Jump to content

Jiayu F1

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟ JIAYU F1 ΕΒΑΛΑ ΚΑΡΤΑ SIM. ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΩ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ Η ΟΘΟΝΗ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΛΗΣΗΣ! ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ? ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ???

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μηπως έχεις προστατευτική μεμβράνη στην οθόνη?

Αν πατήσεις κάποιο από τα κουμπιά της έντασης δεν αναβει η οθόνη?

No root->No problem

κι εγώ έχω 5 μέρες με το κινητό.

Ήρθε με singapore post σε 2 βδομάδες.

Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημένος και απο θέμα μπαταρίας και απο θέμα απόδοσης. Δεν κολλά, δεν ειναι αργό και κάνει την δουλειά του απροβλημάτιστα.

Το gpsfix τι ακριβώς είναι;

[ f i l i p p o s ]

Το gpsfix τι ακριβώς είναι;

GPS setup/improve (for MTK smartphones)

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Παιδιά, ενδιαφερόμαστε να αγοράσουμε ένα λευκό Jiayu F1. Ποιο κατάστημα (που να δέχεται Paypal) έχετε να προτείνετε;

Μέχρι στιγμής λέω να κάνω την αγορά από vickmall.com που έχει δωρεάν μεταφορικά για αγορές πάνω από $50 (αλήθεια, ισχύει αυτό για Ελλάδα; στέλνουν; ).

Παιδιά, ενδιαφερόμαστε να αγοράσουμε ένα λευκό Jiayu F1. Ποιο κατάστημα (που να δέχεται Paypal) έχετε να προτείνετε;

Μέχρι στιγμής λέω να κάνω την αγορά από vickmall.com που έχει δωρεάν μεταφορικά για αγορές πάνω από $50 (αλήθεια, ισχύει αυτό για Ελλάδα; στέλνουν; ).

Ναι απο εκει μια χαρα ειναι. Ισχυει για δωρεαν μεταφορικα. Φυσικα και στελνουν.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Μια χαρά είναι και το Vickmall και το Geekbuying, δέχονται PayPal και στέλνουν Ελλάδα (χωρίς εξτρα χρέωση) με Singapore post, σε 30 μέρες από την παραγγελία θα παραλάβεις...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Και κάτι άλλο, αυτό που δίνει το vickmall.com (link - σε άσπρο), έχει Ελληνικά; Ή θα πρέπει να κάνουμε flash τη rom κ.α. ; Ρωτάω γιατί προορίζεται για αρχάριο άτομο και καλό θα είναι να έχει Ελληνικά εξ αρχής. :)

Και κάτι άλλο, αυτό που δίνει το vickmall.com (link - σε άσπρο), έχει Ελληνικά; Ή θα πρέπει να κάνουμε flash τη rom κ.α. ; Ρωτάω γιατί προορίζεται για αρχάριο άτομο και καλό θα είναι να έχει Ελληνικά εξ αρχής. :)

Ναι εχει κανονικα, το γραφει κιολας.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Το παρελαβα κ γω σημερα, παραγγελια 8/5 μεσημερι, στα χερια μου σημερα το πρωι 20/5. Δεν εχει καποιο ελλατωμα, νομιζω οτι πριν το πακεταρουν το τσεκαρανε γιατι ειχε αποθηκευμενα στο wifi κ στον browser κατι κινεζιες. Ειχα ζητησει ρουτ αλλα ειδα κατι κινεζικες εφαρμογες, βεβαια ρουτ δε ξερω τι ειναι οποτε το αφηνω.

Το κινητο ειναι βαρυ!!! στιβαρο δε ξερω αν το βαρος του ενοχλησει καποιους, εμενα με παρεξενεψε αλλα αμεσως το συνηθισα. Αλλα κινητα που εχω πιασει κ πιο μεγαλα σε μεγεθος ηταν πιο ελαφρια. Οθονη καλη για τα χρηματα του καλη φωτεινοτητα κ γωνιες οσο πρεπει. Γρηγορο, δε κολαει, αλλα δεν κανω κ κατι σοβαρο. Μπαταρια απο το 58% που ηταν με το 1ο ανοιγμα, τωρα εχει πεσει στο 45% κ το σκαλιζω συνεχεια. WI FI καμπανα με το ρουτερ στο διπλανο δωματειο, σερφαρισμα γρηγορο κ αυτο αλλα μικρη οθονη για καποιον που το θελει για σερφαρισμα.

Στη συσκευασια τωρα, αρκετα καλη ωστε να προστατευτει το κινητο κατα τη μεταφορα, μου αρεσε αυτο. Μεσα ειχε μια θηκη σιλικονης που καλυπτει το πισω μερος του κινητου, οχι ολοκληρο οπως νομιζα... 2 ζελατινες για την προστασια οθονης, φορτιστη με ανταπτορα για τη χωρα μας, μια ροζ πλαστικη μ*****α δε ξερω τι ειναι :D ΚΑΙ hands free που λειτουργει μια χαρα με καλο ηχο κ απαντηση κλησης με το κουμπακι πανω στο καλωδιο. Μικροφωνο καλο, με ακουει ο συνομιλητης μια χαρα, το ακουστικο ομως θεωρω οτι ειναι λιγο υποτονικο... το ιδιο κ το εξωτερικο ηχειο, σε θορυβωδες περιβαλλον μαλλον θα χω προβλημα.

Απο δω κ περα, δεν εχω καταλαβει πως θα ορισω ηχο κλησης, δεν ξερω αν μπορω να ορισω ηχο κλησης ενα mp3 για παραδειγμα, δεν ξερω πως σβινω επαφες!!! Απο τις sim οι επαφες μπηκαν αλαν νταλον, μισα αγγλικα μισα ελληνικα αστα να πανε. Παντως ο ορισμος της sim για κλησης κ μηνυματα η κ δεδομενα ειναι ευκολος. Ακομα το ψαχνω το κινητο γιατι ειναι κ το πρωτο μου smartphone.

Αν καποιος θελει να μου στειλει ενα πριβε μηνυμα με οδηγιες για τους ηχους κ τις επαφες θα ειμουν υποχρεως, η απλα αν υπαρχει καποιο λινκ με οδηγιες.

Περισσοτερες εντυπωσεις μαλλον την επομενη εβδομαδα για να δω κ πως αποδιδει η μπαταρια.

EDIT: η καμερα δεν ειναι κ τοσο... οι φωτο ειναι θολες αρκετα, ειδικα σε περιβαλλον με χαμηλο φωτισμο, την ημερα με καλο φωτισμο ειναι κατι καλυτερο. Βεβαια για τα 56 εουρος που εδωσα νομιζω μακραν το καλυτερο VFM. Η μπαταρια μετα απο συνεχες σκαλισμα κ 1 ωρα mp3 ειναι στο 36% απο το 58 που ηταν οταν το ανοιξα χθες το μεσημερι.

Edited by jukosgr

Με πείσατε και το παρήγγειλα σήμερα. :)

Σπανίως ακούς καλά λόγια για κινέζικο κινητό, και κυρίως σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Τα αντίστοιχης τιμής (περίπου 54€ από το VickMall) είναι υποδεέστερα. Έχουν σημαντικά μικρότερη μπαταρία, μισή ποσότητα RAM, και πολλά είναι από κατασκευαστές που δεν τους ξέρουν ούτε οι Κινέζοι. Ούτε έχουν λαμπάκι ειδοποιήσεων (το λατρεύω στα HTC).

Μόλις έρθει, θα επικοινωνήσω με την Jiayu Ισπανίας, οπότε θα μπορέσω να τους προωθήσω όποια προβλήματα έχετε εντοπίσει άμα τα συγκεντρώσετε.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Το έχω πάρει για την γυναίκα μου εδώ και μια εβδομάδα και το φορτισε μια φορά έως τώρα! Είναι λίγο χοντρουτσικο σε σχέση με άλλα και λίγο δεν την άρεσε! Αλλά σε σχέση με το προηγούμενο που είχε xperia x10 mini είναι φυσικά πολύ καλύτερο και πολύ γρήγορο. Τώρα τις αρέσει. Έκανε κανένας ενοποίηση μνήμης; μπορούμε άραγε να το κάνουμε;

Ξανα 'ρχομαι! Λοιπον μετα απο τυχαιες επιλογες που εκανα στις ρυθμισεις του κινητου, πλεον μου εμφανιζει το διαγραφη κ επεξεργασια επαφων πατωντας το κουμπι κατω (οπως το ανοιξα το κινητο 1η φορα κ το δουλεψα δε το βγαζε). Επισης τωρα στην αναπαραγωγη ΜΡ3 μου βγαζει ρυθμισεις ισοσταθμιστη, ενω πριν τσουκ! Οι ρυθμισεις αυτες βελτιωνουν πααααααααρα πολυ ποιοτητα ηχου απο μεγαφωνο αλλα κ απο χαντσφρι. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν κ σεις ανεβοκατεβαζοντας την μπαρα εντασης, δεν εχετε διαφορα. Στο κινητο μου ειτε εχω την ενταση σχεδον τερμα πανω η σχεδον τερμα κατω, δεν εχει διαφορα. Μονο αν παω τερμα πανω η τερμα κατω τη μπαρα εχω διαφορα στον ηχο. Στα ενδιαμεσα σταδια η ενταση του ηχου δε μεταβαλλετε. Δεν το θεωρω κ μεγαλο προβλημα αυτο, ομως...

Η καμερα εξακολουθει να με απογοητευει στις φωτο, αν κ στο βιντεο τα παει πολυ καλυτερα. Η μπαταρια πιστευω ειναι ολα τα λεφτα, εξαντλησα χθες ολη τη μπαταρια κ το φορτισα το βραδακι. Σημερα πρωι ειμαι στο 85% γιατι λιγο Wi Fi χθες που ανοιξα ξεκινησαν update στο παρασκηνιο χωρις να το αντιληφθω κ εφαγε το 13% της μπαταριας μεσα σε 30 λεπτα ...:p

Βαζω αλλο launcher πχ APEX αλλα δεν μπορω να τον κανω default

Mε το μεσαιο κουμπι μου βγαζει παλι τον παλιο

Φίλε μου σου βρήκα λύση .Λύση η οποία δουλεύει σε όποιον θέλει να εγκαταστήσει καινούργιο launcher και δεν μπορεί .

Πας Ρυθμίσεις/Εφαρμογές/Όλα(τέρμα δεξιά) και μπαίνεις μέσα στο Launcher .Eκει πατάς μία στην ΠΡΟΣΩΡΙΝΉ και στην εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και μετά μία στην ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ και στην Εκκαθάριση προεπιλογών .Μετά αφού πατήσεις το πλήκτρο home σε ρωτάει με ποιόν launcher να ολοκληρώσει την ενέργεια ,εκεί επιλέγειις Nova Launcher και Πάντα και ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ .

Ευκολάκι .

Done .

Ψ Ω Μ Ι - Κ Ι Ν Α - Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ι Α . -

Θέλω να παραγγείλω ένα F1.Από που μου προτείνετε να το πάρω.Από άποψη καλύτερης τιμήςκαι ταχύτερης αποστολής.Κανά κουπόνι παίζει?

Εγώ σκεφτόμουνα από Pandawill γτ ένα κινητό που είχα παραγγείλει το πήρα 10 μέρες μετά,αλλά το έχουν πιο ακριβά από όλους.

Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2

Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note

Θέλω να παραγγείλω ένα F1.Από που μου προτείνετε να το πάρω.Από άποψη καλύτερης τιμήςκαι ταχύτερης αποστολής.Κανά κουπόνι παίζει?

Εγώ σκεφτόμουνα από Pandawill γτ ένα κινητό που είχα παραγγείλει το πήρα 10 μέρες μετά,αλλά το έχουν πιο ακριβά από όλους.

Απο vickmall.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Και εγω απο εκει, μεσα σε μια μερα πηρα νουμερο και την επομενη αεροπλανο.

Σκέφτομαι να αγοράσω το F1 για την γυναίκα μου. Σαν μάρκα (JIAYU) τη γνωρίζω καλά και έχω πολύ καλή γνώμη γι΄αυτή επειδή χρησιμοποιώ για προσωπική χρήση το G4.

Αυτό όμως που ήθελα να μάθω είναι για την φωτογραφική μηχανή η οποία όπως γράφουν είναι 5MP με interpolation 8MP.

Επειδή δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό το interpolation ήθελα να μάθω αν αυτό βελτιώνει την ποιότητα των φωτογραφιών

και αν πράγματι οι φωτογραφίες του είναι καλές ή είναι οι κλασσικές (απαράδεκτες) φωτό των κινέζικων smartphone με 5 MP;

Επειδή δεν έχω διαβάσει όλο το thread ζητώ συγγνώμη αν το θέμα έχει απαντηθεί.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σκέφτομαι να αγοράσω το F1 για την γυναίκα μου. Σαν μάρκα (JIAYU) τη γνωρίζω καλά και έχω πολύ καλή γνώμη γι΄αυτή επειδή χρησιμοποιώ για προσωπική χρήση το G4.

Αυτό όμως που ήθελα να μάθω είναι για την φωτογραφική μηχανή η οποία όπως γράφουν είναι 5MP με interpolation 8MP.

Επειδή δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό το interpolation ήθελα να μάθω αν αυτό βελτιώνει την ποιότητα των φωτογραφιών

και αν πράγματι οι φωτογραφίες του είναι καλές ή είναι οι κλασσικές (απαράδεκτες) φωτό των κινέζικων smartphone με 5 MP;

Επειδή δεν έχω διαβάσει όλο το thread ζητώ συγγνώμη αν το θέμα έχει απαντηθεί.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γενικος η καμερα σε αυτα τα τηλεφωνα ειναι γυρω στο μετριο...

Σαν μάρκα (JIAYU) τη γνωρίζω καλά και έχω πολύ καλή γνώμη γι΄αυτή επειδή χρησιμοποιώ για προσωπική χρήση το G4.

Πες τα γιατί με αφορμή την χαμηλή τιμή τα θάβουν.

Εγώ το παρήγγειλα από vickmall και ήρθε σε 10 μέρες περίπου με δώρο θήκη και screen protector

Κι εγώ VickMall λόγω αξιοπιστίας.

Μόνο 10; Κι εγώ ετοιμαζόμουν να περιμένω μέχρι μέσα Ιουνίου... Τι καλά! :)

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Θέλω να παραγγείλω ένα F1.

Διαβασε τα σχολια εδω αλλα κ στο νημα :αξιοπιστα κινεζικα site, ολοι προτινουν κ απο κατι, μη σε απασχολει η τιμη αν δεις 2-3 ευρω πανω κατω διαφορα, επελεξε ενα μαγαζι που δε θα σε δουλεψει για να σου παρει τα χρηματα κ μετα να σε εχει στο σορι η παραγγελια σας θα καθυστερησει γιατι δεν εχουμε στοκ ;).

Μη βιαστεις, διαβασε κριτικες για το καθε μαγαζι, θετικα κ αρνητικα σχολια. Κατα τη γνωμη μου να δωσεις βαρος στα αρνητικα γιατι ειναι πιθανοτερο να σου συμβει κατι απο αυτα, παρα να τη βγαλεις καθαρη κ σουπερ :D

Vickmall Μου φαινεται αξιοπιστο, μια παραγγελια εχω κανει ομως 1η φορα στη ζωη μου, οποτε διαβαζεις, αξιολογεις κ στο τελος ρισκαρεις!!! (ετσι ειναι η ζωη :p )

Φίλε μου σου βρήκα λύση .Λύση η οποία δουλεύει σε όποιον θέλει να εγκαταστήσει καινούργιο launcher και δεν μπορεί .

Πας Ρυθμίσεις/Εφαρμογές/Όλα(τέρμα δεξιά) και μπαίνεις μέσα στο Launcher .Eκει πατάς μία στην ΠΡΟΣΩΡΙΝΉ και στην εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και μετά μία στην ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ και στην Εκκαθάριση προεπιλογών .Μετά αφού πατήσεις το πλήκτρο home σε ρωτάει με ποιόν launcher να ολοκληρώσει την ενέργεια ,εκεί επιλέγειις Nova Launcher και Πάντα και ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ .

Ευκολάκι .

Done .

Ευχαριστω πολυ να σαι καλα !