R_Bachman Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Γνώμη μου.....Άφησε την rom να κάτσει καλά 1-2 μέρες. Κάνε και 1-2-3 reboot και μετά δες για την μπαταρία. Αν μετά θεωρείς πως είναι χειρότερα, αποφασίζεις τι θα κάνεις. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthess Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Παιδιά μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα αξιόπιστο κατάστημα (σκρουτζ), για να αγοράσω ένα unbranded xperia Z2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyris21 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Τελικα εκει στην σονυ μαλλον θα παρατηρησανε πως μερικοί απο τους κατοχους z2 εχουν προβληματα ορασης και μεγαλωσανε τα εικονιδια! Αλλιως δεν εξηγητε! Οσο αφορα το θεμα της μπαταριας εγω δεν εχω δει καμμια διαφορα σε κατανάλωση Παράθεση the reason i swear so much is because f**k you!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 ούτε εγώ διαφορά σε κατανάλωση Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 τετοια να μου λες και εχω το ποσο να το παρω απο εκει που πηρα το xperia z δεν παιζει να ειναι τοσο χοντροκομενα γιατι αλιως θα παω για Ζ5 που θα βγει τον επομενο σεμπτεβριο μην με ξενερωνεις ετσι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Μπορεί να είναι η ιδέα μου για την κατανάλωση μπαταρίας.. Root, έχει βρεθεί τρόπος...όχι με αλλαγή kernel και τα λοιπά, αλλά πιο εύκολος... Το έχει κάνει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Παιδιά μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα αξιόπιστο κατάστημα (σκρουτζ), για να αγοράσω ένα unbranded xperia Z2? Τσέκαρε στο skroutz και διάβασε κριτικές-εντυπώσεις χρηστών. Επίσης αν βρεις κάτι πάρε και τηλέφωνο για επιβεβαίωση ότι όντως unbranded ειναι. http://www.skroutz.gr/s/4503696/Sony-Xperia-Z2-LTE-16GB.html Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Καλησπερα παιδια! Θα ηθελα να μαθω ποια ειναι η πιο "διαδεδομενη" και αξιοπιστη custom rom για συσκευη με κλειδωμενο bootloader (βασισμενη στο gui της Sony και οχι AOSP/AOKP/CM) Ευχαριστω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteras84 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 εχει παρατηρησει κανεις με την 4.4.4 να του αποσυνδεεται μονο του το 3G/LTE και να πρεπει να πηγαινεις απο τις ρυθμισεις να το κλεισεις και να το ανοιξεις ξανα ή να χρειαζεται και επανεκκινηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthuyrd Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Όποιος έχει Whats up γίνεται να μου γράψει τις ρυθμίσει APN για να ενεργοποιήσω τα δεδομένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Ένας συνάδελφος έχει το Ζ2 και στα Hands free δεν έχει κουμπί για να απαντάς στις κλήσεις. Υπάρχει κάποιο κόλπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimotika Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Καλησπερα παιδια! Θα ηθελα να μαθω ποια ειναι η πιο "διαδεδομενη" και αξιοπιστη custom rom για συσκευη με κλειδωμενο bootloader (βασισμενη στο gui της Sony και οχι AOSP/AOKP/CM) Ευχαριστω! http://forum.xda-developers.com/xperia-z2/development/rom-existenz-ultimate-1-0-5-light-dark-t2835196 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Ένας συνάδελφος έχει το Ζ2 και στα Hands free δεν έχει κουμπί για να απαντάς στις κλήσεις. Υπάρχει κάποιο κόλπο? που το βρηκε? αποκλειεται να του εδωσαν τετοιο με τη συσκευασια..και στο τελευαιο handsfree υπαρχει κουμπι, αλλιως δεν εχει νοημα..(μπορεις με φωνητικη ή απο την συσκευη αλλα δεν το βρισκω βολικο) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 που το βρηκε? αποκλειεται να του εδωσαν τετοιο με τη συσκευασια..και στο τελευαιο handsfree υπαρχει κουμπι, αλλιως δεν εχει νοημα..(μπορεις με φωνητικη ή απο την συσκευη αλλα δεν το βρισκω βολικο) κ εμενα δεν εχει κουμπι....εχω ομωσ τα MDR NC31E αυτα ειχε μεσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 κ εμενα δεν εχει κουμπι....εχω ομωσ τα MDR NC31E αυτα ειχε μεσα... φαουλ τοτε..τι να πω..εκτος αν καποιος εχει οντως κανα μαγικο τροπο απαντησης, που να δουλευει.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zwiros Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 (edited) ΜΑΛΛΟΝ είναι ένας τρόπος για μικρότερα εικονίδια. Δείτε το εσείς γιατί εγώ δεν ξέρω αγγλικά. Edited November 11, 2014 by zwiros Παράθεση Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 ΜΑΛΛΟΝ είναι ένας τρόπος για μικρότερα εικονίδια. Δείτε το εσείς γιατί εγώ δεν ξέρω αγγλικά. Ναι με άλλον launcher Ευχαριστώ πολύ.με το ΜΑΜΑ ui είναι το θέμα Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Με το gem xposed module μπορείς να αλλάξεις το μέγεθος από τα εικονίδια. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά υπάρχει η επιλογή. Θέλει root και xposed framework όμως. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Τα εικονίδια τρώγονται....αλλά η μπαταρία, κάνει drain, μετά την αναβάθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mask2011 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Υπάρχει κανείς που να το πουλάει; Επειδή είμαι νέο μέλος σχετικά δεν μπορώ να δω τις αγγελίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Παιδιά το μεσημέρι μου ήρθε η ειδοποίηση για το update για την 4.4.4 έκδοση. Έκανα download το αρχείο (380ΜΒ περίπου αν θυμάμαι καλά) και μετά το κατέβασμα πάτησα την επιλογή εγκατάσταση. Ήμουν με 35% μπαταρία. Ξεκινά λοιπόν και μετά από λίγο σβήνει και μπαίνει στο κλασσικό update mode. Το αφήνω στην άκρη ώσπου να ολοκληρωθεί η διαδικασία αλλά μετά από λίγο παίρνει το μάτι μου την οθόνη ολόμαυρη. Πατάω ένα κλικ και τίποτα. Πιέζω συνεχόμενα το power button και ανοίγει η οθόνη και μου δείχνει το ανδροειδές και από κάτω με κόκκινα γράμματα να γράφει "ERROR - Update Failed". Τι κάνω τώρα? Το σύνδεσα με το USB για να μπω στο Sony Companion αλλά δεν αναγνωρίζει το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Κάνε μια επανεκκίνηση το pc η δοκίμασε άλλη θύρα USB. Αλλιώς πάτα το κόκκινο κουμπί εκεί που φορτίζουμε το κινητό μπας και ξεμπλοκαρει. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Κάνε μια επανεκκίνηση το pc η δοκίμασε άλλη θύρα USB. Αλλιώς πάτα το κόκκινο κουμπί εκεί που φορτίζουμε το κινητό μπας και ξεμπλοκαρει. Τίποτα. Ειδικά με το κουμπί, μου έκανε 3 φορές δόνηση και έσβησε. Το ανοίγω ξανά και μου δείχνει την ίδια οθόνη με το error. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Τίποτα. Ειδικά με το κουμπί, μου έκανε 3 φορές δόνηση και έσβησε. Το ανοίγω ξανά και μου δείχνει την ίδια οθόνη με το error. Αν έχει μπρικαρει και pc δεν το αναγνωρίζει ώστε να κάνεις επανεγκατάσταση μέσω pc companion,φοβάμαι το service δεν το γλυτώνει Η άφησε το να φορτίζει εντελώς και ξαναπροσπαθησε με pc. Αλλιώς service το πρωί. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Αν έχει μπρικαρει και pc δεν το αναγνωρίζει ώστε να κάνεις επανεγκατάσταση μέσω pc companion,φοβάμαι το service δεν το γλυτώνει Η άφησε το να φορτίζει εντελώς και ξαναπροσπαθησε με pc. Αλλιώς service το πρωί. Επειδή είχα υποψιαστεί ότι μπορεί να έχει φταίξει το 35% μπαταρίας, το άφησα στην πρίζα από τις 16.00-19.00. Ασχολήθηκα μαζί του πριν λίγο δηλαδή. Τίποτα λέμε όμως. Τούβλο εντελώς ρε γ@μώτο! Τι να πω. Αρουτάριστο, απείραχτο γενικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts