ntinos_g7 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 ΑΚΥΡΟ..............Πρώτη φορά γράφω και ήθελα την Βοήθεια σας.Είμαι έτοιμος να αγοράσω στην 15 χρόνων κόρη μου το lenovo s 960 από το minideals,διάβασα με προσοχη όλες τις σελίδες και προβληματίστηκα στο γεγονός ότι όταν κάνει update η κόρη μου(που είμαι σίγουρος ότι θα κάνει) θα γυρίσει το κινητό στα κινέζικα.Οι τρόποι που λέτε να βάλουμε την δικιά μας rom άσε που μου φαίνονται κινέζικα,τα χέρια λόγο ηλικίας τρέμουν λιγάκι και δεν ξέρω αν είναι εύκολο να βγάλεις την μπαταρια(σε iPhone 3 το κατέστρεψα προσπαθώντας να το κανω).Αυτο που θέλω να ρωτήσω μιας και βλέπω στο minideal ότι σε ικανοποιούνε σε κάποια πράγματα ,τι πρέπει να γράψω για να έρθει έτοιμο χωρίς να χρειάζεται update τουλάχιστον τον πρώτο καιρό?ότι θέλω Greek rom ?. Αυτο ήθελα να ρωτήσω συγχαρητήρια για το site και να στε καλά να μας βοηθάτε . Ειναι απλη η διαδικασια κ δεν χρειαζεται να βγει η μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aneal Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 @mariosh36 εχω κι εγώ την ρομ που φοράς όπως και οι περισσότεροι νομίζω... εγώ είμαι ευχαριστημένος. Και με τη μπαταρία! πρόσεξε τον έξυπνο προσανατολισμό οθόνης να έχεις κλειστό γιατί κρατάει την κάμερα συνέχεια ανοιχτή και έχει μεγάλη κατανάλωση. @aneal τελικά οι γραμμές στην οθόνη φύγανε? την ρομ αν την θέλεις τη ζητάς μ ένα email απο minideal ή απο to2c και στην στέλνουν... Όχι φίλε μου, δυστυχώς όχι μόνο δε φύγανε, αλλά τώρα σε όλη την οθόνη μου εμφανίζονται και εξαφανίζονται ανά διάστηματα χρωματιστές γραμμές (ανάλογα με τα χρώματα του background εκείνη τη στιγμή) και μια λευκή θολούρα, σαν φίλτρο instagram. Δυστυχώς έπεσα σε ελαττωματικό κομμάτι. Σήμερα θα το στείλω και ελπίζω να δείξουν κατανόηση από τη minideal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetoday7 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Παιδιά μια βοήθεια, ενδιαφέρεται φιλος για την συσκευή και επειδή έχουμε μπερδευτεί: 1. Ποια ειναι η πιο τελευταία εκδοση λογισμικου 2. Τι παιζει με τα ελληνικά; Τώρα έχει s3 mini, φαντάζομαι το lenovo θα του φανεί πολύ καλύτερο, σωστα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosh36 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 παρατηρησα οτι σε διαφορα router φορτωνει αργα ιστοσελιδες και αρκετες φορες αποσυνδεεται. Μηπως το εχει παρατηρησει κάποιος αλλος; Εχω αυτη την ρομ http://www.needrom.com/download/lenovo-s960-vibeui-2-0-multilang-gapps-root/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Παιδιά μια βοήθεια, ενδιαφέρεται φιλος για την συσκευή και επειδή έχουμε μπερδευτεί: 1. Ποια ειναι η πιο τελευταία εκδοση λογισμικου 2. Τι παιζει με τα ελληνικά; Τώρα έχει s3 mini, φαντάζομαι το lenovo θα του φανεί πολύ καλύτερο, σωστα;; 1.H πιο τελευταία έκδοση είναι η Vibe 2.0 1447_ST . Δεν ξέρω αν έχει δοκιμάσει κάποιος να βάλει το playstore σε official vibe.Υπάρχει η 1439 από needrom που είναι έτοιμη με root κ gapps. 2.Εξολοκλήρου ελληνική ROM δεν υπάρχει. Το μενού είναι στα αγγλικά. Υπάρχει εφαρμογή(morelocal 2) που προσθέτει ελληνική γλώσσα αλλά μεταφράζει μέρος της ROM.Το μενού θα παραμείνει αγγλικό αλλά στις εφαρμογές(π.χ facebook) θα είναι στα ελληνικά.Γνώμη μου είναι οτι είναι πολύ καλύτερο από το S3 mini ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παρατηρησα οτι σε διαφορα router φορτωνει αργα ιστοσελιδες και αρκετες φορες αποσυνδεεται. Μηπως το εχει παρατηρησει κάποιος αλλος; Εχω αυτη την ρομ http://www.needrom.com/download/lenovo-s960-vibeui-2-0-multilang-gapps-root/ Είχα το ίδιο πρόβλημα σε κάποια ρούτερ με το lenovo s820.Δεν φταίει το κινητό.Είναι από τις ρυθμίσεις του ρούτερ.Σε έναν φίλο με wind σύνδεση στο σπίτι είχα πάρει τηλ κ μου είχαν πει από τις ρυθμίσεις να αλλάξω τις μπάντες στο ρούτερ.Είχε 802,11 b+g+n κ μου είπαν να βγάλω το n.Άφησα 802,11 b+g . Το s820 δεν μου ξαναέκανε disconnect μετά από αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdrov Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Παιδιά από ακουστική στο αυτί τι λέει? Το δικό μου μου δίνει την εντύπωση ότι μικροφωνιζει λίγο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisf16 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 το ίδιο έπαθα. ρε παιδιά μια βοήθεια :P http://www.needrom.com/download/lenovo-s960-vibeui-2-0/ Παράθεση ''teacher,mentor,ultimate opponent"" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speroplas_1 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 καλησπέρα παιδιά και από εμένα! έχω διαβάσει όλα τα προηγούμενα μηνύματα απλά είμαι λίγο καχύποπτος ! θέλω να αγοράσω το κινητό από minideal αλλά δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι το site! υπάρχει κάποιος που το έχει αγοράσει από το συγκεκριμένο site? φοβάμαι μήπως είναι ελαττωματικό η κλώνος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 καλησπέρα παιδιά και από εμένα! έχω διαβάσει όλα τα προηγούμενα μηνύματα απλά είμαι λίγο καχύποπτος ! θέλω να αγοράσω το κινητό από minideal αλλά δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι το site! υπάρχει κάποιος που το έχει αγοράσει από το συγκεκριμένο site? φοβάμαι μήπως είναι ελαττωματικό η κλώνος! Το minideal είναι από τα πιο παλιά και αξιόπιστα καταστήματα και δεν στέλνει κλώνους αλλά γνήσια τηλέφωνα. Φυσικά υπάρχουν και άλλα καλά και αξιόπιστα καταστήματα. Ούτε ελαττωματικά στέλνει. Τώρα στα χιλιάδες που στέλνει μπορεί να τύχει και κανένα ελαττωματικό αλλά αυτό είναι τυχαίο. Είναι χιλιάδες αυτοί που έχουν αγοράσει από minideal. Έχει ξεχωριστό topic και εδώ στο forum http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=373927 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 19, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 καλησπέρα παιδιά και από εμένα! έχω διαβάσει όλα τα προηγούμενα μηνύματα απλά είμαι λίγο καχύποπτος ! θέλω να αγοράσω το κινητό από minideal αλλά δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι το site! υπάρχει κάποιος που το έχει αγοράσει από το συγκεκριμένο site? φοβάμαι μήπως είναι ελαττωματικό η κλώνος! Όσα καταστήματα εκπροσωπούνται επίσημα στο παρόν forum θεωρούνται αξιόπιστα και μπορείς να τα εμπιστευτείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flashmove77 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 παιδιά έχω αγοράσει το S960 από pandawill και η μπαταρία τελειώνει σε 5 -6 ώρες με ελάχιστη χρήση! ξέρει κανείς τι παίζει? και τι πρέπει να κάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 20, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Δοκίμασε πρώτα ένα battery calibration (εφαρμογή από το play store), μετά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αν δεν δεις διαφορά... παραγγέλνεις νέα μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flashmove77 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 η μπαταρια αλλαζει;;;ειναι ενσωματομενη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niksiav4 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Το ειχα και γω αυτο το προβλημα φιλε και το εχω παρει απο αυτο το σαιτ. Αλλαξα την ΡΟΜ και λυθηκε το το προβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetoday7 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 1.H πιο τελευταία έκδοση είναι η Vibe 2.0 1447_ST . Δεν ξέρω αν έχει δοκιμάσει κάποιος να βάλει το playstore σε official vibe.Υπάρχει η 1439 από needrom που είναι έτοιμη με root κ gapps. 2.Εξολοκλήρου ελληνική ROM δεν υπάρχει. Το μενού είναι στα αγγλικά. Υπάρχει εφαρμογή(morelocal 2) που προσθέτει ελληνική γλώσσα αλλά μεταφράζει μέρος της ROM.Το μενού θα παραμείνει αγγλικό αλλά στις εφαρμογές(π.χ facebook) θα είναι στα ελληνικά.Γνώμη μου είναι οτι είναι πολύ καλύτερο από το S3 mini ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είχα το ίδιο πρόβλημα σε κάποια ρούτερ με το lenovo s820.Δεν φταίει το κινητό.Είναι από τις ρυθμίσεις του ρούτερ.Σε έναν φίλο με wind σύνδεση στο σπίτι είχα πάρει τηλ κ μου είχαν πει από τις ρυθμίσεις να αλλάξω τις μπάντες στο ρούτερ.Είχε 802,11 b+g+n κ μου είπαν να βγάλω το n.Άφησα 802,11 b+g . Το s820 δεν μου ξαναέκανε disconnect μετά από αυτό Ευχαριστώ για την απάντηση, όλα αυτά (ελληνικη ρομ & playstore) μπορεί να τα ζητήσει απο αυτους (minideal) να τα περάσουν η πρεπει να τα βάλει μόνος του? Ελληνικά θα έχει σε κατάλογο κ μηνύματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosh36 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 1.H πιο τελευταία έκδοση είναι η Vibe 2.0 1447_ST . Δεν ξέρω αν έχει δοκιμάσει κάποιος να βάλει το playstore σε official vibe.Υπάρχει η 1439 από needrom που είναι έτοιμη με root κ gapps. 2.Εξολοκλήρου ελληνική ROM δεν υπάρχει. Το μενού είναι στα αγγλικά. Υπάρχει εφαρμογή(morelocal 2) που προσθέτει ελληνική γλώσσα αλλά μεταφράζει μέρος της ROM.Το μενού θα παραμείνει αγγλικό αλλά στις εφαρμογές(π.χ facebook) θα είναι στα ελληνικά.Γνώμη μου είναι οτι είναι πολύ καλύτερο από το S3 mini ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είχα το ίδιο πρόβλημα σε κάποια ρούτερ με το lenovo s820.Δεν φταίει το κινητό.Είναι από τις ρυθμίσεις του ρούτερ.Σε έναν φίλο με wind σύνδεση στο σπίτι είχα πάρει τηλ κ μου είχαν πει από τις ρυθμίσεις να αλλάξω τις μπάντες στο ρούτερ.Είχε 802,11 b+g+n κ μου είπαν να βγάλω το n.Άφησα 802,11 b+g . Το s820 δεν μου ξαναέκανε disconnect μετά από αυτό σε ευχαριστώ για την απάντηση! Αν βγάλεις το n πέφτει και η ταχύτητα μετά όμως θα το δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w1red Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Για να μπορέσεις να βάλεις τη ρομ πρέπει πρώτον να προλάβεις να κάνεις την ενημέρωση του οδηγού όπως λέει στις οδηγίες! να αποσυνδέσεις το κινητό μετά! και να πατήσεις το download και μετά να το ξανασυνδέσεις... (κλειστό)! Εννοείτε για να προλάβεις αυτά τα δευτερόλεπτα πρέπει να έχεις ανοιχτό το πίνακα με τη διαχείριση συσκευών! Όσον αφορά το ότι δεν αναγνωρίζει αριθμούς στο αρχείο κλήσεων και στα μηνύματα, είναι απλά μια επιλογή! Μέσα απ το αρχείο καταγραφής για παράδειγμα πατάς επιλογές> more features and setings>more display options>matching digits of number>7 digits!!! Πολύς θόρυβος έχει γίνει γι αυτό! Για το κλείδωμα σε 2G-gsm το ψάχνω και θα επανέλθω. (το 3g για όσους δεν δουλεύουν δεδομένα ή για όταν δεν τα δουλεύουν καταπίνει μπαταρία!) Υπόψιν και η έξυπνη περιστροφή οθόνης καταπίνει μπαταρία! Γιατί κρατάει τη κάμερα ανοιχτή! Λοιπόν για εναλλαγή από 3G σε 2G κτλ κατεβάστε από playstore την εφαρμογή "Network" από Philipp Mangelow έχει σήμα ένα μαύρο ακουστικό εδώ μπορείτε να το δείτε. Κάντε παιχνίδι στο ¨Ορισμός προτιμώμενου δικτύου" ανάμεσα σε GSM only (2G) και WCDMA preferred (2G/3G) Για τις επαφές αυτό με το 7digits στις επιλογές και αφαιρέστε το +30 από όλες τις επαφές με ένα prefix fixer ή prefixer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skakaliantis Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 2 ακόμα εφαρμογές για πιο προχωρημένες επιλογές... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.themonsterit.EngineerStarter https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobileuncle.toolbox Παράθεση s.k. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 (edited) Παιδια εβαλα τη ρομ του bazaralampi (χαραλαμπη και τα λοιπα λολ) αλλα μου φαινεται οτι ειναι αρκετα laggy και αυτη...δοκιμασε κανενας και τη row? http://www.needrom.com/download/lenovo-s960-kk/ ειναι καλυτερη η στα ιδια??ευχαριστω.. Η allegro τι λέει; εχει θέματα; Edited February 5, 2015 by tsakalos125 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Να ρωτήσω και γω κάτι που δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί πάλι . ο αποθηκευτικος χώρος που είναι 6.37 και 8,11 χωρισμένος αλλάζει να γίνει ενιαίος ? Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 5, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Ενιαίος όχι, αλλά μπορείς να κάνεις repartition κατά βούληση... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=370996 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Ενιαίος όχι, αλλά μπορείς να κάνεις repartition κατά βούληση... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=370996 αν πάλι δεν θέλω να αλλάξω το παρτισιον αλλά να κερδίσω περισσότερο χώρο? γιατί τώρα λέει συνολικός 6.37 διαθέσιμος 2.80. 4gb τι στο κάλο έχει δεσμεύσει (μέγεθος χρησιμοποιημενης μνήμης 3.42) Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 καλησπερα παιδια,εχω παραγγειλει το συγκεκριμενο κινητο και επειδη στην πρωτη σελιδα του θεματος δεν εχει συνδεσμους για custom rom θελω να ρωτησω αν υπαρχουν rom για το συγκεκριμενο κινητο,και σε ποια εχετε καταληξει οτι ειναι πιο καλη.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skakaliantis Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 εχε υποψιν για το repartition οτι το κινητο μας δεν εχει sd card... Λινκ για roms... http://www.needrom.com/category/lenovo/serial-s/s960/ http://www.androidrookies.com/search/label/S960 Παράθεση s.k. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 εχε υποψιν για το repartition οτι το κινητο μας δεν εχει sd card... Λινκ για roms... http://www.needrom.com/category/lenovo/serial-s/s960/ http://www.androidrookies.com/search/label/S960σ ευχαριστώ!απο κάμερες και gps πως ειναι?για το repartition οκ το διαβασα,αλλά δεν θα το φορτώσω πολύ εχω και το note 3. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts