Jump to content

mask2011

Members
  • Δημοσιεύσεις

    126
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mask2011

  1. mask2011

    Sony Xperia Z2

    Υπάρχει κανείς που να το πουλάει; Επειδή είμαι νέο μέλος σχετικά δεν μπορώ να δω τις αγγελίες.
  2. Το S4 το βρισκω στα 280 και αυτό είναι όντως το ταβάνι. Τα κινέζικα που αναφέρθηκαν τα έχω δει και σίγουρα θα προτιμούσα ένα απο αυτά αν μπορούσα να περιμένω. Τελικά λεω να πάρω το S4 λόγω του ότι κανένα άλλο δεν έχει αυτά που ζητάω σε αυτή την τιμή. Επίσης πιο εύκολα θα μπορώ να το δώσω αν δεν μου κάνει απο κάποιο κινέζικο. Ευχαριστώ όσους απάντησαν.
  3. Καλησπέρα, Σκέφτομαι την αγορά του εν λόγω κινητου. Οι απαιτήσεις μου είναι οι εξής: 1) microsd(εκτός αν είναι 32αρι το κινητό) 2) 5" και πάνω 3) Android 4) 2GB ram και 3 να είναι ακόμα καλύτερα 5) 1920x1080 Αυτή την στιγμή εχω το Lumia 920(που θα το δώσω στην γυναίκα) και πιο πριν είχα ένα κινεζικο android. Λεφτά όσο πάει το S4. Δεν μπορώ με τπτ παραπάνω. Γενικά δεν με πειράζει το κινέζικο αλλά επειδή η γυναίκα έμεινε χωρίς κινητό δεν μπορώ να περιμένω να έρθει από κίνα, εκτός και αν υπάρχει κάποιο κατάστημα που να το φέρνει σε 10 μέρες max. Σκεφτόμουν την αγορά του S4 και σε λίγο καιρό που θα πέσει κάποιο με 3GB ram να το δώσω. Αλλά μου την χαλάει λίγο η όλη ιστορία με το knox και δεν ξέρω κατά πόσον θα μπορώ να κάνω την δουλειά μου αν δεν είμαι root.
  4. Παιδιά ψάχνω ένα κινητό για internet και κανένα ελαφρύ παιχνιδάκι για να περνάω την ώρα μου. Είναι καλή επιλογή παρότι δεν έχω ανάγκη τις 3 sim; Επίσης το budget μου είναι περιορισμένο αλλά μόνο αυτό βρήκα με 2GB ram και 5αρα οθόνη.
  5. Μετά από πολύ καιρό είπα να ξαναποστάρω μιας και έχω ένα προβληματάκι. Το κινητό πολύ συχνά χάνει το σήμα. Μου λέει μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης. Αν το κλείσω και βγάλω την sim, την λυγίσω λίγο και την ξαναβάλω επανέρχεται. Πιστεύω ότι είναι θέμα sim αλλά δεν έχω άλλη microsim για να δοκιμάσω. Να αλλάξω την rom με αυτή του ronks μπας και δω διαφορά; Να θυμίσω πως με την μαμά είχα θέμα με το 3G που δεν έβρισκε ποτέ και για αυτό είχα(και έχω ακόμα) την Xperia. Καμία ιδέα για άλλη sim;
  6. Ωραία. Θα του κάνω και εγώ καμία δοκιμή. (γουστάρεις κατασκευές και πείραγμα ε; )
  7. @ tomygr αφού η αφή δουλεύει λογικά δεν χρειάζεσαι digitizer. Λογικά πάντα. @10dimitris λογικό είναι να βελτιώνει την λήψη αφού ουσιαστικά βάζεις "κεραία". Καλό πάντως. Ας μας πει αν ξέρει κάποιος αν επηρεάζει σε τπτ άλλο το κινητό. Εσύ το δοκίμασες;
  8. @petros για να κάνει backup και recovery πρέπει να έχει περασμένο το CWM και όχι το απλό recovery που έχεις τώρα. Δες τον όδηγό για το πως να περάσεις το CWM.
  9. Εδώ είχα γράψει αναλυτικά τα βήματα για το πέρασμα rom και το πως γίνεται backup η παλιά. Ότι απορία έχεις πες να σε βοηθήσουμε. ΥΓ Γεια σας παιδιά. Έχω χαθεί αλλά παρακολουθώ όσο μπορώ το νήμα.
  10. Τα προβλήματα που είχες συνεχίζονται; Αν είναι να την κοιτάξω και εγώ γιατί το πρόβλημα με την μπαταρία παραμένει(αν και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι από την αθλια κάλυψη της cosmote στην δουλειά μου).
  11. Όχι απαραιτητα. Απλά ειναι πιο εξυπηρετικο... Τα wipe κτλ που λεει ο ibiza πρεπει να τα κανεις.
  12. @tsopanos και 10dimitris Το καλύτερο recovery είναι το CWM. Αυτό που έλεγα στον οδηγό μου στο 2o βήμα αν θυμάμαι καλά. Το περνάς όπως περνάς και την official rom μέσω του sp flash tools. Αυτό είναι στα αγγλικά. Ο καλύτερος τρόπος για να μπεις σε recovery είναι από το mobile uncle tools. @ibiza Ευχαριστώ την κατεβάζω και όταν βρω χρόνο θα την δοκιμάσω.
  13. Γεια σας παιδιά, Έχω πήξει στην δουλειά και δεν προλαβαίνω καθόλου. Επειδή έχω χάσει επεισόδια... Ποια rom χρησιμοποιείς ibiza; Εγώ δεν έχω αξιωθεί ακόμα να περάσω άλλη rom αλλά τελικά το πρόβλημα με την μπαταρία δημιουργείται όταν δεν έχω σήμα. Κατά τα άλλα μια χαρά με πάει περίπου στις 2 μέρες, αλλά χωρίς πολύ σκάλισμα. @tsopanos Δεν είναι τπτ όλα αυτά. cpu είναι ο επεξεργαστής, gpu είναι είναι η κάρτα γραφικών και ram είναι η προσωρινή μνήμη που χρησιμοποιείται από τις ανοιχτές εφαρμογές και διεργασίες του λειτουργικού(στην περίπτωσή μας το android).
  14. αν και είμαι από το κκινητό. Το δεύτερο pm που μου ε'στειλες δεν έγραφε κάτι. εγώ μπορώ αν θες να έρθω να το δούμε αλλά δεν ξέρω και πολλά. αν είναι για νΑ σιγουρευτεις περνάμε και μια άλλη ρομ
  15. Δεν έχω πρόβλημα με το σήμα γιατί έχω συνέχεια ανοιχτά τα δεδομένα και είμαι με H φουλ, που σημαίνει ότι έχω 3G σήμα και μάλιστα καλό. Δυστυχώς δεν έχω sim από άλλο πάροχο για να τσεκάρω. Θα περάσω την updated κάποια στιγμή να δω τι θα γίνει και με αυτή. Μου αρέσει όμως πολύ η xperia και είναι κρίμα.
  16. Λοιπόν παιδιά. Έχω την xperia. Το θέμα είναι ότι έχω ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές που είχα και στην μαμα. Η μπαταρία κρατούσε περίπου 2 μέρες και ήταν και αρχή ακόμα που το σκάλιζα. Είδα τι καταναλώνει την μπαταρία μου. Το 47% είναι το τηλέφωνο σε κατάσταση αναμονής και το 48% είναι η κεραία του κινητού(cell standby). Εντάξει είχα τα data ενεργοποιημένα αλλά έχω τέλειο σήμα στο σπίτι. Δοκίμασα και την άλλη μπαταρία και είχα την ίδια συμπεριφορά. Βέβαια η δεύτερη δεν έχει κάνει κάποιους κύκλους φόρτισης για να είναι εντάξει.
  17. Το πρόβλημα τελικά είναι μεγάλο. Μέσα σε 7,5 ώρες από 100% πήγα στο 39%. Το μόνο που έχω κάνει είναι να μιλήσω στο τηλ περίπου 20 λεπτά. Έχω wifi κλειστό και μόνο τα data ανοιχτά αλλά έχω τέλειο σήμα στο σπίτι. Πάω για αλλαγή σίγουρα.
  18. Ίσως χρειάζεται και ένα calibration η μπαταρία. Δοκίμασε να κατεβάσεις αυτό. (Εγώ το δοκίμασα στην xperia χωρίς να δω κάποια διαφορά αλλά είμαι σίγουρος πως φταίει η rom).
  19. Με βλέπω να μετακομίζω και εγώ προς την updated. Η διαρκεια της μπαταρίας είναι τραγική. Κάθε μέρα φόρτισμα. Θα κάνω ένα backup την xperia από το CWM και θα την δοκιμάσω. Περιμένω 1-2 μέρες να μου πει και ο tsopanos τις εντυπώσεις του.
  20. Νόμιζα ότι λες για την official που είχε μέσα το κινητό. Για την updated θα σου πω σε λίγο. Τα gapps τα περνάς με τον τρόπο που πέρσασες την xperia. μπαίνεις στο recovery και μετά update αν θυμάμαι καλά. Αλλά πέρνα την πρώτα και μετά θα το ψάξουμε μαζί. Δεν είναι δύσκολο πάντως,
  21. Ναι όπως δεν είχε και η official. Τα βάζεις μέσω recovery σχεδόν όπως την rom. Αν την βάλεις και τα θες πες μου να σου τα ανεβάσω για να τα βάλεις. Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο. Ποια rom θες να βάλεις τώρα;
  22. Για ποια rom λες ότι δεν έχει τα gapps;
  23. Επειδή δεν την έχω κάνει την διαδικασία, δεν θα σου πω κάτι άλλο για να μην γίνει καμία πατάτα. Θα δω λίγο και το link από την rom και αν βγάλω άκρη θα σου πω.
  24. Διάλεξες το scatter file της rom ή δεν μπορείς να πας καν στον φάκελό της; Αυτή η rom δεν χρειάζεται να είναι συμπιεσμένη.
  25. Κάνεις τα ίδια ακριβώς βήματα με το video του Δημήτρη μόνο που θα διαλέξεις το scatter file της rom. Μόλις βγει ο πράσινος κύκλος θα έχει περαστεί η rom. Δεν το έχω κάνει αλλά έτσι ξέρω ότι γίνεται. Περίμενε να σου πει και κανένας άλλος που την πέρασε για ποιο σίγουρα.
×
×
  • Create New...