Jump to content

liakosele

Members
  • Δημοσιεύσεις

    632
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

2 Followers

About liakosele

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

liakosele's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. 10 μέρες να το δούνε απο το τελωνείο...:X το δικο μου ειναι σαν το πανω σου Κωδικός Αντικειμένου: RBΧΧΧΧSG Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 17/12/2019, 15:03:47 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 16/12/2019, 02:30:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
  2. παίδες έχω ένα δεματάκι απο aliexpress, οθονη για το κινητο της πεθερας μου, που εχει κολλησει στο Awaiting Customs Inspection απο τις 17. Εχει και κανενας αλλος το ίδιο. Είναι με Signapore Post και ειναι κατω τον 20 με μεταφορικα
  3. Eχεις βρει καποιο fix διαθεσιμο? Ενω μου δουλευε παρα πολυ οκ, με το κλασσικο αργο HDR+, τωρα κρασαρει πολυ και χανω τος φωτογραφίες.
  4. καλημέρα, εκανα και εγώ την αναβάθμιση στην 9.0 μετά απο καιρό που με επρηζε στις ειδοποιήσεις Επειδή η gcam δεν δουλευει τώρα , εχει κανένας καμια ιδέα του πως πρέπει να κινηθω και ποια έκδοση να βάλω??
  5. Εχει μήπως ευκαιρο το changelog για αυτο? Εγω προσωπικα δεν εχω αναβαθμίσει τπτ για να παρω την 9 λογω των προβληματων και για αυτο και ρωταω.
  6. Παιδια ψάχνομαι τωρα να περασω κανενα αλλο version της gcam Κοιταω εδω https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-arnova8G2/ πχ να βάλουμε το latest build? Γενικα είμαι ευχαριστημένος με το build που έχω αλλα κάνει μερικά χαζά που και που. Κανουν ολες για το δικο μας? Το xda δεν ειναι ιδιαίτερα βοηθητικο σε αυτο το θεμα και δεν μπορω να βρω τα apk μονο για MI A1
  7. Παίδες μια ερώτηση. Τις τελευταίες μέρες δεν βλέπω να λειτουργούνε σωστά τα notification sounds. Λαμβάνω ειδοποιήσεις στο messenger/μνματα και δεν ακουγεται ο ήχος και λειτουργεί μόνο η δόνηση. Έχει συμβεί σε κανέναν?
  8. Μπα εγω δεν έχω θέμα με κλήσεις.
  9. Arnova8G2 Aν μπορεις ανεβασε ποιο apk θεωρείς το καλύτερο/stable.
  10. Το apk που εχεις βαλει πιο πίσω απο pixel3 αμα το εγκαταστήσω εχει διαφορετικο sign key ή θα κανει overwrite το παλιο? btw επειδή έχω καιρό να αλλάξω gcam ποια προτείνεις εως την καλύτερη?
  11. Καλημέρα παίδες, εγω είμαι ακομα με την έκδοση 8.0.0 security update απο αρχές μαιου. Έχει βγει κάτι αλλο?
  12. Ποια ειναι η καλύτερη εκδοση??? (https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/) Άμα θέλω να βάλω αλλο apk πρέπει να ξανατρέξω το script?
  13. Ρωτάω γτ το bangood εχει την global version σε preorder.
×
×
  • Create New...