Jump to content

Jokey5

Members
  • Δημοσιεύσεις

    352
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Jokey5

  1. Jokey5

    Redmi 4X

    Σας έρχονται μυνήματα από το 112; Και αν ναι τι ρυθμίσεις θέλει; Σε ποιο νέα συσκευή βρίσκω τις ρυθμίσεις αλλά σε αυτό όχι.
  2. Προχθές το παρήγγειλα και μου ήρθε μέσα σε μια ημέρα. Βέβαια σήμερα είδα αρκετά πιο πάνω από ότι το αγόρασα εγώ.
  3. Μήπως δεν έχεις το εργοστασιακόrecovery? Αυτό που ψάχνω και δεν μπορώ να βρω πουθενά είναι οι συντομεύσεις πληκρων στην αρχική οθόνη όπου μπορείς να δεις ανοιχτές εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο για να τις επαναφέρεις η να ελευθερώσεις μνήμη.
  4. Έφτασε και η επίσημη ενημέρωση miui 9
  5. Πως ήταν οι μπαταρίες στα χειριστήρια μετά; Έβγαλαν καιρό η δεν άντεξαν για πολύ; Οι τιμές αφορούν σετάκια οπότε από θέμα κόστους νομίζω αξίζει η αλλαγή αν είναι καλές.
  6. Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει αλλάξει μπαταρίες στα χειριστήρια της κονσόλας και αν αξίζει αυτή η αλλαγή. Αν ναι ποια μπαταρία προτείνεται. Βρίσκω πολλές στοebay αλλά δεν ξέρω ούτε ποια είναι η ορίτζιναλ ούτε αν αυτές που βρίσκω δεν είναι της πλάκας.
  7. Καταρχάς να ευχαριστήσω την Καλλιόπη για την απάντηση της και έπειτα θα ήθελα να πω σε μερικούς φίλους που απλά δεν έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν , ότι με κάποιο τρόπο έμαθαν και οι ίδιοι για τα κινητά αυτά όταν κάποιοι ρίσκαραν χρήματα μέχρι να τα μάθουν και οι ίδιοι. Επίσης καλό θα ήταν να προσέχει κάποιες φορές τις συμβουλές διότι μια τιμή που θα δεις στοgoogle δε σημαίνει ότι το συγκεκριμένο κατάστημα θα στείλει και το κινητό. δεν έχω καμία διάθεση για αντιπαράθεση απλά από τα χρόνια που παρακολουθώ το φόρουμ πάντα στο νήμα του κινητού υπήρχαν άτομα που είχαν μια πιο καλή ματιά της αγοράς και με δύο λόγια μπορούσαν να συμβουλεύουν κάποιον. Καλές γιορτές.
  8. Καμία οικονομική τιμή για το 64αρι από ευρωπαϊκή αποθήκη που μπορούμε να βρούμε που να το στέλνουν κιόλας γιατί έχω χάσει επαφή και δεν ξέρω πλέον ποιά μαγαζιά θεωρούνται οκ
  9. Jokey5

    Redmi 3S

    Σε ποιό μαγαζί υπάρχει σε αυτή την τιμή ;
  10. Σε ρομ της μιουι ποτέ δεν περνούσε το supersu . Απλά η συσκευή ήταν ρουτ στις developer εκδόσεις αρκεί να έδινες τα κατάλληλα δικαιώματα στην ασφάλεια.εκτος αν επειδή δεν ασχολούμαι πολύ τελευταία έχω χάσει επεισόδια. Πέρασες stable η developer global ;
  11. Jokey5

    Redmi 3S

    Γειά σας, ήθελα να ρωτήσω αν κάποιο κινεζομαγαζο έχει την international έκδοση. με ενδιαφέρει η συσκευή αλλά στην Ελλάδα είναι λίγο τσιμπημενη (λογικό)
  12. Δοκίμασε άλλο καλώδιο πρώτα. όταν αλλάζουμε ρομ και δεν κάνουμε απλά μια αναβάθμιση θέλει καθάρισμα δεδομένων γιατί και να περάσει μπορεί να σού βγάλει μπαγκ αργότερα. καθαρή εγκατάσταση να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
  13. Επειδή έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ και είπα να παίξω λίγο με τη συσκευή, είμαι εδώ και πάρα πολύ καιρό με την ελληνική stable rom. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν η τελευταία stable global έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας και αν έχει ελληνικά.
  14. Τα καταστήματα στην Ελλάδα φέρνουν την international έκδοση η την απλή; εννοώ κωτσοβολος και τα υπόλοιπα.
  15. Καμία θήκη βάζει το geek μαζί με το κινητό; Και αν υπάρχει κάποιο κουπόνι να πέσει η τιμή γιατί το θέλω σε άσπρο για δώρο και είναι λίγο τσιμπημενη σε σχέση με το μαύρο.
  16. Σε ένα παλιό ρυζάκι που είχα δώσει σε φίλο πέρασα την τελευταία developer modded v8 και ενω γράφει ότι περνάει και το ζιπ για να μπορεί η κάμερα να γράφει στην sd αυτό δε γίνεται . Σορρυ αν το έχει γράψει κανείς άλλος απλά έχω πολύ καιρό να δω το συγκεκριμένο θέμα . Επίσης έψαξα αλλά δεν βρήκα κάποιο νεο ζιπ να το περάσω αυτόματα ενώ με το παλιό για v7 το δοκίμασα και δεν κάνει κάτι . επίσης αν θυμάμαι καλά αλλάζαμε κάποια διαδρομή στην κάμερα μπορεί να βοηθήσει κάποιος ?
  17. επειδή έχω καιρό να παίξω με το κινητό και έχω μείνει λίγο πίσω . Έχω το redmi note 2 prime fdd και θέλω να δοκιμάσω να κατεβάσω την global έκδοση αλλά βλέπω έχει δυο επιλογές : redmi note prime και redmi note 2 , ποια ακριβώς είναι η σωστή για τη δική μου συσκευή ?
  18. σε ευχαριστώ φίλε μου.
  19. καλησπέρα , μπορεί να μου δώσει κάποιος ένα σωστό λινκ για την τελευταία ελληνική stable που υπάρχει ? τα λινκ που δοκίμασα και για την 7,1 και την 7,2 δεν παίζουν
  20. Jokey5

    Redmi 3

    πανεύκολο είναι νa περάσεις play store . Κακώς ρωτάς ακόμα για την αυτονομία της συσκευής .
  21. Jokey5

    Redmi 3

    Σε όλα τα χιαομι αυτά είναι δεδομένα φίλε μου.
  22. Jokey5

    Redmi 3

    δεν έχω τη συσκευή , αλλά έχω δουλέψει συσκευές χιαομι με τη μαμά ρομ .Τη συσκευή αν γνωρίζεις αγγλικά μπορείς πολύ εύκολα να την δουλέψεις όπως έρχεται με την εργοστασιακή ρομ . Για το συγκεκριμένο προς το παρόν υπάρχει μόνο (stable) οπότε το ρουτ είναι λίγο μπέρδεμα πιθανόν . Όσο αφορά το ρουτ αν δεν το χρειάζεσαι για κάποιον συγκεκριμένο λόγο δεν καταλαβαίνω γιατί ντε και καλά πρέπει να το κάνεις .Για το μόνο πράγμα που πρέπει να ασχοληθείς στο πρώτο μόνο στήσιμο είναι να περάσεις το play store το οποίο είναι πολύ εύκολη διαδικασία και δεν χρειάζεται ρουτ για να το περάσεις. αφου περάσεις το play store το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα πληκτρολόγιο που να υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα .Το clock,calendar,phone kai email είναι πολύ καλές και όμορφες εφαρμογές εγώ τις δουλεύω. κατα τα λοιπά οι περισσότερες κινέζικες εφαρμογές απλά τις κάνεις απεγκατάσταση και αν είναι κάποια που δεν φεύγει την πετάς σε ένα φάκελο και την ξεχνάς μπορείς να την σταματήσεις πανεύκολα να μην τρέχει κιόλας .Αν λοιπόν κάνεις τα παραπάνω ότι ενημέρωση βγάζει η εταιρία την περνάς όπως σε όλες τις υπόλοιπες συσκευές που κυκλοφορούν στην αγορά , σου έρχεται ειδοποιήση για ενημέρωση και την κάνεις . επιπλέον η μιου έχει τη δυνατότητα να σου κρατήσει πάρα πολλά δεδομένα backup από το ίδιο το λειτουργικό της άσχετα αν η συσκευή είναι ρουτ η όχι .Πήρα το θάρρος να σου απαντήσω γιατί βλέπω πολλά παιδιά να μην το έχουν ψάξει λίγο περισσότερο και πρώτα να κάνουν αγορά και μετά να ρωτάνε .Τη συγκεκριμένη συσκευή την πρότεινα σε φίλο μου ο οποίος δεν είχε καν σχέση με πειράγματα και με τη βοήθεια μου το έστησε το τηλέφωνο καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη συσκευή είχε μέχρι τώρα και ο λόγος είναι ότι το τηλέφωνο δεν είναι φορτωμένο με αχρείαστες εφαρμογές οι οποίες δεν φεύγουν . Και ναι το φβ, το ινσταγκραμ και το youtube θα πρέπει να τα περάσεις μόνος σου από το play store και δεν θα τα βρεις προεγκατεστημένα γιατί πολύ απλά μπορεί να μην τα θέλεις .Γνώμη μου είναι αν γνωρίζεις αγγλικά προχώρα άφοβα στην αγορά του με την εργοστασιακή ρομ , το τηλέφωνο είναι φοβερό .
  23. Jokey5

    Redmi 3

    Θα σου πρότεινα να ψάξεις τρόπους περασματος της επίσημης στο νοτε 3 προ και να εφαρμοσεις κάτι αντίστοιχο στο δικό σου με τη σωστή ρομ εννοείται. Τσέκαρε αν μπορείς και μέσω του mi pc suite
  24. Jokey5

    Redmi 3

    Κάνε close το mi store και τις υπόλοιπες κινεζικες εφαρμογές που δε μπορείς να κάνεις απεγκατασταση και βαλτες σε ένα φάκελο όλες μαζί. Το πήρε ένας φίλος μου και τον βοήθησα τηλεφωνικά να το στησει και έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό. Το τηλέφωνο ιδικά η μπαταρία σκοτώνει και η ταχύτητα του.
×
×
  • Create New...