geoanto555 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Γιατί πιστεύεις ότι η δικιά του είναι όσο αναφέρει; Κίνα είναι εξάλλου, αυτή :). Το θέμα είναι ότι σαφώς έχει διαφορά από τη μαμίσια και έχει αναφερθεί από άλλους στο φόρουμ, αν ψάξεις. Για την ελαφρότατη χρήση που του κάνω, η αυτονομία του έχει αυξηθεί αισθητά (~50%, ας πούμε). Βέβαια παίζει το ρόλο της και η ΚΚ. Φορτίζω συνήθως κάθε 4 μέρες (max 5). Φυσικά, μιλάω για εμένα και μόνο (δεν είναι αυτός ο κανόνας). Πριν, όμως φόρτιζα κάθε 1 μέρα (max 2), με την ίδια χρήση. Η μπαταρία είχε δοκιμαστεί και με JB, με παρόμοια (όχι πανομοιότυπα) αποτελέσματα. Η δικια του πιστευω ότι είναι περίπου στα 1400mah αν κρινω απο το ρυθμό που φορτίζει. Οσο γιαα την άλλη αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά τότε αξίζει. Πάντως παρατήρησα οτι με την jb φορτίζει μεν κανονικά απο το 0% αλλά σκαλώνει στο 85-88 κ μετά φουλάρει. Η τιμή των mV είναι μεγαλύτερη στο 88 από το 100 φαντάσου. Με την kk κάνει ακριβώς το αντίθετο κ έχω την αίσθηση ότι τα mV στο 100% είναι αρκετά περισσότερα απο ότι με την jb. Που θα πάει θα βρεθεί μια λύση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick222 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 οποιοσ με βοηθησει να κανω root το κινητο μου και να μπορω να αποθηκευω εφαρμοφεσ στην καρτα sd,θα εχει ενα 20ευρω..εχω προσπαθησει πολυ δεν μπορω να τα καταφερω.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 οποιοσ με βοηθησει να κανω root το κινητο μου και να μπορω να αποθηκευω εφαρμοφεσ στην καρτα sd,θα εχει ενα 20ευρω..εχω προσπαθησει πολυ δεν μπορω να τα καταφερω.ευχαριστω Καταρχήν άσε το 20αρικο στην άκρη κ πες ποια ρομ έχει το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick222 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Εχει την 4.2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Με το framaroot δοκιμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick222 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 και μετο framaroot και to towelroot και το kingo root βοηθηστε ρε παιδια εχω πελαγωσει το προσπαθω 2 μηνες τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisagn Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Δοκίμασε και με το Kingroot. http://androidxda.com/download-kingroot-application Παράθεση Keep Calm and be a Simple Man..! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 και μετο framaroot και to towelroot και το kingo root βοηθηστε ρε παιδια εχω πελαγωσει το προσπαθω 2 μηνες τωρα To USB Debugging mode είναι ενεργοποιημένο για το KingoRoot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick222 Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Ευχαριστο πολυ makisagn με το kingroot το κατεβασα το ετρεξα και τωρα το root checker το αναγνωριζει ρουταρισμενο.ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις.μηπως μπορειτε να μου πειτε πως να αποθηκευω τις εφαρμογες στην sd γιατι η μνημη του κινητου εχει γεμισει...ευχαριστω και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Ευχαριστο πολυ makisagn με το kingroot το κατεβασα το ετρεξα και τωρα το root checker το αναγνωριζει ρουταρισμενο.ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις.μηπως μπορειτε να μου πειτε πως να αποθηκευω τις εφαρμογες στην sd γιατι η μνημη του κινητου εχει γεμισει...ευχαριστω και παλι Κατέβασε απο μάρκετ κανα πρόγραμμα σαν το Link2SD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick222 Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 το κατεβασα και μου λεει δεν υποστηρηζετε απο την συσκευη...ευχαριστω..καποιος αλλος τροπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 το κατεβασα και μου λεει δεν υποστηρηζετε απο την συσκευη...ευχαριστω..καποιος αλλος τροπος? Φαντάζομαι θέλεις να το κάνεις με μια εφαρμογή. https://www.google.gr/search?q=playstore+app+to+sd&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=osmUVde-B4vlUpvcm6AL Αφιέρωσε λίγο χρόνο να διαβάσεις σχόλια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 (edited) παιδια το κινητο το εχει η αδελφη μου εδω και 1,5 χρονο .Ξαφνικά απο χθες δεν άνοιγει το playstore,η εφαρμογη ανοιγει αλλα δεν εχει περιεχομενο (ασπρη οθονη).εκανα clear cache ,data και updates και ολα μια χαρα μεχρι που εκανε μονο του update το playstore και παλι τα ιδια. Το κινητο δεν ειναι rootαρισμενο ,εχει στοκ 4.2.2 και αριθμο εκδοσης cxq_v3_inewv3_v1.1.1 . περα αυτο αυτο ,η ραμ ειναι μονιμος στο 83% και πανω (με cleanmaster ).αμα το ροοταρω και βαλω κανενα προγραμματακι πχ greenify θα τρεχει πιο καλα? και τελος η μπαταρια κραταει μιση μερα,την εχει αλλαξει κανεις με αλλου κατασκευαστει? ακουσα κατι για την μπαταρια leagoo lead 5 ισχυει κατι τετοιο? Edited July 3, 2015 by GeorgeHtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 παιδια το κινητο το εχει η αδελφη μου εδω και 1,5 χρονο .Ξαφνικά απο χθες δεν άνοιγει το playstore,η εφαρμογη ανοιγει αλλα δεν εχει περιεχομενο (ασπρη οθονη).εκανα clear cache ,data και updates και ολα μια χαρα μεχρι που εκανε μονο του update το playstore και παλι τα ιδια. Το κινητο δεν ειναι rootαρισμενο ,εχει στοκ 4.2.2 και αριθμο εκδοσης cxq_v3_inewv3_v1.1.1 . περα αυτο αυτο ,η ραμ ειναι μονιμος στο 83% και πανω (με cleanmaster ).αμα το ροοταρω και βαλω κανενα προγραμματακι πχ greenify θα τρεχει πιο καλα? και τελος η μπαταρια κραταει μιση μερα,την εχει αλλαξει κανεις με αλλου κατασκευαστει? ακουσα κατι για την μπαταρια leagoo lead 5 ισχυει κατι τετοιο? 1. Δοκίμασε ΚΚ ρομ. 2. Ναι, για την μπαταρία του Lead 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 1. Δοκίμασε ΚΚ ρομ. 2. Ναι, για την μπαταρία του Lead 5. την κιτκατ την βαζω απο το wireless update που εχει στις ρυθμίσεις ή απο καποιο site? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollo_el Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 την κιτκατ την βαζω απο το wireless update που εχει στις ρυθμίσεις ή απο καποιο site? needrom H iNew V3 port V7, είναι μια καλή πρόταση, για παράδειγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick30 Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 καλημερα σε ολους .εκανα αλλαγη οθονης στο inew v3 και δεν δουλευει .μηπως ειχε κανεις αλλος το ιδιο θεμα καπου ειχα διαβασει οτι μπορει να ειναι και θεμα λογισμικου παρακαλω οποιος γνωριζει ας απαντησει ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 http://www.needrom.com/download/oficcial-1-0-14-kitkat/ Βαλε αυτή ...... έχει οδηγούς για την καινούρια οθόνη. Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick30 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 http://www.needrom.com/download/oficcial-1-0-14-kitkat/ Βαλε αυτή ...... έχει οδηγούς για την καινούρια οθόνη.Φιλε μου σου εστειλα pm αν θες δεστω λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Όποιος έχει Ιnew V3 που να δουλεύει η οθόνη και το Digitizer ας μου στείλει μήνυμα το αγοράζω άμεσα. Δεν με ενδιαφέρει αν είναι χαλασμένο το motherboard,με ενδιαφέρει να δουλεύει η οθόνη με το Digitizer. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 (edited) Έχεις κανείς αυτό το πρόβλημα? Είμαι εδώ και πόσους μήνες με official kk 1.0.13 και ξαφνικά απο χτεσ όταν πατάω συγχρονισμό μου βγάζει μήνυμα ότι η εφαρμογή υπηρεσίες exchange έχουν σταματήσει. EDIT Το βρήκα. για κάποιο λόγο ένας απο τους δυο λογαριασμούς (ο hotmail) που εχω προσθεσει στην εφαρμογη email δεν μπορει ξαφνικα να συγχρονισει επαφες(?) ή ημερολόγιο(?) μόλις ξετικάρισα τις 2 αυτές επιλογές όλα επέστρεψαν στο κανονικό χωρίς μηνύματα σφάλματος Edited July 24, 2015 by Keepkouking Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Helpmagkes Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Καλησπέρα παιδιά, από παλιά έχω πρόβλημα με το κινητό και ψάχνω να βρω κάποια μητρική γιατί δοκίμασα όλες τις ρομ και πάλι κλείνει και δεν ανοίγει με τίποτα.... Όσοι θέλουν να βοηθήσουν... Το έχω πάει και σε μεταχειρισμένα(Θεσσαλονίκη) και δεν το έκαναν.. Παράθεση #never settle down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotthard Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Από σήμερα ενώ το έχω στον φορτιστή η μπαταρία πέφτει αντί να φορτίζει. Έχει συμβεί σε άλλον; γνωρίζουμε που μπορώ να βρω καινούργια από Ελλάδα (capital control)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Παιδιά την βοήθεια σας Την ώρα που είχα ανοιχτό το κινητό έσβησε η οθόνη εντελώς. Το κινητό δουλεύει αλλά η οθόνη όχι ενώ μερικές φορές ανάβει με χαμηλή φωτεινότητα που καταλαβαίνεις ότι κάτι έχει χαλάσει. Έχει ξεκολλήσει λίγο το πλαίσιο γυρω γύρω στην οθόνη και σκέφτηκα μήπως δεν κάνει επαφή καλή για αυτόν τον λόγο και έτσι το πάτησα λίγο και δούλεψε για 10 λεπτά κανονικά αλλά μετά τίποτα. Το πήγα σε ένα μαγαζάκι και λέει ότι έχει καεί. Εγώ δεν το πιστεύω. Μήπως το έχει πάθει κάνεις? Είναι θέμα λογισμικού? Άμα το ανοίξω και κολλήσω λίγο το πλαίσιο μπορεί να φτιάξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Παιδιά την βοήθεια σας Την ώρα που είχα ανοιχτό το κινητό έσβησε η οθόνη εντελώς. Το κινητό δουλεύει αλλά η οθόνη όχι ενώ μερικές φορές ανάβει με χαμηλή φωτεινότητα που καταλαβαίνεις ότι κάτι έχει χαλάσει. Έχει ξεκολλήσει λίγο το πλαίσιο γυρω γύρω στην οθόνη και σκέφτηκα μήπως δεν κάνει επαφή καλή για αυτόν τον λόγο και έτσι το πάτησα λίγο και δούλεψε για 10 λεπτά κανονικά αλλά μετά τίποτα. Το πήγα σε ένα μαγαζάκι και λέει ότι έχει καεί. Εγώ δεν το πιστεύω. Μήπως το έχει πάθει κάνεις? Είναι θέμα λογισμικού? Άμα το ανοίξω και κολλήσω λίγο το πλαίσιο μπορεί να φτιάξει? Σχεδον το ιδιο αντιμετωπιζω κι εγω . Ξεκολλησε σε μια γωνια το πλαισιο προχτες αλλα δουλευε το κινητο . Χτες ομως εσβησε και απο τοτε δεν ανοιγει η οθονη καθολου οτι κι αν δοκιμασα . Υπαρχει καποιος που να επισκευαζει κινεζιες , αν επισκευαζεται βεβαια . Τουλαχιστον να πουμε οτι το προσπαθησαμε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts