Jump to content

bostonian

Members
  • Δημοσιεύσεις

    226
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by bostonian

  1. bostonian

    LG G6

    Επομένως είναι θέμα συσκευής κι όχι αριθμού πχ. Ευχαριστώ. Να προσέχετε
  2. bostonian

    LG G6

    Επειδή δεν έλαβα κανένα από τα δύο μηνύματα της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας. Έχει να κάνει με τη συσκευή μας;
  3. bostonian

    LG G6

    Η μπαταρία δειχνει να τα πηγαίνει καλύτερα. Στην αρχή με τρόμαξε γιατί ζεστάθηκε υπερβολικά αλλά τώρα είναι οκ. Α και κάτι που πρόσεξα. Στην αυτόματη φωτεινότητα που έχω εδώ και χρόνια την οθόνη μετά την ενημέρωση είναι πιο σκοτεινή, δηλαδή αναγκάστηκα κάποιες φορές να ανεβάσω φωτεινότητα χειροκίνητα πράγμα που πριν δεν έκανα.
  4. bostonian

    LG G6

    Παιδιά τι θα προτείνατε σε gestures; Γενικότερα τρικς για γρηγορότερη πρόσβαση σε λειτουργίες/ εφαρμογές. Ευχαριστώ
  5. bostonian

    OnePlus 6

    Καλώς σας βρίσκω. Επειδή ψήνομαι κι εγώ με την τιμή του 8/128 απο Banggood θέλω να ρωτήσω σε τι θα με ενοχλήσει το γεγονός οτι είναι η έκδοση CN/IN. Το πρόβλημα είναι πως θέλω να δουλεύει out of the box δεν το έχω με το πείραγμα...:)
  6. Επειδή έχω απο το καλοκαίρι να πάρω κάτι, άλλαξε τίποτε με το Priority Direct Mail του Banggood? Σε κάποιο άλλο νήμα σα να διάβασα ότι πλέον υπάρχουν θέματα...
  7. Να καταθέσω κι εγώ την εμπειρία μου. Τα πράγματα σε γενικές γραμμές είναι όπως λέτε. Η μπαταρία δεν είναι τέρας αλλά δεν θα έλεγα και deal breaker... Τι να πω αυτή την ωρα το παιδί εχει καμιά ώρα στο youtube εχω να το φορτισω απο το πρωι. Δεν θέλω να κάψω κανένα απλά επειδή το εχω καιρό σίγουρα έχει θέμα στη διαχείριση μπαταρίας αλλά ως εκει
  8. bostonian

    LG G6

    @hasiotis_john Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Με δυο τρεις επανεκκινήσεις εξαφανίστηκε! Μυστήριο...
  9. bostonian

    LG G6

    Μετά την αναβάθμιση μου βγάζει συνέχεια το μήνυμα Δυστυχώς LG IMS έχει σταματήσει! Τι είναι κα πώς το ξεφορτωνομαι;
  10. Στο γραφειο ήρθε και γινόταν ένας χαμός... Το άνοιξα αργότερα. Προφανώς και ήμουν τυχερός.Ο λόγος του ποστ ήταν επειδή απείχα μήνες από το σπορ :) και διαβαζα για τελωνεία κλπ μήπως πλέον τα ανοίγουν για έλεγχο , όπως τις αποσκευές στο αεροπλάνο. Αλλα απ ότι κατάλαβα δεν ισχύει.
  11. Παιδιά αυτό ακριβώς εννοώ. Πηγα να τραβηξω video αλλά αυτό ήταν ανοιχτό από τη σακούλα έξω έξω που ήταν ξαναφτιαγμενη μεχρι και το κουτί. Δηλαδή θα ήταν σαν να το ειχα ξαναπακεταρει εγώ πχ. Και χτυπημένο να ηταν που λέει ο λόγος θα φαινόταν οτι το ξαναέβαλα μέσα εκ των υστέρων. Τεσπα ολα καλά για την ώρα. Πάντως δεν ηταν θεμα ρομ κλπ πιστεύω γιατι θα το αμπαλαριζαν μετά.
  12. Ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή είχα μια μακρά αποχή από την κινεζική αγορά, μετά τις κουβέντες εδώ μέσα αποφασισα να ξαναδοκιμάσω επειδή συμπέρανα οτι υπάρχουν σχετικά σίγουρες λύσεις για αποφυγή δασμών. Και γι αυτο ρωτησα μήπως πχ πλέον τα ανοίγουν ολα. Ευχαριστώ και πάλι.
  13. Να κανω μια ερώτηση ψιλο off topic. Πρόσφατα (σήμερα) παρέλαβα απο Banggood ενα τηλέφωνο με priority κλπ κλπ όλα καλά. Η συσκευασία ήταν ανοικτή μέχρι και το κουτί δηλαδή το κινητό είχε βγει. Τι φάση; Έτσι συμβαίνει γενικά με όλα τα πακέτα;Αν μπορεί κάποιος ας μου πει. Ευχαριστώ.
  14. bostonian

    LG G6

    Για όσους λοιπόν ενδιαφέρονται θυμίζω οτι το δικό μου που είχε το θέμα με τις επανεκκινήσεις, τελικά βγήκε off. Τα καλά νέα είναι οτι η εταιρία δέχτηκε την φωτοτυπία απόδειξης αγορας από ξένο κατάστημα. Το παρέλαβαν με κούριερ με δική τους χρέωση, όπως και μου το ξαναέστειλαν. (Μενω επαρχία). Αυτη τη στιγμή είναι εντάξει, ο χρόνος φυσικά θα δείξει. Να ξαναγράψω εδώ οτι, παρά την περιπέτειά μου, το θεωρώ πολύ καλή επιλογή (στα λεφτά του προφανώς). ΔΕΝ είμαι λάτρης των specs , μιλάμε για απτή ποιότητα κατασκευής, ποιότητα κλήσεων και σήμα(για τηλέφωνο συζητάμε:)), πλοήγηση, ραδιόφωνο, φωτογραφίες (πρέπει να ξαναδιαβάσω το thread για να βρω και να ξαναβαλω την gcam:() , αδιάβροχο, πολύ καλή οθόνη.
  15. Best Business Class smartphone Apple iPhone X Best Value for Money Smartphone LG G6 Best Camera smartphone Google Pixel 2 XL
  16. bostonian

    LG G6

    Όχι δεν μου είπαν κάτι και είμαι αρκετά αγχωμενος επειδή το τηλέφωνο είναι ουσιαστικά οφ. Και επειδή τυχαίνει να είμαι χρήστης που με ενδιαφέρει η εμπειρία χρήσης και όχι τα σπεκς με είχε βολεψει ΠΑΡΑ πολύ.
  17. bostonian

    LG G6

    Επειδή (δυστυχώς) έχω άποψη θέλει imei ΚΑΙ απόδειξη. Δέχτηκαν φωτοτυπία απόδειξης από κατάστημα εξωτερικού. Το έστειλα σήμερα, θα γράψω κριτική όταν τελειώσουν τα διαδικαστικά...
  18. bostonian

    LG G6

    Το κινητό είναι φανταστικό , μια ευχάριστη έκπληξη σε πολλούς τομείς. Για έναν μέσο χρήστη όπως εγώ που δεν ενδιαφέρεται για specs αλλά για ουσία είναι σίγουρα vfm.Απτή ποιότητα κατασκευής+++ Έχεις τηλέφωνο για καθαρό ήχο κλήσης, σήμα κλπ. Gps οπου κι αν πήγα από δρομάκια σε αστικό ιστό είτε πλοήγηση στο εξωτερικό. Ραδιόφωνο που για εμάς τους υπερήλικες ακόμα μετράει:). Οθόνη σε μέγεθος και σε ευκρίνεια πολύ καλή. Φωτογραφία από τα καλύτερα , έτσι κι αλλοιώς το θέμα εχει συζητηθεί αρκετά, κατέβασα με την βοήθειά σας και τις gcam !! Τα mail προσωπικά κι επαγγελματικά, viber, αποστολή λήψη εγγραφων κλπ εννοείται ουδέν πρόβλημα. Με λίγα λόγια συστήνεται και χαίρομαι που απ ότι φαίνεται είμαι ο ΜΟΝΟΣ εδώ μέσα που αντιμετωπίζω το πρόβλημα με τις διαρκείς επανεκινήσεις. Το πρόβλημα πια είναι αξεπέραστο, το κινητό είναι ουσιαστικά off.Τώρα που γράφω έχει κανένα δίωρο που ανοιγοκλείνει και ζεσταίνεται. Από τριημέρου η sim έχει μετακομίσει σε εφεδρικό τηλέφωνο. Απλά δεν θέλω να το πάρω απόφαση γιατι το γούσταρα πολύ...
  19. bostonian

    LG G6

    Εχει λίγη ώρα που κλείνει και ανοίγει μόνο του....:O
×
×
  • Create New...