Jump to content

SuperMarioGR

Members
  • Δημοσιεύσεις

    217
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About SuperMarioGR

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

SuperMarioGR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. απλά έλεος! θα μπορούσαμε με art να έχουμε καλύτερους χρόνους αλλά το κατέστρεψαν κι αυτό. ελπίζω να είναι όσο smooth ήταν και η cm. αν περάσουμε με kdz την ιταλική θα πρέπει να ξαναστήσουμε το κινητό από την αρχή?? έχω ψιλοβαρεθεί να το κάνω. :p @nikos523, δηλαδή τώρα που πέρασα την stock με kdz είμαι και με κλειδωμένο bootloader?? μπορώ άνετα να το στείλω LG αν γίνει κάτι??
  2. βρε παιδιά, έχετε πιάσει όλα τα ασήμαντα και δεν ενδιαφέρεστε για τα σημαντικά. :p τι γίνεται τελικά με art και knock on??? δεν υπάρχουν ??? :cry:
  3. γύρισα σε stock με τις οδηγίες του Νίκου (σ'ευχαριστώ αδερφέ) αλλά πως θα μάθω αν έχω ακόμα unlocked bootloader ??? πως μπορώ να τον κλειδώσω σίγουρα ???
  4. μπορεί να μην απευθύνεσαι σε μένα αλλά έχω κι εγώ πρόβλημα. τα κάνω όλα ξεκινάει τη διαδικασία, περιμένω λίγο αλλά μόλις μου βγάζει "start upgrade" sto kdz μπαίνει το κινητό σε fastboot mode (με το ανδροιδές που είναι κάτω και ένα μεγάλο start από πάνω) κι ενώ το αφήνω μου βγάζει μήνυμα σφάλματος upgrade error Wparam: 100 Lparam: 210 αυτό μου το βγάζει σε ξεχωριστό pop up παράθυρο κι όχι μέσα στο πλαίσιο. έχω προσπαθήσει όταν με βάζει σε fastboot να βγάλω το καλώδιο και να το κλείσω αλλά ανοίγει κανονικά (βγάζει το λογότυπο της google και bootάρει στην cm) και στο πρόγραμμα βγάζει πάλι το ίδιο λάθος. καμία σωτηρία???? υγ: πάλι δοκίμασα τώρα κι ενώ το πατάω παρατεταμένο δείχνει το σήμα της lg και μπαίνει σε cm... :cry:
  5. :respect: σε κερνάω μπύρα... :lol: με έσωσες!!! αύριο θα τον δοκιμάσω γιατί κάθε αρχείο είναι 1gb. και πάλι ευχαριστώ. :cool:
  6. βοήθεια παιδιά!! πέρασα κι εγώ με τη σειρά μου σήμερα την τελευταία σταθερή cm (4.4.2) αλλά δεν λειτουργεί τίποτα. κατεβάζω ένα παιχνίδι, μόλις μπω μου βγάζει ότι σταμάτησε να λειτουργεί, κατεβάζω το swiftkey στην εγκατάσταση μου πετάει μήνυμα ότι δεν λειτουργεί, στην εφαρμογή της vodafone τα ίδια. τι να κάνω τώρα για να γυρίσω στοκ??? δεν θέλω να δοκιμάσω άλλες εκδόσεις γιατί έκανα τα πάντα, ξαναφλάσαρα την 4.4.2., έκανα επαναφορά ρυθμίσεων, τζίφος!! τώρα τι κάνουμε? να βρω την ελληνική έκδοση της στοκ της lg και να την ξαναφλασάρω?? με το back up στο recovery που είχα κάνει δεν μπορώ ?? είμαι σε έξαλλη κατάσταση γιατί υποτίθεται ότι θα πήγαινα σε κάτι καλύτερο και σταθερό αλλά τζίφος. :mad: υγ: βρήκα στο xda τις rom μαζί με την ελληνική. μπορώ να flashάρω με kdz ενώ έχω αλλάξει recovery κι έχω ξεκλειδώσει bootloader??
  7. υπάρχει καμιά σχετική είδηση ή απλά φήμες?
  8. καλό το ποδόσφαιρο, αλλά σαν το μπάσκετ δεν έχει .. κρατάω τα ξενύχτια, τις πίτσες, τις μπύρες κτλ για τότε.. :cool:
  9. και φωτογραφίες από τα αποδυτήρια... ;)
  10. ενώ δεν φοβάμαι τα ύψη (πχ μπορώ άνετα να βγω στο μπαλκόνι στον 5ο όροφο, να κοιτάξω από κάτω,χαλαρά), δεν μπορώ το star flyer του allou γιατί νιώθω ότι είμαι στον αέρα και το ίδιο συμβαίνει και με την κάμπια. ενώ δεν φοβάμαι το κατέβασμα από τα υπόλοιπα ύψη, όταν κάνει το πρώτο που είναι και το πιο ψηλό νιώθω ότι θα φύγω από τη θέση μου. :p
  11. σεφερλής ftw μέχρι πριν 3-4 χρονάκια. από θέμα επιθεωρήσεων μόνο μέχρι σε εκείνη με τους αστυνομικούς και το περγαμόντο ήταν καλός. από κει και πέρα, το χάος, από κει και πέρα, το τίποτα. πλέον όποτε τον έχει στο star στα πρώτα δέκα λεπτά τον αλλάζω. ξαναζεσταμένο φαγητό. όσον αφορά τις εκπομπές, σαν τι να κάνει? έκανε στο alter και βλέπονταν κάπως (εντάξει, γούστα είναι αυτά) αλλά αν του ξαναδώσουν ίδια, θα πέσει πολύ, κάτι σαν τους νέους "μήτσους" του λαζόπουλου. :down: να μου λέγατε τον μητσικώστα να πω ναι, μακράν καλύτερες οι εκπομπές του σε εποχές alter (λένη, παπακαλιάτης, το παιχνίδι της συγγνώμης). αξέχαστες εποχές, αληθινές (που θα έλεγε και η αλέκα) :lol: υγ: όσον αφορά το yfsf, ΔΟΞΑΣ FTW!!!!
  12. σε καμία περίπτωση. ενδεχομένως να αλλάξουν οι προσφορές για τους καλοκαιρινούς μήνες. θα το μάθουμε προς τα τέλη ιούνη αν αλλάξει κάτι.
  13. από τη στιγμή που θα βάλεις την 2η 5αρα για αυτό το μήνα (κι έχουμε ακόμα 10) καλό θα ήταν να βάζεις εξ αρχής 10 για να παίρνεις και 600mb επιτόπου και 600+600 τον επόμενο μήνα. αν εξαιρέσουμε ότι η vodafone δίνει το πακέτο των 5€ με 4, είναι μαζί με το cu τα καλύτερα πακέτα της αγοράς. και να πας αλλού το cu (φοιτητικό) είναι μονόδρομος. ;)
  14. έχει διαρρεύσει? μην μας τρελαίνεις!! λοιπόν, ερωτήσεις: 1) αν αλλάξω το recovery, μπορώ να το γυρίσω σε stock? αν πάθει κάτι το κινητό (χτύπα ξύλο) θα δουν αν έχει επηρεαστεί το recovery? 2) για να περάσω cm χρειάζεται ξεκλείδωμα bootloader. κλείδωμα μπορώ να ξανακάνω σε περίπτωση service?? 3) για να γυρίσω σε full stock και να περάσω την kk (όταν με το καλό βγει), θα πρέπει να μπω στο πρόγραμμα της lg και να κάνω επιδιόρθωση εγκατάστασης ή μέσω zip να κάνω flash? σε αυτη την περίπτωση, όλα θα ναι ok με εγγυήσεις κτλ?? ευχαριστώ!
  15. έχω ήδη αποθηκεύσει αναζήτηση στο google "gta v pc skidrow" :lol: πέρα από την πλάκα, αν έχει γίνει καλό port θα αξίζει κι εφ'όσον γίνει καμιά μείωση στο steam. δεν θέλω να πιστεύω ότι θα θέλει το minimum 4gb ram και 12πύρηνο επεξεργαστή i100.
×
×
  • Create New...