giannis21play Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 δηλαδή σε games δεν θα έχει πρόβλημα το μίνι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Τι πρόβλημα να έχει φίλε μου... Το πιο δυνατό μηχανάκι που κυκλοφορεί σε αυτές τις ίντσες είναι και με καταπληκτική οθόνη... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis21play Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 οκ φίλε ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 15, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 παιδιά αξιζει να το πάρω tablet πρώτη φορά θα πάρω ios συσκευή και δεν ξέρω φοβαμε μήπως κολάει :P Για τη συγκεκριμένη συσκευή μπορεί να ακούσεις διάφορα (κυρίως λόγω λειτουργικού), αλλά ότι κολλάει... από κανέναν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis21play Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 τι εννοεις λόγο λειτουργικου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 15, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Λόγω περιορισμών που έχει σε σχέση με άλλα λειτουργικά όπως το Android για παράδειγμα που σου παρέχει περισσότερη ελευθερία για παραμετροποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Ναι πολύ καλό το μίνι και ας είμαι android fan που μπόρεσα να μείνω με iPhone 3 μηνες Max. Είχα το πρωτο μίνι και δεν είχα πολλους ενδοιασμούς να πάω προς το retina αν και πρωην κάτοχος του nexus 7 ψηνομουν για το καινούργιο nexus. Βρε παιδιά δε γίνεται να θέλω να κάνω share κάτι εκτός Facebook και twitter και να πηγαίνω στο android κινητό να το κάνω... Τόσο φοβερό μηχάνημα και να έχει τόσο χαζους περιορισμούς.. Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parex Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 (edited) [ATTACH]39986[/ATTACH] το δικο μου mini retina με τη μπαταρια του να τα σπαει πραγματικα Ξεπερναει ανετα τις 10 ώρες χρηση --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited January 16, 2014 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis21play Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 παιδια στα παιχνιδια πως τα παει? ζεστενεται ευκολα? εχει παρατηρησει κανεις κρασαρισμτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 16, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 παιδια στα παιχνιδια πως τα παει? ζεστενεται ευκολα? εχει παρατηρησει κανεις κρασαρισμτα? Η συσκευή είναι τόσο δυνατή που "σηκώνει" άνετα όλα τα παιχνίδια που είναι γραμμένα για το λειτουργικό της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Καλησπερα! Πώς μπορω να περναω το ημερολογιο απο το iphone στο ipad; Οταν κανω sync μεσω icloud, συγχωνευει τα δυο ημερολογια. Εγω θελω οι αλλαγες σε υπαρχοντα events που κανω στο iphone να περνιουνται στο ipad. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Καλησπερα! Πώς μπορω να περναω το ημερολογιο απο το iphone στο ipad; Οταν κανω sync μεσω icloud, συγχωνευει τα δυο ημερολογια. Εγω θελω οι αλλαγες σε υπαρχοντα events που κανω στο iphone να περνιουνται στο ipad. Αυτό γίνεται αυτόματα αφού έχεις πρώτα τσεκάρει ότι και στις δυο συσκευές είναι η ρύθμιση του iCloud ενεργοποιημένη. Από εκεί και μετά δεν κάνεις κάτι, απλά συγχρονίζονται και δείχνουν τα ίδια. Αυτό γίνεται συνήθως άμεσα, αλλά μερικές φορές νομίζω πως παίζει ρόλο η ρύθμιση push-μετάκληση που έχεις στα email. Αν δεν σε κάλυψα, εξήγησε ακριβώς πιο είναι το θέμα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Αυτό γίνεται αυτόματα αφού έχεις πρώτα τσεκάρει ότι και στις δυο συσκευές είναι η ρύθμιση του iCloud ενεργοποιημένη. Από εκεί και μετά δεν κάνεις κάτι, απλά συγχρονίζονται και δείχνουν τα ίδια. Αυτό γίνεται συνήθως άμεσα, αλλά μερικές φορές νομίζω πως παίζει ρόλο η ρύθμιση push-μετάκληση που έχεις στα email. Αν δεν σε κάλυψα, εξήγησε ακριβώς πιο είναι το θέμα σου. Ας πουμε οτι κανω το συγχρονισμο και μετα κλεινω το icloud, για λογους μπαταριας που σναφερονται σε αλλο θεμα. Μετα αλλαζω την ωρα ενος event στο iphone και ξανανοιγω το icloud, ωστε να ενημερωθει το ipad. Τι πρεπει να κανω για να "υπερισχυει" το ημερολογιο του iphone, δηλ το ipad να ενημερωνεται απο το iphone και οχι το αναποδο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Δεν καταλαβαίνω γιατί κλείνεις τις ρυθμίσεις. Πόσο μπαταρία να κάψει. Έτσι όπως το κάνεις ίσως και να καις παραπάνω, ψάχνοντας τα μενού για το on/off. Δεν έχω παρατηρήσει τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις γιατί απλά δεν είναι αυτή η ενδεδειγμένη χρήση. Πέρα από Αυτό όμως, υποθέτω ότι υπερισχύει το γεγονός με την τελευταία ημερομηνία τροποποίησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiophonic Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 παιδια , το εχω 15 μερες και μου βγαζει προβλημα στο photobooth .Οταν το ανοιγω εμφανιζονται τα ακτινα χ κλπ. και κανει σαν να τραβαει φωτογραφια δλδ σβηνει αστραπιαια για κλασματα δευτερολεπτου.Πηγα σε πολλα καταστηματα.Σε αλλα το κανει ενω σε αλλα οχι.Σε μερικα που το κανει οταν γινεται επανεκινηση δεν το κανει αλλα στο δικο μου το συνεχιζει.Τί να κανω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Εγω το εχω απο την τριτη το βραδυ. Ολα καλα εκτος απο 2 φορες που μου εκανε κρασαρισμα οχι ομως το κλασσικο που σε πεταει στην αρχικη οθονη. κρασαρει εμαφανιζεται το μηλο που βγαινει στην εκκινηση για 2 δευτερολεπτα και μετα επανερχεται στην αρχικη. Εχει συμβει σε κανεναν?? Μπας και να εκανα ενα restore?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 17, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Εχει αναφερθεί η ίδια συμπεριφορά απο μέλος εδώ με ipad air. Μάλλον εχει να κανει με software πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiophonic Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 εμενα μου ειπαν ολοι οι υπαλληλοι να κανω επανεκινηση αλλα δεν αλλαξε κατι.Χτες βρηκα εναν πελατη που μου ειπε οτι τα εχει ολα και τον ρωτησα και μου ειπε οτι θα διορθωθει οταν ερθει η 7.1. .Αρα ειναι θεμα λογισμικου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarisb Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 εμενα μου ειπαν ολοι οι υπαλληλοι να κανω επανεκινηση αλλα δεν αλλαξε κατι.Χτες βρηκα εναν πελατη που μου ειπε οτι τα εχει ολα και τον ρωτησα και μου ειπε οτι θα διορθωθει οταν ερθει η 7.1. .Αρα ειναι θεμα λογισμικου; Θέμα software είναι, περίμενε να δεις και με την 7.1 αν διορθωθεί. Έρχεται σύντομα. Καλύτερα να κάνεις full install τότε όχι upgrade, για να είσαι σίγουρος. Παράθεση Life, like poker has an element of risk. It shouldn't be avoided. It should be faced. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Θέμα software είναι, περίμενε να δεις και με την 7.1 αν διορθωθεί. Έρχεται σύντομα. Καλύτερα να κάνεις full install τότε όχι upgrade, για να είσαι σίγουρος. Για πότε λένε για το update??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiophonic Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 (edited) αφου upgrade θα μου ρθει,νομιζω ,ειμαι ασχετος.Τωρα το πηρα.Τοσες μερες εψαχνα για θηκη μεχρι σημερα που βρηκα το ebw .Ελπιζω να μην διαψευστω. Edited January 17, 2014 by radiophonic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Εγω το εχω απο την τριτη το βραδυ. Ολα καλα εκτος απο 2 φορες που μου εκανε κρασαρισμα οχι ομως το κλασσικο που σε πεταει στην αρχικη οθονη. κρασαρει εμαφανιζεται το μηλο που βγαινει στην εκκινηση για 2 δευτερολεπτα και μετα επανερχεται στην αρχικη. Εχει συμβει σε κανεναν?? Μπας και να εκανα ενα restore?? Μόλις το έκανε και σε εμένα. Είναι η δεύτερη φορά στον 1.5 μήνα. Την πρώτη όταν σύνδεσα την ηλεκτρικη κιθάρα και άνοιξα το ampkit και σήμερα στον safari με 5-6 καρτέλες ανοιχτές. Μου μηδενίσε και τους μετρητές της μπαταρίας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Ακριβώς το ίδιο είναι τότε. Επιβεβαιώνω κι εγώ για τους μετρητές της μπαταρίας. Χρήση αναμονή κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 19, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Για πότε λένε για το update??? Πολλά λένε αλλά τίποτα δεν ειναι σίγουρο μέχρι να εμφανιστεί επίσημα, προς το παρόν οι ανυπόμονοι δουλεύουν με τις beta εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Εγώ δοκιμάζω ένα restore και θα αναφέρω εντυπώσεις. Καλημέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts