Jump to content

xarisb

Members
  • Δημοσιεύσεις

    62
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by xarisb

  1. Δεν είναι κακό να ξαναδοκιμάσω; Καλη επιτυχία!
  2. Ευχαριστώ, Ευχαριστώ, Ευχαριστώ, Ευχαριστώ, Ευχαριστώ !! To περιμένω την Τετάρτη αν όλα πάνε καλά, και πάλι ευχαριστώ για την ευκαιρία :up:
  3. Συμφωνώ και υπογράφω όσα έγραψες. :) Ειδικά στης LG το UI :X
  4. Δεν θα έχει «κλεψίματα» στο δικό μας δηλάδή; Κρίμα γιατί θα ήταν ενδιαφέρον να δεις τέτοιες αλλαγες.
  5. Όλα καλά, όλα ωραία αλλά αυτός ο Di Caprio δικαιούνταν ένα αγαλματάκι.
  6. Και λίγα λες, θέλουν πιο γρήγορα να τελειώσουν αλλά δεν τους αφήνουν ;)
  7. Εγώ λέω να μας κλείσουν ένα ξενοδοχείο και τα εισητήρια να πάμε όλοι εκεί! :confused: :lol: Υ.Γ. Έχεις ιδέα το κόστος για ένα άτομο επί μια εβδομάδα εκεί; :lol: Πόσο μάλλον για δύο! :p
  8. Είναι για PC από ότι είδα; Σε XBOX, PS3 υπάρχει; Remastered είναι;
  9. Χαχα, απίστευτη βελτίωση λέμε, κάνεις ΟΤΙ θέλεις πραγματικά! Οι τύποι το απoγείωσαν το παιχνίδι, κυριολεκτικά ;)
  10. xarisb

    iPhone 5

    Όπως σου είπαν οι από πάνω, έναν καλό δυνατό καθαρισμό θέλουν τα κινητά σου στο ηχείο τους.
  11. Δεν κατάλαβα οτι ήθελες να ενημερώνονται και οι χρήστες, σόρρυ. Δεν έχω βρει κάτι, δυστυχώς. :(
  12. Ποκερ με τα 1000. Σε καθημερινή βάση. Farmville όλα τα λεφτά αν έχεις χρόνο, ενώ κλασσικά candy crash παίρνει και αυτό τις ώρες του :p
  13. Με όλα αυτά τα χημικά κλπ και τις συνέπειές του δεν το κόβεις τώρα που το ξεκίνησες και είναι και νωρίς; Καλό θα σου κάνει. Λέω εγώ τώρα. ;)
  14. Θέμα software είναι, περίμενε να δεις και με την 7.1 αν διορθωθεί. Έρχεται σύντομα. Καλύτερα να κάνεις full install τότε όχι upgrade, για να είσαι σίγουρος.
  15. Πολύ καλό, καυστικό το χιούμορ σου! Μπράβο! :) Ακόμα χτυπιέμαι στο πάτωμα. !!
  16. Καλή ήταν δεν θα πω όχι, απλά αρπαχτή από ηθοποιούς επιπέδου Ντε νίρο. :( Περιμένεις άλλο επίπεδο, ακόμα και τώρα που τα χρόνια τον πήραν.
  17. Ακριβώς. Το θέμα είναι πως θα εξηγήσουν :p Για μία ακόμα φορά θα μας αφήσουν κόκκαλο! :lol:
  18. Μα έχει τόσα side quests να κάνεις. Αυτή είναι η σημασία στο παιχνίδι. Αν τα πας μονοκόμματα τελειώνει σύντομα σχετικά.
  19. Αν δεν το έλεγες δεν θα το πρόσεχα αυτό για τον άλλο αδερφό. Πραγματικά μου το θύμησες. :) Όσο για το επισόδειο ΟΚ, άψογο, ανατρεπτικό και αντάξιο του τέλους της 3ης σεζόν δυστυχώς. Αναμονή για την επόμενη τώρα με την επιστροφή του... ΟΚ ξέρετε ποιου :p
  20. Συμφωνώ, δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια βαθμολογία. Η μεταφορά από το παρόν στο παρελθόν είναι ΟΚ, οι ηθοποιοί πολύ καλοί αλλά από σενάριο δεν μπορώ να πω οτι με καθήλωσε. Είμαι επιφυλακτικός για την ώρα.
  21. Με iOS default apps τα έχεις αυτά. Λείπει μόνο η Android υποστήριξη. Αν όμως υπάρχει κάτι και το μάθουμε καλό θα είναι ;)
  22. Από όσο έχω διαβάσει (γιατί έψαχνα αυτοκίνητο σχετικό) η διακοπή και η επανέναρξη είναι τόσο «ομαλές» που δεν επιβαρύνει στην κατανάλωση. Δεν είναι οτι σβήνει εντελώς ένα πράγμα σαν την πρώτη φορά που βάζεις μίζα για εκκίνηση. Είναι λίγο διαφορετική διαδικασία που κόβει - και ξαναδίνει καύσιμο στον κινητήρα για να προχωρήσεις. Αυτά τουλάχιστον είχα μάθει. Δεν ξέρω αν κάποιος πιο ειδικός γνωρίζει καλύτερα φυσικά.
×
×
  • Create New...