filosofos77 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Yeah, το Chinatronic απο aliexpress ειναι το πιο γρηγορο κ αξιοπιστο μαγαζι που εχω αγορασει μεχρι στιγμης. Τροποποιησεις πρεπει να κανεις αλλαζοντας την ΡΟΜ που θα σου ερθει αλλα υπαρχει αναλυτικος οδηγος κ θα εισαι ΟΚ! Καπου ακουσα για δωρο ενα OTG καλωδιο, νομιζω το κινητο δεν υποστηριζει OTG. Για οσους ενδιαφερονται, μετα απο 2 μιση εβδομαδες χρησης το κινητο ειναι απιστευτα πολυτιμο κ δεν μου εχει βγαλει προβλημα-κολημα οτι και να του εχω περασει πανω. Το συνιστω σε ολους, με οποιαδηποτε εμπειρια απο κινητο. ok,στείλε αν μπορείς το link για παραγγελία,βλέπω μες τη βδομάδα να το κλείσω.Φαντάζομαι παίζει Paypal? Ελπίζω αν χρειαστώ βοήθεια μετά για τα περετερο να είστε εδω:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 (edited) ... Εβαλα την MIUI ρομ κ το κινητο παει πολυ καλα, μονο μειονεκτημα προς το παρον οτι δεν εχει Ελληνικα αλλα λειτουργουν ολα οπως πρεπει, χωρις πειραγμα απο Uncle, μικροφωνο, ηχοι ολα ειναι κορυφη κ πεντακαθαροι κ δυνατοι (ηχος πολυ ανωτερος απο AOSP), επισης με συνδεση USB βλεπει κ την Mobile Phone κ την SD!! ... Εγραφα καπου για την οθονη του Xiaomi M2A, τα ξαναειδα απο κοντα κ μπορω να πω 100% οτι το Coolpad σε θεμα οθονης ειναι ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ, σε σημειο τρομακτικο. Πραγματικα η οθονη του κινητου ειναι χαρμα οφθαλμων. Με την MIUI το ηχειο ειναι πολυ δυνατο κ καθαρο. Σιγουρα αμα το ακουμπησεις κατω θα κοψει λιγο αλλα ειναι πολυ δυνατο οποτε μου φαινεται οτι ακουγεται μια χαρα. Μπορει να ειναι λογω της αναβαθμισης των Drivers που εχει η ΡΟΜ σε 075 (ported απο την Κινεζικη εκδοση του κινητου).... Yeah, το Chinatronic απο aliexpress ειναι το πιο γρηγορο κ αξιοπιστο μαγαζι που εχω αγορασει μεχρι στιγμης. ... Για οσους ενδιαφερονται, μετα απο 2 μιση εβδομαδες χρησης το κινητο ειναι απιστευτα πολυτιμο κ δεν μου εχει βγαλει προβλημα-κολημα οτι και να του εχω περασει πανω. Το συνιστω σε ολους, με οποιαδηποτε εμπειρια απο κινητο. Μετά από όλα αυτά πείστηκα και το παρήγγειλα και 'γω από το Chinatronic. (Ήμουν ανάμεσα σ' αυτό, το Honor 3C και το ("παλιό" καλό!) lenovo S820.) @johnickz1. Μπορείς να δώσεις Link για τη MIUI; Για θήκη λέω για την http://www.aliexpress.com/item/Original-advanced-smart-PU-leather-flip-case-holder-cover-for-Coolpad-F1-8297-Phone-battery-cover/1695115192.html . Την έχει βρει κανείς σε μαύρο; υπάρχει καμιά άλλη πρόταση; Το θέμα είναι να προστατεύει, αλλά να μην αυξάνει πολύ το πάχος. Edited May 22, 2014 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shikabalidis Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Γεια σας παιδες Το πήρα και εγώ απο chinatronic aliexpress..πολύ γρήγορη παράδοση (15 μέρες) Τ κινητό δεν ξέρει τι θα πει κόλλημα. Φλασαρα την aosp ρομ γιατί όπως το στείλανε έβγαζε πολλά κινέζικα μηνύματα. Παρατήρησα οτι με την Ρομ που ήρθε στο antutu έβγαζε 27700 ενω με αυτήν την Ρομ περιπου 26700.βέβαια δεν με πολυνοιαζει γιατί κ έτσι σφαίρα παει. Αν μπορεί κάποιος να μας πει αν δουλεύει καλά η miui (αν και βλέπω να μην κρατιεμαι και να την φλασαρω κ εγώ για τεστ) και ποσο βγάζει στο antutu. Το μόνο μου παράπονο.. Δεν έχει otg. Και σε πολλά σάιτ που το πουλάνε γράφουν οτι υποστηρίζει.. Περίμενα να έχει αλλά δεν πειραζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Με aosp εβγαλα 28000 ( ναι αλήθεια ) κ με miui βγάζω 27800. Τρέξε το πρόγραμμα με το που ανοιξεις το κινητό για να μην έχει φορτωμένο τίποτα!! Για miui ψάξε στα προηγούμενα ποστ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 (edited) ...Μπορείς να δώσεις Link για τη MIUI;... ...Για miui ψάξε στα προηγούμενα ποστ!! Τα έχω ξαναδιαβάσει όλα, αλλά δεν το βρήκα. Μήπως εννοείς, αυτή από το needrom: http://www.needrom.com/mobile/f1-miui-8297w/ ? ή αυτή από το movilesdualsim: http://www.movilesdualsim.com/tema/rom-miui-v5-17-052014-coolpad-f1-8297w.66867/ ? Edited May 23, 2014 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση σε miui 4.5.17 από το κινέζικο αλλά δεν γινόταν. Συνέχεια έκανε επανεκινησεις το λογότυπο του κινητού. Κατάφερα να μπω σε recovery και έβαλα την 4.5.16 από το needrom. Το backup του miui δουλεψε κατά περίπτωση αλλά έκανε την δουλειά του. Μπαινω στο μενού του miui για αναβαθμίσεις και λέει οτι η τελευταία ειναι η υπάρχουσα 4.5.16 οποτε την συστήνω απο το needrom. Το miui αρχισα να το συνηθίζω και αν βγαζει συχνα αναβαθμίσεις θα είναι και πολύ πρώτο Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Εχει Ελληνικα η εκδοση απο το needrom Hammer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siruz Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 μια ερώτηση , θα μπορούσε κάποιος που να έχει το κινητό και να έχει και την θήκη της nillkin με το παραθυρο μπροστά(ή άλλη αντίστοιχη) να μας πει αν το κινητό υποστηρίζει hall function? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Μπααα, αλλα θα βγαλουν, απλα χρειάζονται Έλληνες μεταφραστές. Εχουν κάνει πολύ καλή δουλειά πάντως και το κινητό δουλεύει απροβληματιστα εκτος απο κάτι ψιλοατέλειες... Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Βρηκα κατι μεταφρασεις απο την MIUI-Hellas για καινουργιες εκδοσεις MIUI κ ελπιζω να δουλευουν, μου ειπε αυτος που κανει την ROM οτι θα τις βαλει στην επομενη εκδοση. Ελπιζω να δουλευουν μια χαρα!! Τι ψιλοατελειες εχει μαν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Την ημερομηνια την βγαζει Αμερικανικα πρωτα δηλαδή το μήνα οσο και να άλλαξα τις ρυθμίσεις , για την απενεργοποιηση της 1ης ή 2ης sim πρεπει να πατήσεις την απενεργοποιηση και μετα το πλήκτρο πισω για να δουλέψει. Στην εγγραφη βίντεο στα 720p που γραφω κανει ψιλοκοληματα και κατι άλλα που δεν θυμάμαι, αλλα ειναι ψιλα και πιστεύω ότι θα διορθωθούν. Οι ανθρωποι εχουν ενσωματώσει πολλές εφαρμογές στις ρυθμίσεις τους που κανουν την miui πολυ λειτουργική αν την μάθεις - συνηθίσεις. Το backup της ειναι πολύ απλό, αλλά δεν κράτησε τα permission απο τις εφαρμογές και το θεμα. Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Θα δωσω μια ευκαιρεια στην καινουργια εκδοση του Lbxb οταν βγει γιατι εκτος απο αυτο που λες για την ημερομηνια σε ολα τα αλλα ειναι κομπλε κ αν δω οτι δεν μπαινει η εχει τιποτα αλλα θεματα τοτε θα δοκιμασω απο την Needrom οταν με το καλο βγει με τα Ελληνικα (του στειλα το λινκ τωρα περιμενουμε για την επομενη εκδοση του)!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Έχει βρει κανείς LewaOS για το μοντέλο μας; Μόνο για 8297 έχει στο needrom... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Απιστευτα αργο το merimobiles 2 βδομαδες εκλεισα σημερα και ακομη ουτε ενδιαμεσο σταθμο δεν επιασε το αεροπλανο ,ακομη σε Item in conta IPS, IPS ειναι,καλες 20+ μερες την κοβω την δουλεια! Βρε οταν λεω εγω! Αγορα στις 9/5 και χθες μου βγαζει 2014-05-24 17:56:07 GRATH Despatched to ATC , ο ενδιαμεσος σταθμος που ελεγα,βρε μπας και υπαρχει και το υπεραργο ταχυδρομειο και το διαλαξαν για να πατσισουν τα 15$ που εκοψαν απο την τιμη? Οι θηκες που αγορασα μετα απο 2 μερες απο ebay εχουν φτασει ηδη στο ταχυδρομειο της περιοχης μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Μολις το παρειγγειλα κι εγω απο chinatronic... 181.33$ μαζι με το πακετο εξαρτιματων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Αχρειαστο να μας ειναι αλλα ειναι ενα πολυ αναλυτικο βιντεο! http://www.youtube.com/watch?v=1UyxioFC7gg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 ... Οι θηκες που αγορασα μετα απο 2 μερες απο ebay εχουν φτασει ηδη στο ταχυδρομειο της περιοχης μου! Μπορείς να δώσεις Link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 http://www.aliexpress.com/item/Original-Coolpad-F1-Octa-Core-WCDMA-5-inch-Coolpad-F1-2G-RAM-13MP-Camera-1280-x/1824573104.htmlhttp://www.aliexpress.com/item/Original-Coolpad-F1-Octa-Core-WCDMA-5-inch-Coolpad-F1-2G-RAM-13MP-Camera-1280-x/1824573104.html απο ποιο απο τα 2?