topo85 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Τελικά εγώ το απεγκατέστησα και το ξαναεγκατέστησα και όντος έχει περίπου τον ίδιο χώρο (μη σου πω και λιγότερο) αλλά όταν το είχα εγκατεστημένο δε χωρούσε να κατευάσω την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Τελικά εγώ το απεγκατέστησα και το ξαναεγκατέστησα και όντος έχει περίπου τον ίδιο χώρο (μη σου πω και λιγότερο) αλλά όταν το είχα εγκατεστημένο δε χωρούσε να κατευάσω την αναβάθμιση. δηλαδη εβαλες την καινουρια απευθειας? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Πρέπει να μπήκε απευθείας η καινούρια. Τώρα δε ζητάει αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john620 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Παιδια μηπως ξερει κανεις αν θα βγει το clash of clans σε windows phone ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebron15 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Γιατί εμείς πρέπει να πληρώνουμε για παιχνίδια που στο android είναι δωρεάν; Παράθεση Sony Ericsson T630 - Nokia 5300 - Samsung M3510 - Samsung Monte S5620 - Nokia Lumia 620 - Huawei G620s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. February 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Γιατί εμείς πρέπει να πληρώνουμε για παιχνίδια που στο android είναι δωρεάν; Γιατί αν το android απευθύνεται σε 100,000,000 χρήστες τα wp απευθύνονται σε 1,000,000. Σε ποια πλατφόρμα λες να βγάλεις περισσότερα λεφτά με διαφημίσεις? Εσύ γιατί δεν αγοράζεις τα παιχνίδια? Δεν συνηθίζεις να αγοράζεις πράγματα που σου αρέσουν? Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebron15 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Κοίτα, το ότι συνηθίζουμε να αγοράζουμε προϊόντα που μας αρέσουν, δε σημαίνει πως πρέπει να κρύψουμε και τη δυσαρέσκειά μας για μια κατάσταση που δε μας αρέσει; Στην τελική, σε ποιόν αρέσει να πληρώνει; Το δωρεάν δε προσπαθούμε να βρούμε όλοι; Παράθεση Sony Ericsson T630 - Nokia 5300 - Samsung M3510 - Samsung Monte S5620 - Nokia Lumia 620 - Huawei G620s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. February 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 (edited) Κοίτα, το ότι συνηθίζουμε να αγοράζουμε προϊόντα που μας αρέσουν, δε σημαίνει πως πρέπει να κρύψουμε και τη δυσαρέσκειά μας για μια κατάσταση που δε μας αρέσει; Στην τελική, σε ποιόν αρέσει να πληρώνει; Το δωρεάν δε προσπαθούμε να βρούμε όλοι; Κοίτα, βγαίνουμε λίγο εκτός θέματος αλλα για μένα το μοντέλο του android δε μου αρέσει ούτε το βρίσκω υγιές. Δε θέλω οι εφαρμογές να είναι τίγκα στις διαφημίσεις. Θα μου πεις κάνω root και βαζω adblock. Αυτό σημαίνει ότι δεν ψάχνεις το δωρεάν αλλα προσπαθείς να κλέψεις. Δε σέβεσαι την δουλειά που έχει βάλει κάποιος και μπορεί να ζει από αυτό. (μιλάω γενικά δε απευθύνομαι σε εσένα) Ξέρω η γενιά μας μεγάλωσε θεωρώντας πως ότι είναι στο internet είναι δωρεάν αλλα αυτός είναι και ο λόγος που λέω ότι το μοντέλο του android δεν είναι υγιές. Το να δωσω 2-3 ευρώ το μήνα είναι πραγματικά ευτελές ποσό για να ικανοποιήσω τον gamer μέσα μου, αλλα και να δώσω κίνητρο στον developer όχι μόνο να κάνει καλύτερη την εφαρμογή αλλα να βγάλει κι άλλες. Για μένα τα WP επιβιώνουν μόνο και μόνο γιατί οι developers βλεπουν μια αγορά που δεν είναι κορεσμένη και έχουν την ευκαιρία να πουλήσουν τα προϊόντα τους. Edited February 8, 2014 by Rey_619 Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Δωρεάν για λίγο ακόμα το Yetisports http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/yetisports/42d7b0d2-6e32-40b8-9785-ccc27dbdb935 Βέβαια λίγο που το έπαιξα λαγκάρει λίγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 σας παίζει το flappy bird? έπαιζα λίγο μέχρι να μειωθεί η μπαταρία κι απ'όταν το έβγαλα ανοίγει και αμέσως κλείνει και με πετάει στη λίστα με τα παιχνίδια. έκανα και επανεκκίνηση, αλλά συνεχίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 σας παίζει το flappy bird? έπαιζα λίγο μέχρι να μειωθεί η μπαταρία κι απ'όταν το έβγαλα ανοίγει και αμέσως κλείνει και με πετάει στη λίστα με τα παιχνίδια. έκανα και επανεκκίνηση, αλλά συνεχίζει. δεν είναι η επίσημη εφαρμογή.. κλώνοι είναι όλα αυτά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Εγώ από παιχνίδια με 2 έχω κόλλημα... Minion Rush εννοείται το πρώτο και καλύτερο παιχνίδι και μετά το Pipes του οποίου τα ρεκόρ τα έχω φτάσει σε άλλη διάσταση πραγματικά :D:D Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Εγώ από παιχνίδια με 2 έχω κόλλημα... Minion Rush εννοείται το πρώτο και καλύτερο παιχνίδι και μετά το Pipes του οποίου τα ρεκόρ τα έχω φτάσει σε άλλη διάσταση πραγματικά :D:D Τα είχα και τα 2 αλλά αλλά πλέον αποτελούν παρελθόν. Ειδικά το pipes ήταν όνομα και πράγμα :X :lol: Ξέρει κανείς τι παίζει με την αναβάθμιση του Angry Birds Go; Αν και μετά από αυτά που ειπώθηκαν πρόσφατα σχετικά με παρακολουθήσεις κλπ, το έχω έτοιμο για uninstall.. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0ker2342 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 (edited) Κοίτα, βγαίνουμε λίγο εκτός θέματος αλλα για μένα το μοντέλο του android δε μου αρέσει ούτε το βρίσκω υγιές. Δε θέλω οι εφαρμογές να είναι τίγκα στις διαφημίσεις. Θα μου πεις κάνω root και βαζω adblock. Αυτό σημαίνει ότι δεν ψάχνεις το δωρεάν αλλα προσπαθείς να κλέψεις. Δε σέβεσαι την δουλειά που έχει βάλει κάποιος και μπορεί να ζει από αυτό. (μιλάω γενικά δε απευθύνομαι σε εσένα) Ξέρω η γενιά μας μεγάλωσε θεωρώντας πως ότι είναι στο internet είναι δωρεάν αλλα αυτός είναι και ο λόγος που λέω ότι το μοντέλο του android δεν είναι υγιές. Το να δωσω 2-3 ευρώ το μήνα είναι πραγματικά ευτελές ποσό για να ικανοποιήσω τον gamer μέσα μου, αλλα και να δώσω κίνητρο στον developer όχι μόνο να κάνει καλύτερη την εφαρμογή αλλα να βγάλει κι άλλες. Για μένα τα WP επιβιώνουν μόνο και μόνο γιατί οι developers βλεπουν μια αγορά που δεν είναι κορεσμένη και έχουν την ευκαιρία να πουλήσουν τα προϊόντα τους. Συμφωνώ απόλυτα γιατί τυχαίνει να είμαι developer . Αν έστω δει κάποιος που ξέρει το τι δουλεία έχει το game development και πόσοι προγραμματιστές και όχι μόνο πρέπει να δουλέψουν είναι ξεφτίλα π.χ να φας 4 ώρες από την ζωή σου σε ένα "ασφαλές" λειτουργικό να κρακαρεις το παιχνίδι πάρα να πληρώσεις τα 2-3 ευρό που σου ζητάνε για το παιχνίδι που θα σε διασκεδάσει πάνω από 10 ώρες συνεχόμενου gaming και θα το γουστάρεις κιόλας. Συγνώμη για το offtopic αλλά αυτό είναι Ελληνική νοοτροπία οπού το "Εγώ το βρήκα τζάμπα" και το "Εγώ το κρακαρα" θεωρείται μαγκιά και όχι κοροϊδία ως προς την δουλεία κάποιου . Edited February 24, 2014 by j0ker2342 Παράθεση The Object-Oriented Side Of Life... :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twimgr Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Συμφωνώ απόλυτα γιατί τυχαίνει να είμαι developer . Αν έστω δει κάποιος που ξέρει το τι δουλεία έχει το game development και πόσοι προγραμματιστές και όχι μόνο πρέπει να δουλέψουν είναι ξεφτίλα π.χ να φας 4 ώρες από την ζωή σου σε ένα "ασφαλές" λειτουργικό να κρακαρεις το παιχνίδι πάρα να πληρώσεις τα 2-3 ευρό που σου ζητάνε για το παιχνίδι που θα σε διασκεδάσει πάνω από 10 ώρες συνεχόμενου gaming και θα το γουστάρεις κιόλας. Συγνώμη για το offtopic αλλά αυτό είναι Ελληνική νοοτροπία οπού το "Εγώ το βρήκα τζάμπα" και το "Εγώ το κρακαρα" θεωρείται μαγκιά και όχι κοροϊδία ως προς την δουλεία κάποιου . //offtopic ON// Συμφωνούμε απόλυτα φιλαράκι!!! Σε άλλο forum (για το PS3) η υπογραφή μου είναι : ΑΓΟΡΑΖΩ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ!!! (με μεγάλα κόκκινα γράμματα) //offtopic OFF// Παιδιά το six guns το είδε κανείς? Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, είναι σαν το Red Dead Redemption (western GTA). Βέβαια έχω ξενερώσει άσχημα που δεν παίζει το gun bros στο 1020 :( :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/nba-jam/0c1186c6-96d4-43d7-93fe-e893632d1500 Το NBA JAM έπεσε στο 1 ευρώ θα το δοκιμάσω και με βλέπω να το κατεβάζω... Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Παίζει κανεις warships? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Παίζει κανεις warships? Καλή φάση..δεν ήξερα ότι υπήρχε. Από σήμερα εγώ ΝΑΙ θα παίζω ;) Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Εγώ έχω βάλει WPRaptor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bostonian Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 FIFA 14 Δωρεάν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 FIFA 14 Δωρεάν! μονο δωρεαν δεν ειναι αυτο αν καταλαβεις τι παιζει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bostonian Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Μπορεις να μου πεις αν θέλεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Μπορεις να μου πεις αν θέλεις; το κατεβασα και εφοσον εγκατεστησα μια αγγλικη περιγραφη γλωσσας μου ζηταει ολο λεφτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentavros321 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 http://www.windowsphone.com/en-gb/store/app/labyrinth/3689dbd1-4d14-49bc-80ac-c111965de674 κανει χρηση του accelerometer ειναι ο κλασικος λαβυρινθος με τη μπιλιτσα.. πολυ κολλημα..:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonee Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Angry Birds Rio, δωρεάν http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/angry-birds/e94059a2-135c-420e-8e60-bcda5fc3ec30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts