Jump to content

nireas1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nireas1

  1. Φίλε GUZGUN σ΄ευχαριστώ για την βοήθεια σου. Ηθελα όμως πριν να κάνω οτιδήποτε να ρωτήσω αν μπορώ να φλασάρω μέσω του multitool η χειροκίνητα ένα custom recovery πάνω στο ήδη υπάρχον και ποιό κατα την γνώμη σου να βάλω απο τα υπάρχοντα για να μπορέσω να κάνω root και να περάσω για αρχή την rom EUI-6.030s-Stable-Offilcial-MultiLanguageDev-Modded-V15&Stock_by_C.B.G.. Ευχαριστώ και καλό βράδυ.
  2. Μια βοήθεια. οταν μπώ σε recovery mode μου βγάζει μια οθόνη EUI με δυο επιλογες: update system και clear data (και start restart) χωρίς άλλα στοχεία η επιλογές. Είναι TWRP ή μόνο για update και hard reset?
  3. Φίλε Klaipelas, η λυση που μου μου πρότεινες δούλεψε μια χαρά και σ΄ευχαριστώ. Τώρα θα ξεκινήσω σωστά απο την αρχή σύμφωνα με την πρόταση του φίλου sso γιατί τους drivers δεν τους είχα περάσει. Ευχαριστώ και πάλι. Καλό βράδυ σ΄όλους.
  4. Καλησπέρα στη πολυπληθή και δραστήρια παρέα του Le max 2, Επειδή το συγκεκριμένο τηλέφωνο μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον αποφάσισα να το παραγγείλω για την γυναίκα μου. Το τηλέφωνο έφτασε χθες και εν τω μεταξύ, αρκετες μέρες πριν, σας παρακολουθούσα προσπαθώντας να βρώ μια κατάλληλη rom και το τρόπο για εγκατάσταση TWRP. Σήμερα λοιπόν άνοιξα το τηλέφωνο και δούλευε κανονικά. Προσπάθησα πριν απο λίγο χρησιμοποιώντας το MULTI-TOOL 11.01.2018 ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ να περάσω το TWRP , και αφου άνοιξα το RECOVERY_TOOL_LeMax2_X82x.bat προσπάθησα να βάλω το κινητο σε fastboot mode χωρίς επιτυχία. Και το χειρότερο μετά απο αυτό το τηλέφωνο ούτε ανοίγει ούτε καν δείχνει το ποσοστό φόρτισης. Νεκρό.Brick. Θερμή παράκληση για άμεση βοηθεια.
  5. Mitsubae, στο τηλέφωνο είχε γίνει hard reset μέσω των Ρυθμίσεων μάλλον απο άγνοια ή ....... του κατόχου. Στη συνέχεια στο σετάρισμα του τηλεφώνου η gοogle σου ζητά τα στοιχεία του λογαριασμού που είχε ρυθμιστεί την πρώτη φορά το τηλέφωνο, χωρίς την δυνατότητα παράκαμψης με άλλο ή νέο λογαριασμό όπως γινότανε παλιότερα. Και όχι μόνο αυτό. Αν έχεις ξεχάσει το password μπορείς να το αλλάξεις κατά την διαδικασία αλλά μετά πάλι δεν μπορείς να συνεχίσεις βάζοντας τα σωστά στοιχεία. Από την έκδοση android 5.1 η google σου επιτρέπει την συνέχιση της διαδικασίας σετάρισματος μετά απο 24 ώρες. Οσο για τον οδηγό για factory reset μέσω recovery http://www.hardreset.info/devices/oukitel/oukitel-k6000/ τον είχα χρησιμοποιήσει αλλά στο τηλέφωνο μου μου έβγαζε το android robot αλλά με την ένδειξη No command. Στο σημείο αυτό για να προχωρήσεις η λύση είναι: Hold down the power button for 3-5 seconds and then press and release the Volume up button. Αυτά τα ...... ολίγα.
  6. Φίλε soulfunkdjx σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου. Ηδη εντόπισα το πρόβλημα και την λύση του. Καλό βράδυ.
  7. καλησπέρα, έχω στα χέρια μου ένα oukitel K6000 pro το οποίο στο ξεκίνημα λεει οτι έχει γίνει επαναφορά της συσκευής και για να συνεχίσω πρέπει να συνδεθώ με λ/σμό google που έχει συγχρονισθεί στο παρελθόν με την συσκευή. Οταν του βάζω τα στοιχεία του λ/σμού η συσκευή επιστρέφει στο ιδιο σημείο. Προσπάθησα να τη βάλω σε recovery mode για να κάνω factory reset αλλά τίποτε. Μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί δεν μπορώ να μπώ σε recovery mode και πως διορθώνεται. Επίσης η συσκευή έχει και την επιλογή fastboot που δεν χρησιμοποίησα. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
  8. nireas1

    Jiayu G4

    Καλησπέρα στους φίλους του myphone. Εχω ένα G4T σχεδόν τρία χρόνια χωρίς να έχω παράπονο. Χθές επειδή κατά την σύνδεση στο pc δεν μου έδειχνε την internαl rom (παλιό το θέμα) έκανα μερικές αλχημίες και τώρα ενώ συνδέεται δεν μου δείχνει τίποτε. Πιθανολογώντας οτι είναι θέμα drivers προσπάθησα να εγκαταστήσω κατι που βρήκα στο internet αλλά χωρίς επιτυχία. Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ. Υ.Γ. Και κάποια συβουλή για unofficial ROM χωρίς προβλήματα.
  9. Για να συγκρίνετε την ποιότητα των σωστών ταχυδρομίων με τα *********ΕΛΤΑ σας κάνω copy/paste την αντίστοιχη ενήμέρωση για το ίδιο δέμα : Netherland Post 19/8: 19-08-2014 17:53 The item has arrived in the country of destination GREECE 19-08-2014 09:49 The item is on transport to the country of destination 19-08-2014 03:24 The item is at the PostNL sorting center και *********ΕΛΤΑ 21/8 18.00: ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 19-08-2014 03:24 IPS με άλλα λόγια αγνοούν ότι το δέμα έχει φτάσει στην Ελλάδα τώρα και δυο ημέρες.
  10. nireas1

    Jiayu F1

    Παιδιά μια διευκρίνηση. Οι SIM κάρτες είναι και οι δύο mini;
  11. nireas1

    Jiayu F1

    Φίλε Hyper_Ban σ΄ευχαριστώ για την απάντηση σου.
  12. Πριν από μια εβδομάδα είχα ταλαιπωρηθεί με ένα LG P700 ενός φίλου μου για να του περάσω μια custom rom ώστε να δουλεύει στοιχειωδώς γρήγορα. Eίχα δοκιμάσει 4-5 rom και όλες παρουσίαζαν προβλήματα. Όταν ήμουνα έτοιμος να εγκαταλείψω την προσπάθεια διάβασα για την rom που πρότεινε ο Pkatsaras και την πέρασα σαν ύστατη ελπίδα. Αμέσως φάνηκε η διαφορά και οι εντυπώσεις ήτανε άριστες για μια μέρα που κράτησα το κινητό γιατί μετά το επέστρεψα. Πάντως μέχρι σήμερα δεν έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα. Μπράβο στον pkatsara και απο μένα.
  13. nireas1

    Jiayu F1

    Σκέφτομαι να αγοράσω το F1 για την γυναίκα μου. Σαν μάρκα (JIAYU) τη γνωρίζω καλά και έχω πολύ καλή γνώμη γι΄αυτή επειδή χρησιμοποιώ για προσωπική χρήση το G4. Αυτό όμως που ήθελα να μάθω είναι για την φωτογραφική μηχανή η οποία όπως γράφουν είναι 5MP με interpolation 8MP. Επειδή δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό το interpolation ήθελα να μάθω αν αυτό βελτιώνει την ποιότητα των φωτογραφιών και αν πράγματι οι φωτογραφίες του είναι καλές ή είναι οι κλασσικές (απαράδεκτες) φωτό των κινέζικων smartphone με 5 MP; Επειδή δεν έχω διαβάσει όλο το thread ζητώ συγγνώμη αν το θέμα έχει απαντηθεί. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  14. Φίλε pkatsaras σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Με την ευκαιρία θα ήθελα να σε ρωτήσω και κάτι άλλο που μου προέκυψε μετά την εγκατάσταση της http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2521239 με τα gapps http://d-h.st/Pep που πρότεινες σε παλαιότερη απάντηση σου. Όλα εγκαταστάθηκαν σωστά και λειτουργούν πλην της δυνατότητας μετακίνησης εφαρμογών στην κάρτα μνήμης. Σημειωτέον οτι έχω χρησιμοποιήσει δυο apps το oneclick2sd και το app2sd χωρίς αποτέλεσμα. Το πρόβλημα είναι θέμα κάποιας ρύθμισης ή πρέπει να επανεγκαταστήσω την ίδια ή κάποια άλλη rom;
  15. Παιδιά καλησπέρα, θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποια custom rom, σχετικά σταθερή, που να υποστηρίζει οπωσδήποτε ραδιόφωνο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  16. nireas1

    Jiayu G4

    Μιας και το thread έχει αρκετό ..... μάκρος και είναι είναι δύσκολο να το ψάξω απο την αρχή, θα παρακαλούσα όποιον φίλο έχει την καλή διάθεση να μου απαντήσει σε δυο ερωτήσεις. -Ποιά έκδοση της MIUI rom (με ελληνικά) ταιριάζει στο jiayu g4 (1g rαm 3000mh battery) -Από την μέχρι σήμερα εμπειρία σας, ποιά ROM θεωρείται γενικά η καλλίτερη. Αντί για απάντηση και μια παραπομπή στην αντίστοιχη σελίδα θα βοηθούσε το ίδιο. Ευχαριστώ.
  17. Από την δική μου εμπειρία, αλλά και από όσα διάβασα σ΄αυτό το thread, δεν έχω μπορέσει να εξηγήσω την αργοπορία που παρουσιάζεται στις παραλαβές απο την Κίνα στα ΕΛΤΑ του αεροδρομίου. Σε μια παραλαβή απο Κίνα με Deutsche Post, την ταχύτερη μέχρι στιγμής, το δέμα ανιχνεύθηκε στα ΕΛΤΑ ενώ οι Γερμανοί δεν μου έδιδαν ακόμα στοιχεία tracking. Δηλ. δεν μπορώ να καταλάβω τι διάολο γίνεται 10,15 ημέρες ή και περισσότερες απο την αναχώρηση απο Σιγκαπούρη μέχρι το άνοιγμα στα ΕΛΤΑ αεροδρομίου. Που κολλάει το πράγμα; Στην Σιγκαπούρη η στους δικούς μας; Γιατί για να περιφέρονται 15 μέρες σε διάφορα αεροδρόμια μου φαίνεται λίγο δύσκολο.
  18. nireas1

    Cubot GT90

    Το αγόρασα για την γυναίκα μου πριν απο δυο μήνες περίπου απο το geekbuying. Μέχρι σήμερα λειτουργεί άψογα σαν smartphone double core και θεωρώ οτι αποτελεί μια άριστη επιλογή για τα 65 ευρώ. Value for money 10/10. Τώρα οποιος θέλει after sale support, brand name, μακρια καλώδια φόρτισης και usb κλπ κλπ ας πληρώσει τις γνωστές εταιρείες.
  19. Γειά σας, έχω ένα mini xperia, απο τα πρώτα που κυκλοφόρησαν, και παρ΄όλο που έχω άλλο πιο καλλίτερο και σύγχρονο smarthphone δεν θέλω να το αποχωριστώ γιατί λόγω μεγέθους το έχω συμπαθήσει. Το είχα ρουτάρει πριν δυο χρόνια και επειδή τυχαία σήμερα είδα την slim rom αναρωτήθηκα αν μπορούσα να την εγκαταστήσω στο τηλέφωνο μου. Στοιχεία τηλεφώνου¨ Χ10 mini Android 2.3.5 kernel 2.6.29.naA-03 Mod version CM7-2.1.1 Το ερώτημα μου είναι αν μπορώ να εγκαταστήσω αυτή την ROM και αν ναι πώς? Ευχαριστώ.
  20. Φίλε prioxxx ευχαριστώ τόσο για την απάντηση σου όσο και για την σχετική συμβουλή σου. Οσο για το πρόβλημα το έλυσα με διαγραφή και επανεγκατάσταση της ROM και των gapps. Μόλις τώρα τελείωσα.
  21. Χθές εφάρμοσα κατά γράμμα τον οδηγό και έκανα upgrade στο 2.3. Όλα δούλευαν ρολοϊ μέχρι πριν από λίγο που χρησιμοποιώντας το Titanium backup πήγα να απεγκαταστήσω μια εφαρμογή του Google (νομίζω τις φωνητικές εντολές) οπότε μετά απο λίγο μου έβγαλε την προειδοποίηση "αναγκαστικό κλείσιμο" η οποία όμως παρά τα συνεχή πατήματα δεν φεύγει με αποτέλεσμα να αχρηστεύει το τηλέφωνο γιατί δεν μπορώ να δώσω καμιά εντολή. Ούτε να το απενεργοποιήσω μπορώ, ούτε κλήσεις δέχεται. Σκέφτηκα να το αφήσω να τελειώσει η μπαταρία για να δώ τι θα γίνει. Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ΕDIT: Τελικά έκανα reboot αλλά το πρόβλημα είναι τώρα οτι μου βγάζει μήνυμα "καμμιά υπηρεσία" και το τηλέφωνο δεν λειτουργεί. Επίσης το εκονίδιο sim toolkit είναι κενό.
  22. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του forum στους οποίους εύχομαι καλή χρονιά. Ψάχνοντας πως να κάνω ευκολα rooting σε ενα Χ10 mini (παλαιό) με android 2.1 που έχω, έπεσα στον οδηγό αυτό. Αν και διάβασα οτι ισχύει για android 2.2 και πάνω, ήθελα να ρωτήσω εαν κάποιος φίλος τον έχει εφαρμόσει με επιτυχία στο τηλέφωνο αυτό με το ιδιο android. Βασικά με ενδιαφέρει να απαλλαγώ απο κάποιες εφαρμογές της μαμας εταιρείας και κατα δευτερο λόγο να αποδεσμεύσω μνήμη με την εγκατάσταση εφαρμογών στην SD. Πιστεύω οτι δεν μου διέφυγε κάποια σχετική απάντηση.
×
×
  • Create New...