Jump to content

finakis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    284
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by finakis

  1. καλησπερα παιδια. παρελαβα το κινητο. κανα 2 κολληματα εφαγε και αναγκαστηκα να του κανω επανεκκίνηση κατα τα αλλα πολυ καλο. αυτο που θελω να με βοηθησετε ειναι πως γινεται να στειλω μυνηματα μεσω app facebook. δεν μπορω να στειλω. μονο μεσω messenger. εχετε βρει λυση?
  2. καλησπερα παιδια. παρελαβα το κινητο. κανα 2 κολληματα εφαγε και αναγκαστηκα να του κανω επανεκκίνηση κατα τα αλλα πολυ καλο. αυτο που θελω να με βοηθησετε ειναι πως γινεται να στειλω μυνηματα μεσω app facebook. δεν μπορω να στειλω. μονο μεσω messenger. εχετε βρει λυση.
  3. Παιδια ειμαι αναμεσα στο Redmi note 3 Pro και το Letv Le1 Pro X800 τι λετε να προτιμησω ?
  4. Καλησπερα παιδια...βρισκω ενα Xiaomi mi note pro στα 240€ με ενα μικρο σημαδακι πανω δεξια...οχο στην οθονη. Πιστεύεται ειναι καλη τιμη? Σε αυτα τα λεφτα θα μπορουσα να παω σε κατι εξίσου καλο σε καινουριο? Εχω δει το letv x800 αλλα απο οτι διαβάζω τρελο προβλημα με τις Rom του.
  5. Αν το πουλαει καποιος ας μου στειλει ενα προσωπικο μυνημα. Ευχαριστω.
  6. Ναι με ενδιαφερει. Καλημερα σου εχω στειλει προσωπικο μυνημα.
  7. Καλησπερα παιδια. Θελω να το αγορασω το τερατακι γιατι απο οτι καταλαβαινω ειναι ευκαιρια. Απο ποιο καταστημα λετε να το αγορασω με περισσότερη ασφαλεια.
  8. Kingzone N5, Elephone P4000 , iocean 6752, jiayu g4s, elephone p6000 pro, elephone s2, elephone p6000, cooper i7 doogee valencia 2 pro. Jiayu f3.
  9. Μπρος αυτα που λες προτιμω Gionee elife E7 λιγο πλαστικο αλλα σε ολα τα αλλα χωρις αντιπαλο για την τιμη του. ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε αυτα μονο το huawei θα επελεγα. Και δεν εχει και τρατικη διαφορα κινα - ελλαδα.
  10. Για ποιο λόγο πέρα του μεγέθους να επιλεξω meizu m2 από το meizu m2 note. Το note έχει καλύτερη ανάλυση οθόνης και καλύτερη μπαταρία και ειναι και octacore σε σχεση με το αλλο που ειναι quadcore και μέ μολις 20 ευρώ παραπάνω. Αυτά με μια προχειρη μάτια.
  11. Επειδή εγώ το είχα το κινητο... Άμα το ακουμπησεις το κινητο θα καταλάβεις τι σημαίνει ποιότητα και το έδωσα σε φίλο τεχνικό στον γερμανό και μου είπε ότι το κινητο είναι μεσα και έξω ποιότητα. Το μονο πλαστικό είναι το πίσω καπάκι το οποίο το αλλαζεις με ένα από τα άπειρα που πουλανε. Και μην το συγκρίνεις με G2 μέρα και νύχτα απο κάθε μερια.
  12. Το mi4 3G κανει 210 με 215 αν δεν σε ενδιαφέρει το 4G. Καλό και το meizu. Αλλά i love Miui Rom.
  13. Xiaomi mi4 τουμπανο, πανέμορφο και ποιότητα μέσα και έξω. Το βρίσκεις 210-215 ευρώ. Δεν έχει αντίπαλο σε αυτά τα λεφτά και Xiaomi είναι Xiaomi.
  14. Ρε παιδιά τι γίνετε τελικά με τις αγορές μέσω πιστωτικών και προπληρωμενων καρτών? Έχει καταφέρει κανείς να κάνει αγορά? Κάτι λένε ότι το ξεμπλοκαρανε 2 φορές έχω φάει πόρτα. Έχει βρει κανείς λύση?
  15. Οπου και να καταληξω με την απαγορευση αγορας απο το εξωτερικο...δεν εχει κανενα νοημα. Μεχρι να τελειωσει αυτο θα εχουν νεες συσκευες στον οριζοντα.
  16. Για την κοπελα huawei honor 4x play. Για σενα meizu αναμεσα σταα 3.
  17. Πως το κανετε το comparison? Τοσο καιρο μπαινω σε αυτη την σελιδα δεν μπορω να βρω.
  18. Δηλαδη k3 note? Διαβασα οτι παιδευονται πολυ με αλλαγες rom κτλ. Το ξερω παρολα αυτα οτι ειναι καλο κινητο.
  19. Εχω δει καποια λιγα βιντεο σε youtube αλλα οκ...σχετικα με τα λεφτα του και αυτα που προσφερει καλο θα ειναι. Επισης εχω κακομαθει στα κινεζικα κινητα και κοιταω τωρα αυτα που παιζουν ελλαδα και απογοητευομαι για το VFM .
  20. Γυρω στα 140 ευρω το meizu και 112 ευρω το blackview. Το tcl θα ειναι δεσιμο τον αυγουστο.
  21. Ωχ...αληθεια? Παρολα αυτα επειδη εχω εναν φιλο με λογαριασμο στην κυπρο που μαλλον μπορω να το παρω με την δικια του καρτα θες να μου προτεινεις καποια συσκευη απο κινα? Εχεις δικιο δεν μου αρεσει να ασχολουμε συνεχεια με ρομ.
  22. Καλησπερα παιδια. Αν φτιαξουν τα πραγματα με τις τραπεζες οπως λενε απο δευτερα σκεφτομαι 3 κινητα και θελω την βοηθεια σας. Lenovo k3 note , Meizu m2 note και Blackview Arrow. Και τα 3 εχουν super specs για Mid range κινητα το λιγο πιο ακριβο ειναι το meizu. Πιο φθηνο ειναι το blackview και ειναι 5" οθονη. Αν θελετε πειτε την γνωμη σας...και αν εχετε να συμπληρωσετε καποια συσκευη σε αυτα τα λεφτα και σε αυτα τα specs ευχαριστως. Επισης εχει παρει το ματι σας κανενα κουπονι ?
  23. Δεν ξερω αν εχεις δει και αν εχεις πιασει xiaomi mi4...ειναι αλλο επιπεδο. Εχω αγορασει παρα πολλα κινεζικα...μακραν καλυτερη κατασκευη και μακραν καλυτερη καμερα εμπρος και πισω απο καθε κινεζικο που εχω πιασει.
×
×
  • Create New...