Jump to content

filosofos77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.054
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by filosofos77

  1. Τις θεωρώ για μένα από τις πιο ασφαλές θήκες ,έχω την μπλε και έχει πέσει γάντι.Τωρα όσο για τζαμί περιμένω από έξω της Nillkin,όσα έχω δουλέψει σε άλλα τηλέφωνα με έχουν ικανοποιήσει στο έπακρο.
  2. Καλημέρα στην ομάδα.Μετα από πάνω από 4μιση χρόνια συμβίωσης με το αγαπημένο μου kenzo αποφάσισα να κάνω αναβάθμιση με την νέα αυτή συσκευή μια και για το κόστος αγοράς είναι πολύ συμφέρουσα επιλογή. Αγορά όπως έχω δει και οι περισσότεροι,από Banggood το 6/128. Αν και είναι μεγάλο όπως και λίγο βαρύ,πράγμα που δεν με φοβίζει,είναι μια πολύ σωστή συσκευή.Ουσιαστικα δεν το έχω δουλέψει αρκετά,μόλις στη δεύτερη φόρτιση,μια και μόλις σήμερα πήρα και θήκη της Ringke για έξτρα ασφάλεια ανάλογη είχα και ήμουν ικανοποιημένος όπως και περιμένω ένα τζαμί προστασίας Nillkin. Όσο για το λειτουργικό περίμενα να δω "παιδικές αρρώστιες" σαν νέα συσκευή, πράγμα που φεύγουν γρήγορα είτε με διάφορα update rom είτε με επιμέρους επεμβάσεις. Θα δώσω χρόνο στο λειτουργικό μια χρονιά δούλευα περισσότερο καθαρό Android παρά miui . Σίγουρα είναι μια αξιοπρεπής συσκευή που θα καλύψει στις ανάγκες των περισσότερων πάντα σύμφωνα με το κόστος αγοράς.
  3. Καλημερα φιλε, διότι για μένα ήρθε ώστε να μείνει πλέον μόνιμα στα χέρια μου το f1,μια και τελευταία αλλλαξα και νέα μπαταρία, βλέπω την άφιξη του με την παρουσίαση της RR. Μια και την έχω ενα χρονο στη βασική μου συσκευή, είναι ιδανική να μπει και στό f1,μια που έχω εικόνα της. Θα ήθελα να ρωτησω,αν μετά την εγκατάσταση πρέπει για να παίξει σωστα να μπου και όλα τα έξτρα ζιπ που παρουσιάζεται πιο κάτω σύμφωνα παντα με τις οδηγίες που υπάρχουν. Μια και την εχεις πανω χρειάζεται κάτι την προσοχή μας?
  4. Καλησπέρα, εμένα παιδιά απο την περασμένη βδομάδα και αυτήν ήρθαν όλα τα πακέτα που περίμενα καιρό,μικρά (φάκελος) και μεγαλα(κουτί 35x20).Όλα πέρασαν έτσι ουτε το 3€,άσχετα με το ταμπελακι που είχαν σαν ελεύθερο. Λοιπον στο θέμα που είχα το πρωι έλαβα email απο το κατάστημα για επιστροφή χρημάτων,αν κατάλαβα καλά.. "Hi there i have made a refund to you and it will be refunded within 48 hours . Kindly asked that could you do me a favor ? and it is assigned by our supervisor . This is the website:Review site :http://www.resellerratings.com please follow these steps: 1. Register 2.search “geekbuying”and write a review. 3.Check your mail to activate the review. Thank you so much after you do, could you send us the screenshot of the good review? and we will send them to our manager for the coupon to you. and you can apply for next purchase any questions,please feel free to contact us. Best wishes. " Νομιζω ακύρωσαν την αποστολή λογο οτι δεν τους συνέφερε να πληρώσουν τους δασμούς όπως ανέφεραν χθες. Δεν καταλαβαίνω όμως,η αγορά έγινε 27/11,τόσες μέρες δεν είχε φύγει ακόμα απο εκεί?
  5. Η επιλογή της αποστολής που είχα κανει ήταν για τριγωνική (+16€έξοδα) άσχετα αν τους ήρθε να το στείλουν με dhl,αρα να το στείλουν ξανά έτσι πιθανώς δε παίζει. Αρα μένει μονο αν μου καταβάλουν τα έξοδα τελωνείου όπως λένε ή άμεση επιστροφή πακέτου και full refused. Δεν είχα και γω ποτε με καμια αγορά θέμα,όταν παντα ανοιγα case οποτε βάσιμα υπήρχε πρόβλημα του αντικείμενου. Απλα τώρα είναι κάτι το διαφορετικό,δεν έχω συναντήσει κάτι ανάλογο, τώρα που έχουν αλλάξει εδώ και τα δεδομένα με τις αγορες, για αυτό ζήτησα την γνώμη- βοήθεια. Θεωρώ οτι μπορεί να κανει μονο με την αθέτηση να το πώ, αλλαγή ισως, της συναλλαγής δημιουργώντας σε μένα μεγάλο πρόβλημα και κόστος ( γνωρίζουμε όλοι). Τέλος πάντως, θα έρθει εκείνη η ωρα και θα δείξει... Εγώ ευχαριστώ για τις συμβουλές.
  6. Οκ κατάλαβα, ευχαριστώ. Θα επανελθω οταν έρθει αυτή η στιγμή. Όπως εχεις καταλάβει έχουν κάνει μεγάλη πατάτα..
  7. Όπως τα λες,τώρα το δέμα έχει πάρει το δρόμο του... Βαση αυτου του email θα κάνω ότι είναι να γινει.,ειτε άμεσα με αυτους ειτε ( αν γίνεται) μέσω PayPal. Μια τελευταία ερώτηση. Πριν το παραλαβω και μάθω το κόστος ,να τους ενημερωσω πρωτα αυτους? Αν μου αρχίζουν τα "κινέζικα" μπορω να μην το πάρω καν το δέμα και να φανεί οτι δεν βρέθηκε ο παραλήπτης, έτσι θα γίνει επιστροφή σε αυτούς το πακέτο και εμένα επιστραφεί το ποσο της αγοράς? Απλα μια σκέψη... κάνω.
  8. Ευχαριστώ και τους δυο για τις απαντήσεις. Η συνολική αξία μαζί με τα μεταφορικά είναι στα 123€. Ξέρω πανω κάτω τι γίνεται όταν έρχονται δέματα με courier,πολύ χειρότερα απο απλή αποστολή. Απλα λόγο του email που έλαβα απο αυτούς μήπως και επιστραφεί ενα ποσο απο τα έξοδα αυτά ειτε άμεσα απο αυτούς ή μέσω PayPal χρησιμοποιόντας το σαν αποδεικτικό στοιχείο της συμφωνίας που έγινε μέσω αυτών. Μονό έτσι αν γίνει Σίγουρα σε αλλη περίπτωση δεν υπήρχε λογος να κινηθω στο PayPal. Παντα όλα αυτά είναι υποθετικά και με ελπίδα να γίνουν πράξη οι συμφωνίες . Κάτι τελευταίο,αν αρνηθω την αποστολή αυτή τώρα μια και το δέμα έχει 10μερες που λογικά έχει φύγει, ειτε ζητησω ακύρωση όλης της αγοράς ή να το στείλουν με απλή αποστολή μπορεί να γίνει? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλε ου έχει απόλυτο δίκαιο, αυτό φοβάμαι. Αλλιως να ξέρεις απο αρχή ότι ισως πληρώσεις και αλλιως έτσι τώρα.
  9. Καλημέρα, συγνώμη αν είμαι εκτός θέματος, αν υπάρχει ανάλογο θέμα ας μεταφέρει το ερώτημα μου κάποιος διαχειριστής. Λοιπόν πρόσφατα εκανα μια αγορά κινητού απο Κίνα ,με τριγωνική αποστολή. Έτσι μια και δεν είχα κάποια ενημέρωση έστειλα mail να δω τι γίνεται ή αν υπάρχει κάποιος αριθμός να το παρακολουθώ. Η απάντηση που έλαβα άμεσα ηταν οτι με τον τροπο που επελεξα την αποστολή δεν γινόταν να στείλουν τη συσκευή και το έστειλαν με dhl,οπου με ενημέρωσαν ότι τους δασμούς που θα δώσω θα τους παρουσιάσω το έγγραφο και θα μου τα επιστρέψουν. "We are sorry to tell you that the HKEU Priority Line shipping company couldn't ship the package with mobile phone reason at present. For this case,we have helped you changed shipments the order by DHL, but don't worry,after you received the package just give us your paid taxes screenshot and we will refund your paid taxes to you. We apologize for the inconvenience it may have caused you." Έχει συμβεί κάτι ανάλογο σε κάποιον και αν όντος συμβεί αυτό, λογο του υψηλού κόστους, θα μπορέσω να "δικαιωθω" ειτε μέσω του καταστήματος ή μέσω PayPal? Το κατάστημα είναι το GeekBuying.
  10. Δεν με αφορα ποιος έχει την ευθύνη για το οτι συμβαίνει αλλά όταν έχουν σκοπό να αλλάξουν τις διαδικασίες αποστολών έπρεπε πρωτα να διαχειριστούν την κατάσταση και μετά να το πράξουν, ώστε να μην γινόταν ότι έγινε. Ο πρώτος που χάνει απο όλο αυτό είναι οι καταναλωτές, γιατί σιγά σιγά υα πάψουν να κάνουν ανάλογες αγορες όταν υπάρχουν αυτά τα γεγονότα, καθυστέρησεις.Ακόμα πιο πολύ όταν θα αρχίσουν πλέον συχνά να πέφτουν βροχή οι καταγγελίες σε καταστήματα κ πωλητές για επιστροφή χρημάτων τοτε ίσως και οι ίδιοι να σταματήσουν να στέλνουν στη χώρα μας μια και ενα δέμα ίσως δεν φτάσει στον αγοραστή. Αν γίνει και αυτό τοτε μια και θα στραφούμε στή εγχώρια αγορά τα κρούσματα αισχροκέρδειας θα είναι μεγαλα μια και οι αγορές απο εξω θα είναι μονο για εμπόρους με ισως μεγάλη αύξηση τιμών μια και δεν θα υπάρχει μέτρο σύγκρισης απο εμας με αντίστοιχο απο εξωτερικό. (Όλα τα παραπάνω είναι καθαρά προσωπική άποψη-σκεψη και δεν αναφέρομαι αν πρέπει ή όχι να πληρώνουμε τελωνείο αλλά για τις αυξημένες καθυστερήσεις και αποκλεισμό online αγορών)
  11. Μια και υπάρχει χαμός με τις αποστολές, τι παίζει με τα δέματα μέσω Ευρώπης, δηλ.βλέπω και κεί μεγάλη καθυστέρηση. Θέλω απλα να ρωτησω μιας και γω,έχω μια αμφιβολία για ενα δέμα που περιμένω απο Κίνα μέσω Αυστρίας το τι σημαίνουν τα παρακάτω. Στο site των αυστριακών ταχυδρομείων αναφέρει : Item ready for international transport Time: 09.10.2017 14:25:40 Έως τώρα καμια αλλαγή. Το κατάστημα μου είπε να περιμένω. Σήμερα εκανα ενα email στο εκεί ταχυδρομείο μπας και πάρω μια απάντηση.(Η πληρωμή έγινε με PayPal στα 45€περιπου.) Σήμερα παρέλαβα ενα μικρό δέμα απο Alli σε φάκελο, η αγορά πριν 1/μήνα και δεν είχα έξτρα χρέωση (3€) Αλλά 6 εκκρεμούν που έγιναν αγορά την ίδια περίοδο.
  12. Το θέμα με τις διαρροές είναι συχνό πρόβλημα με τις miui,κυρίως στο system και Google play. Φιλέ που τους τα γραφείς αυτά,link?
  13. Έχω να πιστοποίησω τα όσα λες,η διαχείριση της μπαταρίας είναι σούπερ χωρίς να χάνει την σπιρτάδα του. Επέστρεψα το απόγευμα και με νορμαλ χρήση που είχαν κάνει στη συσκευή αλλά και με την εξερεύνηση σαν νεο λειτουργικό στο 68% το sot ηταν περίπου 1,4h. Με την πρώτη miui που είχες ανεβάσει πριν πολύ καιρό τα αντίστοιχα ποσοστά ηταν πολύ χαμηλά! Το θετικό δεν είναι μονο η διαχείριση αλλά και σαν λειτουργία που όλα πάνε νερό για μια συσκευή που είναι χρόνια. Αρχίζω να αναιρω τις απόψεις μου για τις miui...
  14. Την είχα δουλέψει και πιό παλαιά σε αλλά κινητά,όχι σε miui παντός κάνει δουλειά. Θα την δω το απόγευμα που επιστρέφω.
  15. Δεν την είχα βάλει, έχεις εκεί να προτείνει πιο πάνε για "σκότωμα"? Όταν με το καλο ερθει η ωρα θα κανεις νέο update ROM ,βάλε όλα αυτά τα καλά μέσα.;)
  16. Καλημέρα. Όταν φιλέ μου εχεις μάθει να "κολυμπας" στα βαθιά ετσι βλέπεις με άλλο μάτι και ανακαλυπτεις πράγματα. Η Ρομ έκατσε γάντι χωρίς πολλά πολλά που ουσιαστικά σαν να είναι νέο κινητό. Δεν απενεργοποίησα κάτι,να ψαξω λίγο τι εχεις προτείνει πιο πριν,αλλά με όλα τα καλουδια που εχεις ανεβάσει περάστηκαν και τσουλαει νερό. Ευχαριστώ. :) Σίγουρα όμως όταν θα έρθει μόνιμα σε ενα δύο μηνες στα χέρια μου θα ασχοληθω εκτενώς. ps. Για τα θέματα που εχεις διορθωσει- μαζέψει τώρα εδώ ήταν ο λογος που στο δικο μου xiaomi δεν εχω βάλει μαμά Ρομ αλλά με custom πάντα παίζω.
  17. Ναι το ξέρω αυτό, βέβαια έχω πάρει τα backup για παν ενδεχόμενο. ;) Αν θες στείλε το link του φιλτζ να υπάρχει. Φιλέ εχεις κανει σπουδαία δουλειά για το κινητό. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!
  18. Καλημέρα, μια και ήρθε ξανά το κινητό στα χέρια μου για update με την τελευταία miui που παίζει εδώ θα ήθελα να ρώτησω αν υπάρχει ή είναι αναγκαίο η αλλαγή του twrp μια και είμαι με την έκδοση 2.8.7.0 by cloud.
  19. Με twrp γίνεται ,χρειάστηκε να το κάνω δύο φορές όταν αναγκαστικά άλλαξαν fw.
  20. Όπως είπα είναι φίλου αυτά που περιμένω,έτσι δεν μπήκα στην διαδιακασία να κάνω ο ίδιος την αγορά. Μου είπε οτι δούλεψε PayPal. http://dragon-tt.com/OrderHelp.aspx Το λέει και στις πληρωμές αλλά μέσα που κοιτάω δεν το γράφει ξεκάθαρα. Για τελώνια κτλπ δεν γνωρίζω. PS.λοιπόν για PayPal που μιλησα και μεσω mail παίζει να πληρωσεις.
  21. Για κοιτά απο εδώ http://www.dragon-tt.com/Products.aspx?sid=330 Πιστεύω πιο ποιοτικά απο ότι παιζει σε Ali & eBay. Περιμένω τα αντίστοιχα για το Kate φίλου.
  22. Βαλε μια πιο παλιά Ρομ,(πχ Οκτωβρίου). Ανάλογο θέμα είχα όταν πήγα αρχές του χρόνου να του ξαναπέρασω miui.
  23. Καλημέρα. Όσο αφορα το ξεκλειδωμα bootloader, ένας νεος λογαριασμός θέλει αυτήν την διαδικασία μέχρι να πάρει την έγκριση. Απο κει και μετά μπορεί την ίδια συσκευή με τον ίδιο λογαριασμό μπορεί να την ξεκλειδώσει παραπανω από μια φορά μέσα στον ίδιο μήνα χωρίς αναμονή. Τώρα αν κάποιος έχει και αλλη συσκευή (μοντελο) παλι με τον ίδιο λογαριασμό μπορεί να το ξεκλειδώσει άμεσα αν μέσα στο μήνα που τρέχει δεν το έχει κάνει χρήση (unlock) στη παλαιότερη συσκευή του.
  24. Κρατά σταθερά το κουμπί power για κάποια δεύτερα και θα κλείσει.
  25. Την RR την δουλεύω αλλά δυστυχώς δεν έχω τίποτα απο εφαρμογές Facebook & Messenger. Οποία ειδοποίηση έρχεται όμως μέσω fb την έχω βάλει να μου την εμφανίζει ο browser που έχω. Τώρα αν δεν εμφανίζει σε σένα καμία ,δες είτε απο την εφαρμογή ειτε όρισε την,υποτίθεται σαν χρώμα led . 1.Ειδοποιήσεις>Το γρανάζι πανω δεξια>Ένδειξη led ειδοποίησης>το + πανω δεξιά. 2.Ειδοποιήσεις>επιλεγεις την εφαρμογή> μεταβάλεις την βαρύτητα. Παρτα σιγά σιγά να δεις αποτέλεσμα που θες,γιατί όλα μαζί αν μπουν τέρμα ίσως να εχεις τα αντίθετα απο αυτό που θες.
×
×
  • Create New...