Costas_v Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Κι εγώ στην αναμονή.. :) Το ακριβότερο κινέζικο που δοκιμάζω, αλλά ακούγεται.. ο,τι πρέπει! Μακάρι να μην έχει θέματα ως νέο μοντέλο. Μήπως στεριώσω λιγάκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 θα δεις ειναι απροβληματιστο σαν κινητο και η ΜIUI ειναι κορυφαια ρομ. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 τελικά fm radio έχει? γιατί τα μισά site λένε οτι έχει και τα μισά όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mossikukulas Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 σε καποιο video στο youtube (δεν θυμαμαι ποιο) που ειχε hands on ελεγε οτι η xiaomi θα ανεβασει την miui για το note σε 4.4 kitkat ξερει καποιος αν ισχυει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedimastermaniac Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Αποφάσησα χα!.... αύριο το παραγγέλνω. από minideal (έχω ξαναπαραγγείλει από εκεί κ δεν είχα παράπονο). Ελπίζω να κάνω καλή επιλογή ^_^ (byebye lg o2x) sd card μάλλον θα πάω από εδώ. Παράθεση Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 ποιο είναι το κουπόνι για vickmall? και πως διαλέγουμε το χρώμα της θήκης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Ζήτα το από το online chat. Εκεί ρώτα και για τη θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirakos2 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 (edited) Εκεί που δεν το αγόραζε κανείς, βλέπω πως άρχισαν σιγά σιγά οι παραγγελίες :):lol::p:D Ελπίζω να μας βγει σούπερ το τηλέφωνακι γιατί (πολα τα λεφτά Άρη):p Edited June 1, 2014 by Spirakos2 Παράθεση Xiaomi Redmi 5 Plus :lol: ipad 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KAPE74 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Καλημέρα παιδιά να κάνω μία ερώτηση αν πάρω την Multilanguage έκδοση θα εχει play store ή θέλει και root ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Επειδή θέλω να το πάρω και εγώ από vickmall και δίνει και bepak leather case σε διάφορα χρώματα χωρίς όμως επιλογή. Δίνουμε παραγγελία και το στέλνουν υποχρεωτικά τυχαίο χρώμα ( random) ή με την παραγγελία διαλέγουμε εμείς. Παρακαλώ άμεση απάντηση γιατί το βράδυ πρέπει να παραγγείλω και η selina είναι ...offline:D Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedimastermaniac Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Και εγώ με την σειρά μου θα ρωτήσω αν παίρνουμε για την Ελλάδα την WCDMA έκδοση (δεν βλέπω και άλλη ) Παράθεση Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Και εγώ με την σειρά μου θα ρωτήσω αν παίρνουμε για την Ελλάδα την WCDMA έκδοση (δεν βλέπω και άλλη ) Ναι αυτή είναι! Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 και βασικά όπου και να κοιτάξεις ... http://www.minideal.net/original-xiaomi-hongmi-note-redmi-note-enhanced-version-wcdma-mtk6592-octa-core-5-5-2gb-ram-8gb-rom-android-4-2-miui-v5.html http://www.vickmall.com/xiaomi-hongmi-note-wcdma-original-5-5-inch-mtk6592-octa-core-android-phone-2gb-ram-8gb-rom-3200mah-otg-gps-miui-v5.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Η multilanguage εχει και αυτη ολο το Κινεζικο bloat που εχουν τα xiaomi; Δε με ενδιαφερουν τα Ελληνικα, στα Αγγλικα θα το εχω αλλα θελω να διωξω ολες τις Κινεζουπηρεσιες απο πανω. Με ενδιαφερει πολυ το κινητο αλλα θελω οσο το δυνατον να απενεργοποιησω οτιδηποτε Κινεζικο απο μεσα, καθως και να μπορεσω να μονταρω την status bar. Γενικα δηλαδη, να το φερω οσο πιο stock android γινεται. Καποιος που να τα εχει ηδη κανει αυτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Η multilanguage εχει και αυτη ολο το Κινεζικο bloat που εχουν τα xiaomi; Δε με ενδιαφερουν τα Ελληνικα, στα Αγγλικα θα το εχω αλλα θελω να διωξω ολες τις Κινεζουπηρεσιες απο πανω. Με ενδιαφερει πολυ το κινητο αλλα θελω οσο το δυνατον να απενεργοποιησω οτιδηποτε Κινεζικο απο μεσα, καθως και να μπορεσω να μονταρω την status bar. Γενικα δηλαδη, να το φερω οσο πιο stock android γινεται. Καποιος που να τα εχει ηδη κανει αυτα; τα παιδια στο miui.gr εχουν ηδη ελληνικη ρομ χωρις κινεζικες εφαρμογες πληρως λειτουργικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Η μιουι απέχει πολύ από το να την θεωρήσεις καθαρό ανροιντ όσες εφαρμογές και αν βγάλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 197,38$ απο aliexpress/chinatronic http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Red-Rice-Note-Hongmi-Note-MTK6592-Octa-core1-7G-Multi-language-WCDMA-Dual-SIM/412402_1886944346.html έχει και διάφορα πιο ακριβά bundles με θήκες κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 παιδια το gps του τι λεει , εχω σαρωσει το νετ αλλα καμια αναφορα για να το θεσω στεγνα πιο εχει καλυτερο gps το red rice 1s ή αυτό? ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- επισης τι sar εχει? Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 ποιο είναι το κουπόνι για vickmall? και πως διαλέγουμε το χρώμα της θήκης? Το κουπόνι είναι 1234AN. Το παρήγγειλα και εγώ σήμερα στα 209.99US:) Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 ευχαριστώ, στο μεταξύ πήγα και το παρήγγειλα απο το chinatronic. ελπίζω να μην έκανα πατάτα, γιατί διαβάζω καλά λόγια για τον συγκεκριμένο πωλητή εδώ στο φορουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Ενδιαφερεται ενας φιλος για το κινητο. Παιδια τιμουλα και κανα αξιοπιστ μαγαζι; Ειναι τοσο καλο οσο δειχνει; Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KAPE74 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Το παρήγγειλα και εγώ σήμερα στα 168 ευρώ από To2c τώρα περιμένουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis_Marousi Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 197,38$ απο aliexpress/chinatronic http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Red-Rice-Note-Hongmi-Note-MTK6592-Octa-core1-7G-Multi-language-WCDMA-Dual-SIM/412402_1886944346.html έχει και διάφορα πιο ακριβά bundles με θήκες κλπ. παιδιά μην αγοράζετε ακόμα σας το έχω πει και πιο πριν, ΠΡΕΠΕΙ να πέσει και άλλο η τιμή!!!!!!!!! εχτές στο aliexpress.com το τηλέφωνο έκανε 198$ τώρα κάνει 191$ μέσα σε μια βδομάδα θα γίνει άνετα 180 που τείνει να γίνετε το VFM που το πουλάει η Xiaomi. ήμαρτον με τους retailers και τα ψεύτικα κουπόνια τους, το τηλέφωνο μεταπουλείται στην κίνα με 160$ εδώ γιατί να το πάρουμε με 200? άσε και εκεί που δεν ψώνιζε κανένας τώρα πάμε και τρώμε το cheese.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 να ρωτησω τι σημαινει MIUI V5 είναι κατι που το εχει αυτό το τηλεφωνο και δεν το εχουν τα αλλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 παιδιά μην αγοράζετε ακόμα σας το έχω πει και πιο πριν, ΠΡΕΠΕΙ να πέσει και άλλο η τιμή!!!!!!!!! εχτές στο aliexpress.com το τηλέφωνο έκανε 198$ τώρα κάνει 191$ μέσα σε μια βδομάδα θα γίνει άνετα 180 που τείνει να γίνετε το VFM που το πουλάει η Xiaomi. ήμαρτον με τους retailers και τα ψεύτικα κουπόνια τους, το τηλέφωνο μεταπουλείται στην κίνα με 160$ εδώ γιατί να το πάρουμε με 200? άσε και εκεί που δεν ψώνιζε κανένας τώρα πάμε και τρώμε το cheese.:( Εδω δεν εχει μεταφορικα; Ολα τα κινητα πεφτουν καθε λιγο, αν ειναι να περιμενεις, σωθηκες. ΥΓ Μεταπωλειται, μην ξεχασουμε και τα Ελληνικα που ξερουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts