Jump to content

lebron15

Members
  • Δημοσιεύσεις

    62
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lebron15

  1. Δυστυχώς, είμαι στρατό τώρα. Για αυτό θα επιβεβαιώσω αύριο ποιο μοντέλο έχω. Τελικά, έχουν τόσο μεγάλη διαφορά σχεδιαστικά που να μην εφαρμόζει καλά η θήκη και το glass;
  2. Πήρα θήκη και προστατευτικο οθόνης για την έκδοση του 2016, εγώ πρέπει να έχω αυτή του 2017 αλλά θα το σιγουρεψω αύριο. Σε δουλειά να βρισκόμαστε.
  3. Ευχαριστώ πολύ για την κατατοπιστικοτατη απάντηση, παρήγγειλα το airglass. Μία τελευταία ερώτηση, η συσκευή έχει βγάλει δύο διαφορετικές εκδόσεις; υπάρχει καμιά διαφορά στις διαστάσεις; ξέρω ότι έχει βγει και έκδοση με 2gb ram. Ρωτάω επειδή στο site αναφέρει ότι είναι η έκδοση του 2016. Εγώ έχω αυτή με τα 3gb ram.
  4. Χαιρετώ, αγόρασα και εγώ τη συσκευή μετά από τρία χρόνια συμβίωσης με το Huawei g620s από το οποίο έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Τι μου προτείνετε για προστασία της οθόνης για να μην γίνει και αυτή σαν του τωρινού κινητού μου; Όσον αφορά την υπόλοιπη συσκευή πήρα μία θήκη της spigen.
  5. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, θα το σκεφτώ για το 4Α. Πολύ πιθανό να ψάξω και για κάνα μεταχειρισμένο από εδώ.
  6. Χαιρετώ, είμαι κάτοχος ενός Huawei g620s εδώ και δυόμιση χρόνια, πλέον μου έχει βγάλει τη ψυχή όμως. Λέω να στραφώ για πρώτη φορά σε αγορά από gearbest, δε με νοιάζει η μάρκα όπως και το θέμα της εγγύησης λόγω του πολύ χαμηλού κόστους. Το budget όπως γράφω και στον τίτλο είναι 75 ευρώ. Από απαιτήσεις δε ζητώ κάτι συγκεκριμένο, να είναι όσο το δυνατόν πιο smooth γίνεται και άντε να έχει ψιλο καλή κάμερα.
  7. Για να μην ανοιγω νέο θέμα, μέχρι max τα 100e τι προτείνετε; Καλύτερα κάνα τουμπανάκι από Κίνα που είναι και πιο vfm.
  8. Χαιρετώ. Φίλος έχει ένα MLS iQtab Marine. Του έχει χαλάσει το σιδεράκι στο βύσμα που φορτίζει το τάμπλετ. Η εγγύηση δεν το καλύπτει και από το public του ζήτησαν 50ε για επισκευή. Έχουμε να προτείνουμε καμιά οικονομικότερη λύση;
  9. lebron15

    Q ή F2G?

    Ο χρόνος ομιλίας και τα mb που μπαίνουν στον αριθμό μετά από ανανέωση ή επιλογή προγράμματος συσσωρεύονται ή μετά το πέρας μιας συγκεκριμένης ημερομηνίας αφαιρούνται; Η ερώτησή μου αφορά και τα δύο πακέτα. (Q, f2g)
  10. Φίλος ψάχνει κινητό να αντικαταστήσει το Galaxy S2. Δίνει ως 200ε, βαριά βαριά μέχρι 250 μόνο αν κάτι αξίζει τόσο πολύ για τα χρήματά του. Android, δεν τον πολυνοιάζει η κάμερα, ας είναι απλά υποφερτή. Αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι να μην κολλάει το κινητό, θέλει γρήγορη και smooth πλοήγηση, μέγεθος οθόνης γύρω στις 5-5,5''. Αγοράζει από σκρουτζομάγαζα όλες τις γνωστές εταιρείες και κινέζικες τύπου Huawei, lenovo αλλά όχι από αυτές που δεν είναι ακόμα δημοφιλείς στο μέσο χρήστη στην Ελλάδα. π.χ. Doogee. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.
  11. Χαίρετε, έχω το Sony Xperia M το απλό. Από το μεσημέρι έχει κολλήσει κατά τη διαδικασία boot στην οθόνη της ''Cosmote, ο κόσμος μας εσύ'' (αγοράστηκε πέρσυ από Γερμανό). Δοκιμάζω να το κάνω reset πατώντας Power+up και τίποτα. Δοκίμασα και το Sony PC Companion και μου βγάζει σφάλμα. Έχετε καμιά ιδέα;
  12. lebron15

    Huawei G620S

    Πήρα και εγώ το εν λόγω κινητό. Πολύ καλά χαρακτηριστικά για την τιμή του και λόγω του γεγονότος πως έρχομαι από Windows phone μου φαίνεται σαν να χειρίζομαι διαστημόπλοιο. Πολυ πιο γεμάτο και αχανές λειτουργικό το android. Το'χω τρεις μέρες και όλα μου φαίνονται τέλεια εκτός της μπαταρίας. Του κάνω μπόλικη χρήση με ανοιχτό wifi-δεδομένα και την φωτεινότητα λίγο πιο κάτω από τη μέση, με τέτοια χρήση βγάζει μέρα αλλά όχι παραπάνω.
  13. Χαίρετε., πρόκειται να αλλάξω το Lumia 620 με ένα νεό τηλέφωνο android. Το budget είναι μέχρι 150e μαξ. Αλλάζω σε android διότι αφενός απογοητεύτηκα από το Lumia 620 λόγω τεχνικών προβλημάτων(και τώρα για αυτό το αλλάζω), αφετέρου βρίσκω πολύ φτωχό το store του. Για το καινούριο κινητό, αγορά από Ελλάδα, δεν έχω πρόβλημα με σκρουτζομάγαζα, δεν έχω πρόβλημα με Κινέζους, αλλά θέλω οπωσδήποτε εγγύηση και η εξυπηρέτηση να είναι σύντομη, μην το στείλω δηλαδή και το πάρω μετά από δύο μήνες. Προτιμώ smartphones με μεγάλες οθόνες και μια ποιοτική κάμερα και μπαταρία, τα υπόλοιπα τα αφήνω σε εσάς. Και ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  14. Ρε παιδιά, πήγα το κινητό μου στο Nokia Care στην Πατησίων. Στην αρχή ο υπάλληλος νόμιζε πως είναι απλό πρόβλημα και ότι μπορεί να το πάρω επιτόπου. Τελικά, δεν ήταν. Μου είπε πως το στέλνει στα κεντρικά και θα κάνει περίπου 20 μέρες να επισκευαστεί (εργάσιμες υποθέτω). Γιατί τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα; Επίσης, του ζήτησα να μου δώσει κάποια άλλη συσκευή μέχρι να επισκευαστεί η δική μου και μου είπε πως έχει 4-5 συσκευές δικές του που τις δίνει στους πελάτες του αλλά τώρα έχει ξεμείνει. Δεν είναι τραγικό; Έδωσα 150 για μία συσκευή, δεν χαλιέμαι που έβγαλε πρόβλημα, αλλά απαιτώ να έχω τουλάχιστον άλλη συσκευή μέχρι να φτιαχτεί η δική μου. Και νόμιζα πως η Nokia είναι πολύ εντάξει σε τέτοια θέματα...
  15. Δοκίμασα με άλλη sim και τίποτα πάλι. Θα το πάω αύριο σε κατάστημα nokia care και θέλω να ρωτήσω, μπορεί να μην το δεχτούν για επιδιόρθωση ή αλλαγή (έχω την εγγύηση), επειδή έχω κάνει hard reset, κλπ;
  16. Παιδιά καλησπέρα, έχω το lumia 620 και το πρόβλημα μου είναι ότι το κινητό έχει κολλήσει στη λειτουργία πτήσης. Ενώ το είχα βάλει σε αυτήν τη λειτουργία πριν 4-5 μέρες, σήμερα που μου έκλεισε από μπαταρία, όταν το άνοιξα είδα πως είχε μπει από μόνο του εκεί και δεν μπορώ να κάνω κάτι για να την απενεργοποιήσω. Δοκίμασα ήδη hard reset δύο φορές και τίποτα. Είχε κανείς παρόμοια εμπειρία; Τι μπορώ να κάνω; Το κινητό είναι σχετικά καινούργιο και αυτήν τη στιγμή είναι στην ουσία άχρηστο εφόσον δεν μπορώ να κάνω κλήσεις, να στείλω μηνύματα αλλά ούτε και να μπω στο ίντερνετ. Ευχαριστώ.
  17. Χαίρετε,σκέφτομαι να προβώ στην αγορά ενός tablet λόγω του ότι έχω ένα παλιό Lenovo laptop, τίμιο μηχάνημα που κάνει τη δουλειά του αλλά πλέον έχει ''κουραστεί'' και κουράζει και εμένα όταν θέλω να κάνω κάποια απλά πραγματάκια. Το επίσης τίμιο Lumia 620 κάνει καλά τη δουλειά του αλλά η 3,8'' οθόνη είναι λίγη και χάνει αρκετά σε λειτουργίες. Επομένως, θέλω ένα tablet που να περιορίσει τον χρόνο που θα περνάω με το Laptop και το κινητό, να βρω μια χρυσή τομή μεταξύ φορητότητας και πρακτικότητας και απόδοσης. Με το tablet θα διαβάσω πολύ .pdf, θα σερφάρω, θα βλέπω ταινίες-σειρές, δεν θα παίζω παιχνίδια, θέλω να έχω τη δυνατότητα να βλέπω αγώνες μέσω sopcast, στις ταινίες θα περνάω υπότιτλους, να έχει καλή μπαταρία, να έχει μπρος και πίσω κάμερα, θα θέλω να κάνω κλήσεις μέσω skype και να μιλάω μέσω viber. Δεν ξέρω αν ξέχασα κάτι, επίσης δεν ξέρω τόσο καλά την αγορά των tablet. Από μια - δύο μέρες ψάξιμο έχω καταλήξει στις εξής ταμπλέτες. iPad Mini, είναι apple με ό,τι καλό και κακό αυτό συνεπάγεται, δεν παίρνει microSD, είναι παλιό αλλά μου αρέσει. LG G Pad 8.3, το γουστάρω πολύ, πιστεύω με καλύπτει σε όλα και πιθανόν να μην έψαχνα πολύ το θέμα αλλά με χαλάει που δεν παίρνει κάρτα sim, μπορεί να ζούμε στο 2014 αλλά δεν υπάρχει παντού wifi. Samsung Galaxy Tab Pro 8.4, μου αρέσει λίγο λιγότερο από το LG αλλά παίρνει κάρτα Sim σε σχέση με το άλλο. Στα αρνητικά του βρήκα πως έχει μέτρια μπαταρία, ζεσταίνεται η πλάτη του και είναι βαρύ λόγω όλων αυτών που φορτώνει τις συσκευές της η Samsung. Nexus 7, όλοι λένε εγγύηση, πόσο γρήγορο, πόσο καλό κλπ, αλλά δε μου αρέσει η 7άρα οθόνη, και το μεγάλο bezel του. Με αυτά που έχω στο μυαλό μου τείνω προς το Samsung, περιμένω τις δικές σας επισημάνσεις. Επίσης, διαθέτω γύρω στα 250 ευρώ και μάλλον υπάρχει η δυνατότητα αγοράς συσκευής από τις ΗΠΑ.
  18. Εγώ το πήρα από public σε προσφορά 150ε. Βέβαια στα σκρουτζομάγαζα παίζει και στα 125, από ότι έχω καταλάβει το birdphone είναι πολύ αξιόλογο μαγαζί ή βρες κάποιο με πάνω από 100 αξιολογήσεις και καλή κριτική.
  19. Αυτά τα handsfree λένε τίποτα; Πιο πολύ για μουσική τα θέλω, αλλά το τερπνόν δια του ωφελίμου.
  20. Επειδή είναι το πρώτο μου smartphone δεν μπορώ να έχω πλήρη άποψη, πάντως δύο εβδομάδες που το έχω δεν υπήρξε μέρα που να μην το φορτίσω, με πολύ χρήση όμως, browsing, facebook, μουσική και παιχνίδια βγάζει με το ζόρι μία μέρα. Αν το έχεις χαλαρά πιστεύω βγάζει και δύο μέρες. Η κάμερα είναι πολύ καλή και το κινητό γενικά είναι σφαιράτο, πάντως με προβληματίζει το θέμα το ενημερώσεων και για πόσο θα συνεχιστούν στην εν λόγω συσκευή γιατί είναι και σχετικά παλιά.
  21. Αυτο χρειαζόταν τελικά. Ευχαριστώ!
  22. Μα δοκιμάζω αλλά μου λέει ότι: "δεν είναι δυνατή η σύνδεση στην αναζήτηση αυτή τη στιγμή, βεβαιωθείτε ότι η λειτουργία πτήσης είναι απενεργοποιημένη και ελέγξτε τη σύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας ή wi-fi".
  23. Ενεργοποιημένη την έχω, έχω και 600mb από την Cosmote. Μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση μέσω του παρόχου μου ή να στείλω κάπου sms;
  24. Χαζή ερώτηση, αλλά πως μπαίνω στο internet μέσω των δεδομένων της Cosmote;
×
×
  • Create New...