Jump to content

speroplas_1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    47
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About speroplas_1

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

speroplas_1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. πως το αλλαζουμε σε αργη φορτηση? εχει επιλογη εμενα ειναι συνεχεια στην γρηγορη φορτηση
  2. καλησπερα, μια ερωτηση μπας και βοηθησετε, εχει επιλογη αυτοματης ενεργοποιησης και απενεργοποιησης της συσκευης ?? λογικα οχι γιατι δεν το βρηκα απλα μηπως μου ξεφυγε!
  3. ειναι στημενο εγω θα κερδισω μην στελνετε τζαμπα!
  4. speroplas_1

    Meizu MX4

    το ιδιο ειχα παθει και εγω ! βαλε το τελευταιο update flyme 5 να εχεις το κεφαλι σου ησυχο! http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=5&type=1
  5. speroplas_1

    Meizu MX4

    δει ειναι G εκδοση μονο κινεζικη! κατι για απριλιο διαβασα οτι θα βγει η G
  6. speroplas_1

    Meizu MX4

    ευχαριστω φιλε δουλεψε! ολα μια χαρα! υγ. μην βαλετε την flyme 6 beta περιμενετε για stable εκδοση που θα ειναι βελτιωμενη και σταθερη! πολλα προβληματα το κινητο σερνοταν πραγματικα! λες και ειχα αλλο κινητο!
  7. speroplas_1

    Meizu MX4

    παιδια sos ! εκανα αναβαθμηση σε flyme 6 beta να την δοκιμασω αλλα τελικα ηταν τραγικη με πολλα bugs κλπ κλπ και ειπα να γυρισω παλι σε 5.1.12.0G που ειχα πρωτα! την αναβαθμηση την κανω παντα απο το αρχειο update μεσα απο το κινητο! μολις λοιπον τελειωσε η διαδικασια και εκανε επανεκινηση το κινητο ανοιξε κανονικα δειχνει το εικονιδιο flyme αλλα μετα κολλαει δεν προχοραει παρακατω και αναβοσβηνει η οθονη! μπορω να κανω επανακινηση και τερματισμο λειτουργιας αλλα παλι το ιδιο!! την Γ@μησα??? πως μπορω να ξαναπερασω το λογισμικο αφου δεν μπορω να μπω στο κινητο??
  8. speroplas_1

    Meizu MX4

    δεν εχεις προβλημα με το play store μπαινεις στο hot apps μια εφαρμογη που εχουν προσθεσει και το κατεβαζεις αμεσως
  9. speroplas_1

    Meizu MX4

    εγω εβαλα την καινουρια 5.1.9 G και εχει play store απλα πρεπει να το κατεβασεις, εχουν προσθεσει μια εφαρμογη hotapps που μπαινεις και το καρεβαζεις απο εκει! εχουν βαλει μια εφαρμογη καιρος , εβαλαν παλι στην καμερα την σαρωση barcode , η φωτεινότητα της οθονης νομιζω ειναι πιο εντονη για καποιο λογο , με swipe πανω βγαζει αναζητηση εφαρμογων και γενικα μου φαινεται πολυ γρηγορη χωρις λαγκ ( ακομα) ! χωρις clear data την εβαλα
  10. speroplas_1

    Meizu MX4

    παντως με την 4.5.7 στο antutu μου εβγαζε σκορ 56000 και με την 5.1.5 επεσε στα 45000! τι να πω... δεν ξερω και κατα ποσο μπορεις να εμπιστευεσαι αυτη την εφαρμογη οταν στα iphone βγαζει 130000!!
  11. speroplas_1

    Meizu MX4

    βγηκε και για το mx4 αλλα ειναι η Α εκδοση μονο...
  12. speroplas_1

    Meizu MX4

    μετα απο ποσο καιρο χρησης κλαταρε η μπαταρια?
  13. speroplas_1

    Meizu MX4

    παντως η μπαταρια εχω την εντυπωση οτι εχει πεσει σε αποδοση με την καινουρια ρομ! το καλο γι αυτους που γουσταρουν καμερα ειναι οτι εχει ανεβει σε δυνατοτητες, πιο γρηγορη στην ληψη και στην εστιαση, εχουν βαλει δυνατοτητα εικονας gif 6 δευτερολεπτων και στο manual εχουν προσθεσει και αλλες επιλογες, κορεσμο,white balance κλπ!
×
×
  • Create New...