neo24gr Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 ρε παιδια,τελικα μπορουμε να χρησιμοποιησουμε το κινητο απροβληματιστα απο θεμα μπαταριας χωρις αυτες τις αλχημειες με φορτιστες και συναφη? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 (edited) Φυσικά και μπορείς να χρησιμοποιείς το κινητό κανονικότατα.Απλά φορτίζοντας πάνω στο κινητό,δεν έχεις το 100% που μπορει να δώσει η μπαταρία.Και επειδή η χρήση που κάνει ο καθένας μας ειναι διαφορετική,μπορεί σε κάποιον να επαρκει η φορτιση μέσα στο κινητό για να τον βγάλει απο το πρωϊ μέχρι το βράδυ χωρίς ενδιάμεση φόρτιση κατά την διάρκεια της ημέρας Edited January 31, 2014 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 (edited) ρε παιδια,τελικα μπορουμε να χρησιμοποιησουμε το κινητο απροβληματιστα απο θεμα μπαταριας χωρις αυτες τις αλχημειες με φορτιστες και συναφη? παμε παλι... η μπαταρια του ειναι αδυναμη προς μετρια, για τα specs του, με λιγο προσεγμενη χρηση χωρις τα παντα μονιμα ανοιχτα βγαζεις μερα. με αρκετο σκαλισμα browsing και gps ΔΕΝ βγαζεις 24ωρο. λυσεις και κολπακια διαφορα υπαρχουν αλλα χωρις αλχημεια ή περιοριζεις χρηση ή ξεμενεις. βεβαια αλλο το "απροβληματιστα" αλλο το "για ποσο" Edited January 31, 2014 by Keepkouking Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Φυσικά και μπορείς να χρησιμοποιείς το κινητό κανονικότατα.Απλά φορτίζοντας πάνω στο κινητό,δεν έχεις το 100% που μπορει να δώσει η μπαταρία.Και επειδή η χρήση που κάνει ο καθένας μας ειναι διαφορετική,μπορεί σε κάποιον να επαρκει η φορτιση μέσα στο κινητό για να τον βγάλει απο το πρωϊ μέχρι το βράδυ χωρίς ενδιάμεση φόρτιση κατά την διάρκεια της ημέρας σευχαριστω φιλε με καλυψες :!: Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 σευχαριστω φιλε με καλυψες :!: Η απάντηση που πήρες έχει ακουστεί εδω πέρα καμια δεκαπενταριά φορές!:) Και δεν κάνει κανένας αλχημείες. Το να μην αφήνεις το κινητό πάνω στο φορτιστή δεν είναι κάτι το καινούριο. Συνιστάται! Επίσης κανα-δυο χρήστες χρησιμοποιούν εξωτερικό φορτιστή για καλύτερα αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inepenthe Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Εάν κάποιος ενδιαφέρεται για την αγορά του inew V3 απο την ευρωπαϊκή αγορά (Αγγλία), είναι διαθέσιμο στο DigitalPlayworld. H τιμή του είναι στα £154.99 δηλάδη γύρω στα 187,64€. Εγώ το έχω ήδη παραγκείλει απο minideal και το περιμένω απο 14/01/14, oπότε δεν γνωρίζω κάτι για την αξιοπιστία του παραπάνω site, έτυχε και έπεσα πάνω του και είπα να το αναφέρω, μήπως και κάποιος ανυπόμονος, υποψήφιος αγοραστής ψήνεται να το τσιμπίσει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Εάν κάποιος ενδιαφέρεται για την αγορά του inew V3 απο την ευρωπαϊκή αγορά (Αγγλία), είναι διαθέσιμο στο DigitalPlayworld. H τιμή του είναι στα £154.99 δηλάδη γύρω στα 187,64€. Εγώ το έχω ήδη παραγκείλει απο minideal και το περιμένω απο 14/01/14, oπότε δεν γνωρίζω κάτι για την αξιοπιστία του παραπάνω site, έτυχε και έπεσα πάνω του και είπα να το αναφέρω, μήπως και κάποιος ανυπόμονος, υποψήφιος αγοραστής ψήνεται να το τσιμπίσει :) Eίναι sold out! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana1979 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Παρα πολλα τα 187 ευρω, και δεν εχουν stock Details SOLD OUT (New stocking arriving soon) Pre order yours now at this special pre-order price Παράθεση HTC DESIRE 825 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Η απάντηση που πήρες έχει ακουστεί εδω πέρα καμια δεκαπενταριά φορές!:) Και δεν κάνει κανένας αλχημείες. Το να μην αφήνεις το κινητό πάνω στο φορτιστή δεν είναι κάτι το καινούριο. Συνιστάται! Επίσης κανα-δυο χρήστες χρησιμοποιούν εξωτερικό φορτιστή για καλύτερα αποτελέσματα. σε ενα φορουμ οι << επαναληψεις.. >> ειναι συνηθες φαινομενο...για τους γνωστους προφανεις λογους που δεν χρειαζονται επεξηγηση.. οπως ειναι συνηθες σε ερωτησεις ,νεων και μη μελλων, καποιος να απανταει πχ<< εχει χιλιοειπωθει,διαβασε και μην ρωτας..και αναλογες απαντησεις..>> απαντησεις μικρης ηλικιας ( θελω να πιστευω..) δεν αναφερομαι επι προσωπικου,αλλα το να εχει καποιος μια απορια και καποιος να χανει τον χρονο του απαντωντας οπως ανωθεν ειναι εντελως ακυρο..μην ασχολεισαι καν και ασε καποιον αλλον,υπομονετικο και με ολη την καλη διαθεση να απαντησει. το οτι κατι εχει χιλιοειπωθει και επαναλαμβανεται λογικο ειναι να δημιουργει αποριες και να επαναλαμβανεται μια ερωτηση.. και η ζωη συνεχιζεται λοιπον .. :O ας συνεχισουμε με αυτο το ομορφο κινητο και να δουμε πως τα παει μπας και βγουμε κερδισμενοι ολοι εδω μεσα απο την αγορα του και δεν εχουμε τρεχαματα με ρομ ,boot loop και ολα αυτα που σε αποκαρδιωνουν σε μια συσκευη τεχνολογιας :rolleyes: Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 σε ενα φορουμ οι << επαναληψεις.. >> ειναι συνηθες φαινομενο...για τους γνωστους προφανεις λογους που δεν χρειαζονται επεξηγηση.. οπως ειναι συνηθες σε ερωτησεις ,νεων και μη μελλων, καποιος να απανταει πχ<< εχει χιλιοειπωθει,διαβασε και μην ρωτας..και αναλογες απαντησεις..>> απαντησεις μικρης ηλικιας ( θελω να πιστευω..) δεν αναφερομαι επι προσωπικου,αλλα το να εχει καποιος μια απορια και καποιος να χανει τον χρονο του απαντωντας οπως ανωθεν ειναι εντελως ακυρο..μην ασχολεισαι καν και ασε καποιον αλλον,υπομονετικο και με ολη την καλη διαθεση να απαντησει. το οτι κατι εχει χιλιοειπωθει και επαναλαμβανεται λογικο ειναι να δημιουργει αποριες και να επαναλαμβανεται μια ερωτηση.. και η ζωη συνεχιζεται λοιπον .. :O ας συνεχισουμε με αυτο το ομορφο κινητο και να δουμε πως τα παει μπας και βγουμε κερδισμενοι ολοι εδω μεσα απο την αγορα του και δεν εχουμε τρεχαματα με ρομ ,boot loop και ολα αυτα που σε αποκαρδιωνουν σε μια συσκευη τεχνολογιας :rolleyes: Aν πας 2-3 σελίδες πίσω θα δεις ένα σωρό ποστ σχετικά με το θέμα της μπαταρίας και την αυτονομία της που θα είχαν απαντήσει στην απορία σου. Δεν είναι κάτι επι προσωπικού, αλλά όσο πιο καθαρό είναι ένα τόπικ τόσο πιο εύκολα θα αποφεύγονται επαναλήψεις οι οποίες δυσκολεύουν κάποιον ενδιαφερόμενο να πάρει απάντηση (όπως εσύ καλή ώρα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 ας συνεχισουμε με αυτο το ομορφο κινητο και να δουμε πως τα παει μπας και βγουμε κερδισμενοι ολοι εδω μεσα απο την αγορα του και δεν εχουμε τρεχαματα με ρομ ,boot loop και ολα αυτα που σε αποκαρδιωνουν σε μια συσκευη τεχνολογιας :rolleyes: Συμφωνώ.Επειδή βλέπω ότι δεν έχεις αποφασίσει ακόμη τι θα πάρεις,θα σου πω ότι καταρχήν πρέπει να αποφασίσεις τι χρήση θες να κάνεις στο κινητό.πχ Αν θες να βγάζεις με άνεση πάνω απο 5 ώρες χρήση οθόνης την ημέρα,χωρίς να ψάχνεις ενδιάμεσα φορτιστή ή αλλαγή μπαταρίας,το κινητό αυτό δεν κάνει για σένα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 σε ενα φορουμ οι << επαναληψεις.. >> ειναι συνηθες φαινομενο...για τους γνωστους προφανεις λογους που δεν χρειαζονται επεξηγηση.. οπως ειναι συνηθες σε ερωτησεις ,νεων και μη μελλων, καποιος να απανταει πχ<< εχει χιλιοειπωθει,διαβασε και μην ρωτας..και αναλογες απαντησεις..>> απαντησεις μικρης ηλικιας ( θελω να πιστευω..) δεν αναφερομαι επι προσωπικου,αλλα το να εχει καποιος μια απορια και καποιος να χανει τον χρονο του απαντωντας οπως ανωθεν ειναι εντελως ακυρο..μην ασχολεισαι καν και ασε καποιον αλλον,υπομονετικο και με ολη την καλη διαθεση να απαντησει. το οτι κατι εχει χιλιοειπωθει και επαναλαμβανεται λογικο ειναι να δημιουργει αποριες και να επαναλαμβανεται μια ερωτηση.. και η ζωη συνεχιζεται λοιπον .. :O ας συνεχισουμε με αυτο το ομορφο κινητο και να δουμε πως τα παει μπας και βγουμε κερδισμενοι ολοι εδω μεσα απο την αγορα του και δεν εχουμε τρεχαματα με ρομ ,boot loop και ολα αυτα που σε αποκαρδιωνουν σε μια συσκευη τεχνολογιας :rolleyes: ας γεμισουμε αλλες 155 σελιδες να εξηγουμε γιατι "οταν φλασαρω με sptools παταω download δεν κανει τιποτα" "γιατι τα windows δεν μου αναγνωριζουν το κινητο" "πως θα μπω recovery" και ποσο κραταει η μπαταρια? λες και δεν εχουμε τις τελευταιες 10 σελιδες να μιλαμε ανα δυο ποστ για την μπαταρια με φωτο παραδειγματα εκτιμησεις κολπα "αλχημειες" συγνωμη για το φαινομενικα επιθετικο υφος αλλα πλεον στο θεμα αναμασαμε τα ιδια και τα ιδια οποτε ο καινουριος που θα μπει θα πελαγωσει,δεν θα κατσει να διαβασει 155 σελιδες, και θα ξαναρωτησει "ποσο κραταει η μπαταρια" ΥΓ στο θεμα της μπαταριας δεν μπορει καποιος να σου υπογραψει το ποσο κραταει δεν ειναι 1+1=2. εχω λιωσει 3000mah σε μιση μερα ενω εχει τυχει να εχω βγαλει πανω απο μερα με το δικο μας. 1700mah στα specs inew τσιτωνεται να βγαλει μερα με μετρια-βαρια χρηση, αν το τσιτωσεις και με κακο 3g ,gps,youtube το απογευμα θα εισαι στα 20% Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 (edited) Το κοβω απο μεσα -τελη Φλεβαρη (οσοι δηλαδη τα παραγγειλουν μετα τις διακοπες των κινεζων) να ανοιγουμε νεο thread μονο για ερωτησεις αχαχαχα. Ομως, οταν μου λενε φιλοι και συναδελφοι "ελα ρε σιγα μην παρω κινεζια" τους υποδεικνυω το thread αυτο και τσιμπανε κατευθειαν απο τον αριθμο σελιδων ^_^ Συνεχεια με προδιδει παντως το σημα του gps οταν οδηγαω. Σημερα βιαζομουν για επαγγελματικο ραντεβου και το γυρισα σε "ρωτοντας πας στην πολη" για να βρω μια αγνωστη οδο. :( Edited February 1, 2014 by Tomygr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Εχω ενδειξη στο στατους κλεισιμο IPS απο 14/1 και ακομα τιποτα, διαβασα τον οδηγο αλλα λεει πως σπανιως κανουν πανω απο 2 βδομαδες να ανοιξουν το σακο στην Ελλαδα, ειναι φυσιολογικο αυτο? Η πλακα ειναι πως εβαλα σινγκ ποστ για καλο, ενω οτι αγοραζω απο κινεζους-ιμπει(china-post) ολα αυτα τα χρονια ποτε δεν μου εκανε πανω απο 3 βδομαδες συνολο ενω τωρα δευτερα κλεινω μηνα απο την αρχη της διαδικασιας... :( σε μια βδομαδα περιπου θα σουρθει απο τωρα. εμενα που ειχε κλεισιμο ips 8/1 εφτασε χτες αεροδρομιο. θελει κ δυο μερες ναρθει στην περιοχη μου. οποτε.... ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 31-01-2014 13:34 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 31-01-2014 11:00 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 08-01-2014 13:41 IPS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gblakas Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 ας γεμισουμε αλλες 155 σελιδες να εξηγουμε γιατι "οταν φλασαρω με sptools παταω download δεν κανει τιποτα" "γιατι τα windows δεν μου αναγνωριζουν το κινητο" "πως θα μπω recovery" και ποσο κραταει η μπαταρια? λες και δεν εχουμε τις τελευταιες 10 σελιδες να μιλαμε ανα δυο ποστ για την μπαταρια με φωτο παραδειγματα εκτιμησεις κολπα "αλχημειες" συγνωμη για το φαινομενικα επιθετικο υφος αλλα πλεον στο θεμα αναμασαμε τα ιδια και τα ιδια οποτε ο καινουριος που θα μπει θα πελαγωσει,δεν θα κατσει να διαβασει 155 σελιδες, και θα ξαναρωτησει "ποσο κραταει η μπαταρια" ΥΓ στο θεμα της μπαταριας δεν μπορει καποιος να σου υπογραψει το ποσο κραταει δεν ειναι 1+1=2. εχω λιωσει 3000mah σε μιση μερα ενω εχει τυχει να εχω βγαλει πανω απο μερα με το δικο μας. 1700mah στα specs inew τσιτωνεται να βγαλει μερα με μετρια-βαρια χρηση, αν το τσιτωσεις και με κακο 3g ,gps,youtube το απογευμα θα εισαι στα 20% ας ετοιμάσει κάποιος ενα pdf, ενας-ενας να βάζουμε οτι σημαντικό βρίσκουμε και να το τοποθετήσει ο mod στο αρχικό Post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Παρακαλώ θέματα αποστολών στο αντίστοιχο θέμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 σε ενα φορουμ οι << επαναληψεις.. >> ειναι συνηθες φαινομενο...για τους γνωστους προφανεις λογους που δεν χρειαζονται επεξηγηση.. οπως ειναι συνηθες σε ερωτησεις ,νεων και μη μελλων, καποιος να απανταει πχ<< εχει χιλιοειπωθει,διαβασε και μην ρωτας..και αναλογες απαντησεις..>> απαντησεις μικρης ηλικιας ( θελω να πιστευω..) δεν αναφερομαι επι προσωπικου,αλλα το να εχει καποιος μια απορια και καποιος να χανει τον χρονο του απαντωντας οπως ανωθεν ειναι εντελως ακυρο..μην ασχολεισαι καν και ασε καποιον αλλον,υπομονετικο και με ολη την καλη διαθεση να απαντησει. το οτι κατι εχει χιλιοειπωθει και επαναλαμβανεται λογικο ειναι να δημιουργει αποριες και να επαναλαμβανεται μια ερωτηση.. και η ζωη συνεχιζεται λοιπον .. :O ας συνεχισουμε με αυτο το ομορφο κινητο και να δουμε πως τα παει μπας και βγουμε κερδισμενοι ολοι εδω μεσα απο την αγορα του και δεν εχουμε τρεχαματα με ρομ ,boot loop και ολα αυτα που σε αποκαρδιωνουν σε μια συσκευη τεχνολογιας :rolleyes: Απο 13/1 και εδώ ρωτάς για την μπαταρία. Σου απάντησαν πάρα πολλές φορές. Ανέβηκαν και εικόνες που δείχνουν την χρήση. Και εγώ σου απάντησα. Δεν ξέρω πόση καλή αυονομία περιμένεις να έχει. Σε εμένα βγάζει ~4ώρες οθόνη. Η χρήση είναι κάτι σχετικό. Δεν γίνεται να επαναλαμβάνονται τα ίδια πράγματα. Τρεχάματα με ρομ δεν θα έχεις αν δεν μπεις στο τριπάκι. Boot loop ?!! :confused: Που διάβασες κάτι τέτοιο; Το αναφέρω αυτό για το boot loop γιατί αν μπει κάποιος ενδιαφερόμενος και δει την ανάρτησή σου θα του δημιουργηθεί λάθος εντύπωση. ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!! :superman: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Το κοβω απο μεσα -τελη Φλεβαρη (οσοι δηλαδη τα παραγγειλουν μετα τις διακοπες των κινεζων) να ανοιγουμε νεο thread μονο για ερωτησεις αχαχαχα. Ομως, οταν μου λενε φιλοι και συναδελφοι "ελα ρε σιγα μην παρω κινεζια" τους υποδεικνυω το thread αυτο και τσιμπανε κατευθειαν απο τον αριθμο σελιδων ^_^ Συνεχεια με προδιδει παντως το σημα του gps οταν οδηγαω. Σημερα βιαζομουν για επαγγελματικο ραντεβου και το γυρισα σε "ρωτοντας πας στην πολη" για να βρω μια αγνωστη οδο. :( δυστυχως και μενα το gps δεν με ικανοποιει. σημερα περπαταγα κανα 10λεπτο, το ανοιξα ετσι για πλακα και μεχρι που εφτασα ειχε βρει 4 δορυφορους αλλα δεν κλειδωσε ποτε. το περιεργο ειναι κατι φορες κλειδωνει στα 5 δευτερα αλλα και οταν κλειδωσει αν το εχω στο ταμπλο και οχι να βλεπει κατευθειαν ουρανο παλι (σπανια) θα χασει σημα η θα με βγαλει οτι ειμαι σε παραδρομο. απο fix εχω τρεξει fastergps και απο engineer mode τα κολπακια που λεει ο οδηγος στο φορουμ τα οποια ηταν απο προεπιλογη ετοιμα. Λετε να μην παταει καλα καμια κεραια οπως του wifi ή του nfc? Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparksgr Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Ενημερωσεις Gmail δεν μου δειχνει ...εχω ενεργοποιημενο το sync Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 δυστυχως και μενα το gps δεν με ικανοποιει.... Ουτε εμενα, αργει πολυ να κλειδωσει δορυφορους! Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 (edited) To εικονίδιο του wifi ειναι μπλε ή γκρι; Συνήθως αυτό συμβαίνει στο android όταν για κάποιο λόγο το κινητό ενώ έχει ιντερνετ,δε μπορει να συγχρονίσει με τους servers της google.H πιο απλή λύση που μου έχει δουλέψει αρκετές φορές ειναι σβήσιμο του gοοgle λογαριασμού,reboot και ξαναπέρασμα του.Η στη χειρότερη περίπτωση επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Edited February 1, 2014 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsitb Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 (edited) Εάν κάποιος ενδιαφέρεται για την αγορά του inew V3 απο την ευρωπαϊκή αγορά (Αγγλία), είναι διαθέσιμο στο DigitalPlayworld. H τιμή του είναι στα £154.99 δηλάδη γύρω στα 187,64€. Εγώ το έχω ήδη παραγκείλει απο minideal και το περιμένω απο 14/01/14, oπότε δεν γνωρίζω κάτι για την αξιοπιστία του παραπάνω site, έτυχε και έπεσα πάνω του και είπα να το αναφέρω, μήπως και κάποιος ανυπόμονος, υποψήφιος αγοραστής ψήνεται να το τσιμπίσει :) δείτε λίγο αυτό σχετικά με το wifi http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-NFC-WIFI-Tip και αυτό για την 1.0.4. Ultimate καλή είναι? τι δοκιμάσαμε? http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-ROM-iNew-V3-Ultimate-v1-0-4-rooted-full-touch-CWM Και εγώ το παρήγγειλα 21 και 23 πήρα tracking number...ακόμα δε σου ήρθε ε? και tracking number πότε σου δώσανε? Αρχίζω να πιστεύω ότι θα περιμένω πολυυυυυυ ακόμα... Edited February 1, 2014 by kotsitb Παράθεση that's me in the corner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 δυστυχως και μενα το gps δεν με ικανοποιει. σημερα περπαταγα κανα 10λεπτο, το ανοιξα ετσι για πλακα και μεχρι που εφτασα ειχε βρει 4 δορυφορους αλλα δεν κλειδωσε ποτε. το περιεργο ειναι κατι φορες κλειδωνει στα 5 δευτερα αλλα και οταν κλειδωσει αν το εχω στο ταμπλο και οχι να βλεπει κατευθειαν ουρανο παλι (σπανια) θα χασει σημα η θα με βγαλει οτι ειμαι σε παραδρομο. απο fix εχω τρεξει fastergps και απο engineer mode τα κολπακια που λεει ο οδηγος στο φορουμ τα οποια ηταν απο προεπιλογη ετοιμα. Λετε να μην παταει καλα καμια κεραια οπως του wifi ή του nfc? Ακριβως αυτο μου συμβαινει και μενα. :( Οποτε μαλλον παω και για αγορα GPS για το αμαξι. Εχω ενα tomtom xxl αλλα εκανα μια βλακεια και εγινε format η μνημη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 δυστυχως και μενα το gps δεν με ικανοποιει. σημερα περπαταγα κανα 10λεπτο, το ανοιξα ετσι για πλακα και μεχρι που εφτασα ειχε βρει 4 δορυφορους αλλα δεν κλειδωσε ποτε. το περιεργο ειναι κατι φορες κλειδωνει στα 5 δευτερα αλλα και οταν κλειδωσει αν το εχω στο ταμπλο και οχι να βλεπει κατευθειαν ουρανο παλι (σπανια) θα χασει σημα η θα με βγαλει οτι ειμαι σε παραδρομο. απο fix εχω τρεξει fastergps και απο engineer mode τα κολπακια που λεει ο οδηγος στο φορουμ τα οποια ηταν απο προεπιλογη ετοιμα. Λετε να μην παταει καλα καμια κεραια οπως του wifi ή του nfc? Δηλ. το INEW V3 εχει μαπα gps ,μπα wifi και μαπα nfc? Eπαιδη ενδιαφερετε κολλητος να το παρει γεια πειτε μου αν ισχυουν τα παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 (edited) Nαι γενικά το κινητό ειναι σε όλα αν όχι μάπα αλλά τουλάχιστον μέτριο πλην της σχεδίασης,της κάμερας και της οθόνης και με επιπλέον συν τα 16gb εσωτερική μνήμη όταν σε αυτά τα χρήματα βρίσκεις μέχρι 8gb.Σε αυτά τα 3 θεωρώ πως είναι πάνω απο τον μέσο όρο της κατηγορίας του και στα υπόλοιπα μέτριο.Σε μένα πάντως το gps κλειδώνει κανονικά και έχει θέμα μόνο σε δύσκολες συνθήκες πχ πολύ κοντινά στενά και ψηλά κτίρια Edited February 1, 2014 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts