
  20. Αφού έχεις custom recovery απλά φλάσαρε μέσω twrp ένα zip αρχείο για root permissions είτε το supersu zip είτε το kinguser zip. θα τα βρεις εδώ : http://forum.xda-developers.com/apps/supersu/2014-09-02-supersu-v2-05-t2868133 http://www.datafilehost.com/d/dc9fae43
  21. Δεν πρόκειται να περάσεις το google play με αυτόν τον τρόπο. Πρέπει να φλάσαρεις ένα πακέτο των gapps μέσω recovery για την σωστή έκδοση android που πρόκειται να χρησιμοποιήσεις. Η unicom πρέπει να είναι 4.4.2 λογικά οπότε κατέβασε τα σωστά gapps από εδώ : http://www.thedroid.net/download-google-apps-gapps-android-kitkat-3116/ και εν συνεχεία φλάσαρε τα μέσω του recovery που έχεις περασμένο.
  22. Εδώ είσαι : http://www.aliexpress.com/item/100-Original-Coolpad-Great-God-F1-Leather-Case-Coolpad-8297-Case-Gift-Screen-Protector-free-shipping/2029113924.html
  23. Η κάμερα είναι η κλασική jb. Καλή σε συνθήκες φωτός αλλά χωλαίνει σημαντικά οταν αρχίσει να πέφτει το σκοτάδι. Δοκίμασα και με a better camera αλλά τα επίπεδα της kk δεν τα πιάνει. Απο μπαταρία σίγουρα δεν έχει την αυτονομία της Micromax. Mου θύμισε λίγο mlais για όσους την έχουν δοκιμάσει. Πιστεύω με αρκετή χρήση να βγάζει μια μέρα τουλάχιστον (η και μιάμιση).
×
×
  • Create New...