giannis21play Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 παιδιά πήρα χθες το ipad και το αφίσα πρώτη φόρτιση περίπου 3 ώρες έπρεπε να το αφήσω πιο πολλές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 παιδιά πήρα χθες το ipad και το αφίσα πρώτη φόρτιση περίπου 3 ώρες έπρεπε να το αφήσω πιο πολλές? Το αφήνεις μέχρι να πάει στο 100%. Μόλις δείξει 100% το βγάζεις από την φόρτιση. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zspanos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 μολις εκανα την παραγγελια απο τον κωτσοβολο. περιμενω εγκριση δανειου και μετα μου ειπαν σε 2 μερες θα το φερουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harry920 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Καλησπέρα , αγόρασα και εγώ το tablet , περίπου πριν μια βδομάδα και κάτι , στην αρχή δεν το είχα παρατηρήσει , αλλά τώρα βλέπω κάτι σαν σκιά στη μισή οθόνη. κιτρινιλα θα το έλεγα , αλλά σε καμία περίπτωση κάτι το τραγικό . Έχω διαβάσει και τα σχετικά με τις οθόνες των iPad mini και επιφυλάσσομαι να το επιστρέψω . Έχετε παρατηρήσει κάτι ανάλογο ; Κατα τα λοιπά σε όλα άριστο . Παράθεση Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Εχω να σημειωσω τρελα κρασαρισματα στο safari. Tουλαχιστον 2 φορες στις 3-4 ωρες χρησης καθημερινα. ακρως εκνευριστικο. Υπαρχει τροπος επιλυσης;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroubas Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Ερωτηση.... Εαν ο safari ειναι 'προβληματικος' γιατι δεν τον αλλαζετε; Εμπειρια απο ios δεν εχω απλα ρωταω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Ερωτηση.... Εαν ο safari ειναι 'προβληματικος' γιατι δεν τον αλλαζετε; Εμπειρια απο ios δεν εχω απλα ρωταω.. Εγω χρησιμοποιώντας mercury browser απλα δεν ξέρω τι σημαίνει η έννοια κρασαρισμα,μου ειναι εντελώς άγνωστη λέξη.:p Safari δεν χρησιμοποιω καν. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Εγω χρησιμοποιώντας mercury browser απλα δεν ξέρω τι σημαίνει η έννοια κρασαρισμα,μου ειναι εντελώς άγνωστη λέξη.:p Safari δεν χρησιμοποιω καν. και εγω αυτον χρησιμοποιω ειναι πολυ γρηγορος και παραμετροποιησιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 και εγω αυτον χρησιμοποιω ειναι πολυ γρηγορος και παραμετροποιησιμος. Ακριβώς ετσι,ενας αψογος εναλλακτικός browser. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiophonic Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 ρε παιδια ,οσοι εχετε το καινουριο απο που βρηκατε θηκες; εγω ψαχνω εδω και μερες και οσες μου αρεσουν τις απορριπτω γιατι στα review γραφουν οτι δεν κανουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 ρε παιδια ,οσοι εχετε το καινουριο απο που βρηκατε θηκες; εγω ψαχνω εδω και μερες και οσες μου αρεσουν τις απορριπτω γιατι στα review γραφουν οτι δεν κανουν εχω παρει απο το ebay αυτην http://www.ebay.com/itm/Ultra-Slim-Smart-Case-Cover-for-Apple-iPad-Mini-with-Retina-Display-iPad-Mini-2-/331065237964?var=&hash=item7dca4d33c0&vti=Colour%09White κουμπωνει με λεπτομερεια και ειναι και ενεργη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 (edited) εχω παρει απο το ebay αυτην http://www.ebay.com/itm/Ultra-Slim-Smart-Case-Cover-for-Apple-iPad-Mini-with-Retina-Display-iPad-Mini-2-/331065237964?var=&hash=item7dca4d33c0&vti=Colour%09White κουμπωνει με λεπτομερεια και ειναι και ενεργη. +1 και απο μενα. αψογη εφαρμογη. Ουτε γνησια δεν καθεται ετσι. Πολυ καλος και γρηγορος seller. Σε 9 μερες ηταν σπιτι μου σε μαυρο χρωμα. αψογη ποιοτητα. τεραστιο + το οτι το back cover ''κλειδωνει'' το μπροστινο smart cover κι ετσι δεν εχεις το φοβο να ξεκουμπωσει την ωρα που το εχεις ορθιο και να ψαχνεις το Ipad κατω απο κανα τραπεζι Εχω παραγγειλει και αυτη: http://www.ebay.com/itm/151200035083?var=450244579303&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Δεν εχει ερθει ακομα αλλα μου φαινεται πολυ καλη επισης Edited January 27, 2014 by BIANCOrossi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Παιδια να κανω μια ερωτηση?Σκεφτομαι να παρω ipad mini αλλα κανω λιγο πισω γιατι με ανησυχει το οτι δεν υποστηριζει ολα τα format για ταινια.Απ οτι διαβασα αυτο λυνετε με τον Avplayer.Πειτε μου λιγο αν εχω καταλαβει καλα για να ξερω αν ειναι τοσο απλο να το αγορασω.Κατεβαζω το avplayer με 2.69 ευρω, φροντιζω ταινια και υποτιτλοι να χουν ιδιο ονομα με μονη διαφορα στις καταληξεις πχ .avi .srt και τα πεταω με drag and drop και μετα μπορω να την δω ανα πασα στιγμη στο ipad?Θα χω θεμα αν θα ναι 1080 η τανια?Με την οθονη 16:9 υπαρχει θεμα στην θεαση ταινιας?Δουλευω και macbook pro και παλιοτερα ειχα και iphone οποτε δεν νομιζω να χω θεμα γενικα,μονο αυτο με τις ταινιες με καιει και με κανει να σκεφτομαι κ αλλα ταμπλετς Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Παιδια να κανω μια ερωτηση?Σκεφτομαι να παρω ipad mini αλλα κανω λιγο πισω γιατι με ανησυχει το οτι δεν υποστηριζει ολα τα format για ταινια.Απ οτι διαβασα αυτο λυνετε με τον Avplayer.Πειτε μου λιγο αν εχω καταλαβει καλα για να ξερω αν ειναι τοσο απλο να το αγορασω.Κατεβαζω το avplayer με 2.69 ευρω, φροντιζω ταινια και υποτιτλοι να χουν ιδιο ονομα με μονη διαφορα στις καταληξεις πχ .avi .srt και τα πεταω με drag and drop και μετα μπορω να την δω ανα πασα στιγμη στο ipad?Θα χω θεμα αν θα ναι 1080 η τανια?Με την οθονη 16:9 υπαρχει θεμα στην θεαση ταινιας?Δουλευω και macbook pro και παλιοτερα ειχα και iphone οποτε δεν νομιζω να χω θεμα γενικα,μονο αυτο με τις ταινιες με καιει και με κανει να σκεφτομαι κ αλλα ταμπλετς Προχώρα στην αγορά άνετα. Με το avplayer κάνεις τα πάντα και δεν χρειάζεται να έχεις ίδιο όνομα με την ταινία τους υπότιτλους. Να ξέρεις ότι παίζει τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Προχώρα στην αγορά άνετα. Με το avplayer κάνεις τα πάντα και δεν χρειάζεται να έχεις ίδιο όνομα με την ταινία τους υπότιτλους. Να ξέρεις ότι παίζει τα πάντα. Νομιζω και το gplayer ειναι πολυ καλο(δεν τοχω δοκιμασει αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα) Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Αφού το αγοράσεις λοιπόν, κοίτα και το Air Video HD, μιας και σου δίνει την δυνατότητα με το αντίστοιχο πρόγραμμα στον υπολογιστή να stream-άρεις την ταινία χωρίς να την περάσεις στο iPad. Αν και έχει και επιλογή να την κατεβάσει "μορφοποιημένη" και να την έχεις για offline θέαση. Συν ότι την conver-άρει και σε συμβατή μορφή για εισαγωγή της στην βιβλιοθήκη του iTunes (με υπότιτλους, για μελλοντική θέαση και μέσω Apple TV). Ότι αφορά την αναλογία της οθόνης, είναι 4:3 και αυτό θα σε ξενίζει λιγάκι μιας και όλες οι ταινίες φτιάχνονται για 16:9. Αν θες να βλέπεις μόνο ταινίες, κοίτα και αλλού. Αν θες να διαβάζεις άρθρα, βιβλία, να παίζεις παιχνίδια και να έχεις τον απόλυτο συνδυασμό iPhone, iPad & Mac, με χρήση όλων των υπηρεσιών, τότε είναι μονόδρομος το iPad. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Eυχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια.Ποια η διαδικασια με το air video hd?Το κατεβαζω,το κατεβαζω και στο macbook και μετα πως λειτουργει?Τι γινεται με υποτιτλους?Συγνωμη αν κουραζουν οι αποριες μου.Και το avplayer μια χαρα ειναι απ οτι ακουω.Το 16:9 με το 4:3 θα μου χαλαει πολυ την εμπειρια ταινιας η απλα θα εχει λιγο κενο δεξια κ αριστερα? Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Έλαχιστα αγγλικά να ξέρεις και θα τις βρεις τις ρυθμίσεις. Νομίζω έχουν και οδηγό στην επίσημη σελίδα τους. Τα κενά θα είναι πάνω και κάτω. Όπως βλέπαμε παλιά τις ταινίες στις παλιές τηλεοράσεις. Μειώνεται η συνολική εικόνα, αλλά ότι και να σου πούμε, καλό θα ήταν να δεις κάπου κάπως αν σε βολεύει το μέγεθος της προβολής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Εχω παραγγειλει και αυτη: http://www.ebay.com/itm/151200035083?var=450244579303&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Δεν εχει ερθει ακομα αλλα μου φαινεται πολυ καλη επισης UPDATE Ηρθε κι αυτη. Αγοραστε την αφοβα. Αψογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis21play Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 αυτή η πρώτη που είπες πόσο έκανε γιατη μου βγαζη κάτι γβπ και δεν το καταλαβενω http://www.ebay.com/itm/Ultra-Slim-Smart-Case-Cover-for-Apple-iPad-Mini-with-Retina-Display-iPad-Mini-2-/331065237964?var=&hash=item7dca4d33c0&vti=Colour%09White Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 αυτή η πρώτη που είπες πόσο έκανε γιατη μου βγαζη κάτι γβπ και δεν το καταλαβενω http://www.ebay.com/itm/Ultra-Slim-Smart-Case-Cover-for-Apple-iPad-Mini-with-Retina-Display-iPad-Mini-2-/331065237964?var=&hash=item7dca4d33c0&vti=Colour%09White Να το πολλαπλάσιαζεις με το 1,2 περίπου. Θα σου βγει με τα μεταφορικά νομίζω στα 8€. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- UPDATE Ηρθε κι αυτη. Αγοραστε την αφοβα. Αψογη Έχεις κανένα πρόβλημα με τα βυσματα jack; Έχω αγοράσει ενα irig και το βυσμα ειναι χοντρό και δεν χωράει απο την οπη και πρέπει να το βγάζω απο τη θήκη. Ακουστικά της Apple δεν έχουν πρόβλημα, έχουν λεπτό περίβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiophonic Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 (edited) Παιδια να κανω μια ερωτηση?Σκεφτομαι να παρω ipad mini αλλα κανω λιγο πισω γιατι με ανησυχει το οτι δεν υποστηριζει ολα τα format για ταινια.Απ οτι διαβασα αυτο λυνετε με τον Avplayer.Πειτε μου λιγο αν εχω καταλαβει καλα για να ξερω αν ειναι τοσο απλο να το αγορασω.Κατεβαζω το avplayer με 2.69 ευρω, φροντιζω ταινια και υποτιτλοι να χουν ιδιο ονομα με μονη διαφορα στις καταληξεις πχ .avi .srt και τα πεταω με drag and drop και μετα μπορω να την δω ανα πασα στιγμη στο ipad?Θα χω θεμα αν θα ναι 1080 η τανια?Με την οθονη 16:9 υπαρχει θεμα στην θεαση ταινιας?Δουλευω και macbook pro και παλιοτερα ειχα και iphone οποτε δεν νομιζω να χω θεμα γενικα,μονο αυτο με τις ταινιες με καιει και με κανει να σκεφτομαι κ αλλα ταμπλετς να μην σε ανησυχει αυτο αλλα ο εξτρα επεξεργαστης μ7 που θα ελεγχει καθε σου λεξη ή κινηση και νομιζω οτι το κανει ακομα και αν ειναι κλειστο.Α και κατι αλλο πρεπει να δηλωσεις μεχρι και διευθυνση και τηλεφωνο αλλιως δεν κατεβαζεις ουτε τις δωρεαν εφαρμογες Edited January 29, 2014 by radiophonic εξτρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V_tec Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Παιδια να κανω μια ερωτηση?Σκεφτομαι να παρω ipad mini αλλα κανω λιγο πισω γιατι με ανησυχει το οτι δεν υποστηριζει ολα τα format για ταινια.Απ οτι διαβασα αυτο λυνετε με τον Avplayer.Πειτε μου λιγο αν εχω καταλαβει καλα για να ξερω αν ειναι τοσο απλο να το αγορασω.Κατεβαζω το avplayer με 2.69 ευρω, φροντιζω ταινια και υποτιτλοι να χουν ιδιο ονομα με μονη διαφορα στις καταληξεις πχ .avi .srt και τα πεταω με drag and drop και μετα μπορω να την δω ανα πασα στιγμη στο ipad?Θα χω θεμα αν θα ναι 1080 η τανια?Με την οθονη 16:9 υπαρχει θεμα στην θεαση ταινιας?Δουλευω και macbook pro και παλιοτερα ειχα και iphone οποτε δεν νομιζω να χω θεμα γενικα,μονο αυτο με τις ταινιες με καιει και με κανει να σκεφτομαι κ αλλα ταμπλετς Καλησπέρα φίλε , απόσο γνωρίζω ο AVPlayer ΔΕΝ υποστηρίζει DTS οπότε νομίζω οτι θα έχεις θέματα με τον ήχο σε αρκετές ταινίες.. Η αγορά της εφαρμογής και η προβολή υπότιτλων δεν είναι πρόβλημα :) Με τα μεγάλα encodings επίσης δεν θα έχεις θέμα (1080p). Η αναλογία της οθόνης είναι ένα θεματάκι , ναι θα έχεις κενά πάνω και κάτω αλλα νομίζω οτι αυτό συνηθίζεται. Αυτά από εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Έχεις κανένα πρόβλημα με τα βυσματα jack; Έχω αγοράσει ενα irig και το βυσμα ειναι χοντρό και δεν χωράει απο την οπη και πρέπει να το βγάζω απο τη θήκη. Ακουστικά της Apple δεν έχουν πρόβλημα, έχουν λεπτό περίβλημα. δεν εχω δοκιμασει να σου πω την αληθεια βισμα jack. θα τσεκαρω και θα σου πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 (edited) Παιδια να κανω μια ερωτηση?Σκεφτομαι να παρω ipad mini αλλα κανω λιγο πισω γιατι με ανησυχει το οτι δεν υποστηριζει ολα τα format για ταινια.Απ οτι διαβασα αυτο λυνετε με τον Avplayer.Πειτε μου λιγο αν εχω καταλαβει καλα για να ξερω αν ειναι τοσο απλο να το αγορασω.Κατεβαζω το avplayer με 2.69 ευρω, φροντιζω ταινια και υποτιτλοι να χουν ιδιο ονομα με μονη διαφορα στις καταληξεις πχ .avi .srt και τα πεταω με drag and drop και μετα μπορω να την δω ανα πασα στιγμη στο ipad?Θα χω θεμα αν θα ναι 1080 η τανια?Με την οθονη 16:9 υπαρχει θεμα στην θεαση ταινιας?Δουλευω και macbook pro και παλιοτερα ειχα και iphone οποτε δεν νομιζω να χω θεμα γενικα,μονο αυτο με τις ταινιες με καιει και με κανει να σκεφτομαι κ αλλα ταμπλετς φίλε μου δεν ξέρω αν σε πρόλαβα αλλα το av player δεν αξίζει να το αγοράσεις αρκετά προβλήματα παρουσιάζει κατά καιρούς και με τους ελληνικούς υπότιτλους έχει πρόβλημα επίσης και με φοματ ήχου. μια είναι η προγραμματαρα για μενα το "It's playing pro" ακριβότερο μεν αξίζει ολα τα λεφτά του δε. ταχύτατο ευκολοτατο, αξιοπιστο, παίζει τα περισσότερα φορματ ήχου, στριμαρει ονλινε ταινίες μεσω wifi, βρίσκει υπότιτλους αν δεν καταφέρεις να παίξεις αυτούς που έχεις, αυξάνει την ενταση πολύ σημαντικό γιατι στο νέο μινι είναι χαμηλά, ρυθμίσεις στην εικόνα, γρήγορη αποθηκευση στη συσκευή σου αμα θες, και αλλα πολλα που δεν θυμάμαι καν να τα γράψω., μουσική φωτογραφίες τα πάντα όλα κανε ενα κόπο μπες στην ιστοσελίδα του και διάβασε περισσότερες λεπτομέρειες. και όποιος άλλος διαβαζει παιδιά αξίζει λέμε καντάρια το πρόγραμμα. η lite έκδοση βέβαια δεν κάνει ούτε για δοκιμή πρακτικά δεν δουλεύει οπότε μην μπεις καν στο κόπο να τη δοκιμασεις οπότε η αγορά είναι μονόδρομος. εγώ είναι κάτι που χρησιμοποιώ καθημερινά γιατί βλεπω σειρές μεσω υπολογιστή με wifi. κανενα πρόβλημα ως σήμερα. με ότι άλλο στο παρελθόν ειχα δοκιμάσει ειχα προβλήματα. με αυτό τίποτα. εννοείται πως δε βγάζει κανένα ipad full hd όμως είναι υπέροχη hd ποιότητα, ακομα και Blu-ray με dts κάνει μόνο του πολύ γρήγορα μετατροπή του αρχείου μόνο του ήχου και σου παίζει κανονικά την ταινία και σου αφήνει το αρχείο ήχου στο φάκελο του υπολογιστή σου αν το χρειάζεσαι για να μην χανεις χρόνο Edited February 4, 2014 by GreatLorens Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts