Jump to content

gotthard

Members
  • Δημοσιεύσεις

    227
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About gotthard

  • Ημ. Γέννησης 08/12/1977

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    στρατιωτικο *

gotthard's Achievements

  1. Καλή χρονιά σε όλους. Πρέπει να αλλάξω μπαταρία και θέλω οπωσδήποτε γνήσια Πριν πάω στην αντιπροσωπεία υπάρχει γνώση στο θέμα;
  2. εννοείται. Η γνωστές απαντήσεις των Κινέζων που δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα αλλά απάντηση στο πρόβλημα καμία.
  3. Τα φώτα σας κύριοι.Χρόνια πολλά καταρχήν σε όλους. Έκανα αγορά απο την Ευρωπαική αποθήκη της Gearbest την 17 Δεκ 17 ένα ταμπλετ σκεπτόμενος να το έχω τα Χριστούγεννα για δώρο στον μικρό. Την επόμενη μέρα είχα tracking με αποστολή τα ταχυδρομεία της Ουγγαρίας. Εν γνώση λόγω EU αποθήκης πλήρωσα το καπέλο στο τάμπλετ σε σχέση με την τιμή Κίνας. καθώς και 12ε μεταφορικά. Σήμερα δέκα μέρες μετά την αποστολή δεν υπάρχει πουθενά ενεργό το tracking number που μου έδωσαν. Νομίζω πως με έχουν κοροϊδέψει χοντρά και βλέπω να μου έρχεται απο Κίνα η παραγγελία. Έχει κάποιος γνώση τί μπορεί να συμβαίνει? Σκέφτομαι να ζητήσω τα χρήματα μου πίσω μέσο paypal με την παραπάνω λογική. Λέτε να καταφέρω κάτι?
  4. Χάσαμε φωτογραφικό υλικό από ένα ολόκληρο ταξίδι. Το θέμα είναι πως δεν ξέρω καν πως. Η γυναίκα λέει πως απλά έσβησε 3 φωτογραφίες. 2 Recover προγράμματα που έβαλα δεν βοήθησαν (το ένα βρήκε 3). κάτι άλλο μπορώ να δοκιμάσω; ξέρω πως είμαι λίγο off topic αλλά μιας και το θέμα είναι φωτογραφικό λέω μήπως ξέρει κάποιος κάτι καλύτερα.
  5. Το default download θέλω να ορίσω αλλά δεν βρίσκω κάποια επιλογή.
  6. Ξέρει κανείς αν γίνεται να κατεβάσω κάτι και να πηγαίνει κατευθείαν στην sd 1 ή σε εξωτερικό δίσκο; στην sd0 δυστυχώς δεν χωράει τίποτα πια.
  7. Είπε ο μικρός να φάει τα λεφτά από τα κάλαντα σε ταμπλετ. Νομίζω πως 7-8 ίντσες είναι καλά για τα χέρια του. Έλα όμως που δεν έχω ιδέα από αυτές τις κατηγορίες. Έχετε κάτι να προτείνετε ντοπιο ή από Κίνα; ταβάνι 150€. Ευχαριστώ και καλή χρονιά.
  8. Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Τελικά πήρα το lenovo A7000. Έκανα λίγο μια υπέρβαση. Ελπίζω να κρατήσει.
  9. Δεν θέλω να πάω σε Windows μην αρχίσει "αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχει" κλπ. Δεν έχω όμως σοβαρή άποψη για αυτά τα τηλ μιας και δεν ασχολήθηκα ποτέ με Windows Phone.
  10. Καλημέρα. Έχω μια δωροεπιταγη 100€ από κωτσοβολο. Θέλω να πάρω ένα τηλ στην κόρη μου (11 χρονών). Νομίζω πως τα 2gb ram είναι μονόδρομος για παιδάκι που θα το γεμίσει παιχνίδια. Το πιο φθηνό είναι ένα Huawei Y6 το οποίο ομως έχει ενσωματωμένη μπαταρία και πολύ υψηλό sar. Βρήκα επίσης ένα Doogee Y100X σε καλή τιμή εκτός κωτσοβολου. Έχετε να προτείνετε κάτι να επιλέξω διαφορετικό ή ακόμα και να κοιτάξω με 1gb ram? Το θέλω ως αύριο για δωράκι. Ευχαριστώ και καλές γιορτές.
  11. Πήγα να περάσω ένα sygic σε ένα φίλο και δεν τα κατάφερα. Επειδή αύριο φεύγει κωνσταντινουπολη, υπάρχει κάτι σε δωρεάν να του πω να βάλει από το store;
  12. Πω!, τόσο απλό ήταν. Ευχαριστώ. Toyotomi ούτε σαν επιλογή σε συσκευές υπάρχει.
  13. Έχω διαβάσει εδώ μέσα για πρόβλημα με το viber. Εγώ έχω με το fb messenger όπως και ένας φίλος ακριβώς το ίδιο. Μέσα από την εφαρμογή του φβ δεν ανοίγει συνομιλίες. Θα πρέπει να πάω στην εφαρμογή του messenger. Έχει λύση κάποιος? Επίσης έχει βρει κανείς τρόπο να δουλέψει toyotomi κλιματισμό με το τηλεχειριστήριο?
×
×
  • Create New...