Jump to content

j0ker2342

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About j0ker2342

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

j0ker2342's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Συγχαρητήρια στα καταστήματα Nokia Care και στα αξιόλογα προϊόντα τους
  2. Οσο αναφορα το WPA finder υπαρχουν αρκετα site που μπορουν να κανουν την δουλεια του οπως αυτο http://www.nickkusters.com/Services/Thomson-SpeedTouch Επισης για το Ελληνικο Caller ID υπαρχουν site που μπορεις να αναζητησεις το τηλεφωνο που σε καλεσε. http://www.greekphones.gr/ Οι εφαρμογες τετοιου τυπου που σχετιζονται με θεματα ασφαλειας απορριπτονται απο την Microsoft για τον λογο του οτι π.χ για το caller id ο προγραμματιστης που γραφει την εφαρμογη εχει προσβαση στα τηλεφωνα που σε καλουν. Τα τηλεφωνα που σε καλουν ομως θεωρουνται προσωπικα δεδομενα. Ασχετα αν ειναι καταχωρημενα ή οχι σε καποια βαση δεδομενων. Μπορει καποιος κακοβουλος προγραμματιστης να χρησιμοποιησει αυτα τα τηλεφωνα για καποιον σκοπο. Η google οχι μονο δεν απορριπτει τετοιου ειδους εφαρμογες αλλα τις κανει και προτεινομενες στο store της.
  3. Συμφωνώ απόλυτα γιατί τυχαίνει να είμαι developer . Αν έστω δει κάποιος που ξέρει το τι δουλεία έχει το game development και πόσοι προγραμματιστές και όχι μόνο πρέπει να δουλέψουν είναι ξεφτίλα π.χ να φας 4 ώρες από την ζωή σου σε ένα "ασφαλές" λειτουργικό να κρακαρεις το παιχνίδι πάρα να πληρώσεις τα 2-3 ευρό που σου ζητάνε για το παιχνίδι που θα σε διασκεδάσει πάνω από 10 ώρες συνεχόμενου gaming και θα το γουστάρεις κιόλας. Συγνώμη για το offtopic αλλά αυτό είναι Ελληνική νοοτροπία οπού το "Εγώ το βρήκα τζάμπα" και το "Εγώ το κρακαρα" θεωρείται μαγκιά και όχι κοροϊδία ως προς την δουλεία κάποιου .
  4. μαλλον ειναι καποιο bug τσεκαρε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=352004&page=143
  5. +1 για την πρωτη γιατι την εχω και εγω σε κιτρινη. Πολυ καλο υλικο και ποιοτητα κατασκευης .
  6. Άλλο να ανεβάσεις εφαρμογή στο store και αλλό απλα να "παιζεις" με μια,δυο εφαρμογες που φτιαχνεις εσυ στον υπολογιστη σου.Το developer unlock σου δινει την δυνατοτητα να περασεις μεχρι 3 εφαρμογες απο τον υπολογιστη σου στο κινητο σου μεσω usb.
  7. Σιγουρα φταινε τα vista γιατι τοε ειχα παθει και εγω. Θα σου προτεινα εστω να τρεξεις live απο ενα cd/flash win7 για να δεις αν οντως φταιει το λειτουργικο.
  8. Πρεπει να ρυθμισεις να συγχρονιζει τις επαφες του fb με τις επαφες του τηλεφωνου. ρυθμισεις -> συγχρονισμος
  9. Οχι φίλε μου δεν επανερχετε.Μετα τις 40 εφαρμογες ετσι γινετε σε ολους τα Windows Phone. Για να το επαναφερεις πρεπει να κανεις επαναφορα των εργοστασιακων ρυθμισεων.
  10. Ναι αν οι εφαρμογες ειναι αγορασμενες απο το ιδιο Account τοτε πατα απλα αγορα και την κατεβαζεις δωρεαν.
  11. Δεν θα εχεις προβλημα αφου αγοραζεις απλα την συσκευη. Η συσκευη παιρνει οποιαδηποτε Ελληνικη Sim!
  12. Το gimp ειναι προγραμμα επεξεργασιας εικονας ελευθερου λογισμικου. Αντιστοιχο photoshop σε Linux περιβαλλον αλλα παιζει και σε Windows .
  13. Και ο Κωτσοβολος προσφορα στα 350 παιδια για οσους δεν προλαβαν. http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/129047-nokia-lumia-1020?cmicc=skroutz
  14. Νομίζω ότι αυτή η εφαρμογή μπορεί να σε βοηθήσει αν και δεν ξέρω αν είναι αυτό που ψάχνεις http://www.windowsphone.com/en-gb/store/app/cloud-file-explorer/a6e4caf1-4834-4537-a628-9649c41985ce και αυτή http://www.windowsphone.com/en-in/store/app/pocket-file-manager/56dd9c3d-fe0a-4ceb-84b0-043e58e55b19
×
×
  • Create New...