Jump to content

siruz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About siruz

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

siruz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ότι πρέπει για δωράκι τώρα που θα άλλαζα !! :D
  2. Λογικα βολευε η πτηση και θα σου ερθει με ανταποκριση..
  3. Χαιρομαι που βγαινουν updates .. Ειμαι αναμεσα στο x600 το x500 και το redmi note 2 . Με ενδιαφερει αρκετα η καμερα και με ois και pdaf κλινω προς x500 που εχει και τα 2 . p.s : Οποιος το παραλαβει αν του ειναι ευκολο και μπορει να κανει ενα μικρο review θα βοηθουσε παρα πολυ !! Οχι πολλα πραγματα , την εμπειρια του απο τις βασικες λειτουργιες και μερικα samples απο τις καμερες να εχουμε μια ιδεα απο τις βελτιωσεις ( μετα τα updates ) ..
  4. φιλε μου , σιγουρα εχει 2gb ram ?? βλεπω αρκετα reviews να λενε για 1 gb και το antutu να δειχνει 2..
  5. μια ερώτηση , θα μπορούσε κάποιος που να έχει το κινητό και να έχει και την θήκη της nillkin με το παραθυρο μπροστά(ή άλλη αντίστοιχη) να μας πει αν το κινητό υποστηρίζει hall function?
  6. Τις εχω δοκιμασει και τις 2 , βασικα τις βρηκα σκορπιες σε κατι forums και τις ανεβασα στο needrom , αυτη που ειναι ported απο S4 εχει θεμα με το bluetooth , δεν λειτουργει σωστα, κατα τα αλλα ειναι μια χαρα. Η αλλη που ειναι ported απο Note3 ειναι κομπλε , δεν εχει κανενα θεμα , την εχω εδω και περιπου 3 εβδομαδες για καθημερινη χρηση και φυσαει.
  7. Ευχαριστω πολυ :D , κατι ασχετο , εκτος απο την λιγο ασχημη για μενα silicon case που ερχεται μαζι με το κινητο, εχει βρει κανεις τιποτα αλλο αξιολογο που να κανει;; βρηκα αυτη( http://www.banggood.com/Flip-open-Leather-Protective-Case-For-Cubot-GT99-Smart-Phone-p-86697.html ) η οποια φαινεται καλη , μαλλον θα την παραγγειλω αυτες τις μερες αν δεν βρω κατι αλλο..
  8. Μπορει καποιος που εχει την 0802 (μεσω cwm αν γινεται) να την ανεβασει ;; γιατι τα λινκ δεν δουλευουν στο πρωτο ποστ και το baidu τον πινει. Ευχαριστω :D και συγγνωμη για την ταλαιπωρια.
  9. siruz

    ZTE V970

    Σκετο , δεν χρειαζεται rooting εφοσον θα περασεις την Rom του bruno. Κατι αλλο , μπορει καποιος να μου πει αν δεν δουλευει κατι στην JB 4.1 V1.1R2 Mod ?? ειναι πληρως λειτουργικη;;
  10. siruz

    ZTE V970

    οκ , ευχαριστώ !!
  11. siruz

    ZTE V970

    Γεια σας , για να πω την αληθεια μεχρι χθες σκεφτομουν να παρω το Haipai x720D αλλά έπεσα πάνω στο συγκεκριμένο thread και άλλαξα γνώμη . Θέλω μόνο μια άποψη , μιας και το v970 κοστίζει πλέον το ίδιο και από aliexpress , merimobiles και fastcardtech ($ 159,99) , από που μου προτείνετε να το παραγγείλω ;; από που θα έχω καλύτερη αντιμετώπιση και ποιοί είναι πιο συνεννοησιμοι δηλαδη..
×
×
  • Create New...