Dpan9 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Παιδιά έβαλε κανένας το καινούριο iOS 9.3 να μας πει απόψεις; Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Παιδιά έβαλε κανένας το καινούριο iOS 9.3 να μας πει απόψεις; Φοβερή πέρασε την. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Να βάλεις ενα ηχείο η μια μπαταρία δεν τρέχει και κάτι σιγά. Όμως τζαμί και οθόνη ειναι το 80% της συσκευής. Αν δεν ειναι αυθεντικό τι να το κάνω; Παίρνω άλλη συσκευή και την χαλασμένη δεν ξερω η στην άκρη η μεταπώληση. Μούφα οθόνη δεν βάζω Τρέχω ήδη 9.3. Στα ίδια η λειτουργία της συσκευής περίπου. Ειναι νωρις ακόμα για να εκφέρω άποψη. Το night shift κανει την δουλειά του. Επιτέλους πήραν κάτι σωστό από την jailbreak κοινότητα και το έβαλαν. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Φοβερή πέρασε την. Το λαγκ στα tabs σταμάτησε; Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Οχι και φοβερή. Μια απο τα ίδια ειναι. Κοιτά μην ειναι και χειρότερη. Σε 2-3 ώρες χρήση που την δοκίμασα εχθές δεν είδα διαφορά πάντως προς το καλύτερο. Θα ενημερώσω σήμερα αύριο για λεπτομέρειες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Τα ίδια ακριβώς είναι σε lag :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Lag ιδιο, μπαταρια καλυτερη. Το night shift το εβαλα αλλα το βραδυ το εχει η γυναικα στο κρεβατι οποτε δεν ξερω :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Lag ιδιο, μπαταρια καλυτερη. Το night shift το εβαλα αλλα το βραδυ το εχει η γυναικα στο κρεβατι οποτε δεν ξερω :p Ειδικά το night shift ειναι κάτι που δεν το αλλάζω με τίποτα. Γενικά με το φως δεν τα πάω καλά και με εχει βολέψει παρά πολυ. Για lag σαν να παρατηρώ ότι ειναι ενα κλικ καλύτερα η συσκευή μου. Μπαταρία όντως λίγο καλύτερα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos07 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Καλησπερα! Εδω σχεδον εναν χρόνο εχω ενα ipad mini2 χτες προσπαθησα να συνδέσω ενα bluetooth mouse (Microsoft) το είδε αλλά δεν μου εβγαλε τον κέρσορα υπάρχει τροπος να το δω? η παίζει καποια συγκεκριμένα? η δεν παιζει καθολου? Ευχαριστώ προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Καλησπερα! Εδω σχεδον εναν χρόνο εχω ενα ipad mini2 χτες προσπαθησα να συνδέσω ενα bluetooth mouse (Microsoft) το είδε αλλά δεν μου εβγαλε τον κέρσορα υπάρχει τροπος να το δω? η παίζει καποια συγκεκριμένα? η δεν παιζει καθολου? Ευχαριστώ προκαταβολικα Εχω την εντύπωση ότι κέρσορα βγάζει μόνο το android. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Καλησπερα! Εδω σχεδον εναν χρόνο εχω ενα ipad mini2 χτες προσπαθησα να συνδέσω ενα bluetooth mouse (Microsoft) το είδε αλλά δεν μου εβγαλε τον κέρσορα υπάρχει τροπος να το δω? η παίζει καποια συγκεκριμένα? η δεν παιζει καθολου? Ευχαριστώ προκαταβολικα Το iOS δεν υποστηρίζει mouse input. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160615/8ff62ace3fee5ccc6d0242087ace88e9.jpg Παιδιά δείτε τι μου ήρθε σε ένα mail που έχω. Ή πλάκα είναι πως δεν έχω το λογαριασμό apple σε εκείνο το μεηλ. Για απάτη πρόκειται μάλλον ε; Sent from my XT1092 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160615/8ff62ace3fee5ccc6d0242087ace88e9.jpg Παιδιά δείτε τι μου ήρθε σε ένα mail που έχω. Ή πλάκα είναι πως δεν έχω το λογαριασμό apple σε εκείνο το μεηλ. Για απάτη πρόκειται μάλλον ε; Sent from my XT1092 using Tapatalk Δεν μπορώ να διακρίνω καλά αλλά σου ζητάει να μπεις και να στείλεις χρήματα; Μην μπεις μην βάλεις τίποτα στοιχεία μην κανείς τίποτα. Σιγουρέψου πρώτα για αυτά που λέει το email Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Όχι είναι απόδειξη αγοράς. Εν τω μεταξύ το apple id μου είναι σε άλλο μεηλ. Μάλλον απάτη θα ειναι! Sent from my XT1092 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 καλημερα ασχετος εδω μιας και το εχουν πιο πολυ τα παιδια και η γυναικα μου το mini ipad 3 ερωτησεις σας εχω 1..πως μπορω να βρω εαν εχουμε το ipad mini η το ipad mini2 / retina display κλπ κλπ? 2.. απο οσο ειδα εχουμε αυτο με τα 16gb μνημη και υπαρχουν ελευθερα / διαθεσιμα περιπου 1,8-2,5 αναλογα τις εφαρμογες και τις φωτο που βγαζει η γυναικα εδω και ενα μηνα με το 9.2 ios (νομιζω) ολο κλεινει το safari , το αλλαξα με το mozilla αλλα και εδω τα ιδια ολο fc fc fc 3.. επισης το κεντρικο κουμπι τα εχει παιξει........... ειναι να το πηγαινουμε σε καποιο μαγαζι να το καθαρισει και να το κοιταξει? και αφου το κανουμε factory reset να το ξαναστησουμε? θα βοηθησει? ευχαριστω Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 22, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 1. https://support.apple.com/el-gr/HT201471 2. Βάλε την 9.3.2 3. Υπαρχει και η λύση του assistive touch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 3.. επισης το κεντρικο κουμπι τα εχει παιξει........... ειναι να το πηγαινουμε σε καποιο μαγαζι να το καθαρισει και να το κοιταξει? και αφου το κανουμε factory reset να το ξαναστησουμε? θα βοηθησει? ευχαριστω Επίσης, εκτός από το Assistive Touch, υπάρχουν και οι χειρονομίες πολυδιεργασίας. Ρίξε μια ματιά εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Καλησπέρα από μένα. Από χθες το βράδυ στα παιχνίδια που παίζω δεν έχει ήχο ξαφνικά. Στα βιντεάκια και στο YouTube όλα καλά..... Πως γίνεται αυτό.....; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Καλησπέρα από μένα. Από χθες το βράδυ στα παιχνίδια που παίζω δεν έχει ήχο ξαφνικά. Στα βιντεάκια και στο YouTube όλα καλά..... Πως γίνεται αυτό.....; :confused: Έλεγξε τις ρυθμίσεις έντασης από το κέντρο ελέγχου, σύροντας την οθόνη από το κάτω μέρος της οθόνης προς τα επάνω; δες και το διακόπτη στο πλάι (δόνησης ή προσανατολισμού) μήπως είναι κλειστός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Θελω να ρωτησω εαν υπαρχει περιπτωση το Ipad mini να χαλασει λογω υπερθερμανσης. Παιζω το παιχνιδι clash royale αρκετες ωρες την ημερα και το tablet εχει μονιμως αυξημενες θερμοκρασιες συν παρατηρησα οτι καποιες φορες κολλαει, ενω ειναι ζεστο και προσπαθω να κανω κατι αλλο, αφοτου εχω τελειωσει με το παιχνιδι.. Το tablet κλεινει 2 χρονια σε λιγο. Υπαρχει περιπτωση να χαλασει η μπαταρια; Αν ναι, τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση; Επισης παρατηρω οτι με το παιχνιδι τελειωνει αρκετα γρηγορα η μπαταρια, αλλα ισως να φταιει που ειναι τοσο απαιτητικο; Εχθες το ειχα στην φορτιση και ενω εδειχνε αστραπη δεν φορτιζε, το εκανα ενα restart και ενω πριν ελεγε 58%, μετα πηγε στο 60% και φορτισε κανονικα.. Περιεργα πραγματα.. Μπορω με καποιο τροπο να μετραω την θερμοκρασια του tablet; Υπαρχει καποιο προγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Θελω να ρωτησω εαν υπαρχει περιπτωση το Ipad mini να χαλασει λογω υπερθερμανσης. Παιζω το παιχνιδι clash royale αρκετες ωρες την ημερα και το tablet εχει μονιμως αυξημενες θερμοκρασιες συν παρατηρησα οτι καποιες φορες κολλαει, ενω ειναι ζεστο και προσπαθω να κανω κατι αλλο, αφοτου εχω τελειωσει με το παιχνιδι.. Το tablet κλεινει 2 χρονια σε λιγο. Υπαρχει περιπτωση να χαλασει η μπαταρια; Αν ναι, τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση; Επισης παρατηρω οτι με το παιχνιδι τελειωνει αρκετα γρηγορα η μπαταρια, αλλα ισως να φταιει που ειναι τοσο απαιτητικο; Εχθες το ειχα στην φορτιση και ενω εδειχνε αστραπη δεν φορτιζε, το εκανα ενα restart και ενω πριν ελεγε 58%, μετα πηγε στο 60% και φορτισε κανονικα.. Περιεργα πραγματα.. Μπορω με καποιο τροπο να μετραω την θερμοκρασια του tablet; Υπαρχει καποιο προγραμμα; Εννοείται οτι μπορεί να χαλάσει Η μπαταρία σίγουρα. Και απο εκεί και πέρα μπορεί και τίποτα άλλο απο την μητρική. Μην το αφήνεις να ζεστενεται παρά πολυ. Με το μαλακό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Μπορω να μετρησω με καποιο τροπο τη θερμοκρασια του tablet; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V_tec Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Μπορω να μετρησω με καποιο τροπο τη θερμοκρασια του tablet; Απ'όσο γνωρίζω όχι. Δεν υπάρχει εφαρμογή που να μπορεί να μετράει την θερμοκρασία. Ωστόσο ακόμα και ακουμπώντας το με τα χέρια μπορείς να καταλάβεις ενδεικτικά αν υπάρχει πρόβλημα ή οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 (edited) Παιζει καποια καλη θηκη, γιατι αυτη που ειχα εσπασε; Θελω να κραταει το iPad και σε landscape και σε portrait αν γινεται κατι τετοιο βεβαια.. Κατι τετοιο πχ, αλλα πιο φθηνο. Δε ξερω αν ειναι ευκολη η εναλλαγη ομως. Edited September 15, 2016 by Lux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Εγω είχα πάρει μια ρέπλικα της αυθεντικής με κανά τετραευρο απο το eBay και ειναι άπαιχτη. Επίσης πώς σας φαίνεται το ιός 10; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts