Jump to content

Tragos13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    212
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Tragos13

  1. Δεν εκανα τπτ, απλα ηρθε sms: THN KYPIAKH 18/2 ΠAPOYΣIAΣTHKE ΔYΣΛEITOYPΓIA ΣTIΣ YΠHPEΣIEΣ KINHTHΣ ΣTHN ΠEPIOXH ΣOY KAI ENΔEXOMENΩΣ NA ANTIMETΩΠIΣEΣ ΠPOBΛHMA ΣTH XPHΣH TOY KINHTOY ΣOY. ZHTAME ΣYΓΓNΩMH ΓIA THN ANAΣTATΩΣH KAI ΣOY ENEPΓOΠOIHΣAME ΔΩPO 1500 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ KAI 15GB ΓIA 15 HMEPEΣ, ΓIA XPHΣH ENTOΣ EΛΛAΔAΣ. Οντως δε το εδωσε σε ολους, στη γυν μου δεν ηρθε...
  2. Μολις εδωσε δωρο λογω του προβληματος του Διχτυου που εγινε την Κυριακη, 1500 λεπτα προς ολους κ 15GB για 15 μερες.
  3. Σε μενα ολοκληρωθηκε η μεταφορα απο cu σε frog γυρω στις 7-10/4, μπηκαν τα πρωτα 60+60 δωρεαν, τωρα που αλαξε ο Μηνας δε μπηκαν... καμια ιδεα?
  4. Γιατι δε περιμενεις το 7a? Ισως να μην εχει τοσο νοημα να πας στο 6a
  5. Και όμως βγάζει πάλι ψεύτικες φώτο το μεσημέρι με συννεφιά και φως από μπαλκονόπορτα 2.3χ2.5μ, απλά μειώθηκε κάπως ο Θόρυβος στα ανοιχτόχρωμα αντικείμενα στο night mode, με τα σκούρα/κανονικά χρώματα υπάρχει θέμα. Μόνο με φλας βελτιώθηκε η κατάσταση, αλλά έδωσε αρκετά παραπάνω φως από την πραγματικότητα (σα να μη συγχρονίζει σωστά)... Το mate 20pro της γυν έχει καλύτερη συμπεριφορά με φλας, προσθέτει ελάχιστα φως έτσι ώστε να μη το καταλαβαίνεις εύκολα.
  6. Έχουμε κ λέμε: γύρω στις 7 ώρες SOT, απίστευτο Smoothness, όντως τα 60hz δε τα καταλαβαίνεις λόγω oled, κάμερα τη μέρα άριστη, την Νύχτα με σταθερό χέρι πολύ καλή, μου τα χαλάει απογευματινές (σε χαμηλό φοτισμό) ώρες, βγάζει πολύ θόρυβο κ σαν να την θολώνει κάπως, σαν να την ψευτίζει/τεχνητή...
  7. Έκανα ερεύνα για τζαμάκια από ποια άλλη συσκευή θα τεριάξουν κ βρήκα οτι τεριάζουν για το s21 5g. Σήμερα που ήρθαν τζάμακια απο το s21 5g, ταιριάζουν σε μας σχεδόν απόλυτα, στο ύψος-πλάτος είαι οκ, στις γωνίες είναι κάπως ποιο στρογγυλεμένες στο s21 5g.
  8. Παρείγγειλα σήμερα απο το eshop τον 25w samsung bulk εφόσον τον είχε 1 χρόνο εγγύηση όπως κ τον retail. Από έρευνα που έκανα είχα σταμπάρει τον anker 20w, Joyroom 30w, Baseus 25w super ci, κ τον samsung που παρείγγειλα. Κοιτάω να πάρω κ κάποιο 1.5-2μ καλώδιο έξτρα... Έχω μια απορία: χθες δοκίμαζα τον φορτιστή motorola πoυ ειναι 5v/3A 15w, 10v/2A 20w κανονικό usb κ πάλι φόρτιζε με 1.5A περιπου (6w). Λόγω έλειψης pd στην έξοδο να υποθέσω?
  9. Από NetMobile αγοράστηκε... Περιμένω προτάσεις για φόρτιση κάτω των 2 ωρών (αν είναι εφικτό), διότι με τον LG έκανε 3ωρο περίπου από 6-100% με την συσκευή ενεργοποιημένη με κλειστά δεδομένα κ χωρίς χρήση.
  10. Με έκαναν αντικατάσταση τελικά το κιν (για το θέμα που δε φόρτιζε), έμεινα από συσκευή όλες τις γιορτές. Σημερα 4 παρέλαβα νέα συσκευή, το έστησα ολα οκ, τώρα στις 22:00 το έφτασα 7% κ πήγα να το βάλω στο pc με το 5Α καλώδιο του mate 20pro της γυναίκας κ δε φόρτιζε, συμπέρανα οτι το καλώδιο του mate είναι ασύμβατο διότι δοκιμασα 2μετρο BlitzWolf κ μπρίζες: του LG G2 και την μπρίζα του mate κ φορτίζει κανονικά. Επίσης Δοκίμασα κ μαϊμου 5Α καλώδιο κ πάλι δε φότιζε...
  11. Για αυτό το δοκίμασα κ στο pc... κ μάλιστα δεν επέλεγε τπτ από το μενού που άνοιξε, το έκανα κ factory resset κ πάλι τα ίδια.
  12. Με τον 2Α Huawei που είχα από παλιότερη συσκευή δοκιμάστηκε, επίσης δοκιμάστηκε με LG φορτιστή (απο το G2), πάλι αρνήθηκε...
  13. Ευχαριστώ, δεν έχει αναφερθεί μέχρι τώρα ούτε στο διπλανό φόρουμ παρόμοιο πρόβλημα, παρόλα αυτά όσο αφορά το σήμα, την ποιότητα κ την αμεσότητα κλήσης λειτουργούσε υποδειγματικά. Σκρολάρισμα χωρίς ίχνος lag κ προβλήματα... Επιτέλους κάμερα, εκείνο το gt neo 2 ήταν σίχαμα τα απογεύματα κ μετά... Με προβλημάτισε μόνο το nfc που το έχει χωμένο μέσα στα bluetooth.
  14. Αμφιβάλω να έκαψε πλακέτα τόσο εύκολα... Αν χρησιμοποιούσα μαϊμού φορτιστές υπήρχε πιθανότητα... Εδώ με έβγαλε πρόβλημα το GT Neo 2 στο 6μηνο με τον αισθητήρα αφής, στην τσέπη ξεκλείδωνε κ έπερνε τηλ κ έκανε πάρτυ... (αυτό πάει k σαυτούς που θέλουν realme)
  15. Μάλλον ο μόνος γκαντέμης είμαι εγώ: Πήρα την εν λόγω συσκευή (304.5ευ καινούριο) γνωρίζοντας τα γνωστά θέματα από εδώ, τελικά δεν έτυχε τπτ από αυτά με φυσική Sim Vod CU. Αφού το ενεργοποίησα, όλα οκ, κάνω σεταρισμα κ φτάνω στα update, με μπαταρία 68 αν θυμάμαι καλά, με ζητάει φόρτιση για να κατεβάσει το update, το βάζω με motorola φορτιστή και δώ όλα οκ, αφού ολοκλήρωσα 3 update στο σύνολο, το κιν έφτασε 100 η μπαταρία όλα οκ πάλι... Περνάν 2 μέρες σχεδόν όλα άψογα. Φτάνοντας η μπαταρία στο 15 περίπου, αποφασίζω να το φορτίσω, το βάζω σε huawei φορτιστή αυτή τη φορά (το moto είχε κάποια προβλήματα η συσκευή κ το πήγα στο eshop για Service), βλέπω δε φορτίζει, αλλάζω 2-3 καλώδια όλα καλής ποιότητας (σηκώνουν μέχρι 5Α), αρνείται να φορτίσει πάλι, το συνδέω στο pc, ανοίγει το γνωστό μενού στο κιν, καμιά ένδειξη φόρτισης αλλά δεν άφηνε να επιλέξω τπτ, οπότε το έστειλα πίσω κ περιμένω ήδη μια εβδομάδα...
  16. Καλησπέρα, θέλω να έρθω από την κόκκινη με φορητότητα, σε περίπτωση που είναι σε φραγή λόγω κάρτας θα το δεχτούν ή θα έχω θέμα? Αγανάκτησα με την κόκκινη, κάθε μήνα κ με 1 καινούριο όρο... Κ κάτι ακόμη, πώς τα πάει ο βάτραχος από σήμα κ ταχύτητες στην πόλη της Ξάνθης?
  17. Στο appgalery βρισκετε, κατεβαινει κανονικα σαν εφαρμογη
  18. Αν βαλεις Gspace, μπαινεις playstore κ κατεβαζεις της πειραιως κ λειτουργει κανονικα.
  19. Οσοι εχετε θεμα με τις εφαρμογες τραπεζων, κατεβαστε απο το app gallery το Gspace, ανοιξτε το κ πατηστε το εικονιδιο της google, θα δειτε οτι ειστε στο playstore... Τα υπολοιπα θα τα καταλαβετε... Κατεβασα την winbank κ δουλευει σα να ειχα google services κανονικα.
  20. Tragos13

    Motorola Edge

    Στην Ευρωπη ερχετε με την ονομασια Μοτο G100, στα Γερμανικα Saturn αρχισαν να πουλουντε ηδη στα 499 το 8/128GB. Το περιμενω κ γω...
  21. Το παρατηρησα οταν αρχισα να ψαχνω μπριζα στις 4,5ωρες SOT. Εκει που εβγαζα 8-9 ωρες αρχισα να υποπτευομαι διαφορα κ κυριως τα τελευταια update κ αρχισα να βλεπω οτι ετρωγε υπερβολικα ο edge... Καποια στιγμη μαλιστα που το ειχα κανει hot-spot για καμια ωρα περιπου, εφτασε 17% η μπατ, κ ειχα 3 ωρες sot μεσα σε 15 ωρες λειτουργιας του κιν. Σκεφτηκα για downgrade, αφου κανω hard reset πρωτα, αφου το εκανα hard reset αρχισα να βλεπω στο 24ωρο χωρις μπρηζα περιπου 6 ωρες sot, λεω κατι ειναι κ αυτο...Αυτη τη στιγμη που γραφω εχω υπολοιπο μπατ 49% σε 31ωρες εκτος μπριζας κ 4 ωρες κ 26λεπτα sot.
  22. Αν εχεις pc, βαλε τον edge κ κανε εισαγωγη σελιδ/κωδ. απο τον chrome, μετα κατεβαζεις κ τον edge στο κιν κ κανεις συγχρονισμο.
  23. Η φωτο με θυμιζουν το Honor 8pro.Υποψην οτι τις ειδα κ στο pc με την dell p2416d. Η φωτο ηταν σε συννεφια κ μετα που την ειδα στο pc φενονταν σαν να ειχε ηλιο... Τουλαχιστον σε καποιο update να προσθεσουν τη ρυθμιση "ισοροποια λευκου".
  24. Ναι το έχω κλειστό το Ai...
  25. Με τις κάμερες δε ασχολήθηκα ιδιαίτερα, θα το συγκρίνω καποια στιγμή με το απλό που έχει ο αδερφός μου. Γενικά τις φώτο τις βγάζει με πολύ έντονα χρώματα κ δεν βρήκα κάποια ρύθμιση τουλάχιστον για την ''Ισορροπία Λευκού''..., το mate 10 pro έβγαζε καλύτερες. Όσο αφορά για τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ : Η Εφαρμογή για την τρ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ δεν υπάρχει ακόμη, για την εφαρμογή της τρ. ΕΘΝΙΚΗΣ υπάρχει κανονικά στο AppGallery.
×
×
  • Create New...