Jump to content

Skrillex

Members
  • Δημοσιεύσεις

    244
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Skrillex

  • Ημ. Γέννησης 08/09/1988

Skrillex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Skrillex

    Phone 8 Plus

    Καλημερα σας, εχει να προτεινει κανεις κανα καλο tempered glass? Πηρα ενα πακετακι με 2 της spigen αλλα επειδη και στα 2 το βαλα ελαφρως στραβα, με βαρεσε το OCD μου και τα ξεκολλουσα για να τα ξαναβαλω.. στην προσπαθεια να τα καθαρισω με πανακια οινοπνευματος μαλλον η κολλα του τζαμιου τα φτυσε και αφησε σημαδια σαν σταμπες νερου που φαινονται με το φως.. + οτι κανει θεματα με halo effect στις ακρες.. Σκεφτομαι να παρω αυτη της belkin τωρα https://www.plaisio.gr/tilefona/prostasia-kinitou/zelatines-prostasias/Belkin-Memvrani-Prostasias-gia-iPhone-6-6s-Plus-7-Plus-1tmx-Guali-F8W813VF.htm Ή μήπως να ξαναπαρω το πακετακι με τα 2 και να προσπαθησω να το βαλω καλυτερα? Πολυ ζορι παντως να βαλεις τζαμακι... Με τις μεμβρανες ηταν πολυ καλυτερα.. νερο σαπουνακι και καθοταν ακριβως!
  2. Skrillex

    Phone 8 Plus

    Άψογα. Σ'ευχαριστώ πολύ!
  3. Skrillex

    Phone 8 Plus

    Οντας νεος στο iOS θα ηθελα να ρωτησω το εξης.. Μπορω να περασω μουσικη/τραγουδια απο τον υπολογιστη μου στο iphone? Μιλαω για τραγουδια που εχω ηδη στο pc κατεβασμενα, αν μπορω να τα περαασω μεσα στο iPhone. Καπου διαβασα οτι μπορω να κανω drag & drop στο iTunes αν το κατεβασω στο pc.. ισχυει? Ή μονο με πληρωμη μεσω itunes και κατεβασμα τραγουδιων γινεται?
  4. Skrillex

    Phone 8 Plus

    Τι να πω κι εγω που αν περιμενα 1 βδομαδα θα το παιρνα -150 (897 εγω).. α ρε Γερμανε μας την εκανες.
  5. Skrillex

    Phone 8 Plus

    Καλά δεν το συζητάμε αυτό! Το μόνο μείον του σε σχέση με το 1020 είναι το τεράστιο zoom σε φωτογραφίες χωρίς καμμία απολύτως απώλεια.. κατα τ'αλλα, η απίστευτη ταχύτητα κλείστρου, τα εφέ, η απόδοση στα χρώματα σε σχέση με την ελαφριά κιτρινίλα που έδινε το 1020 σε όλες τις φωτογραφίες, αλλά και η τρομερή selfie cam (ανύπαρκτη στο 1020) ήδη με έχουν κερδίσει.. Πρώτη φορά με πιάνω να κάθομαι περισσότερες ώρες την ημέρα στο κινητό παρά στο pc. Μου το 'χε αναφέρει ένας κολλητός φίλος λιγο πριν αγορασω το δικο μου, ότι απο την ώρα που αγόρασε το iphone 7plus (πρώην κάτοχος note 5) σταμάτησε να κάθεται για ώρα στο pc.. και τα κάνει όλα από το κινητό, και δεν τον πίστευα..
  6. Skrillex

    Phone 8 Plus

    Εγώ πάντως ερχόμενος από το lumia 1020 που μετά από 3-4 χρόνια μπαταριοφαγίας στις περισσότερες εφαρμογές, έχω απλά εντυπωσιαστεί με την αυτονομία του 8plus.. βγάζω ολόκληρη μέρα με χρήση full 3-4 εφαρμογών συγχρόνως.. δεν το περίμενα αυτό. Το κινητό αλλά και το iOS με έχουν εντυπωσιάσει αφάνταστα. Επιτέλους βλέπω σωστά φτιαγμένες εφαρμογές.. και επίσης νίωθω ότι κρατάω μια πολύ premium συσκευή στα χέρια μου κάθε φορά που το πιάνω.
  7. Skrillex

    Phone 8 Plus

    Σας ευχαριστώ πολύ παλικάρια μου.. πραγματικά δεν αντέχω να περιμένω μέχρι την Τρίτη που θα μάθει ο αλλος αν ειναι στο αρθρο 39.. θα κανω unbox σημερα.. και επειδη οντως μου τρεχουν τα σαλια και δεν μπορω να περιμενω τις θηκες απο Spigen μεχρι να ρθουν, θα παω να παρω και μια θηκη πλατης απο κανα κινεζικο σημερα για 3-4 μερες μεχρι να παραλαβω τις Spigen.. Ε μα δεν γινεται να το χω στην ζελατινα απο χθες, με χει πιασει φαγουρα σε ολο το σωμα να μην τραβηξω την προεξοχη της ζελατινας.. ΥΓ. του φούστη, θα την παλεψω με τα 64gb.. αμα δω τα σκουρα το πολυ πολυ να παρω και Cloud.. ΥΓ.2 nick10 με επηρεασες αρκετα με το post σου στο αλλο forum και τοτε αρχισα να κοιταζω reviews για το 8αρι.. και μαλλον καλα έκανα! Ευχαριστω αγορινα!
  8. Skrillex

    Phone 8 Plus

    Παιζει να μαι ο μονος ανθρωπος στον πλανητη που το εχω παραλαβει απο το πρωι και το χω στο γραφειο μου με ζελατινα το κουτι κλειστο ακομα. Μπηκα σε σκεψεις γιατι μου πε ενας γνωστος οτι παιζει σαν αγροτης να ειναι στο αρθρο 39, και θα δει αυριο αν ειναι στο taxisnet. Ετσι σκεφτομαι αν οντως ειναι να κανω υπαναχωρηση και επιστροφη χρηματων, και να παρω απο αλλο καταστημα το 256 στα ιδια λεφτα (χωρις 24% φπα δηλαδη). Αν φαμε ακυρο κανω επιτελους unbox αυριο γιατι μου τρεχουν τα σαλια ολοι μερα.. αν και δεν εχω παρει ακομα τις θηκες..
  9. Skrillex

    Phone 8 Plus

    Το ότι είναι στα γαλλικά γραμμένα τα χαρακτηριστικά, στο κουτί της συσκευασίας (του κινητου) από πίσω δεν είναι πρόβλημα έτσι?
  10. Skrillex

    Phone 8 Plus

    Τι εννοεις? Βγαινει ευκολα? Σε ενα βιντεο που ειδα με reviews απο Spigen θηκες σε 8plus καλα καθοντουσαν ολες..
  11. Skrillex

    Phone 8 Plus

    Καλα αυτα εννοούνται δεν το συζητω.. μας εριξε ακυρο η acs (κλασσικα αργοπορημενη και θα παραλαβω αυριο.. Θηκες και tempered πηρα απο Spaceboy (skroutz) που εχει σχεδον τα παντα απο Spigen.. Συγκεκριμενα πηρα την Neo Hybrid (πιο στιβαρη και premium) και την Liquid Crystal (διαφανη ευκαμπτη), tempered πηρα το GLAS.tR Slim (πακετο με 2), και επειδη το μικροβιου του καγκουρα μεσα μου τσιμπησε και ενα bluetooth selfie stick της Spigen και δεν ηταν ετοιμοπαραδωτο, πρεπει να περιμενω λιγες μερες να ρθει απο Αγγλια.. Το σπαστικο ειναι οτι δεν εβρισκα προχτες μαγαζι που να χει στα 890κατι το 8αρι και το πηρα απο ενα καταστημα (skroutz) με 24 κριτικες, βεβαια αψογοι σε ολη την επικοινωνια, και σημερα ειδα το εβαλαν ξανα και αλλα μαγαζια με πολυ περισσοτερες κριτικες.. Θα προτιμουσα να το παρω απο καποιο τετοιο για πιο μεγαλη σιγουρια.. Ας ελπισω αυριο που θα παραλαβω να μην δω καμμια εκπληξη.
  12. Skrillex

    Phone 8 Plus

    Τι κανω εγω τωρα που περιμενω αυριο να παραλαβω, και οι θηκες και το tempered class, θελουν 3-4 μερες.. Μου φαινεται δεν θα το βγαλω καν απ'το κουτί του.. :worry:
×
×
  • Create New...