Jump to content

blackredka

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About blackredka

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

blackredka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Το διπλό είναι φίλε μου, από όσο ξέρω αυτό το μοντέλο έχουν διπλό λογισμικό σε 32gb/2gb και 64gb/4gb. Αυτό είναι 64gb/4gb με windows 10 και Android 5.1. Ούτε υπολογιστής δεν το βλέπει σαν εξωτερική συσκευή. Μου φαίνεται παράξενο γιατί είχα ένα mini pc μόνο με windows εκείνο και χωρίς οθόνη, παρουσίασε παρόμοιο πρόβλημα μετά από αναβάθμιση/ενημέρωση, δεν άνοιγε, το σύνδεσα σε pc, το έκανα format και έβαλα τα windows ξανά και δουλεύει μια χαρά. Αυτό δεν το βλέπει ο υπολογιστής, άλλαξα καλώδια usb και τίποτα. Παραμένει μαυρισμένη η οθόνη, ούτε δείχνει αν φορτίζει.
  2. Καλησπέρα παιδιά σε όλους, από τον Αύγουστο του 2016 έχω το Cube iWork10 Ultimate 64GB. Μέχρι τώρα δούλευε καλά, ξαφνικά τώρα παραμένει με μαύρη οθόνη δεν ανοίγει, δεν φορτίζει, είναι νεκρό. Έχω δοκιμάσει να το ανοίξω πατώντας το το πλήκτρο ενεργοποίησης / απενεργοποίησης για 30 δευτερόλεπτα και μετά πατημένο το κουμπί POWER, βάζω το καλώδιο τροφοδοσίας και τίποτα. Καμιά ιδέα άλλη κάποιος αν γνωρίζει. Μήπως γνωρίζει κάποιος το reset που το έχει το συγκεκριμένο tablet. Ευχαριστώ.
  3. Γνωστό είναι αυτό, από το τηλέφωνο δεν ανοίγει και μην προσπαθείς. Και σε μένα το ίδιο έκανε. Από υπολογιστή προσπάθησε να το ανοίξεις και καλύτερα με win10 κατά τη γνώμη μου. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377162&page=25 Κατέβασε και ακολούθησε ότι λέει: από εδώ κατεβασε την rom και τους sp drivers,και από εδώ το Root Genius. 1.εγκαθιστάς τους drivers 2.συνδέεις το κινητό με τον υπολογιστή μέσω usb,ανοίγεις το Root Genius και το κάνεις root. 3.φλασάρεις την rom με το flash tool. για το root οδηγιες εχει εκει που το κατεβαζεις.για το φλασαρισμα οδηγιες εχει ο δημιουργος της rom. Αν περάσεις την καινούργια ρομ θα ανοίξει.
  4. Αν είναι μόνο ιός θα γίνει μη στεναχωριέσαι, πήγαινε στη σελίδα http://www.myphone.gr/foru...377162&page=25 ακολούθησε τις οδηγίες και θα επανέλθει σίγουρα. Είχα και εγώ πρόβλημα με τον ιό πριν 3 μήνες και το επανέφερα. Τώρα δυστυχώς παρουσίασε άλλο πρόβλημα δεν φορτίζει, δεν ανοίγει. Το πήγα σε 2 τεχνικούς, σηκώσανε τα χέρια. Ακόμα ψάχνομαι. Καλή συνέχεια.
  5. Εγώ το έκανα 4 φορές με αυτήν τη ρύθμιση. Πάντως η μπαταρία βγαίνει αν το ανοίξεις από πίσω έχει 1 κούμπωμα. Καλύτερα μην το πειράζεις.
  6. Οι περισσότεροι που άλλαξαν ρομ από εδώ μέσα και αλλού που έψαξα με ελληνικά (με ξένα είχε βγει μια πιο καινούρια) αυτήν έχουν περάσει και είναι ευχαριστημένοι.
  7. Αν είναι μόνο ιός θα γίνει μη στεναχωριέσαι, πήγαινε στη σελίδα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377162&page=25 ακολούθησε τις οδηγίες και θα επανέλθει σίγουρα. Είχα και εγώ πρόβλημα με τον ιό πριν 3 μήνες και το επανέφερα. Τώρα δυστυχώς παρουσίασε άλλο πρόβλημα δεν φορτίζει, δεν ανοίγει. Το πήγα σε 2 τεχνικούς, σηκώσανε τα χέρια. Ακόμα ψάχνομαι. Καλή συνέχεια.
  8. Ακριβώς όπως αναφέρει ο φίλος παραπάνω είχα και εγώ με το κινητό με τα ίδια ακριβώς προβλήματα. Από το ίδιο κατάστημα αγορασμένο και το ίδιο χρονικό διάστημα μετά την αγορά που εμφανίστηκε το πρόβλημα. Τυχαίο;
  9. Καλημέρα και πάλι. Τελικά το πήγα σε κατάστημα επισκευής κινητών να μου αλλάξει την μπαταρία, στον ίδιο που μου είπε "θέμα μπαταρίας". Το δοκίμασε, δεν έγινε και τώρα λέει πιθανόν είναι ''πρόβλημα πλακέτας'', αλλά δεν γνωρίζει και δεν αναλαμβάνει παραπέρα. Να θυμίσω ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε κατά τη φόρτιση, δεν ξανά άνοιξε, φυσικά δεν το βλέπει και ο υπολογιστής, κάπου κάπου πετάει ένα μήνυμα για άγνωστη συσκευή παρότι έχω περασμένους τους οδηγούς, και μέχρι εκεί. Μήπως γνωρίζει κάποιος κάποιο κατάστημα επισκευής για lenovo στη Θεσσαλονίκη; Ψάχνω και στο site και δεν μπορώ να βγάλω άκρη ή θα μας μείνει αμανάτι και με τις δυο μπαταρίες τις extra. Ευχαριστώ.
  10. Πήρα μπαταρίες (δύο των αριθμό κιόλας) μητρικές τις έφερα από έξω, αφού το πήγα πρώτα σε κάποιον που φτιάχνει κινητά και αυτός αφού το άνοιξε το ίδιο είπε "θέμα μπαταρίας". Επειδή σκέφτομαι να την αλλάξω μόνος μου ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος η μπαταρία πόσες επαφές έχει, με πόσες συνδέεται γιατί εγώ βλέπω μόνο μία. Οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεκτή.
  11. Δοκίμασα και άλλον φορτιστή το ίδιο κάνει. Βρήκα στο internet από Αθήνα Ελλάδα λόγω cc. Όλες imitation είναι. Θα παραγγείλω μία. Τώρα ποιος θα την περάσει, θα πάω μάλλον σε κάποιο κατάστημα με κινητά και να δούμε. Οποιαδήποτε άλλη ιδέα δεκτή. Σε ευχαριστώ.
  12. Καλημέρα, έχω ένα νέο πρόβλημα με το κινητό. Μετά από κανονική φόρτιση δεν ανοίγει. Έχει μαύρη οθόνη βγάζει δονήσεις μετά από συνεχόμενες προσπάθειες και που και που ανοίγει η οθόνη για δυο τρία δευτερόλεπτα προσπαθεί να ανοίξει βγάζει ήχο εισαγωγής και μετά πάλι μαύρη οθόνη. Όταν προσπαθώ να το συνδέσω στο ρεύμα θερμαίνεται υπερβολικά στο σημείο σύνδεσης, είναι φυσιολογικό; Αν είχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα θά 'θελα τη γνώμη του. Μήπως είναι θέμα μπαταρίας που δεν ζορίστηκε και πολύ. Ευχαριστώ.
  13. Φίλε μου να σε ενημερώσω μόλις το έφτιαξα. Χίλια ευχαριστώ, χωρίς τη βοήθεια σου ακόμα θα παιδευόμουν. Να σε ενημερώσω μόνο ότι με το Mobileuncle MTK IMEI Write Tool στην επανεκκίνηση μου έβαζε πάντα άκυρο το ΙΜΕΙ. Πέρασα πάλι root πρέπει να ήταν η τρίτη φορά και μετά με το MTKdroidTools έβαλα με το χέρι το ΙΜΕΙ και όλα προχώρησαν καλά. Σε ευχαριστώ και πάλι.
  14. Σε ποιο φάκελο του τηλ. να το βάλω να το αναγνωρίσει γιατί όπως σου είπα παραπάνω το έβαλα στο download του τηλ. Από το τηλ. ξεκινώντας το πρόγραμμα ΙΜΕΙ backup restore + backup IMEI to sdcard ..... δεν βρίσκει sdcard.
×
×
  • Create New...