Jump to content

jukosgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jukosgr

  1. jukosgr

    Jiayu F1

    απο trust0: ''Οταν θα χεις χρόνο κι αν μπορείς, θα κοιτάξεις λίγο τα νούμερα που έχεις βάλει με το mobileuncle tool στο ακουστικό;'' Λοιπον απο τον οδηγο που εχει ποσταριστει σε προηγουμενες σελιδες επαιξα με τις ρυθμισεις και: 1) στο Normal mode/ mic level 0=78, 1=128, 2=212, 3=195, 4=229, 5=216, 6=172 (αυτα ειναι για το μικροφωνο κατα τη συνομηλια). 2) loudspeaker mode/ring level 0=193, 1=203, 2=212, 3=222, 4=232, 5=242, 6=252 (ειναι για την ενταση του ringtone). 3) Normal mode/sph level 0=12, 1=110, 2=116, 3=129, 4=139,5=149, 6=157 (ενταση ηχου στο ακουστικο κατα τη κληση). 4) Speech Enhancement στο parametre7 εβαλα 101. Μονο αυτα αλλαξα κ ειδα διαφορα. Αυτο που δε μπορεσα να αλλαξω ειναι η εναταση να εχει διαβαθμισεις... δηλαδη οπου κ να παω τη μπαρα της εντασης αυτη παραμενει ιδια, μονο στο τερμα κατω που κλεινει ο ηχος κ στο τερμα επανω που ανεβαινει λιγακι υστερα απο το μηνυμα προειδοποιησης. Αν καποιος το καταφερε ας μας πει τι ρυθμισε κ ποσο.
  2. jukosgr

    Jiayu F1

    Καλησπερα. Θελω να ρωτησω αν κ σε αλλους κατοχους του F1 δεν εμφανιζονται οι χαμενες κλησεις οταν το κινητο ειναι κλειστο, δηλαδη αν εχω το κινητο κλειστο κ με καλεσει καποιος δε θα δω με μηνυμα ποιος με καλεσε. Κατα τ' αλλα απο τις 20/5 που εχω το κινητο στα χερια μου δεν αντιμετωπισα σοβαρο προβλημα. Τον ηχο στο εξωτερικο ηχειο κ στο ακουστικο κλησης τον ανεβασα με mobileuncle tools ευκολα, root με framaroot ευκολα, κρατησα τη μανισια rom δεν ασχοληθηκα με αυτο το θεμα. Ενω στην αρχη μπορουσα κ χρησιμοποιουσα το PLAY STORE εγκατεστησα ενα file manager, touchpal x κ skype, μετα απο καμια 2 βδομαδες πατοντας το εικονιδιο του play store μου βγαζει σφαλμα: Δεν υπαρχει συνδεση! (με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων νομιζω λυνεται αυτο). Η μπαταρια του ειναι ολα τα λεφτα, δε το χρησιμοποιω πολυ, δεν ειμαι ο ανθρωπος που θα το κανω σκουλαρικι ή θα παιζω παιχνιδια, σερφ ιντερνετ, τσατ κτλ, το πολυ 2 ωρες κλησεις την μερα, λιγα μηνυματα, μιση ωρα wi-fi αν το χρειαστω για βιντεοκληση μεσω skype κ η μπαταρια κραταει πανω απο 10 μερες!!! Το κινητο ειναι καλη επιλογη για τα χρηματα του, αγορα απο Vickmall κ σε 12 μερες στη πορτα μου. Μονο το θεματακι που αναφερω στην αρχη με ενοχλει, γιατι ψαχνοντας εδω κ σε αλλα site δε βρηκα κατι σχετικο. Αν καποιος εχει γνωση ας την μοιραστει παρακαλω μαζι μας.
  3. jukosgr

    Jiayu F1

    Λεμε διαφορα για την ποιοτητα του ηχου του κινητου, καποιος που ισως ενδιαφερεται για το κινητο θα νομιζει οτι εχει προβλημα η συσκευη. Για μενα η ποιοτητα του ηχου ειναι μια χαρα. Το εξωτερικο ηχειο ειναι αρκετα δυνατο, σε αρκετα θορυβωδες ομως περιβαλλον ισως να μην το ακουσεις αν σε καλεσουν. Εκανα επεξεργασια ενα ΜΡ3 κ ανεβασα τον ηχο στο συγκεκριμενο τραγουδι, το εβαλα ως ηχο κλησης κ ακουγετε πιο δυνατα το κινητο τωρα, βεβαια δε ξερω αν θα καει το ηχειο :confused: Αν δεν εχει η συσκευη σας προγραμμα με equaliser σας συμβουλευω να περασετε ενα της επιλογης σας, διωρθωνει αρκετα τον ηχο απο ακουστικα, ειτε ως μουσικη, ειτε ως συνομιλια. Για το εξωτ. ηχειο (το πισω δλδ) δε κανει τιποτα. Το κινητο ειναι ΦΘΗΝΟ! για τα χρηματα του ειναι κομπλε! Για απλη χρηση: κλησεις,μηνυματα, λιγο ιντερνετ, λιγο ΜΡ3, λιγο σκαλισμα, λιγο skype/viber ειναι μια χαρα. Γρηγορο χωρις λαγκαρισμα, μπαταρια που θα κρατησει 3 μερες, αν κανεις λιγο απο τα παραπανω. Παιχνιδια 3D που ειναι απαιτητικα δεν ειναι για το κινητο αυτο. Οπως επισης οι φωτογραφιες που βγαζει ειναι κουνημενες, το auto focus... αστα να πανε. Βιντεο θεωρω οτι τραβαει καλουτσικο σε φωτεινο περιβαλλον.
  4. jukosgr

    Jiayu F1

    Απο vickmall μου κανανε δωρο μαζι με το τηλ κ αυτα http://www.djshop.gr/pd/beats-by-dre-urbeats-2-matte-black-17097.htm?lang=el&path=735465816 (μαιμου μαλλον γιατι 97€ δωρο δε παιζει με τπτ :D ). Ο ηχος τους στην αρχη ηταν αστα να πανε, αλλα αφου πειραξα καποιες ρυθμισεις στο κινητο, μετα μου εμφανιζε, οταν ακουγα μουσικη απο την μαμισια εφαρμογη, το μενου με equaliser. Απο κει εβαλα το boost fx ως προεπιλογη, ανεβασα το 3D effect σχεδον τερμα κ ο ηχος ειτε στη συνομιλια, ειτε στη μουσικη ειναι σουπερ! Επισης σαν handsfree δουλευουν μια χαρα, βεβαια ο τροπος που μπαινουν στα αυτια δε μου αρεσε καθολου, γιατι βγαινουν συνεχεια κ αφινουν μια μαυριλα στο αυτi... (εγινα ρεζιλη :P ). Τωρα με τα απλα κ φθηνα ακουστικα του ΜΡ3 μου επισης ακουω μια χαρα μουσικη. Ασφαλως κ δεν ειναι τελειος ο ηχος, αλλα για την τιμη του μια χαρα. Εβαλα κ ενα 360camera προγραμμα απο google play, κααααααατι κανει παραπανω απο τη μαμισια εφαρμογη, εκανε ομως λιγακι πιο αργο το κινητο, υποπτευομαι οτι τρεχουν στο παρασκηνιο διαφορα οταν το ανοιγω. Αν ξερετε καποιο καυλυτερο προγραμμα για καμερα πειτε το μας.
  5. jukosgr

    Jiayu F1

    Ξανα 'ρχομαι! Λοιπον μετα απο τυχαιες επιλογες που εκανα στις ρυθμισεις του κινητου, πλεον μου εμφανιζει το διαγραφη κ επεξεργασια επαφων πατωντας το κουμπι κατω (οπως το ανοιξα το κινητο 1η φορα κ το δουλεψα δε το βγαζε). Επισης τωρα στην αναπαραγωγη ΜΡ3 μου βγαζει ρυθμισεις ισοσταθμιστη, ενω πριν τσουκ! Οι ρυθμισεις αυτες βελτιωνουν πααααααααρα πολυ ποιοτητα ηχου απο μεγαφωνο αλλα κ απο χαντσφρι. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν κ σεις ανεβοκατεβαζοντας την μπαρα εντασης, δεν εχετε διαφορα. Στο κινητο μου ειτε εχω την ενταση σχεδον τερμα πανω η σχεδον τερμα κατω, δεν εχει διαφορα. Μονο αν παω τερμα πανω η τερμα κατω τη μπαρα εχω διαφορα στον ηχο. Στα ενδιαμεσα σταδια η ενταση του ηχου δε μεταβαλλετε. Δεν το θεωρω κ μεγαλο προβλημα αυτο, ομως... Η καμερα εξακολουθει να με απογοητευει στις φωτο, αν κ στο βιντεο τα παει πολυ καλυτερα. Η μπαταρια πιστευω ειναι ολα τα λεφτα, εξαντλησα χθες ολη τη μπαταρια κ το φορτισα το βραδακι. Σημερα πρωι ειμαι στο 85% γιατι λιγο Wi Fi χθες που ανοιξα ξεκινησαν update στο παρασκηνιο χωρις να το αντιληφθω κ εφαγε το 13% της μπαταριας μεσα σε 30 λεπτα ...:p
  6. Παραγγελια απο vickmall.com 8/5 σημερα 20/5 πρωι στα χερια μου το jiayu f1. Εμεινα εντυπωσιασμενος, δικιο εχουν οσοι ειπαν καλα λογια γι αυτο το μαγαζι. Το πρωτο που με εντυπωσιασε ηταν οτι κατα την παραγγελια οταν πατησα place your order στο paypal η πληρωμη ηταν σε κατασταση pending για αρκετες ωρες, νομιζω απο το μεσημερι 1:30 που εκανα παραγγελια την αλλη μερα το πρωι πρεπει να εγινε complete. Αν αυτο δεν ηταν τυχαιο τοτε πιστευω οτι το μαγαζι μου εδωσε ενα περιθωριο να κανω ακυρωση της παραγγελιας χωρις να μπλεκω ασκοπα (σε αντιθεση με pandawill που αμεσως τσεπωσαν τα χρηματα κ μετα σορι δεν το χουμε σε στοκ). Το τηλεφωνο εφτασε στα χερια μου σε μια συσκευασια αρκετα καλη ωστε να προστατευεται το τηλεφωνο, το οποιο μαλιστα ηταν κ τσεκαρισμενο για ελλατωματα, ειχε κινεζικα δικτυα wifi κ αποθηκευμενες σελιδες στο browser. Ολα οπως μου τα υποσχεθηκαν, ακομα κ ρουτ μου κανανε αλλα δε μπορω να πω περισσοτερα γι αυτο (δε ξερω ακριβως τι ειναι το ρουτ). Μου κανανε κ hands free δωρο που δουλευει μια χαρα κοκκινο χρωμα ωραιο. Αν συνεχισουν ετσι νομιζω οτι θα κανω κ αλλες παραγγελιες. Οποιος εχει καλες αποψεις για το συγκεκριμενο μαγαζακι καλο ειναι να τις λεει εδω στο νημα, βοηθαει τους πρωταριδες σα κ μενα. Επισης να λεγονται κ τα αρνητικα σχολια.
  7. jukosgr

    Jiayu F1

    Το παρελαβα κ γω σημερα, παραγγελια 8/5 μεσημερι, στα χερια μου σημερα το πρωι 20/5. Δεν εχει καποιο ελλατωμα, νομιζω οτι πριν το πακεταρουν το τσεκαρανε γιατι ειχε αποθηκευμενα στο wifi κ στον browser κατι κινεζιες. Ειχα ζητησει ρουτ αλλα ειδα κατι κινεζικες εφαρμογες, βεβαια ρουτ δε ξερω τι ειναι οποτε το αφηνω. Το κινητο ειναι βαρυ!!! στιβαρο δε ξερω αν το βαρος του ενοχλησει καποιους, εμενα με παρεξενεψε αλλα αμεσως το συνηθισα. Αλλα κινητα που εχω πιασει κ πιο μεγαλα σε μεγεθος ηταν πιο ελαφρια. Οθονη καλη για τα χρηματα του καλη φωτεινοτητα κ γωνιες οσο πρεπει. Γρηγορο, δε κολαει, αλλα δεν κανω κ κατι σοβαρο. Μπαταρια απο το 58% που ηταν με το 1ο ανοιγμα, τωρα εχει πεσει στο 45% κ το σκαλιζω συνεχεια. WI FI καμπανα με το ρουτερ στο διπλανο δωματειο, σερφαρισμα γρηγορο κ αυτο αλλα μικρη οθονη για καποιον που το θελει για σερφαρισμα. Στη συσκευασια τωρα, αρκετα καλη ωστε να προστατευτει το κινητο κατα τη μεταφορα, μου αρεσε αυτο. Μεσα ειχε μια θηκη σιλικονης που καλυπτει το πισω μερος του κινητου, οχι ολοκληρο οπως νομιζα... 2 ζελατινες για την προστασια οθονης, φορτιστη με ανταπτορα για τη χωρα μας, μια ροζ πλαστικη μ*****α δε ξερω τι ειναι :D ΚΑΙ hands free που λειτουργει μια χαρα με καλο ηχο κ απαντηση κλησης με το κουμπακι πανω στο καλωδιο. Μικροφωνο καλο, με ακουει ο συνομιλητης μια χαρα, το ακουστικο ομως θεωρω οτι ειναι λιγο υποτονικο... το ιδιο κ το εξωτερικο ηχειο, σε θορυβωδες περιβαλλον μαλλον θα χω προβλημα. Απο δω κ περα, δεν εχω καταλαβει πως θα ορισω ηχο κλησης, δεν ξερω αν μπορω να ορισω ηχο κλησης ενα mp3 για παραδειγμα, δεν ξερω πως σβινω επαφες!!! Απο τις sim οι επαφες μπηκαν αλαν νταλον, μισα αγγλικα μισα ελληνικα αστα να πανε. Παντως ο ορισμος της sim για κλησης κ μηνυματα η κ δεδομενα ειναι ευκολος. Ακομα το ψαχνω το κινητο γιατι ειναι κ το πρωτο μου smartphone. Αν καποιος θελει να μου στειλει ενα πριβε μηνυμα με οδηγιες για τους ηχους κ τις επαφες θα ειμουν υποχρεως, η απλα αν υπαρχει καποιο λινκ με οδηγιες. Περισσοτερες εντυπωσεις μαλλον την επομενη εβδομαδα για να δω κ πως αποδιδει η μπαταρια. EDIT: η καμερα δεν ειναι κ τοσο... οι φωτο ειναι θολες αρκετα, ειδικα σε περιβαλλον με χαμηλο φωτισμο, την ημερα με καλο φωτισμο ειναι κατι καλυτερο. Βεβαια για τα 56 εουρος που εδωσα νομιζω μακραν το καλυτερο VFM. Η μπαταρια μετα απο συνεχες σκαλισμα κ 1 ωρα mp3 ειναι στο 36% απο το 58 που ηταν οταν το ανοιξα χθες το μεσημερι.
  8. jukosgr

    Jiayu F1

    8/5 παραγγελια απο vickmall κ στο τρακινγ βλεπω διαφορα :p, υποθετω οτι η ανανεωση των πληροφοριων εχει κ αυτη μια καθυστερηση. Που προτεινετε να βλεπω το τρακινγκ; Ειδα στον καταλληλο οδηγο 3 σαιτ, το ενα δε λειτουργει σε μενα (sao.cn), τα 2 βγαζουν κ διαφορετικα δεδομενα (17track.net :transporting, trackitonline.ru :despatched to overseas με location GRATHA), οσο δε για τα δικα μας ΕΛΤΑ: κλεισιμο απο IPS κ περιοχη IPS. Αν δεν εχει κ πολυ νοημα το που παρακολουθεις το τρακινγκ, τοτε αγνοηστε το παρον μηνυμα :blink: Υ.Γ. το κινητο αν το χουν κανει ρουτ απο κινα, για απλη χρηση δεν θα μπορει να χρησιμοποιηθει χωρις να κανω κατι αλλο εγω; ενα πληκτρολογιο, ενα browser (αν δεν εχει) εχω σκοπο να εγκαταστησω. Απλη χρηση για κλησης, μηνυματα, λιγο mp3 κ καμια φωτογραφια αν χρειαστει. Βλεπω που ρωτατε για εφαρμογες κ ρουταρισμα κ ρομ κ τετοια, ειναι αναγκαια ολα αυτα; Καποιος νωριτερα αναφερε κατι σχετικο με 160 χαρακτηρες, στα sms ; αν δε κανεις δλδ κατι μηνυματα με περισσοτερους χαρακτηρες δε στελει το κινητο;
  9. jukosgr

    Jiayu F1

    Επιτελους πηρα trucking number!!! παραγγελια 8/5 κατα τη μια κ μιση μεσημερι απο vickmall, μολις ειδα οτι πηρα αριθμο αλλα δε φαινεται κατι ακομα στο συστημα. Μπραβο τους, μου πε η selina στο τσατ χθες οτι σε 24 ωρες θα το στειλουμε κ δε το πολυ πιστεψα!!! Ζητησα να μο το κανει ρουτ ωστε να μην εχει κινεζικες εφαρμογες, ρωτησα αν μπορουσε καποιος να τσεκαρει τα πληκτρα ηχου αν ειναι οκ, οπως αναφεραν μερικοι οτι δε δουλευουν κ μου ειπε οτι ολες οι συσκευες πριν αποσταλουν τσεκαρονται! ευχομαι να ειναι οκ το τηλεφωνο οταν θα ερθει στα χερια μου. Φτου φτου φτου!
  10. Εδώ είναι μάλλον ο καλύτερος τόπος να παραθέσω την αποψή μου για κάποια καταστήματα. 1ον: Antelife.com από τη μέρα που έκανα register στο site τους το yahoo με τρέλανε στα μηνύματα ότι μία μηχανή με τοποθεσία Κίνας προσπαθεί να συνδεθεί στο λογαριασμό μου με τα στοιχεία που έχω δηλωμένα (δλδ username password), με χακάραν δλδ!!! Δε το εμπιστεύομαι. 2ον: pandawill.com η γνώμη μου είναι ότι στην προσπάθεια τους να κάνουν πελάτες δε συννενοούνται καλά για τα αποθέματα των προΐόντων στις αποθηκες τους. Λίγα λεπτά πριν πατήσω το place your order κουμπί στο ταμείο με διαβεβαίωσαν στο τσατ οτι το είχαν σε στοκ κ να κάνω τώρα την παραγγελία μου για να μου το στείλουν μέσα σε 1-2 μέρες, έτσι κ έκανα γιατί ψωνίζομαι απο Κίνα 1η φορά :) . Μετά όμως... παραγγελία πρωί, το βράδυ απλά θέλω να τσεκάρω στο τσατ τους την παραγγελία μου κ μου λένε σορι αλλά η παραγγελία σας θα καθυστερήσει γιατί δεν είναι στοκ το τηλέφωνο. Οπότε από τις 30/4/2014 μέχρι κ σήμερα 8/5 με είχαν στο τσατ ντοντ γορι αύριο θα το στείλουμε, μία το είχαν στοκ, μία δε το χαν. Έκανα ακύρωση σήμερα πρωί κ μέσα σε 2-3 ώρες πήρα πίσω όλο το ποσό. Εδώ έμεινα ευχαριστημένος :lol: 3ον: Vickmall.com Έκανα παραγγελία το μεσημεράκι ακριβώς λίγο μετά που είδα επιστροφή χρημάτων στο paypal μου από το pandawill. H Selina που μ' εξυπηρέτησε στο τσατ σχεδόν δε με άφησε να πω τίποτα, το τηλ θα το κάνει ρούτ για να σβίσει τις κινεζιές, το πακέτο θα είναι με κατάλληλες ενδείξεις ώστε να αποφύγουμε τελωνείο κ άλλες πληροφορίες που με ενδιέφεραν. Θα δω πως θα εξελιχθεί η παραγγελία κ θα προσθέσω. Ελπίζω να είναι χρήσιμες για κάποιους οι απόψεις αυτές.
  11. I had full refund in my paypal in 2-3 hours after i cancelled my order. That was fast and i thank you for that.
  12. I canceled my order today, on site under my order status says: order failed. That means order canceled? When will i see my money back on my paypal? Reasons that led me to cancel: order with long time under prosessing, on ordering day 4/30/2014 i was told that product was on stock (jiayu F1 black) and it will be shipped in 1-2 days, that didn't happened. On live chat recommended me not to take seriusly comments you make here mr PANDA, because you don't know if products are on stock or not. When i was asking on live chat as a guest if JIAYU F1 black is in stock they told me yes place your order, but... if i gave later my order status and ask what's going on, the answer was: out of stock, wait one day and it will be restock. So as you can see i have been told a lot of things. So for me what happened don't really matter anymore as long as i see my money refunded. If you like pls answer my 2 questions above, order # 100770465. Thanks.
  13. jukosgr

    Jiayu F1

    Ακύρωσα την παραγγελία μου στο pandawill (από τις 30/4 με είχαν στο αύριο θα αποσταλεί μέχρι σήμερα), σε πόσο καιρό θα δω τα χρήματα στο paypal μου; Επίσης από που αλλού μου προτίνετε να κάνω αγορά; Τέλος, υπάρχει τόπικ να πω λίγα λόγια για το pandawill; αυτά που κατάλαβα δηλαδη για τον τρόπο λειτουργείας του;
  14. What jiayu F1 you claim to have in stock? because the one that i have ordered at 30th of april is still out of stock and your ''girls'' tell me: Tomorrow will be shippped... everyday i speak with them on live chat at pandawill.com. So please when you say you have a product on stock link its description and actual info on website that its indeed in stock, what opinion do you think we get otherwise?
  15. jukosgr

    Jiayu F1

    Ωραία θα το έχω υπόψιν. Ευχαριστώ. Αν μειώσεις τους ήχους κανονικά από τις ρυθμίσειες του τηλεφώνου δε γίνεται δουλειά; Το gps δεν με πολυαπασχολεί. Κανα τεταρτάκι ομηλία, ενα - δυο σμσ, καμιά ωρίτσα mp3 η μπαταρία πόσο θα κρατάει; Μέχρι σήμερα κουβαλάω 2 παλία κινητά (f2g κ what's up), αυτό θέλω να τελειώσω :)
  16. jukosgr

    Jiayu F1

    Παράγγειλα το μαύρο, εσύ κ κάποιοι άλλοι όπως λες το παραγγείλατε λίγο πιο μετά από μένα κ πήρατε tracking No. Με τη δικιά μου παραγγελία δε ξέρω τι γίνεται... Άσε που έμαθα ό,τι την Παρασκευή θα το έχει κ σε happy hour ή με κουπόνι (κάτι τέτοιο) σε τιμή καλύτερη από τα 60.88 € που έδωσα εγώ. 2/5 έβγαλε ανακοίνωση ο κος panda στο φορουμ πως το F1 είναι σε huge stock (κατά τα λεγόμενα του). Αλλά η δικιά μου παραγγελία ακόμα... ούτε mail... ούτε σοβαρή απάντηση στο live chat, τπτ. Θα περιμένω μέχρι τη Πέμπτη, αν δεν έχω Νο ούτε κ τότε μάλλον θα κάνω despute (1η φορά χρησιμοποιώ paypal). Και εσύ το μαύρο παράγγειλες αν δε κάνω λάθος;
  17. jukosgr

    Jiayu F1

    Μμμμμ! τους άτιμους... δεν με ενημέρωσαν :lol: θα περιμένω λοιπόν μέχρι κ μεθαύριο. Ευχαριστώ φίλε για την γρήγορη απάντηση.
  18. jukosgr

    Jiayu F1

    Έχω παραγγείλει κ εγώ ένα Jiayu F1 30/4/2014 απο pandawill, ακόμα δεν έχω πάρει tracking No, ενώ την ήμερα παραγγέλιας ήταν στοκ κάποια τεμάχια. Aυτές τις μέρες τα girls του panda είναι : tomorrow will be shipped :D, tomorrow will be shipped, tomorrow will be shipped... Από την εμπειρία σας σε πόσες μέρες να ανησυχήσω; Είναι η 1η φορά που παραγγέλνω από εξωτερικό (Κίνα).
  19. hi pandawill! I have placed an order on 30/4/2014 with #100770465. It is still under processing, though i believe orders later than mine for the same jiayu F1 European 3G are shipped already. Yesterday 4/4/2014 i had trouble with your site pandawill.com and couldn't log in, still i haven't recieved e-mail with tracking number, i m a bit worried. It is my 1st time ordering something from overseas and i was recomended to do it from your site. Also when i am able to log in to pandawill the live chat gives me the offline service message. Please i would like an answer. Thank you.
×
×
  • Create New...