asot Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Παρέλαβα κι εγώ σήμερα. Όμορφο και ελαφρύ, με ικανοποιητική ποιότηtα κατασκευής. καλό γενικά το τηλεφωνάκι...και ωραία οθόνη... αλλά τι να το κάνεις άμα σε κάθε πάτημα τρίζει; Η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ μέτρια Τελικά, τι απο τα δύο ισχύει? (keep in mind οτι είναι τηλέφωνο των 160 ευρώ, έτσι?) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samis2 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Τελικά, τι απο τα δύο ισχύει? (keep in mind οτι είναι τηλέφωνο των 160 ευρώ, έτσι?) 140 ευρώ πλέον :-) εσένα ποια είναι η δική σου άποψη για την ποιότητα κατασκευής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 140 ευρώ πλέον :-) εσένα ποια είναι η δική σου άποψη για την ποιότητα κατασκευής? 140,00 € για την εκδοση 1 gb ή 2 gb? Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 σημερα μου ηρθαν οι ζελατινες που ειχα παραγγειλει δυο μερες ΜΕΤΑ την παραγγελια του κινητου,απο ebay.το κινητο γιατι αργει πιο πολυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 140 ευρώ πλέον :-) εσένα ποια είναι η δική σου άποψη για την ποιότητα κατασκευής? Αν σε ένα iphone 5S βάλω 9.5, στο Honor 3C θα έβαζα χαλαρά 8.0-8.5 140,00 € για την εκδοση 1 gb ή 2 gb? Η έκδοση που μας αφορά (WCDMA) νομίζω πωλείται μονο σε 2Gb Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrIDO Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Sar Value? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulis Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Ποσο καιρο κανει να ερθει?? Μου δειχνει αυτο Item No. Posting Date Status Date Status Description RF221122393SG 28-03-2014 30-03-2014 Despatched to overseas (Country code: GR) Παράθεση ""Nos Power"" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 (edited) Από 30/3 που έφυγε, 20 μέρες... Αναλυτικά εδώ: Οδηγός αποστολών από αγορές από Κίνα Sar Value? Δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα, εικάζουμε (προς το παρόν) μεταξύ 0.20-0.60 _________________ Fresh news: Product manual H30-U10 SAR = 0.346W/Kg [ATTACH]43320[/ATTACH] Edited April 1, 2014 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulis Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 (edited) Απο οτι καταλαβα η μεγαλυτερη καθυστερηση ειναι στην Ελλαδα. Αμα μενουν και 2 εβδομαδες τα πακετα μεχρι να φυγουν στα τοπικα ΕΛΤΑ, φεξε μου και γλυστρησα που λενε στο χωριο. Ελλαδαρα...... Edited April 1, 2014 by tasulis Παράθεση ""Nos Power"" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Απο οτι καταλαβα η μεγαλυτερη καθυστερηση ειναι στην Ελλαδα. Αμα μενουν και 2 εβδομαδες τα πακετα μεχρι να φυγουν στα τοπικα ΕΛΤΑ, φεξε μου και γλυστρησα που λενε στο χωριο. Ελλαδαρα...... δεν νομιζω οτι γινεται μονο στην ελλαδα αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulis Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 δεν νομιζω οτι γινεται μονο στην ελλαδα αυτο... 2 Εβδομαδες τα πακετα στο αεροδρομιο μεχρι να ανοιχτουν??? Ελεος δηλαδη. ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ?? Παράθεση ""Nos Power"" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 2 Εβδομαδες τα πακετα στο αεροδρομιο μεχρι να ανοιχτουν??? Ελεος δηλαδη. ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ?? καταρχην μονο στην Ελλαδα ειναι τοσο χαλαρα τα πραγματα με το τελωνειο ωστε να περναμε κινητα απο κινα... σε αλλες χωρες ειναι αρκετα πιο αυστηρο το τελωνειο για αγορες εκτος Ε.Ε.!! Απο την αλλη ειναι αρκετες μερες οι 2 βδομαδες αλλα σκεψου οτι καθημερινα ερχονται πααααρα πολλα δεματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xzibit Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Το δικό μου ειναι Despatched to overseas απο τισ 12-3-2014 και ακομα να ερθει!!!!! Παράθεση Huawei Honor 3C (H30-U10) - B120 - unroot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Από 30/3 που έφυγε, 20 μέρες... Αναλυτικά εδώ: Οδηγός αποστολών από αγορές από Κίνα] 1η Απριλίου Update > Έκδοση: B606 > http://zh.ui.vmall.com/emotiondownload.php?mod=myrom&modelid=32 Καλο μηνα ! Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 1η Απριλίου Update > Έκδοση: B606 > http://zh.ui.vmall.com/emotiondownload.php?mod=myrom&modelid=32 Καλο μηνα ! εχω κατεβασει μια απο το επισημο σαιτ της Miui (πιστευω) πριν μερικες μερες... εχεις δοκιμασει αυτη που παραθετεις??\ edit: αυτη εχω εγω http://en.miui.com/download-211.html κατεβασμενη και περιμενω σε μερικες μερες να παραγγειλω το κντ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Τελικά από μπαταρία πως πάει;αναλογία οθόνης/ωρών standby; Θυμάμαι στο ΖΟΠΟ 980 μέ μπαταρία 2000mah ,μέ 4 ωρες οθόνη κρατούσε και 15 ώρες μέ τά πάντα ανοιχτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Γιαννη δεν την εχω δοκιμασει :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Το δικό μου ειναι Despatched to overseas απο τισ 12-3-2014 και ακομα να ερθει!!!!! Εμένα είναι 16/3 despatched αλλα μάλλον μαζί έχουν έρθει και θα ανοιχτούν οι σακοι μαζί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Γιαννη δεν την εχω δοκιμασει :) εχεις χρονο μπροστα σου μεχρι να το παρω :p:lol::p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 (edited) 4 μερες που το εχω και νομιζω οτι ειναι το καλυτερο απο τα κινεζικα που εχουν περασει απο τα χερια μου,αν συνδιαζοταν η οφισιαλ ρομ με την multilingual και δεν ειχε την χαμηλοτερης αναλυσης καμερα και μερικα αλλα τοτε θα ηταν τελειο.πολυ ομορφη οθονη,wifi σε δεκατα του δευτερολεπτου,gps το ιδιο,καλος ηχος,πιστευω ειναι πολυ αξιολογο για τα λεφτα του,απλα καντε την επιλογη αν θελετε μουλτι η οφισιαλ ρομ,θα μου αρεσε να εχω τις αναβαθμισεις και καλυτερη αναλυσ καμερας παντως,η μπαταρια του ...μονο δυο φορτισεις εκανα,κραταει 2 μερες kαι κατι με wifi περιστασιακα και συχνη χρηση...το ανοιγω και το κοιταω συνεχεια δηλαδη Μια ερωτηση,οταν το αφην να κλεισει την οθονη μονο του κανει μια οθονη με τα χρωματα της ιριδας ανακατεμενα αυτο πρεπει να συμβαινει? Edited April 1, 2014 by daydream59 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos1 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Στης 14/3 παραγγειλα εγω το δικο μου. Σημερα το παρελαβα :) Παράθεση Phones: Samsung GT-M8910 Pixon - iPhone 3gs - HTC Desire - ZTE P752D - Jiayu G4 - Honor 3c - Honor 4x Tablets: Lenovo A100L Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Στης 14/3 παραγγειλα εγω το δικο μου. Σημερα το παρελαβα :)Ποτε εγινε despatched το δικο σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulis Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Στης 14/3 παραγγειλα εγω το δικο μου. Σημερα το παρελαβα :) Αυτο θα πει κωλοφαρδια φιλεεεεεεεεεεεεεεεε Παράθεση ""Nos Power"" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clicker007 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Μην αγχωνεστε με τα ταχυδρομεία. Καντε υπομονή. Δειτε τον οδηγό αποστολών και να έχετε υποψη σας ότι συνήθως κάνει 20-25 ημέρες απο την ημερομηνία που θα βγάλει "Despatched to Overseas". Παράθεση Η ευγένεια σου προσφέρει πολλά ... Μην τα χάνεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos1 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 (edited) Ποτε εγινε despatched το δικο σου? Αυτο θα πει κωλοφαρδια φιλεεεεεεεεεεεεεεεε :ninja: Λαθος! Ειδα το ειδοποιητηριο οπου ελεγε SG στο tracking number απο τα ΕΛΤΑ. Ενω ηταν απο καποιον συστημενο απο ebay που πηρα κατι. :mad: Ενταξει τωρα ξελαφρωσατε :p:rolleyes: http://s27.postimg.org/astbdgxtv/Screenshot_1.png Edited April 2, 2014 by sokos1 Παράθεση Phones: Samsung GT-M8910 Pixon - iPhone 3gs - HTC Desire - ZTE P752D - Jiayu G4 - Honor 3c - Honor 4x Tablets: Lenovo A100L Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts