Jump to content

Baniko

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.227
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Baniko

  1. Ξέρει κάποιος αν δουλεύει το 5G στο δίκτυο της Vodafone;
  2. Baniko

    Xiaomi 12X

    Κάποιο νέο για την αποτελεσματικότητα του 5G;
  3. Γεια σε όλους Ξαναηρθε στα χέρια μου ένα X526. Ποια ROM προτείνετε;
  4. Παιδιά, έχετε άποψη για κάποια αξιόλογη custom rom;
  5. Δεν το έχω, αλλά απαντώ επειδή κατά καιρούς το σκεφτόμουν κι εγώ, είμαι σε παρόμοια ηλικία, δεν θέλω κι εγώ πιο μεγάλο μέγεθος από τις τωρινές 6.2-6.3 ίντσες και χρησιμοποιώ καθημερινά κι ένα iPhone 8. Κατα τη γνώμη μου λοιπόν αξίζει, αν δεν θέλεις 5G. Γιατί το 5G είναι πολύ κοντά πια και από την άλλη αν πάρεις κάτι σαν το s10, φαντάζομαι πως δε θα το αλλάξεις μετά σε ένα χρόνο. Όμως μετά από ένα χρόνο ίσως να θέλεις 5G.
  6. Baniko

    Huawei P40

    Χρόνια πολλά σ όλους! Μια ερώτηση κι από μένα προς τους κατόχους. Υπάρχει συμβατότητα με chromecast? Υπάρχει η εφαρμογή Home της Google στο appstore της Huawei?
  7. Θα μπορούσε να γράψει κάποιος από που αλλάζουμε χρώμα στο λεντακι ειδοποιήσεων;
  8. Baniko

    ZTE Nubia M2

    Εγώ πάντως, μετά την εμπειρία της σχεδόν μηδενικής υποστήριξης από τη Nubia σε software και της μηδενικής σε hardware, θα δυσκολευτώ πολύ να αποφασίσω να πάρω Nubia ξανά.
  9. Γεια σε όλους. Έχω ένα Honor Play. Γενικά με καλύπτει, εκτός από δυο πράγματα. Θα ήθελα μικρότερο μέγεθος και καλύτερη φωτογραφία. Ποια είναι η γνώμη σας; Αξίζει να πάω από το Honor Play, στο Mi 9SE;
  10. Baniko

    ZTE Nubia M2

    Τελικά η περιπέτεια που λέγεται Nubia M2, έληξε για μένα σήμερα με refund 80+10=90 δολάρια από το Banggood. Η όλη ιστορία, περιληπτικά: Τον Ιανουάριο, στους 11.5 μήνες απ την αγορά, παρουσιάστηκε το κλασικό πρόβλημα στην οθόνη. Το Φεβρουάριο, μετά από συνεννοησεις με το Banggood, το έστειλα στην Κίνα για δωρεάν επισκευή, με δικά μου τα μεταφορικά. Μετά το ξέχασα. Έτσι κι αλλιώς είχα ήδη πάρει ένα Honor Play. Κάπου μέσα στο καλοκαίρι, αποφασίζω να ασχοληθώ ξανά και τελικά, μετά από αρκετά mail, προκύπτει ότι το τηλέφωνο χάλασε στην επισκευή. Μετά από λίγα mail ακόμα, συμφωνούμε με το Banggood για refund 80$ συν τα μεταφορικά. Κάπου στα τέλη Αυγούστου. Τελικά το Banggood καθυστέρησε πολύ αυτή τη φορά (γιατί, όπως μου είπαν, μετά από αρκετά mail και πάλι) επειδή επρόκειτο για αγορά που είχε γίνει πριν πολύ καιρό, απαιτούνταν ειδική διαδικασία με το PayPal. Όμως έκαναν το refund, οπότε τέλος καλό.
  11. Με τη ROM που έρχεται από Το Banggood, έχει δοκιμάσει κάποιος κάποιο άλλο camera application που να δίνει καλύτερες φώτο;
  12. Αγαπητοί συμφορουμητες, Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει από που ρυθμίζονται οι αποχρώσεις του φωτεινού παλμού (notification light); Όταν πρωτοπηρα το τηλέφωνο θυμάμαι ότι το είχα βρει και είχα αλλάξει το χρώμα του led για τις ειδοποιήσεις κάποιων εφαρμογών. Τώρα δε μπορώ να βρω που είναι η ρύθμιση. Το τηλέφωνο είναι ενημερωμένο στην 9.0.0.190.
  13. Για... (edit) ... ακόμα, το γκρι 3/64 στα 80 δολάρια : ... (edit)... EDIT: Τελικά ηταν το x520. Με μπέρδεψε ο τίτλος στο email του Banggood, που έλεγε για το δικό μας.
  14. -- Όσοι το έχετε με τη ROM του Banggood, μηνύματα από τράπεζες παίρνει; -- Ξέρετε κάποια custom ROM, που να υποστηρίζει full quick charge?
  15. Baniko

