p_k Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 anestispro και γω πριν λίγο καιρό τσίμπησα νούμερο από public. Προνομιακό δεν γίνεται. Επίσης το 4G ενεργοποιήθηκε σε μένα αμέσως με το που συνδέθηκα στα data. Αν κατεβάσεις το app και φτιάξεις λογαριασμό θα πάρεις 2gb δωρεάν για ένα μήνα. Sent from my Cubot Manito using Tapatalk Μια διόρθωση: το δώρο των 2 gb ισχύει για μία εβδομάδα, όχι για μήνα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Ναι όντως δίκιο έχει ο p_k Sent from my Cubot Manito using Tapatalk Παράθεση Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Παιδιά απέκτησα σήμερα ένα νουμερακι από public...δεν ξέρω αν θα το κάνουν προνομιακό. Πώς ενεργοποιω το 4g? Ξέρει κάνεις? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άρα ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ το "Έως 30/9/2017" που γράφουν. Από τα περίπου 5-6 #Public sim μου: Όλα "πήραν" το "ειδικό" 1500+1,5 εκτός από 1 που "πήρε" το 120΄όλους/μήνα αρκεί να έχουν € υπόλοιπο (εννοείται). Όλα δέχονται τις προσφορές από το 12410 μέσα σε το πολύ 3 μήνες (το πολύ) από την αγορά του καθενός. Ενημέρωσέ μας τι "πήρες" σε αυτό το #Public sim στην πορεία του χρόνου (έως 6 μήνες από τώρα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 δεν δινουν προνομιακο εδω και καιρο στα συγκεκριμενα νουμερα,το εχουν αναφερει κι αλλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Με πήραν τηλ σήμερα και μου είπαν κάτι για 16€ το μήνα με δώρο συσκευή και 8€ να μένουν στην κάρτα κλπ αλλά επειδή είχα δουλειά δεν πολυκατάλαβα ποια είναι η προσφορά. Ξέρει κανείς? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Καρτοσύνδεση είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Ξέρεις λεπτομέρειες? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 δεν ξερω τι δινουν αυτο τον καιρο ακριβως, συνηθως ομως ειναι χοντρικα 1000' προς wind/Q ,600' προς όλους, 100 sms,2 gb internet και 8 ευρω στην καρτα για επιπλεον χρηση αν τελειωσει κατι απο τα παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Ξέρει κανείς λεπτομέρειες για αυτήν την προσφορά φαίνεται πολύ καλή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Ξέρει κανείς λεπτομέρειες για αυτήν την προσφορά φαίνεται πολύ καλή! Ενώ (αφού βάλεις κάρτα 10€) μπορείς με το Back2U να κάνεις αγορές πχ 300€ από κατάστημα Public (μέσα σε 1 μήνα από την κάρτα) και να προστεθούν στον αριθμό Public f2go ως μέγιστο 100€ (ισχύος για 30 μέρες), σήμερα και αύριο μπορούν να μπουν ως μέγιστο 200€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Παντως εμένα παιδιά σήμερα μου ήρθε μήνυμα ότι έγινε προνομιακό.....(Και αλλά δεκάδες μηνύματα με προσφορές, + 180λ δώρο για όλους για ένα μήνα) και Όλα αυτά χωρίς να βάλω καν κάρτα. Και το νούμερο το πήρα από public χωρίς να αγοράσω κάτι Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Παντως εμένα παιδιά σήμερα μου ήρθε μήνυμα ότι έγινε προνομιακό.....(Και αλλά δεκάδες μηνύματα με προσφορές, + 180λ δώρο για όλους για ένα μήνα) και Όλα αυτά χωρίς να βάλω καν κάρτα. Και το νούμερο το πήρα από public χωρίς να αγοράσω κάτι Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ενημέρωνέ μας Ενημέρωσέ μας τι "πήρες" σε αυτό το #Public sim στην πορεία του χρόνου (έως 6 μήνες από τώρα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Μεταφέρονται τα λεπτά ή τα mb όταν ενεργοποιήσεις πακέτο με τα 1500min και τα 1,5gb προτού λήξει το πρόγραμμα? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Μεταφέρονται τα λεπτά ή τα mb όταν ενεργοποιήσεις πακέτο με τα 1500min και τα 1,5gb προτού λήξει το πρόγραμμα? Μέχρι στιγμής όχι. Και μάλλον ούτε και πρόκειται να γίνει... Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Πριν λίγο μου ήρθε αυτό το μήνυμα στον αριθμό που τσίμπησα από Public. Έχω τον αριθμό αυτό κανά δίμηνο και δεν έβαλα ποτέ μονάδες παρά μόνο τις αρχικές που μπήκαν λόγω αγοράς. Συχνά μου έρχονταν μηνύματα με διάφορες μικροπροσφορές. Το σημερινό μήνυμα μοιάζει σαν προσφορά προνομιακού πακέτου, ωστόσο μέσα στην εφαρμογή δεν είδα πουθενά να έχει αυτή την προσφορά. Δε νομίζω να έγινε μετατροπή από απλό πακέτο σε προνομιακό. Sent from my CUBOT_MANITO using Tapatalk Παράθεση Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Πριν λίγο μου ήρθε αυτό το μήνυμα στον αριθμό που τσίμπησα από Public. Έχω τον αριθμό αυτό κανά δίμηνο και δεν έβαλα ποτέ μονάδες παρά μόνο τις αρχικές που μπήκαν λόγω αγοράς. Συχνά μου έρχονταν μηνύματα με διάφορες μικροπροσφορές. Το σημερινό μήνυμα μοιάζει σαν προσφορά προνομιακού πακέτου, ωστόσο μέσα στην εφαρμογή δεν είδα πουθενά να έχει αυτή την προσφορά. Δε νομίζω να έγινε μετατροπή από απλό πακέτο σε προνομιακό. Sent from my CUBOT_MANITO using Tapatalk Το προνομιακο μολις το πηρες ηδη: Στην εφαρμογη δεν υπηρχε ποτε ουτε μεσα απο το site του f2g. Ενεργοποιειται μονο με sms. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Το προνομιακο μολις το πηρες ηδη: Στην εφαρμογη δεν υπηρχε ποτε ουτε μεσα απο το site του f2g. Ενεργοποιειται μονο με sms.Σοβαρά; Δεν την γνώριζα αυτή τη λεπτομέρεια! Γνωρίζεις πόσο περιθώριο έχω και τι πρέπει να κάνω για να μην χαθεί η προνομιακή ιδιότητα; Χρειάζεται κάποια συγκεκριμένη ανανέωση ανά κάποιο χρονικό διάστημα; Δεν σκοπεύω να το χρησιμοποιήσω ως κύριο αριθμό οπότε δεν θα βάζω συστηματικά μονάδες Sent from my CUBOT_MANITO using Tapatalk Παράθεση Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 χρειαζεται ενεργοποιηση του συγκεκριμενου πακετου εστω μια φορα. Το διαστημα κατα το οποιο χρειαζεται να ενεργοποιειται δεν ειναι σαφες,εχει ακουστει για μια φορα το 6μηνο τουλαχιστον. Το σιγουρο επισης ειναι οτι χρειαζεται ανανεωση καθε 3 μηνες εστω 5 € online (ή 10 απο καταστημα/περιπτερο) για να διατηρηθει το υπολοιπο και οι προσφορες. Περαν αυτου προφανως για να ενεργοποιηθει το πακετο χρειαζεται το αναλογο υπολοιπο καθε φορα,αρα και το αναλογο ποσο ανανεωσης,για να μπαινουν(ή να συμπληρώνονται) τουλαχιστον 8,57€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Sent from my CUBOT_MANITO using Tapatalk Παράθεση Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Παιδιά για εξάμηνο λέει για να μην χαθεί το προνομιακό. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 για το αντιστοιχο της q παντως απο το τσατ μου ειχαν πει "κανενας περιορισμος" (εκτος του προφανους να βαζω λεφτα στο τριμηνο). Θα το ρισκαρω να δω τι θα παιξει στην πραξη. Εκτος κι αν το 6μηνο αφορα μονο το f2g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 για το αντιστοιχο της q παντως απο το τσατ μου ειχαν πει "κανενας περιορισμος" (εκτος του προφανους να βαζω λεφτα στο τριμηνο). Θα το ρισκαρω να δω τι θα παιξει στην πραξη. Εκτος κι αν το 6μηνο αφορα μονο το f2g.Αγόρασα και ένα προνομιακό q να υπάρχει και δεν το έχω ενεργοποιήσει ακόμα. Δεν ξέρω αν το λένε για το εξάμηνο για να φοβίσουν τον κόσμο να βάλει χρήματα. Πάντως το f2g το προνομιακό που έχω ακόμα δεν έχει περάσει εξάμηνο που δεν ενεργοποίησα την προσφορά λόγο προνομιακού whatsup. Θα δείξει έτσι και αλλιώς. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Σε από Public f2go που έγινε προνομιακό από την αρχή απόκτησής του Δεκέμβρη 2016 και δεν έχει βάλει ποτέ του "κάρτα", απλά ενεργοποίησε το 1000 στο 1264 μέσα στο Γενάρη 2017: Ακόμα λέει το παραμύθι στο 1269 (κλήση): "Θυμίσου ότι απολαμβάνεις την καλύτερη προσφορά της αγοράς..μπλα..μπλα..." €ληξαν τα € του το Μάρτη 2017 και συνεπώς με το νέο έτος 2018 θα φύγει από την κατοχή μου: Το λέει ακόμα μετά από 11 μήνες που ενεργοποιήθηκε το "προνομιακό μόνο για σένα!!!" στο 1269, οπότε δε πιστεύω να μου λέει ψέμματα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 αυτοματα δεν διαγραφεται. Μια φορα ειχαν κανει ελεγχο και ειχαν κοψει προνομιακα που δεν ειχαν ενεγοποιηθει για 6 μηνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts