Jump to content

akisthess

Members
  • Δημοσιεύσεις

    87
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About akisthess

  • Ημ. Γέννησης 18/09/1991

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

akisthess's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αναμένουμε την 12άρα OTA λοιπόν οσονούπω. Διάβασα προηγούμενα post, για φίλο που φιλοτιμείται να μας φτιάξει έναν οδηγό για την απεγκατάσταση του bloatware του miui. Κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ χρήσιμο για πολλούς από εμάς και απ' ότι διαβάζω είναι εξαιρετικά ωφέλιμο και για την αυτονομία μας.
  2. Παιδιά όσοι αντιμετωπίζουν λαγκ στο σκρολαρισμα, σε ινσταγκραμ, facebook, chrome κτλ. καθώς και στην εναλλαγή μεταξύ των οθονών, όπως εγώ μέχρι πρότινος, πρέπει να απεγκαταστησουν την αποθήκη εφαρμογών του miui (app vault). Έχει δύο εφαρμογές, μια που απεγκατεστησα από τις εγκατεστημένες όπου την εμφανίζει και μια που εμφανίζει με search στο play store, με ίδιο όνομα, όπου απενεργοποίησα τις ενημερώσεις, γιατί δεν γίνεται να απεγκατασταθει. Έπειτα το πρόβλημα λύθηκε, γιατί το κινητό κολλούσε αρκετά μετά την την τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής.
  3. Ο συγχρονισμός είναι απενεργοποιημένος σχεδόν επί μονίμου βάσεως. Για καθοδήγησε με λίγο με το ξετικαρισμα μπας και δω διάφορα. Χθες έκλεισα και το dual 4g. Το θετικό είναι ότι φορτίζει εξαιρετικά γρήγορα.
  4. Φίλε κι εμένα στα ίδια επίπεδα είναι, το μεγαλύτερο που έχω πετύχει είναι 6 ώρες. Κάτι συμβαίνει, δεν δικαιολογείται, μόνο λόγω ενεργοβορων εφαρμογών να πέφτει η απόδοση της μπαταρίας κατά 50% σχεδόν. Στο φόρουμ του xda, έβλεπα κάτι sot κοντά στις 12 ώρες! Κι εγώ απογοητεύτηκα γιατί ένας απ' τους κύριους λόγους που πήρα το τηλέφωνο ήταν η αυτονομία του και τώρα κάθε φορά που επιστρέφω στο σπίτι πρέπει να έχω το νου μου να το φορτίσω γιατί μπορεί να μην μου βγάλει την μέρα αν αργήσω να γυρίσω.
  5. Ναι το παρατήρησα κι εγώ χαχα. Με συγχωρείτε αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει ξανά το tapatalk και δεν ξέρω πως ανέβηκαν έτσι. Ελπίζω να στρώσει ακομα λίγο γιατί το κινητό είναι εξαιρετο
  6. Παιδιά καλησπέρα. Από μπαταρία πως πάτε; Σήμερα απογοητεύτηκα λίγο. Βέβαια το έχω φορτίσει μονάχα δύο φορές ακόμη. Θα βελτιωθει κι αλλο; Με 40 λεπτά gps περίπου, ανοιχτό bluetooth, δεδομένα και wifi, σχεδόν όλη την ημέρα και 1 ώρα και δεκα λεπτά ομιλία, μετα από ένα δωδεκάωρο συνολικής χρήσης περίπου. Βέβαια δεν είχα ανοιχτή την εξοικονόμηση ενέργειας. Είδα σε ξένα φόρουμ για κατι δεκαωρα screen on και απορησα. Επίσης εχω κάνει την ρύθμιση, που ρίχνει το battery drain, μόνο LTE/WCDMA. Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  7. akisthess

    Sony Xperia Z2

    Φιλε εγω που ειμαι απο Θεσσαλονικη το βρηκα σε καταστημα στην Εγνατια με 5 ευρω και αλλαζει σε ενα δευτερολεπτο. Στο ebay εχει πολυ λιγοτερο απ οτι θυμαμαι και μπορεις να το αλλαξεις πανευκολα και μονος.
  8. Σας ευχαριστω πολυ ολους παιδια. Θα το παραγγειλω σε λιγες μερες απο vickmall!
  9. Παιδια καλησπερα. Θελω να αγορασω το συγκεκριμενο τηλεφωνο. Δεν εχω ψωνισει απο Κινα απο τοτε που καθιερωθηκαν τα capital controls. Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο site αξιοπιστο που να δεχεται ελληνικες καρτες; Ή πρεπει να κανω το κολπο με το paypal? Η διαφορα στο skroutz ειναι γυρω στα 70 ευρω και δεν συμφερει. Σας ευχαριστω προκαταβολικα.
  10. akisthess

    Sony Xperia Z2

    Σας ευχαριστω πολυ και τους δυο! Αναμενω εντυπωσεις απο τους πρωτους που θα παρουν την αναβαθμιση για να προχωρησω κι εγω με την σειρα μου.
  11. akisthess

    Sony Xperia Z2

    Παιδια καλησπερα. Εχω κανει 3 αναβαθμισεις στο κινητο χωρις να κανω επαναφορα ρυθμισεων. Τωρα τελευταια μιας και ειναι και αρκετα φορτωμενο μου εχει κανει 2 restart, ενω δεν ειχε κανει ποτε μεχρι τωρα και κολλαει ελαχιστα στο browsing καμια φορα. Τωρα για να περασω την επικειμενη 6.0.1 να φανταστω επιβαλλεται να κανω επαναφορα; Μπορω να κανω backup απο το pc companion ολα τα δεδομενα του κινητου;
  12. akisthess

    Sony Xperia Z2

    Εμενα δεν μου ειχε βγει μεχρι τωρα, η μικρη αναβαθμιση της 5.0.2 που εκλεινε πολλαπλες εφαρμογες παρασκηνιου και μου βγηκε σημερα η 5.1 OTA. Οταν εκανα αναβαθμιση σε 5.0.2 μεσω pc companion, δεν ειχα κανει επαναφορα ρυθμισεων και ολα δουλευουν ρολοι. Τωρα χρειαζεται να κανω?
  13. akisthess

    Sony Xperia Z2

    Το κανω καθε μερα και απο το pc companion, αλλα τιποτα. Μαλλον θα ειμαι απο τους τελευταιους που θα την παρουν.
  14. akisthess

    Sony Xperia Z2

    Παιδια ακομα δεν εχω παρει την μικρη αναβαθμιση της 5.0.2 με το close all button. Γιατι καθυστερει τοσο?
×
×
  • Create New...