    ZTE Nubia M2

    Η δική μου εμπειρία και γνώμη περί gcamera κλπ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7500101#post7500101 και http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7780781#post7780781
  16. Εγώ απεγκατέστησα ότι είχα εγκαταστήσει τον τελευταίο καιρό και βλέπω.
  17. Μετά το τελευταίο update, μέσα στην περασμένη εβδομάδα, έχω ξεκάθαρα battery drainage και πιο αργούς χρόνους φόρτισης. Συμβαίνει μόνο σε μένα;
  18. Από βδομάδα θα παραλάβω το δικό μου. Έχει ασχοληθεί κανείς με τις ROM που αναφέρονται εδώ : https://www.getdroidtips.com/custom-rom-leeco-le-2/
  19. Το παρήγγειλα, για 2ο, εκτός κι αν μου το "φάει" κανένα τέκνο!! Από Banggood, το 3/64. Μόλις έρθει, λέω να του περάσω lineageOS. Μετά, κι ένα port της G camera. Έχετε κάποια πρόταση;
  20. Το cool1 θα ήταν σούπερ αν είχε την 800ρα μπάντα. Απαραίτητη εκτός Αθηνών κι εκτός Cosmote. Μια άλλη αξιοπρεπέστατη συσκευή είναι το Leeco x526 https://m.banggood.com/LeEco-Le-2-X526-5_5-Inch-Quick-Charge-3GB-64GB-MSM8976-Snapdragon-652-1_8GHz-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1341019.html?rmmds=myorders . Το μόνο μέτριο είναι η μπαταρία του με 3000mA, που όμως σύμφωνα με τα παιδιά που το έχουν βγάζει 4+ ώρες SOT (κάποιος ανέφερε και 5+, αλλά μάλλον θα ήταν με πιο lite χρήση). Υπάρχει και lineage OS.
  21. Baniko

    ZTE Nubia M2

    Αξιοσημείωτη διαφορά, κυρίως σε φωτογραφίες σε χαμηλό φως, μπορεί να δώσει κάποια τελευταία έκδοση της Google Camera. Όχι όμως αυτή που θα βγάλει το Playstore, αλλά αυτή που βάζει η Google στα Pixel phones. Καθώς η Google δεν τη δίνει στο Playstore, διάφορα καλά παιδιά έχουν κάνει ports που δουλεύουν και σ άλλα τηλέφωνα (εκτός των pixel phones). Όσο πιο πρόσφατη έκδοση της Google camera, τόσο το καλύτερο. Κι εδώ ερχόμαστε στο άλλο θέμα, ό,τι σε Android 6, δουλεύουν μόνο παλιότερες εκδόσεις, που αυτές δε βελτιώνουν το αποτέλεσμα σε σχέση με τη stock εφαρμογή. Για να υπάρξει βελτίωση χρειάζεται ROM με Android μεγαλύτερο από 6, οπότε γίνετε μόνο με άλλη ROM. Και, ταυτόχρονα να βρεθεί το port που θα παίζει σ αυτή τη ROM. Εγώ είχα βάλει την Lineage OS Android 8 που κυκλοφορεί για το Μ2 και είχα βρει ένα port που έπαιζε μια χαρά. Πραγματικά η διαφορά σε φώτο σε χαμηλό φωτισμό είναι οφθαλμοφανεστατη!! Χωρίς ιδιαίτερες ρυθμίσεις, απλά με ενεργό το HDR+.
  22. Baniko

    ZTE Nubia M2

    Μάλλον το σύστημα ακύρωσης περιβαλλοντων θορύβων, δε δουλεύει σωστά. Είσαι με το τελευταίο update; Το δικό μου δε το έχω, καθώς ταξιδεύει στην Κίνα για επισκευή, και δε μπορώ να δω τις ρυθμίσεις. Δες αν έχει κάποια ρύθμιση σχετικά με περιορισμό - ακύρωση θορύβων.
  23. Baniko

    ZTE Nubia M2

    Κατ αρχήν έστειλα email στο cservice@banggood.com, όπου ανέφερα τον αριθμό παραγγελίας και το πρόβλημα και ζητούσα αντικατάσταση εντός εγγύησης, ή refund. Μετά μου ζήτησαν βίντεο που να φαίνεται το πρόβλημα, μου είπαν ότι τόσο καιρό μετά την αγορά δε μπορουν να κάνουν αντικατάσταση ή refund και αν γίνεται να το φτιάξω εδώ και να το πληρώσουν, αλλά ήθελαν πριν να ξέρουν το κόστος. Τελικά μετά από κάποιες ανταλλαγές email, καταλήξαμε να το στείλω Κίνα για επισκευή δωρεάν, αλλά με δικό μου το κόστος αποστολής στην Κίνα. Αυτό προτιμούσα κι εγώ άλλωστε, παρόλο που η όλη διαδικασία θα πάρει γύρω στο τρίμηνο. Τότε μου έστειλαν ένα pdf (από το Warranty@banggood.com), που είχε την διεύθυνση, το όνομα σε ποιον να το στείλω και κάποια άλλα στοιχεία για την εγγύηση. Αυτό το τύπωσα και το έβαλα και μέσα στο δέμα. Νομίζω ότι πρέπει να κάνεις κάτι ανάλογο. Βέβαια να πω ότι στην περίπτωση μου, δεν είχε κλείσει χρόνος από την αγορά, οπότε ίσχυσε η εγγύηση που δίνουν αυτοί (για την ακρίβεια, έδιναν για το συγκεκριμένο τηλέφωνο όταν το είχα παραγγείλει).
  24. Baniko

    ZTE Nubia M2

    Ρητορική ερώτηση (χωρίς καμία διάθεση εναντιωσης) : Τι ακριβώς σ αρέσει στη Nubia σαν εταιρεία; Γιατί από υποστήριξη σε software και σε hardware, το επίπεδο της είναι κάτω του μετρίου. Εκτός αν οι γκαντεμιδες σ αυτά τα θέματα είμαστε μόνο εμείς με το Μ2! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το έστειλα χθες στο Banggood. Άρχισε η τρίμηνη αναμονή, για την οποία δε παραπονιέμαι καθώς είναι μέσα στους όρους του παιχνιδιού, όταν αγοράζω από Κίνα.
×
×
  • Create New...