κ τα δυο το εχουν σε στοκ κ το στελνουν αμεσα σορυ λαθος ας σβηστει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Μολις το παρειγγειλα κι εγω απο chinatronic... 181.33$ μαζι με το πακετο εξαρτιματων... Εσυ φίλε μου που το παραγγειλες απο το chinatronic θα έχει playstore ? σκέφτομαι να το πάρω το κινητο. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια θέλω να πάρω ένα κινητο μέχρι 140ευρω έχω τρία στο μυαλό μου. Το Coolpad F1 , το hongmi 1s και το Honor 3C αν και είμαι fan της xiaomi, μου φαίνεται να αξίζει περισσότερο το Coolpad. Προτείνεται κάποια άλλο αν σας έρθει στο μυαλό. Και πείτε και γνώμη για αυτα τα 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Μόλις μου ήρθε στο miui update για miui 4.5.26. Για να δούμε... Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Εσυ φίλε μου που το παραγγειλες απο το chinatronic θα έχει playstore ? σκέφτομαι να το πάρω το κινητο. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια θέλω να πάρω ένα κινητο μέχρι 140ευρω έχω τρία στο μυαλό μου. Το Coolpad F1 , το hongmi 1s και το Honor 3C αν και είμαι fan της xiaomi, μου φαίνεται να αξίζει περισσότερο το Coolpad. Προτείνεται κάποια άλλο αν σας έρθει στο μυαλό. Και πείτε και γνώμη για αυτα τα 3. http://www.youtube.com/watch?v=-5ReWs3ltEY Στο τελος εκει που τα παταει το BMW παντος στο coolpad ουτε το καπακι δεν εφυγε απο την θεση του και το τηλ. εξακολουθουσε να δουλευει κανονικα ,επισης εξακολουθουσε να δουλευει και το xiaomi,το huawei νεκρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Εσυ φίλε μου που το παραγγειλες απο το chinatronic θα έχει playstore ? σκέφτομαι να το πάρω το κινητο. Το πηρα απο δω: http://www.aliexpress.com/store/product/In-Stock-Original-Coolpad-F1-8297w-MTK6592-Octa-core-1-7G-Multi-langauge-Android-4-2/412402_1736641185.html Νομιζω με την επιλογη ''Add Acc Packs" την οποια προσθεσα, ναι... Τωρα υπαρχει η επιλογη ΤΗL T11s, το οποιο το απεριψα λογω οτι δεν υποστοιριζει 3G της Vod. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 (edited) Το πηρα απο δω: http://www.aliexpress.com/store/product/In-Stock-Original-Coolpad-F1-8297w-MTK6592-Octa-core-1-7G-Multi-langauge-Android-4-2/412402_1736641185.html Νομιζω με την επιλογη ''Add Acc Packs" την οποια προσθεσα, ναι... Τωρα υπαρχει η επιλογη ΤΗL T11s, το οποιο το απεριψα λογω οτι δεν υποστοιριζει 3G της Vod. Αυριο θα εχεις τρακινγκ, εχει μεσα το PlayStore μην αγχωνεσαι! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις μου ήρθε στο miui update για miui 4.5.26. Για να δούμε... Κ μενα, καθε εβδομαδα καινουργιο build!! Υποψην οτι νομιζω οτι δεν υποστηριζουν OTA οποτε θελει φλασαρισμα απο την αρχη. Εβγαλε ο LBXB την καινουργια build μαζι με καινουργιους drivers 077 για ηχο κ καμερα κ ενα optimization για τον MTK μας. Μπορει αν δεν βαριεμαι να κανω backup κτλ να το περασω καποια στιγμη. Αλλιως ο Hammer ειναι εδω να μας λεει εντυπωσεις! Hammer πριν απο καθε φλασαρισμα αμα το εχεις λιωσει κανε καλου κακου κ format την καρτουλα σου για να εισαι σιγουρος γιατι με το βγαλε βαλε δεν ξερεις τι γινεται. Επισης ασφαλη καταργηση παντα απο το πισι. Edited May 26, 2014 by johnickz1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Αυριο θα εχεις τρακινγκ, εχει μεσα το PlayStore μην αγχωνεσαι! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κ μενα, καθε εβδομαδα καινουργιο build!! Υποψην οτι νομιζω οτι δεν υποστηριζουν OTA οποτε θελει φλασαρισμα απο την αρχη. Εβγαλε ο LBXB την καινουργια build μαζι με καινουργιους drivers 077 για ηχο κ καμερα κ ενα optimization για τον MTK μας. Mα εχω ηδη... Χθες εκανα την παραγγελεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Ωραιος. Αντε καλως να σου ελθει κ εσενα (οσο πιο νωρις γινεται)!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts