Jump to content

clicker007

Members
  • Δημοσιεύσεις

    195
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by clicker007

  1. Καλησπέρα σε όλους, Το τηλέφωνο εκλεισε χθες απο μπαταρία. 'Οταν το συνέδεσα πάλι στον φορτιστή δεν ανταποκρίθηκε καθόλου. Το έχω αφήσει πάνω από 24 ώρες στον φορτιστή και εξακολουθεί να παραμενει "νεκρό" χωρίς καμμια απολυτως ενδιεξη ζωής. Δοκίμασα επίσης και όλους τους συνδιασμούς πληκτρων Power + Vol Up + Vol Down χωρίς αποτέλεσμα. Το ίδιο και η επισκεψη στο τοπικό κατάστημα Γερμανός. Η συσκευή Μ9 αγορασμένη απο Cosmote τον Απρίλιο 16 με θήκη απο την πρωτη ημερα. - Εχει μήπως άλλος χρήστης καποια αναλογη εμπειρία? - Που ειναι το επίσημο σερβις της HTC στην Ελλάδα?
  2. clicker007

    Honor 3C

    Συχνα οι εταιρείες κινητης τηλεφωνίας βγάζουν δικές τους custom ΡΟΜ οι οποίες περνανε αυτόματα. Σε αυτές προσθέτουν δικές του εφαρμογές, start up screens, κλπ. Οι εκδόσεις αυτές αυτές περνανε αυτοματα μέσω OTA στα κινητά μας ανάλογα. Αυτές οι ROM τις περισσοτερες φορες χρειαζονται αντίστοιχες custom παρόχου για να αναβαθμισθουν αργότερα.
  3. Δοκίμασε πρωτα να επικοινωνήσεις μαζί τους και να δεις εαν θα σου απαντήσουν. Οταν ψαχνόμουν για nubia και τους ρώτησα δεν μου έστειλαν ποτε απάντηση. Ισως εσεις να εισαι πιο τυχερός!
  4. clicker007

    Honor 3C

    Εαν δεν κανω λαθος τα κινητά διαθέσιμα απο την Ελληνική αποθήκη ειναι εδώ. Εχει μονο ενα κινητό στο οποίο και η αναφορα περί μετριου ;)
  5. clicker007

    Honor 3C

    Μην αγχωνεστε με τα ταχυδρομεία. Καντε υπομονή. Δειτε τον οδηγό αποστολών και να έχετε υποψη σας ότι συνήθως κάνει 20-25 ημέρες απο την ημερομηνία που θα βγάλει "Despatched to Overseas".
  6. clicker007

    Honor 3C

    Στο Hongmi και στο Honor 3C δουλευουν κανονικά και το Navigon και το iGO. Και φυσικα δουλευουν κανονικά και σε όλα τα δικαρτα και μη με άλλους επεξεργαστές (Qualcomm, Intel, κλπ)
  7. clicker007

    Honor 3C

    1. Δουλευει όπως όλα. 2. Μέχρι τώρα η ROM του to2c δεν έχει βγάλει αναβαθμίσεις ΟΤΑ 3. Δεν ξέρω / δεν απαντώ :p
  8. clicker007

    Honor 3C

    Ποιοτικά τα τηλέφωνα ειναι αντίστοιχου επιπεδου. Καλές οθόνες και γενικά ικανοποιητικές αποδόσεις. Οι λεπτομερειες που κανουν την διαφορά ειναι τα 2 GB μνημης τα οποια νομίζω ειναι αρκετά σημαντικά. Και στο 2 το GPS λειτουργεί κανονικά και δεν έχει τα προβληματα άλλων mediatek κινητών. ΤΟ 3C δεν υποστηρίζει OTG και το Hongmi έχει την υποστήριξη της κοινοτητας του MIUI, αλλά η Huawei κυκλοφορεί συχνα updates καθώς και το 3C έχει πουλήσει πολύ καλα και ειναι ενα πολύ δημοφιλές μοντέλο. Για απλή χρήση καθημερινή χρήση και τα δυο ειναι πολυ καλα. Η καμερα του 3C ειναι f2.0 (και χωρίς να ειμαι ειδικός) μπορω να πω οτι μου αφησε καλυτερη αισθηση. Για εμενα που γενικα δεν ρουταρω, ούτε πειράζω κινητά το Honor ειναι πιο φρέσκο. Επίσης αναμένονται και νέες εκδόσεις Hongmi. Κάτι που ίσως θα πρέπει να το λάβεις υπόψη σου.
  9. clicker007

    Honor 3C

    Το προβλημα ειναι αυτό που λές για το fb? Δοκιμασες να το απεγκαταστήσεις, καθαρίζοντας την cache και να το εγαταστήσεις ξανα? Στο Play μπαινεις κανονικά?
  10. clicker007

    Honor 3C

    Δεν σε εχω ξεχασει. Το πρωί θα το δω που θα βγω απο το σπιτι ;)
  11. clicker007

    Honor 3C

    - Κλησεις ακόμη δεν έχω κάνει. - Για δεδομενα WCDMA ειναι ενεργο το slot 1. Το slot 2 όχι. - Ταχυτητα δεδομενων ειναι καλη. Το δοκίμασα με cosmote. Το ίδιο και το σημα για το τηλέφωνο. - Για την μπαταρία ειναι όντως νωρίς. Έχω θετική αισθηση αλλα ειναι πολυ νωρίς και παιζω συνεχεια μαζι του - Φωτό εβγαλα το πρωι στα βιαστικά. Ειχε ωραια ημερα φωτεινή. Θα προσπαθησω να τις ανεβασω καπου να τις δειτε. - Μεχρι τωρα το εχω με μια sim.
  12. clicker007

    Honor 3C

    Απο το σπιτι πλέον συνεχίζω με τις εντυπωσεις απο το κινητό και την ROM. - Το wifi ειναι δυνατό και γρηγορο. - Για να εμφανισθουν σωστα οι προεγκατεστημένες εφαρμογές στο Playstore θα πρεπει να γινουν αναζήτηση και ενημέρωση μέσα στο Play. - Ελεγχος μέσω ΟΤΑ για updates βγάζει ότι δεν υπάρχουν ενημερώσεις. - Antutu score: 17237
  13. clicker007

    Honor 3C

    Μάλλον εκανα καλό ποδαρικό μου φαινεται! Πήραμε φόρα!
  14. clicker007

    Honor 3C

    Άντε με το καλό για να έχω υποστηριξη :) Όταν παω σπιτι το βραδακι θα μπορω να σας πω περισσότερα για όσα ρωτατε.
  15. clicker007

    Honor 3C

    Το συνδεσα με φορτιστή. Το recovery παραμένει το ίδιο. Γενικά σαν αίσθηση το τηλέφωνο φαινεται ποιοτικό. Πήρα το μοντέλο με μαυρο μπροστά και λευκό πίσω. Το λευκό καπάκι ειναι γυαλιστερό και έχει μια "πλαστική" αισθηση αλλά ποιοτικά ειναι καλό. Θα του πηγαινε ισως καλυτερα μια "ματ" επιφανεια. Σήμα τηλεφώνου πολύ καλό αλλα θα το δοκιμάσω και σε πιο δυσκολες περιοχές. Το wi-fi δοκιμή το βραδυ απο το σπίτι.
  16. clicker007

    Honor 3C

    Πράγματι το βραδάκι θα δώ εαν θα το κανει αυτόματα μέσω ΟΤΑ . Για να είμαι ειλικρινής, δεν με ενδιαφερει και τόσο το ελληνικό μενού. Περισσότερο θα ηθελα να πάρω ενα recovery "δια παν ενδεχομενο" αλλα κυρίως για την περίπτωση που το χρειαστεί κάποιος φίλος εδώ. Μπορουμε να πάρουμε recovery με κάποιο άλλο εργαλείο μήπως? Στα του τηλεφώνου πάντως η οθόνη του ειναι ομορφη και φωτεινή και απο ταχύτητα σου δίνει την αίσθηση του σβέλτου. Βεβαια ακόμη δεν έχει μπει τιποτε άλλο για να αρχίσει να το βαραίνει. Η κάμερα επίσης εχει ρυθμιση 8MP και HDR. Δεν έχω βγαλει καποια φωτό ακόμη ωστόσο. @asot: Εαν δεν υπάρχει κάποια ανάγκη ή προβλημα μαλλον έτσι θα το αφήσω όπως λες.
  17. clicker007

    Honor 3C

    Και έτσι τις ίδιες επιλογές βγάζει. Επειδή τωρα δεν μπορώ, θα το δοκιμάσω με καρτουλα αργοτερα μηπως κάτι αλλάξει. Οποια άλλη ερωτηση εχετε που να ειναι ευκολη, ευχαρίστως να το τσεκάρω.
  18. clicker007

    Honor 3C

    Ένα screenshot με τα βασικά
  19. clicker007

    Honor 3C

    Προς το παρον το έχω όπως βγηκε απο το κουτί. Ενας ενας :) Με τη βοήθεια σας θα προσπαθήσω να το παρω το recovery για όποιον το χρειάζεται. Μπαινοντας στο μενου με Power και Vol+ μου βγάζει: Android System Recovery 3e. Ειναι στα Αγγλικά ευτυχώς, Δεν βλέπω επιλογή για να πάρω backup όμως. Μηπως φταιει που δεν έχω βάλει ακόμη SD Κάρτα? Οι επιλογές που μου δίνει ειναι: - reboot system now - apply update from SD card - apply update from cache - wipe data/factory reset - wipe cache partition - calibrate touch screen Τα φώτα σας?
  20. clicker007

    Honor 3C

    Δεν είδα morelocale. Επειδή δεν εχει χρειαστεί να το χρησιμοποιήσω ποτέ, θα το δώ στις εφαρμογές? Θα δοκιμάσω και το backup. Με ποια πλήκτρα μπαινουμε? Power & Vol+? @ Alfeios: Που να τρέχουμε τώρα :p:p:p
  21. clicker007

    Honor 3C

    Καλημέρα σε όλους, Μόλις το παρέλαβα!!! Παραγγελία απο ΤΟ2C. Δωρεάν απστολή με SIng Post. Εφθασε μια χαρα και με ευχάριστη έκπληξη κάποια μικρα δωρά (βεντούζα στήριξης, καλύματα για τις τρύπες φόρτισης και ακουστικών και USB SD Card Reader. Περισσότερα στην αργότερα οταν θα έχω την ανεση να το σκαλίσω γιατι τωρα ειμαι στη δουλειά. Πολύ καλή πρώτη αίσθηση ωστόσο. Επίσης το κινητό είχε μαμίσια πολύγλωσση ROM με ελληνικά! Δεν το περιμένα καθώς δεν ειχα ζητήσει κάτι ιδιαίτερο σχετικά. Θα ανεβάσω screenshots κλπ το βραδάκι.
  22. clicker007

    Honor 3C

    Ισως το MIUI να έχει καλυτερη βελτιστοποίηση. Γενικα παντως οσα εχω δει με τον επεξεργαστη του 3C πανε σφαιρατα σε γενική καθημερινή χρήση.
  23. clicker007

    Honor 3C

    Καλα εσυ πρεπει να μεγάλος εισαι βυσματουχος! Εμενα εφυγε 2 ημερες νωρίτερα και εφθασαν μαζι !!!! Ευχαρίστως παιδια να σας πω οτιδηποτε. Το Ρυζακι το χαιρεται ο γιος μου και το "Χαβάη" :p θα το πάρει η γυναικα μου. θα προλάβω όμως να το κρατήσω καμμια εβδομαδα για το .. στρώσιμο :) Και θα τα βάλω και τα δυο διπλα διπλα.
×
×
  • Create New...