Jump to content

argyris21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    158
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About argyris21

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 28

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

argyris21's Achievements

  1. Καλημέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το προηγούμενο μοντέλο ( xperia 1iv ) αν κάποιος το είχε η το χει ακόμα αν έχει προβλήματα με το αδύναμο σήμα! Η την κεραία του γιατί με ενδιαφέρει η αγορά!
  2. Μετα τις γιορτες θα το παω για service! Και θα το παω εγω χωρις μεσάζοντες μπας και το φτιαξουν σε μια ωρα οπως λενε στο site τους.
  3. Οταν παω να ανεβασω screenshot δεν βγαίνει με το προβλημα που εχει!!
  4. Υπαρχει service point στα νοτια προαστεια? Αυτο με την οθονη που εχω γραψει πιο πριν με χει κουρασει,και γινεται ψιλο συχνα. Οταν το ξεκλειδώσω ανοιγει μονο η δεξια πλευρα ενω η αριστερη ειναι κανονικα μαυρη αλλα μπορω να την χρησιμοποιήσω!! Σαν να ειναι χωρισμενη καθετα η οθονη!! Οτι ναναι!!
  5. Καλησπέρα παιδια! Εχω παρατηρήσει τωρα τελευταία οτι αφου ξεκλειδώσω το κινητο ανοιγει μονο η μιση οθονη! Απο την αριστερη μερια εμφανιζεται κανονικα ενω απο την δεξια μαυριλα! μπορω ομως να να το λειτουργησω και στο μαυρο!! Εχει κανεις καμια συμβουλη? Το κινητό το χω κανα 6μηνο περίπου
  6. Την εχω κοντα στις 4 μερες περιπου. Παντως δεν ξερω αν χρειαζεται μια βδομάδα για να μαθουμε αλλα βλεπω απο τώρα την μπαταρία να πεφτει πιο πολύ.
  7. Καλημερα παιδια! Η μπαταρια απο οτι βλεπω δεν παει και πολυ καλα με την αναβάθμιση! Εχει κανενας αλλος θέμα?
  8. Μετα την αναβαθμιση χρειάζεται οντως ενα φορματ γιατι τρώει κατι σκαλωματα το τηλ. Εμενα εστρωσε μετα απο αυτο. Η μπαταρια μου φαίνεται οτι πεφτει το ίδιο γρήγορα οπως πριν. Εσας πως σας φαίνεται?
  9. Ευχαριστω! Πιο πολυ μην βγαλει κανα θεμα μετα με τις εφαρμογες και τρωει κολλήματα.
  10. Αφού κανουμε την αναβάθμιση θα χρειαστει και ενα formataki εε??
  11. Καλημερα στην παρέα!! Ποτε θα παρουμε και οι υπολοιποι την αναβάθμιση ξέρουμε?
  12. Παντως κριμα που δεν εχει αλλες ρυθμίσεις για την οθονη. Κατα τα αλλα θα δοκιμασω να στρωσω καπως την μπαταρία μήπως δω διάφορα
  13. Και γω ετσι πιστευω. Τωρα ειμαι στην 2η φορα που το φορτιζω και με μέτρια χρηση ειμαι στο 54%. θελει ακομα κανα 2 φορές για να στρωσει κανονικα η μπαταρία η δεν παιζει ρόλο?
  14. Δεν εχει γενικα ρυθμίσεις. Απλα μονο επιλογες για την φωτεινότητα? Και γενικα νομιζω οως σε ταινιες ειναι λιγο σκοτάδι και με τερμα την φωτεινότητα
  15. Έχει επιλογή για ρυθμίσεις οθονης οπως εχει σε άλλα κινητά? Πχ αυτοματο, τυπικο κτλ?
×
×
  • Create New...