Jump to content

maroubas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    116
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About maroubas

  • Ημ. Γέννησης Ιανουάριος 31

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

maroubas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα, ΟΧΙ, πως γίνεται αυτό;
  2. Στο shield που εχω παιζει κανονικα....Στο amazon τπτ..πρασινο κυκλακι που γυριζει... :cry: Καμια ιδεα?
  3. Καλημερα, Πηρα χθες το fire stick 4K και θελησα να του περασω το cosmote tv go (για ταβλετ). Η εγκατασταση εγινε κανονικα, το log in κανονικα αλλα μολις επιλεγω ενα καναλι αυτο γυριζει ατερμονα το πρασινο κυκλακι και δεν κανει τπτ. Κανω κατι λαθος? Παραλειπω τιποτα? Εσας παιζει κανονικα? Καμια βοηθεια? :cry:
  4. Μια χαρα ειναι η 'ελληνικη' rom. Μακαρι και αλλες εταιριες να ειχαν τοσο δραστηριες κοινότητες. Τα υπολοιπα ειναι απλη 'γκρινια'.
  5. To τηλεφωνο ειναι καταπληκτικο. Το εχω 3 μηνες τωρα, το εχω 'λιωσει' και το εχω ερωτευτει!! Εξαιρετικη αγορα και για τα λεφτα του. Εχω το 16αρι (αν θυμαμαι καλα τοχα παρει 217€) και οτι εφαρμογες εχω βαλει μου αφηνει και 4,5gb ελευθερα. Συνηθως κανει 17-20μερες να ελθει αλλα λογο εορτων πιστευω και εγω οτι θα παραλαβεις το νεο ετος..:X Αν πεσει ΠΟΛΥ η τιμη του Mi4 ισως σκεφτω να το αντικαταστησω...
  6. Γιατι να το βαρυνεις το τηλεφωνο σου; Προσωπικα εχω παψει να με απασχολει ο φοβος των ιων κτλ κτλ και εχω ησυχασει...
  7. Οχι κανενα θεμα δεν εχω με τα ακουστικα
  8. Eυστοχη η παρατηρηση. Το πολυ το ψαξιμο τελικα θολωνει το μυαλο και δεν περνεις τιποτα στο τελος....:cry: Μαλλλον θα δωσω μια ευκαιρια στο lenovo. Oπως και ναχει σας ευχαριστω. (τωρα αν κανεις θυμηθει κατι αλλο εδω ειμαστε :lol:)
  9. Ευχαριστω παιδια. Για το xiaomi 1s. τι λετε;
  10. Την αυτονομια και την καλη ληψη ( κινητο & wufi) τα θελω.. .... Η καμερα μου ειναι παγερα αδιαφορη
  11. Καλησπερα στην παρεα. Θελω ενα δικαρτο κινητο με μεγεθος οθονης απο 4" εως 4.5" με καλες ληψεις και καλη αυτονομια. Προτασεις; :rolleyes:
  12. Ρε παιδια, Σκεφτωμαι ναι το πουλησω και να παρω κατι αλλο (ΟΧΙ tablet). To site εδω δεν εχει αντιστοιχο νημα? :( Εχω το 64αρι το λευκο μαζι με λευκη θηκη.
  13. maroubas

    Meizu MX4

    Πολυ καλη συσκευη, ισως σε κανενα εξαμηνο κανω και εγω την κινηση....
  14. Τέλος καλό ολα καλα (δις) :p
  15. Παντως ρε παιδια κατι πρεπει να παιχτηκε... :spider: Την διαδικασία την καναμε ετσι πολλες φορες και το κολλημα αυτο εγινε ΜΟΝΟ στο τελευταιο firmware.. :mad: Και μαλιστα το παθαμε τουλάχιστον 5 απο Ελλαδα, 2 από Ρωσία και ενας αγνωστου εθνικότητας. Αυτα επιβεβαιωμενα, χωρια πόσοι αλλοι ταχουν 'νεκρα' και δεν το ξερουμε.. Και επισης με προβλημάτισε το γεγονος της ταριφας (30$) που κοψανε κάτι αετοι για να τα φτιαξουνε απο μακρυα μεσω νετ. Περιεργα πραματα:ninja:
×
×
  • Create New...