sonatas Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 αρα και θα μπορω να το εντοπισω οταν μπει ελλαδα(μεσω ελτα tracking) σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 αρα και θα μπορω να το εντοπισω οταν μπει ελλαδα(μεσω ελτα tracking) σωστα? ε φυσικά . Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 ε φυσικά . thanks mod! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 (edited) στο aliexpress υπωχρεωτικά δινουν tracking Θεωρητικά ΝΑΙ αλλά κάποιες φορές σε πράγματα πολύ μικρής αξίας όπου δεν συμφέρει να πληρώνουν για tracking number μπορεί να σου το στείλουν χωρίς tracking και να δηλώσουν στο σύστημα του Aliexpress ένα ψεύτικο tracking. Συνήθως όταν το κάνουν αυτό σε ενημερώνουν ότι είναι ψεύτικο και ζητάνε την κατανόηση σου. Αυτό για πράγματα πολύ μικρής αξίας 2-5 usd. Για πράγματα μεγαλύτερης αξίας ισχύει ο κανόνας και δίνουν tracking. Edited May 8, 2014 by vasilk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas7275 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 (edited) Καλησπέρα παιδιά έχω κάνει τις εξής παραγγελίες και βρίσκονται στο στάδιο όπου φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες. Μπορείτε να μου πείτε αν οι παραγγελίες έχουν ξεκινήσει από Κίνα διότι πρώτη φόρα χρησιμοποιώ track number, ευχαριστώ. http://www.webpagescreenshot.info/i3/536b9507ce8157-64506908 Taken with Webpage Screenshot http://www.webpagescreenshot.info/i3/536b96269cbd44-10146957 Taken with Webpage Screenshot Edited May 8, 2014 by Kostas7275 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Θεωρητικά ΝΑΙ αλλά κάποιες φορές σε πράγματα πολύ μικρής αξίας όπου δεν συμφέρει να πληρώνουν για tracking number μπορεί να σου το στείλουν χωρίς tracking και να δηλώσουν στο σύστημα του Aliexpress ένα ψεύτικο tracking. Συνήθως όταν το κάνουν αυτό σε ενημερώνουν ότι είναι ψεύτικο και ζητάνε την κατανόηση σου. Αυτό για πράγματα πολύ μικρής αξίας 2-5 usd. Για πράγματα μεγαλύτερης αξίας ισχύει ο κανόνας και δίνουν tracking. Ναι μου χει γινει αυτο σ αντικείμενο αξίας 1$ :p Αλλά ακομη και θήκες των 2-3$ είχαν τρακινγκ Καλησπέρα παιδιά έχω κάνει τις εξής παραγγελίες και βρίσκονται στο στάδιο όπου φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες. Μπορείτε να μου πείτε αν οι παραγγελίες έχουν ξεκινήσει από Κίνα διότι πρώτη φόρα χρησιμοποιώ track number, ευχαριστώ.Taken with Webpage Screenshot http://www.webpagescreenshot.info/i3/536b96269cbd44-10146957 Taken with Webpage Screenshot http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4945645 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas7275 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 (edited) Ευχαριστώ για το Link αλλά στο ''china post'' δεν λέει τι γίνεται όταν έχει την ένδειξη ''Dispaching'' που έχω στην πρώτη φωτογραφία, και το δέμα μου είναι σε αυτή την φάση από της 21/04/14 και έχουμε τώρα 08/05/14. Είναι φυσιολογικό αυτό; Οι αγορές έγιναν μέσο Aliexpress. Edited May 8, 2014 by Kostas7275 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Ευχαριστώ για το Link αλλά στο ''china post'' δεν λέει τι γίνεται όταν έχει την ένδειξη ''Dispaching'' που έχω στην πρώτη φωτογραφία, και το δέμα μου είναι σε αυτή την φάση από της 21/04/14 και έχουμε τώρα 08/05/14. Είναι φυσιολογικό αυτό; Οι αγορές έγιναν μέσο Aliexpress. https://translate.google.com/#auto/el/dispatch :p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas7275 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Παιδιά το aliexpress έχει και αυτό κάποιο σύστημα που να βαθμολογεί ο πωλητής τον αγοραστή όπως το ebay; Αν ναι που το βρίσκω γιατί δεν μπορώ να το εντοπίσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Παιδιά το aliexpress έχει και αυτό κάποιο σύστημα που να βαθμολογεί ο πωλητής τον αγοραστή όπως το ebay; Αν ναι που το βρίσκω γιατί δεν μπορώ να το εντοπίσω; Αφού δηλώσεις ότι παρέλαβες μια παραγγελία, σου εμφανίζει την αξιολόγηση προϊόντος και πωλητή http://s8.postimg.org/b23mj5vn9/scr1.jpg Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas7275 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Όχι που να αξιολογώ εγώ αυτόν αλλά αυτός εμένα ως καλό αγοραστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Όχι που να αξιολογώ εγώ αυτόν αλλά αυτός εμένα ως καλό αγοραστή. Ναι http://feedback.aliexpress.com/management/feedbackBuyerList.htm Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nix_ Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Καλησπερα, Ποιο απο τα 3 ειναι προτιμοτερο για παραδοση στη χωρα μας? China post, singapore post ή Sweden post? Εχουν διαφορα στο χρονο παραδοσης, ποια ειναι η εμπειρικη σας γνωμη? Σκεφτομαι να παραγγειλω ενα παλιο ericsson. H αξια ειναι κατω απο 40€. Ευχαριστω! Παράθεση Quadra 660av Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Καλησπερα, Ποιο απο τα 3 ειναι προτιμοτερο για παραδοση στη χωρα μας? China post, singapore post ή Sweden post? Εχουν διαφορα στο χρονο παραδοσης, ποια ειναι η εμπειρικη σας γνωμη? Σκεφτομαι να παραγγειλω ενα παλιο ericsson. H αξια ειναι κατω απο 40€. Ευχαριστω! Από Κίνα φαντάζομαι ε; Σχεδόν το ίδιο είναι και οι τρεις, με ΕΛΤΑ θα έρθει. Νομίζω η πιο αργή θα είναι η Singapore post, αλλά δεν παίρνω και όρκο. Διάλεξε την πιο φτηνή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nix_ Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Από Κίνα φαντάζομαι ε; Σχεδόν το ίδιο είναι και οι τρεις, με ΕΛΤΑ θα έρθει. Νομίζω η πιο αργή θα είναι η Singapore post, αλλά δεν παίρνω και όρκο. Διάλεξε την πιο φτηνή. Ναι απο Κινα. Ο πωλητης ειναι αυτος. Οπως θα δεις δωρεαν ειναι μονο το Κινεζικο και το Σουηδικο. Της Σιγκαπουρης κοστιζει 1 ευρω και κατι αλλα λεει οτι και καλα ερχεται λιγο νωριτερα. Δεν το εμπιστευομαι και πολυ ομως γι αυτο ζητησα γνωμες. Σ' ευχαριστω πολυ! Παράθεση Quadra 660av Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Ναι απο Κινα. Ο πωλητης ειναι αυτος. Οπως θα δεις δωρεαν ειναι μονο το Κινεζικο και το Σουηδικο. Της Σιγκαπουρης κοστιζει 1 ευρω και κατι αλλα λεει οτι και καλα ερχεται λιγο νωριτερα. Δεν το εμπιστευομαι και πολυ ομως γι αυτο ζητησα γνωμες. Σ' ευχαριστω πολυ! Μπα, το ίδιο κάνει. Βάλε China post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkanos Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Εγώ παράγγελα από ali χωρίς να μου το κάνει declare "as gift" και το ταχυδρομείο εδώ στην Δανία μου ζητάει χαρτιά για τον εκτελωνισμό του πακέτου. Μίλησα με τον πωλητή και μου έστειλε την φόρμα που λαμβάνει αυτός όταν εγώ παραγγέλνω αλλά δεν ξέρω άμα είναι αποδεκτά, έχει κανείς καμιά εμπειρία από αυτά; Να συμπληρώσω ότι απο το ταχυδρομείο μου ζήτησαν ένα εγγραφό που να λέει τόπο πώλησης, περιγραφή και τιμή. Παράθεση :D Oneplus one, really my first smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Εγώ παράγγελα από ali χωρίς να μου το κάνει declare "as gift" και το ταχυδρομείο εδώ στην Δανία μου ζητάει χαρτιά για τον εκτελωνισμό του πακέτου. Μίλησα με τον πωλητή και μου έστειλε την φόρμα που λαμβάνει αυτός όταν εγώ παραγγέλνω αλλά δεν ξέρω άμα είναι αποδεκτά, έχει κανείς καμιά εμπειρία από αυτά; Να συμπληρώσω ότι απο το ταχυδρομείο μου ζήτησαν ένα εγγραφό που να λέει τόπο πώλησης, περιγραφή και τιμή. Χρειάζεσαι τιμολογιο πληρωμης (δειξε την πληρωμη απ το aliexpress). Σου ζητησαν και certificates CE; Από Κίνα φαντάζομαι ε; Σχεδόν το ίδιο είναι και οι τρεις, με ΕΛΤΑ θα έρθει. Νομίζω η πιο αργή θα είναι η Singapore post, αλλά δεν παίρνω και όρκο. Διάλεξε την πιο φτηνή.το sweden ειν το πιο αργό Ναι απο Κινα. Ο πωλητης ειναι αυτος. Οπως θα δεις δωρεαν ειναι μονο το Κινεζικο και το Σουηδικο. Της Σιγκαπουρης κοστιζει 1 ευρω και κατι αλλα λεει οτι και καλα ερχεται λιγο νωριτερα. Δεν το εμπιστευομαι και πολυ ομως γι αυτο ζητησα γνωμες. Σ' ευχαριστω πολυ!Το κινεζικο εχει ρίσκο να καθυστερήσει κ μήνες από λαθη, κόβωντας βολτες μεσα στην κίνα, ενω της σιγκαπουρης ειν εγγύηση Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Εγω παραγγειλα απο aliexpress ενα πεδιομετρο και δεν δουλευει... η τυπισα μου λεει οτι δεν ξερω... και τραβαω τα μαλια μου.. εχω vu , dreambox, 7 κατοπτρα και μοτερ σε ενα μεγαλο και μου λεει δεν ξερω... θα τρελαθω... ανοιξα dispute αλλα μαλλον τα κλαιω τα λεφτα μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nix_ Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Παράθεση Quadra 660av Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkanos Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Μετά από ταλαιπωρια μερικών ημερών και αρκετή ώρα επικοινωνία με τον πωλητή κατάφερά να βγάλω άκρη με το ταχυδρομίο και το τελωνείο της Δανίας. Ο βλάκας ο πωλητής έκανε 2 χοντραδες και γω θα πληρώσω τελωνείο που φτάνει 70% της αξίας του προιόντος που αγόρασα. 1) δεν το έστειλε σαν gift. 2) παρότι το στέλνει σαν εμπόρευμα δεν βάζει πάνω στο κουτί μια απόδειξη χαμηλής αξίας με περιγραφή και κατάστημα πώλησης οπότε εφαγέ μπλόκ στο τελωνείο για ελλειπή χαρτιά οπότε έπρεπε να στείλω την φόρμα παραγγελίας του προιόντος με την πραγματική του τιμή που είναι πάνω από το όριο που έχουν εδώ για να αποφευγετε ο εκτελωνισμος. Η ιστορία αναφέρεται εδώ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5384863#post5384863 Μετά από αυτό 2 πράγματα...μην επιλέγετε πωλητή που δέν στέλνει σαν "gift" ή δεν ξέρει πως να κάνει declare low value σε εμπορεύματα.. Παρεπιπτώντος αυτό που παράγγειλα ήταν ένα ζευγάρι παπούτσια. Παράθεση :D Oneplus one, really my first smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nix_ Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Τραγικό... Για ενα ζευγάρι παπούτσια να φας όλη αυτή την ταλαιπωρία! Παράθεση Quadra 660av Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkanos Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Άμα έκανε το ένα ή το άλλο δεν θα είχα όλη αυτή την ταλαιπωρία...Ο τραγικός τύπος δεν έκανε τίποτα από τα δύο. :mad: Παράθεση :D Oneplus one, really my first smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Καλημέρα! Το alipay λειτουργεί όπως το paypal ; Ρωτάω γιατί δεν βρήκα επιλογή να συνδέσω πιστωτική ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Kαθε φορά που κάνω αγορά χρειάζεται να βάλω τον αριθμό της χρεωστικής. Δεν ξέρω αν υπάρχει η δυνατότητα να ειναι μόνιμα συνδεδεμένη Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts