Jump to content

Honor 3C

gialatzi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρέλαβα κι εγώ σήμερα. Όμορφο και ελαφρύ, με ικανοποιητική ποιότηtα κατασκευής.

καλό γενικά το τηλεφωνάκι...και ωραία οθόνη... αλλά τι να το κάνεις άμα σε κάθε πάτημα τρίζει;

Η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ μέτρια

Τελικά, τι απο τα δύο ισχύει?

(keep in mind οτι είναι τηλέφωνο των 160 ευρώ, έτσι?)

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά, τι απο τα δύο ισχύει?

(keep in mind οτι είναι τηλέφωνο των 160 ευρώ, έτσι?)

140 ευρώ πλέον :-) εσένα ποια είναι η δική σου άποψη για την ποιότητα κατασκευής?

140 ευρώ πλέον :-) εσένα ποια είναι η δική σου άποψη για την ποιότητα κατασκευής?

140,00 € για την εκδοση 1 gb ή 2 gb?

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

σημερα μου ηρθαν οι ζελατινες που ειχα παραγγειλει δυο μερες ΜΕΤΑ την παραγγελια του κινητου,απο ebay.το κινητο γιατι αργει πιο πολυ?

Αν σε ένα iphone 5S βάλω 9.5, στο Honor 3C θα έβαζα χαλαρά 8.0-8.5

140,00 € για την εκδοση 1 gb ή 2 gb?

Η έκδοση που μας αφορά (WCDMA) νομίζω πωλείται μονο σε 2Gb

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Ποσο καιρο κανει να ερθει?? Μου δειχνει αυτο

Item No. Posting Date Status Date Status Description

RF221122393SG 28-03-2014 30-03-2014 Despatched to overseas (Country code: GR)

""Nos Power""

Από 30/3 που έφυγε, 20 μέρες...

Αναλυτικά εδώ: Οδηγός αποστολών από αγορές από Κίνα

Sar Value?

Δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα, εικάζουμε (προς το παρόν) μεταξύ 0.20-0.60

Fresh news:

Product manual

H30-U10 SAR = 0.346W/Kg

[ATTACH]43320[/ATTACH]

Edited by asot

Απο οτι καταλαβα η μεγαλυτερη καθυστερηση ειναι στην Ελλαδα. Αμα μενουν και 2 εβδομαδες τα πακετα μεχρι να φυγουν στα τοπικα ΕΛΤΑ, φεξε μου και γλυστρησα που λενε στο χωριο. Ελλαδαρα...... Edited by tasulis
""Nos Power""

Απο οτι καταλαβα η μεγαλυτερη καθυστερηση ειναι στην Ελλαδα. Αμα μενουν και 2 εβδομαδες τα πακετα μεχρι να φυγουν στα τοπικα ΕΛΤΑ, φεξε μου και γλυστρησα που λενε στο χωριο. Ελλαδαρα......

δεν νομιζω οτι γινεται μονο στην ελλαδα αυτο...

δεν νομιζω οτι γινεται μονο στην ελλαδα αυτο...

2 Εβδομαδες τα πακετα στο αεροδρομιο μεχρι να ανοιχτουν??? Ελεος δηλαδη. ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ??

""Nos Power""

2 Εβδομαδες τα πακετα στο αεροδρομιο μεχρι να ανοιχτουν??? Ελεος δηλαδη. ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ??

καταρχην μονο στην Ελλαδα ειναι τοσο χαλαρα τα πραγματα με το τελωνειο ωστε να περναμε κινητα απο κινα... σε αλλες χωρες ειναι αρκετα πιο αυστηρο το τελωνειο για αγορες εκτος Ε.Ε.!! Απο την αλλη ειναι αρκετες μερες οι 2 βδομαδες αλλα σκεψου οτι καθημερινα ερχονται πααααρα πολλα δεματα

Από 30/3 που έφυγε, 20 μέρες...

Αναλυτικά εδώ: Οδηγός αποστολών από αγορές από Κίνα]

1η Απριλίου Update > Έκδοση: B606 > http://zh.ui.vmall.com/emotiondownload.php?mod=myrom&modelid=32

Καλο μηνα !

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

1η Απριλίου Update > Έκδοση: B606 > http://zh.ui.vmall.com/emotiondownload.php?mod=myrom&modelid=32

Καλο μηνα !

εχω κατεβασει μια απο το επισημο σαιτ της Miui (πιστευω) πριν μερικες μερες... εχεις δοκιμασει αυτη που παραθετεις??\

edit: αυτη εχω εγω http://en.miui.com/download-211.html κατεβασμενη και περιμενω σε μερικες μερες να παραγγειλω το κντ

Τελικά από μπαταρία πως πάει;αναλογία οθόνης/ωρών standby;

Θυμάμαι στο ΖΟΠΟ 980 μέ μπαταρία 2000mah ,μέ 4 ωρες οθόνη κρατούσε και 15 ώρες μέ τά πάντα ανοιχτα.

Γιαννη δεν την εχω δοκιμασει :)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Το δικό μου ειναι Despatched to overseas απο τισ 12-3-2014 και ακομα να ερθει!!!!!

Εμένα είναι 16/3 despatched αλλα μάλλον μαζί έχουν έρθει και θα ανοιχτούν οι σακοι μαζί!

4 μερες που το εχω και νομιζω οτι ειναι το καλυτερο απο τα κινεζικα που εχουν περασει απο τα χερια μου,αν συνδιαζοταν η οφισιαλ ρομ με την multilingual και δεν ειχε την χαμηλοτερης αναλυσης καμερα και μερικα αλλα τοτε θα ηταν τελειο.πολυ ομορφη οθονη,wifi σε δεκατα του δευτερολεπτου,gps το ιδιο,καλος ηχος,πιστευω ειναι πολυ αξιολογο για τα λεφτα του,απλα καντε την επιλογη αν θελετε μουλτι η οφισιαλ ρομ,θα μου αρεσε να εχω τις αναβαθμισεις και καλυτερη αναλυσ καμερας παντως,η μπαταρια του ...μονο δυο φορτισεις εκανα,κραταει 2 μερες kαι κατι με wifi περιστασιακα και συχνη χρηση...το ανοιγω και το κοιταω συνεχεια δηλαδη

Μια ερωτηση,οταν το αφην να κλεισει την οθονη μονο του κανει μια οθονη με τα χρωματα της ιριδας ανακατεμενα αυτο πρεπει να συμβαινει?

Edited by daydream59

Στης 14/3 παραγγειλα εγω το δικο μου. Σημερα το παρελαβα :)

Phones: Samsung GT-M8910 Pixon - iPhone 3gs - HTC Desire - ZTE P752D - Jiayu G4 - Honor 3c - Honor 4x

Tablets: Lenovo A100L

Στης 14/3 παραγγειλα εγω το δικο μου. Σημερα το παρελαβα :)

Αυτο θα πει κωλοφαρδια φιλεεεεεεεεεεεεεεεε

""Nos Power""

Μην αγχωνεστε με τα ταχυδρομεία. Καντε υπομονή. Δειτε τον οδηγό αποστολών και να έχετε υποψη σας ότι συνήθως κάνει 20-25 ημέρες απο την ημερομηνία που θα βγάλει "Despatched to Overseas".
Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις!

Ποτε εγινε despatched το δικο σου?

Αυτο θα πει κωλοφαρδια φιλεεεεεεεεεεεεεεεε

:ninja: Λαθος! Ειδα το ειδοποιητηριο οπου ελεγε SG στο tracking number απο τα ΕΛΤΑ. Ενω ηταν απο καποιον συστημενο απο ebay που πηρα κατι. :mad: Ενταξει τωρα ξελαφρωσατε :p:rolleyes:

http://s27.postimg.org/astbdgxtv/Screenshot_1.png

Edited by sokos1

Phones: Samsung GT-M8910 Pixon - iPhone 3gs - HTC Desire - ZTE P752D - Jiayu G4 - Honor 3c - Honor 4x

Tablets: Lenovo A100L