Jump to content

iPad Air (1st gen - 2013)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Και εγω με πολλες εφαρμογες. Εμενα μου κανει restart, με πετα εξω σπο εφαρμογες.....

Δεν ειναι φυσιολογική αυτή η συμπεριφορά, έχεις δοκιμάσει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και set up as new;

Modpic.gif

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρες.

Έχω το iPad air αναβαθμισμένο στις τελευταίες εκδόσεις του.

Το πρόβλημα που έχω είναι ότι ο μεγάλος γιος θέλει να το παίρνει στο σχολείο που κάνουν ένα μάθημα συγκεκριμένο και χρησιμοποιούν ipad.

Δεν έχω πρόβλημα στο να το πάρει μαζί του, αλλά θέλω ένα τρόπο να κλειδώσω παιχνίδια κλπ.

Δεν έχω βρει κάτι μέχρι τώρα.

Εκτός από JB ξέρει κανείς κάποιον άλλο τρόπο ;

Ευχαριστώ εκ' των προτέρων :)

http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg

I am the end of time !

Για ακολουθα τη διαδρομη ρυθμισεις-γενικα-περιορισμοι αν εκει ειναι κατι που θες και μπορεις να μπλοκαρεις-κλειδωσεις.κατι που να κλειδωνει ξεχωριστα καθε εφαρμογη δεν ξερω.

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Και εγώ έχω σποραδικά κρασαρισματα safari και μερικές φορές και σε κάποια apps.

Όχι όμως κάτι εκνευριστικά συχνό. Γενικά τι iOS 7 χρειάζεται ένα fine tuning.

Κι εγω εχω συχνα κρασαρισματα με σαφαρι.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Παιδιά και εγώ από σήμερα κάτοχος ενός iPad air οι εντυπώσεις είναι πολύ καλές για το μηχάνημα , πρώτη φορά αγοράζω iOS συσκευή και θα χρειαστω σίγουρα κάποια στιγμή τα φώτα σας !!! Λοιπόν ήρθε η στιγμή πως πρόσθετο στον safari στα αγαπημένα μια ιστοσελίδα Edited by marinos5
Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB,

Ανοίγεις στον safari την ιστοσελίδα που θέλεις; Πατάς το βελάκι που έχει στην μπάρα και επιλέγεις τι θέλεις να κανείς. Για να μπει στα αγαπημένα επιλέγεις προσθήκη σελιδοδείκτη-τοποθεσία αγαπημένα και τέλος.
Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3

Καλημέρα!!! Νέος κάτοχος και εγώ !!! Το πρώτο μου ταμπλετ !! Πολύ ευχαριστημένος με την αγορά. Επιτέλους ένα μεγαααλοοοο iPhone που του λείπουν οι κλήσεις... :ppppp

Το μόνο που μένει να φανεί αν είναι λάθος είναι το ότι πήρα το 16αρι. Έχω 5αρι iPhone και σκέφτηκα ότι θα μοιρασω το υλικό στο iPad και στο τηλέφωνο που έτσι κι αλλιώς το έχω πάντα μαζί μου. Για παράδειγμα στο iPad θα εγκαταστήσω επιλεγμένες εφαρμογές απ´ αυτές που ήδη έχω στο τηλέφωνο, αυτές που χρησιμοποιώ και μου αρέσουν. Στο τηλέφωνο κατεβάζω ο,τι να ναι για δοκιμή. Από παιχνίδια και ταινίες λίγα πράγματα.. Δε θα βλέπω ταινίες στο ταμπλετ παρά μόνο όταν θα χρειαστεί να περάσω μια για κάποιο ταξίδι ας πούμε και μετά θα τη σβήσω. Από παιχνίδια ένα, δυο χαλαρά..

Πιο πολύ μ´ ενδιαφέρει η πλοήγηση και οι εφαρμογές.

Πιστεύω ότι για επιλεγμένες εφαρμογές, πλοήγηση, φωτό, μουσική σε συνδυασμό με τα 16 Gb του iPhone, θα την παλέψω. Οποίος όμως θέλει να έχει και παιχνίδια ή ταινίες σίγουρα το 16αρι είναι μικρό.

Έχω δει κάποια βίντεο στο YouTube με ανταπτορα από lightning σε USB που διαβάζει στικακι. Το έχει δοκιμάσει κανείς ?

Κάτι τελευταίο...

Η γνήσια smart case έχει 85 ευρώ πάνω κάτω...

Έχει αγοράσει κάποιος από eBay, Amazon ή αλλου κάποια slim θήκη που να εφαρμόζει σωστά το iPad και να προσφέρει καλές γωνιές θέασης ?

Πέρασα μέσω wifi με έναν player μια ταινία έτσι για δοκιμή και είδα ότι έβγαζε πλαίσιο πάνω και κάτω. Αυτό γίνεται σ´ όλες τις ταινίες ή είναι θέμα της συγκεκριμένης ταινίας?

Οποίος θέλει να περνάει ταινίες με wifi και όχι μέσω iTunes υπάρχουν πολλοί players πχ OPlayer , PlayerXtreme αλλά για μεταφορά και προβολή αρχείων με τον ίδιο τροπο (φωτογραφίες, PDF, xls, doc, mp3 κτλ ) προτείνω το app Documents!!! Πολύ χρήσιμο !!! Δεν έχω δοκιμάσει αν παίζει και ταινία/βίντεο

Edited by sf-haris

ενημερωτικα. ο ανταπτορας usb to lightning λειτουργει μονο με jb συσκευες.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Γεια σας και πάλι παιδιά πως θα αφορά ίσως από τα αγαπημένα του Safari μια ιστοσελίδα ;ευχαριστώ

Το βρήκα τελικά .......οκ

Edited by marinos5

Δεν ειναι φυσιολογική αυτή η συμπεριφορά, έχεις δοκιμάσει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και set up as new;

Ειχα την εντυπωση οτι αν το κανω αυτο και ριξω το backup πανω μετα, ουσιαστικα δεν εκανα κατι

Ειναι λαθος αυτη η προσεγγιση λες?

Η γνήσια smart case έχει 85 ευρώ πάνω κάτω...

Έχει αγοράσει κάποιος από eBay, Amazon ή αλλου κάποια slim θήκη που να εφαρμόζει σωστά το iPad και να προσφέρει καλές γωνιές θέασης ?

Καλημέρα , αν θες για slim δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5095052#post5095052

Την έχω 2 μήνες και μου βγήκε μια χαρά!

Ο κωτσοβολος μου λεει οτι η isquare τους ειπε για ΠΙΘΑΝΗ παραλαβη ipad στις 28 του μηνα...

Υποψην, την παραγγελια μου την εκανα 30/11.

2 μηνες δηλαδη μεχρι να ερθει το ipad μου and counting :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εγώ πήγα στον κοτσωβολο και τους λέω ποιο iPad air έχετε έτοιμοπαραδοτο και με κοίταζαν με απορία μπήκαν λοιπόν στο σύστημα τους. έψαξαν για 16 g iPad air wifi+cell και υπήρχε μόνο ένα σε κατάστημα στη Γλυφάδα που μπορεί όπως μου είπαν να είναι το εκθεσιακό .φυσικα μου πρότειναν να το κάνω παραγγελία σε 20 εργάσιμες (μήνες μάλλον ) δεν το δέχτηκα και έφυγα στα media market είχαν αρκετά μοντέλα και προχώρησα στην αγορά.....

δηλαδη παιδια που εγω εκανα τα χαρτια μου στον κωτσοβολο για εγκριση δανειου για την αγορα του και μου ειπα απο τη στιγμη που θα παρουμε το οκ απο την τραπεζα σε δυο μερες θα το εχεις το ipad mini retina. μου ειπαν ψεματα? λετε να εγκριθει το δανειο να πληρωνω τις δοσεις και να μην το εχω καν στα χερια μου?

δηλαδη παιδια που εγω εκανα τα χαρτια μου στον κωτσοβολο για εγκριση δανειου για την αγορα του και μου ειπα απο τη στιγμη που θα παρουμε το οκ απο την τραπεζα σε δυο μερες θα το εχεις το ipad mini retina. μου ειπαν ψεματα? λετε να εγκριθει το δανειο να πληρωνω τις δοσεις και να μην το εχω καν στα χερια μου?

Ε δεν νομιζω να συμβει αυτο,να πληρωνεις δοσεις χωρις παραλαβη του προιοντος.

Ο κωτσοβολος μου λεει οτι η isquare τους ειπε για ΠΙΘΑΝΗ παραλαβη ipad στις 28 του μηνα...

Υποψην, την παραγγελια μου την εκανα 30/11.

2 μηνες δηλαδη μεχρι να ερθει το ipad μου and counting :lol:

Δεν πανε καλα εκει στο Κωτσοβολο.

Εγω στη θεση σου στον μηνα θα τους εριχνα ενα ωραιοτατο ακυρο και θα το επαιρνα απο αλλου.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Μπορει στοκ για mini retina να εχουν.

Εγω αναφερομαι σε air 32GB wifi.

Ε δεν νομιζω να συμβει αυτο,να πληρωνεις δοσεις χωρις παραλαβη του προιοντος.

Δεν πανε καλα εκει στο Κωτσοβολο.

Εγω στη θεση σου στον μηνα θα τους εριχνα ενα ωραιοτατο ακυρο και θα το επαιρνα απο αλλου.

Kαι γω θα το εκανα αυτο αν ειχα επιλογη. Επαρχια ομως και δοσεις, δεν υπαρχει ουτε πλαισιο εδω, ουτε public ουτε τιποτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορει στοκ για mini retina να εχουν.

Εγω αναφερομαι σε air 32GB wifi.

Kαι γω θα το εκανα αυτο αν ειχα επιλογη. Επαρχια ομως και δοσεις, δεν υπαρχει ουτε πλαισιο εδω, ουτε public ουτε τιποτα.

Δεν σου αρκεί να παραγγείλεις απο το πλαίσιο και να στο φέρουν?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Και μενα μου κρασαρε 2-3 φορες μεσα σε καποια apps δηλαδη κρασαρε εννοω οτι απλα βγηκε μονο του απο το app που ηταν. Επισης σημερα μετα απο βδομαδα χρησης χωρις na κλεισει μου εχει κανει μονο του restart.

Αυτα.. ελπιζω να μην συνεχιστουν γιατι θα αναγκαστω να το παρω για τσεκ απ.

Εχω καποιες ερωτησεις..

1) Τι τροποι υπαρχουν για να μεταφερω ταινια που κατεβηκε απο τορρεντς απο το PC μου στο ipad air? Και επισης αν παιζει η ταινια ποια players καλα υπαρχουν ? (ας ειναι και με πληρωμη εγω απλα ρωταω)

2) Ποια καλη μαρκα επικρατει στον καθαρισμο για ταμπλετς κτλ ? (spray) Ειστε υπερ στο να καθαριζουμε το ipad με spray σε καποιο ειδικο ρουχο?

Να ρωτήσω παιδιά το mail κάνει ενημέρωση μόνο του και μου βγάζει ειδοποίηση η πρέπει να το τσεκάρω εγώ

Να ρωτήσω παιδιά το mail κάνει ενημέρωση μόνο του και μου βγάζει ειδοποίηση η πρέπει να το τσεκάρω εγώ

Ο,τι mail εχω σεταρει στον mail client που εχει, αλλα και η εφαρμογη gmail, ανανεωνεται αμεσα και η ειδοποιηση βγαινει στο κεντρο ειδοποιησεων. Αυτο μπορεις να το δεις και στις ρυθμισεις στις ειδοποιησεις πως συμπεριφερεται η καθε εφαρμογη.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Ο,τι mail εχω σεταρει στον mail client που εχει, αλλα και η εφαρμογη gmail, ανανεωνεται αμεσα και η ειδοποιηση βγαινει στο κεντρο ειδοποιησεων. Αυτο μπορεις να το δεις και στις ρυθμισεις στις ειδοποιησεις πως συμπεριφερεται η καθε εφαρμογη.

Δεν βρίσκω μενού ειδοποιήσεις που το ρυθμίζω αυτό γιατί σε εμένα δεν έρχονται αυτόματα τα email πρέπει να το ανοίξω εγώ μπορείς να μου πεις ποιο συγκεκριμένα πως να το ρυθμίζω σε παρακαλώ

Δεν σου αρκεί να παραγγείλεις απο το πλαίσιο και να στο φέρουν?

Με δοσεις το εχω αγορασει, δεν υπαρχει πλαισιο στην πολη.

Και φανταζομαι ολα τα επισημα ελληνικα μαγαζια στοκαρουν απο isquare οποτε δεν θα το εχουν ουτε αυτοι. Δεν ξερω για οσους κανουν εισαγωγη μονοι τους.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to iPad Air (1st gen - 2013)
  • The topic was unpinned