Jump to content

Tesla_coil

Members
  • Δημοσιεύσεις

    150
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Tesla_coil

  1. Παιδια συγνωμη που ξαναποσταρω αλλα δεν πηρα καπια απαντηση. Επι ενα 2 μηνες ακομα να αποφασισω τι να παρω για την τηλεοραση. Βασικα αυτη τη στιγμη στη T.V που ειναι προς το παρων 1080p το μονο που βλεπουμε ειναι κανονικα καναλια κυπριακης τηλεορασης εκτος απο καποιες φορες που βαζω το λαπτοπ κοντα με HDMI να δουμε καμια ταινια. Ειμαι αναμεσα σε Android Box, Roku Steaming Stick Plus και το Chromecast Ultra. Κυριως τι ζηταω? Netflix 1080p , ταινιες με καλη ποιοτητα για streaming, και live καναλια κυριως για κανα ποδοσφαιρο και F1 .. Εχω ψαξει εναλακτικους μεθοδους για να βλεπω ταινιες στο Roku μεσω του PLEX και το σκεφτομαι αν αξιζει.. ειμαι διαθεσιμος να πληρωσω μεχρι 100ευρω για κατι που αξιζει. Σκεφτομαι οτι τα φθηνα android box δεν θα μου κανουν τη δουλεια μου ποιοτικα και γενικως δεν μου γεμιζουν το ματι. (με εξαιρεση το nvidia shield) Απο την αλλη ομως θα στερηθω και τα live καναλλια με το Roku .. Επισης υπαρχει και ενα αλλο προιον που το εχουν αρκετοι εδω στην Κυπρο, ειναι το Dreambox. Βασικα ειναι IP T.V , πληρωνεις 150ευρω το χρονο και εχεις ολα τα καναλια και σειρες στα χερια σου με ελληνικους υποτιτλους. Χωρις κολληματα χωρις τπτ σε σχετικα πολυ καλες ποιοτητες.
  2. Παιδια συγνωμη που απο το πουθενα επεμβαινω και γω, αλλα επι ενα μηνα ακομα να αποφασισω τι να παρω για την τηλεοραση. Βασικα αυτη τη στιγμη στη T.V που ειναι προς το παρων 1080p το μονο που βλεπουμε ειναι κανονικα καναλια κυπριακης τηλεορασης εκτος απο καποιες φορες που βαζω το λαπτοπ κοντα με HDMI να δουμε καμια ταινια. Ειμαι αναμεσα σε Android Box, Roku Steaming Stick Plus και το Chromecast Ultra. Κυριως τι ζηταω? Netflix 1080p , ταινιες με καλη ποιοτητα για streaming, και live καναλια κυριως για κανα ποδοσφαιρο και F1 .. Εχω ψαξει εναλακτικους μεθοδους για να βλεπω ταινιες στο Roku μεσω του PLEX και το σκεφτομαι αν αξιζει.. ειμαι διαθεσιμος να πληρωσω μεχρι 100ευρω για κατι που αξιζει. Σκεφτομαι οτι τα φθηνα android box δεν θα μου κανουν τη δουλεια μου ποιοτικα και γενικως δεν μου γεμιζουν το ματι. (με εξαιρεση το nvidia shield)
  3. Δεν βρισκω καποιο καλο λογο να αγορασει καποιος ταμπλετ με WIN 10 MOBILE (αν υπαρχει τετοιο ταμπλετ)(τα περισσοτερα που βγαινουν ειναι με WIN 10) . Θεωρω οτι ειναι χαμενα λεφτα.. Φανταζομαι θα ειναι σαν τα WINDOWS RT που δεν μπορεις να τρεξεις Χ86 apps. Καλυτερη επιλογη ειναι τα Αντροιτ ταμπλετς η τα ipad σε τετοιες περιπτώσεις.. Τωρα σε κανα 2 χρονακια αν αυξηθουν τα metro apps το ξανασυζητάμε. PS: Βλεπω τωρα σε ενα site ενα WIN10 tablet αυτο που ελεγες, το Alcatel Pixi 3 .. τι να πω.. Θα δειξει ο χρονος αν ειναι καλες επιλογες..
  4. Ok θα τα εχω υπόψη μου. Τι θα γινει ομως με το account του Youtube? Παραμένει το ιδιο και στο Mytube? Επισης με τα subscriptions μου?
  5. Βασικα αυτα που χρησιμοποιώ συχνα ειναι το Google maps και το Youtube .. Πες to google maps θα μου κανει και αυτο της Microsoft.. To youtube ομως ειναι ασχημο να μην υπαρχει.. μονο με browser.. Παιδια χρησιμοποιεί κανεις αυτα τα αντικαταστατα apps για το youtube για να δω ποσο καλα ειναι ?
  6. Υπαρχει περιπτωση να δουμε ποτε καποια google apps στο Windows store παιδια? Επισης.. ειμαι σε σκεψη να αγορασω ενα surface pro και η μονη μου απορεια ειναι αν ποτε δουμε καποια app της προκοπής στο win store.. Ναι σιγουρα θα υπαρχουν τα χ86 apps αλλα με ενδιαφερει να υπαρχουν και καλες επιλογες universal apps (metro apps) γιατι χωρις αυτες ενα ταμπλετ δυσκολα λεγετε ταμπλετ.. στην τελικη γινεται άχρηστο.. Παντως ειναι πολυ παραξενο .. υπαρχουν τοσα εκατομυρια ενσωματωσεις των win 10 και πωλησεις ταμπλετ, ουλτραμπουκς και λαπτοπ με ηδη εγκατεστημενα τα win10 και ακομα να ξυπνησουν οι developers να φτιαξουν κατι της προκοπης.. Ποσο πια να περιμένουμε?
  7. 1) Δεν εχει αρκετα και επισημα apps .. 2) Απλα δεν ειναι της μοδας.. (Αργησε να μπει στο κυριο μερος του παιχνιδιου και μπηκε και με λαθος τροπο) 3) Λογο συνηθειας στις αντροιτ συσκευες... Θα μπορουσα σε καποια φαση στο μελλον με καποια καλα σχολια περι των win10 mob να με κανουν μετακινηθω κατα win10 συσκευη.. Κυριοτερος παραγοντας για εμενα θα ειναι η αυξηση των app στο win store και η ελπιδα για επισημα app σε καποια που θελω εγω.
  8. Και μενα μου κρασαρε 2-3 φορες μεσα σε καποια apps δηλαδη κρασαρε εννοω οτι απλα βγηκε μονο του απο το app που ηταν. Επισης σημερα μετα απο βδομαδα χρησης χωρις na κλεισει μου εχει κανει μονο του restart. Αυτα.. ελπιζω να μην συνεχιστουν γιατι θα αναγκαστω να το παρω για τσεκ απ. Εχω καποιες ερωτησεις.. 1) Τι τροποι υπαρχουν για να μεταφερω ταινια που κατεβηκε απο τορρεντς απο το PC μου στο ipad air? Και επισης αν παιζει η ταινια ποια players καλα υπαρχουν ? (ας ειναι και με πληρωμη εγω απλα ρωταω) 2) Ποια καλη μαρκα επικρατει στον καθαρισμο για ταμπλετς κτλ ? (spray) Ειστε υπερ στο να καθαριζουμε το ipad με spray σε καποιο ειδικο ρουχο?
  9. Εγω φιλε παω για casemate.. Εχω ποσταρει λιγα ποστ πισω αλλα κανεις δεν εχει πει την γνωμη του. :)
  10. Και γω μολις εχω παρει το ΝΟΤΕ3 πριν απο λιγες μερες. Αλλα το προβλημα ειναι οτι ακομα να του παρω μια θηκη και το προσεχω παρα πολυ. Εχω ψαξει αρκετες θηκες και ειδα αρκετα καλες.. αλλα δεν ξερω νομιζω οτι θα καταληξω σε καποια απο τις 2 casemate που με ενδιαφερουν.. Τι εχετε να πειτε για τις casemate? Εμπειριες καποιος? Ειμαι αναμεσα την TOUGH CASE και την POP! Η tough case φαινετε εκπληκτικη αλλα της βρηκα ενα μικρο μειονεκτημα. Εχει ενα μικρο ανοιγματακι στο πανω-πισω-δεξια (οπως κραταω το κιν_) και αυτο με βαζει σε σκεψεις. Σε email παντως μου ειπαν οτι υπαρχουν κατι σενσορς εκει και γιαυτο δεν βαλανε πλαστικο και λαστιχο.. Οι αλλοι δημιουργοι θηκων γιατι να μην το κανανε? Σκευτομαι να παω στην POP αν και δεν ειναι το ιδιο σε προστασια...
  11. Περιμενουμε.... :rolleyes:
  12. Καλα ομως δεν ειναι και ''λογικο'' να κρασαρει πρωτη μερα .. και ειδικα στο App Store.. Ελπιζω να μην ειναι καποιο προβλημα.. Θα το δειξει ο χρονος..
  13. Παιδια δειτε αυτο το link Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα ελπιζω να ειναι μεμονομενες περιπτωσεις ipad που να μην εχουμε την τυχη να πεσουνε στα χερια μας. Επισης ελπιζω να ειναι προβλημα με το ios και οχι των ipad air. θα περιμενω ετσι και αλλιως μεχρι τα χριστουγεννα... :)
  14. Δουλεψε το σκληρα :) Περιμενουμε εντυπωσεις..!
  15. Κοιτα στο κινητο μου εχω 3G data οντως με βοηθαει αρκετα.. ειδικα σε google maps που μου εντωπιζει τοποθεσια και σε αρκετες περιπτωσεις το βαζω να με οδηγησει σε καποιο σημειο με αρκετη ακριβεια και ευκολια. Τωρα στο ipad καλο θα ηταν να ειχα data δεν λεω,.. αλλα ειναι και η τιμη το θεμα... Αρα οταν δεν εχεις τη δυνατοτητα να παρεις αυτο που θες λογο οικονομικων ψαχνεις καπως διαφορετικα αν θα σε βοηθησει αυτο και αυτο κτλ..Και στο τελος βγαζεις μια αποφαση.. Αν ειχα λευτα θα επερνα το 32GB cellurar.. τωρα σκεφτομαι το wifi only .. δυσκολη αποφαση παιδες.. ;):lol:
  16. Ναι φιλε ευχαριστω το ειδα χθες το review.. Οντως δικαιο εχεις για το 3G/4G απλα ομως περαν του δεν θα μπορω να ενωθω με το ipad μου απο οποιο σημειο της πολης θελω διαβαζω οτι χωρις cellurar δεν υπαρχει GPS... Απο την αλλη ομως με το ipad θα ειναι πολυ δυσκολο να το κραταω στο αυτοκινητο για να με βοηθησει να βρω ενα στιψιμο η μια οικια η κατι αλλο πανω σε χαρτη.. Βοηθαει καλυτερο το κινητο εδω που εχω 3G .. τι λες?
  17. Ασε να το κοιταξω ... ελπιζω να δουλευει.. ευχαριστω πολυ φιλε.
  18. Και γω ειμαι σε σκεψεις για χριστουγεννα για να παρω το καινουργιο ipad (οταν μαζεψω λεφτα) εννοείτε. Εχω καποιες αποριες ομως.. Ναι οπως προαναφερε καποιος απο πανω ειναι καλυτερο το να φορτωνεις την ταινια στο φλασακι και να την βαζεις στην τηλεοραση, ελα ομως που η γονεις μου αγορασανε πριν 2 χρονια μια LG 42ιντζες που για καποιο λογο δεν εχει media player για ταινιες αλλα μονο για τραγουδια.. πολυ ηλιθιο παντως. οπως και να εχει βαζω το λαπτοπ μου και τις παιζω με HDMI τι να κανω και γω.. ;) Αποριες και οποιος εχει την ορεξη ας απαντησει. και τον ευχαριστω. 1) Μπορω να κατεβαζω ταινιες τορρεντς απο ipad και μετα να κατεβαζω ξεχωριστους υποτιτλους απο διαφορα sites και να τους μεταφερω στο player που θα παιζει την ταινια για να εμφανιστουν? 2) Δεν ειμαι σιγουρος για ποιο version ipad air να παρω.. ειναι και η τιμη πολυυυ τσιμπημενη. Θα ηθελα το 32GB CELLURAR αλλα μου ειναι παρα πολυ ακριβο και δεν ειμαι σιγουρος τωρα.. επισης δεν ξερω αν οντως θελω data στο ipad αφου εχω ηδη στο κινητο. Αλλα οταν αργα η γρηγορα ερθει και το LTE στην Κυπρο δεν ξερω ισως να θελησω να εχω.. Ισως και το 32GB wifi only καλο θα ηταν. Μπερδεμα..! 3) Τελικα δεν ξερω 100% αν χρειαζομαι ταμπλετ... το λαπτοπ μου παντως ειναι στα προθυρα για πεταμα.. και οχι πως το χρησιμοποιω για αλλες ασχολιες περαν του ιντερνετ, αλλα αν ειχα ενα καλυτερο λαπτοπ ισως να επαιζα και κανενα starcraft2 μεσα μεσα ειτε κανα αλλο παιχνιδι στρατηγικης.. Γιαυτο ειμαι λιγακι μπερδεμενος.. αν παρω ipad θα μεινω κολλημενος με το παλιο λαπτοπ και δεν θα μπορω ποτε να παιξω κανα παιχνιδι της προκοπης με mouse σε μεγαλυτερη οθονη απο του ipad.. Δεν λεω οτι θα παιζω συνεχεια παιχνιδια αλλα παλι.. αλλο το λαπτοπ αλλο το ταμπλετ.. (δεν θελω αυτα τα ΗΥΒΡΙD) ουτε και το surface PRO2 .. σε ταμπλετ αποφασησα.. η ipad air η τιποτα και παιρνω κανονικο 15'' λαπτοπ..
  19. Καλη μας επιτυχια παιδια! Να εχεις τζαμπα ενα iphone θα ηταν οτι πρεπει για τα χριστουγεννα.
  20. Παιδια γνωριζει κανεις αν το Noled για τα κινητα Android παρουσιαζει καποιο προβλημα για παραδειγμα ανοιγμα-κλησιμο της display του κινητου για καπια δευτερολεπτα και να ξανακλεινει απο μονο του ?αυτο το κανει καθε 10-20 λεπτα για λιγα δευτερολεπτα.. η επισης αν γνωριζεται αν ειναι καποιο αλλο app που παρουσιαζει αυτο το ειδους προβλημα? Ελπιζω να ειναι software προβλημα παντως.. αν εχει καποιος καποια γνωμη και μπορει να με βοηθησει καλως...
  21. Εμενα που αναβοσβηνει η οθονη καθε 5-10δευτερολεπτα τη μπορει να ειναι.. ? λετε να ειναι καποιο προβλημα σχετικα με το noled? (το εχω μηνες αλλα τωρα εμφανιστηκε αυτο το προβλημα..) μπορει να μην ειναι αυτο...
  22. Γεια σας και απο εμενα.. Απο τον ΜΑΙΟ εχω στην κατοχη μου ενα Samsung Galaxy S2 ... για καποιο λογο τελευταιες 2 μερες παρουσιαζει το εξης προβλημα: Ανοιγοκλεινει η οθονη καθε 5 δευτερολεπτα.. ετσι απλα χωρις λογο... (καποιος λογος υπαρχει εννοιειτε.. αλλα τι ειναι ?) ξερει καποιος? αλλαξα και μπαταρια την ξαναβαλα αλλα τιποτα..
×
×
  • Create New...