Jump to content

KAPE74

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by KAPE74

  1. Καλημέρα παιδιά πώς βλέπετε την αγορά του Hitachi RASK14HCG για δωμάτιο 20τ.μ κυρίως για θέρμανση
  2. ψάχνοντας QUOTE=Nirvana1979;5657426]Με το αριστερό πλήκτρο (μενού) γίνεται στην τελευταία αναβάθμιση. Σε μένα τουλάχιστον έτσι γίνεται η εκκαθάριση μνήμης. Δεν ξέρω αν είναι κάποια ρύθμιση, η αν αλλάζει? Έχεις δίκιο έτσι είναι ψάχνοντας στο xiaomi miui gr βρήκα ότι πρέπει να πας ρυθμίσεις - πλήκτρα και να κάνεις ενεργοποίηση στο μεσαίο πλήκτρο.
  3. Προφανώς χρειάζεται να κάνω κάποια ρύθμιση που έχασε. Μήπως ξέρει κανείς πως το ρυθμίζουμε?
  4. Καλημέρα παιδιά μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν μπορώ να κάνω εκκαθάριση μνήμης πατώντας παρατεταμένα το κεντρικό πλήκτρο ξέρει κανείς τι φταίει.
  5. Τελικά Έχει βγει για αλλά μοντέλα εκτός από note.
  6. Έχει περάσει κανεις την ελληνική 3.18?
  7. παιδιά έχω κάνει ερώτηση και πιό πρίν μήπως ξέρετε κάποια εφαρμογή πού όταν μιλάμε στη μία γραμμή και μας καλέσουν στη άλλη μας ειδοποιεί αμέσως ευχαριστώ
  8. Παιδιά υπάρχει εφαρμογή πού να κάνει και τις δυο sim ενεργες.
  9. Δουλεύει χωρις ακουστικά άλλα πιάνει λίγους σταθμούς γιατί είναι χωρίς κεραια.
  10. παιδιά γεια σας σήμερα παρέλαβα και θέλω να κάνω δυο ερωτήσεις. 1) να κάνω αναβάθμιση στην 23 η να περάσω την ελληνική πρώτα. 2) Η sd για να περάσω την αναβάθμιση σε τι φορματ πρέπει να είναι ευχαριστώ.
  11. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS/ Item in conta IPS...Εμφανίζεται όταν αναχωρίσει η πτήση με το πακέτο μας από τη χώρα αποστολής.Ο Οδηγός στην αρχή αναφερει το παραπάνω Πρέπει να ανησυχώ Πού των παραπάνω κωδικό των βλέπω από 6-6-14.Μεγάλη πτήση :blink:
  12. Να κάνω μια ερώτηση Παιδιά έχω ένδειξη στα ΕΛΤΑ. Κλείσιμό από IPS 6/6/14 Αυτό σημαίνει Ότι έχει έρθει αεροδρόμιο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  13. Το παρήγγειλα και εγώ σήμερα στα 168 ευρώ από To2c τώρα περιμένουμε.
  14. Καλημέρα παιδιά να κάνω μία ερώτηση αν πάρω την Multilanguage έκδοση θα εχει play store ή θέλει και root ;
  15. Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Σκέφτομαι να πάρω μαζί και το hitaghi ras e10 hag για των 1 όροφο 35τμ για να δουλεύουν μαζί. Δεν μπορώ να ξεφύγω οικονομικά και αυτά τα δυο είναι σε προσφορά από συγκεκριμένη αλυσίδα σε πολλές δόσεις. θα με ενδιέφερε η γνώμη σου.
  16. καλησπέρα και από εμένα θα ήθελα να ρωτήσω αν το hitachi rak 60 ppa διαθέτει επταήμερο πρόγραμμα λήξης -έναρξης το σκέφτομαι για θέρμανση σε χώρο 60τμ με εσωτερική σκάλα ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...