Jump to content

iPad Air (1st gen - 2013)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορεί κάποιος με iOS 8.1 να δοκιμάσει αν έχει διορθωθεί το lag όταν πατάς σε μια φωτό η ενα αρχείο για να εμφανιστούν οι επιλογές share?

Δείτε το βιντεάκι μου να καταλάβετε.

http://youtu.be/rl0x7-O8VYY

θα περασω το 8.1 σημερα εγω και θα σου πω...

:lol:

(οχι στο δικο μου εννοειται... :p )

Δημήτρης

XS Max 512gb.

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

θα περασω το 8.1 σημερα εγω και θα σου πω...

:lol:

(οχι στο δικο μου εννοειται... :p )

Δεν είναι εφαρμογή του iOS αυτό που παραθέτεις στο βίντεο σου οπότε μήπως φταίει η εφαρμογή; Αλλά για να βοηθήσουμε πες μας ποια εφαρμογή είναι για να ξέρουμε και να δοκιμάσουμε. Όσες εφαρμογές έχω εγώ καμία δεν κάνει έτσι όταν θέλω να εμφανίσω το share sheet.

Στο βίντεο ειναι στην εφαρμογή Tapatalk. Στο album των φωτογραφιών δεν το κάνει συχνά. Σε εφαρμογές τρίτων το παρατηρώ τακτικά.

Edit

Εδώ το έπιασα και στην συλλογή φωτογραφιών. Το κάνει όταν ανοίγεις την εφαρμογή. Αν πατήσετε share μια φορά, μετά ανοίγει ακαριαία όσες φορές και να το κάνεις.

http://youtu.be/ZDGO8MT4f5U

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

μετα και την τελευταια αναβαθμιση του youtube το προβλημα παραμενει...

τα video κολλανε και ενω προχωραει το buffer κανονικα ...το video αρνειται...

αλλος φιλος με αντιστοιχο προβλημα...?

Φυσικα με το προβληματικο εκνευριστικα ios 8.1:mad:

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Δοκίμασε μια επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου :)

Χαιρετω.

Μια ερωτησουλα.

Οταν εβαζα παλια το Air για φορτιση,ακουγοταν στιγμιαια, ενας ηχος, που μου αρεσε.Απο τοτε που εκανε την αλλαγη σε 8,ο ηχος αυτος,αλλαξε και δεν μου αρεσει καθολου.

Μπορω να τον αλλαξω,και να βαλω παλι τον παλιο;

Ναι,ειναι τεταρτευουσα η απαιτηση μου,αλλα αμα γινεται,γιατι να μην το κανω;:)

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Τοσο στο iOS οσο και στο Mac OS αλλαξαν κατι τετοιοι ηχοι μετα τα τελευταια updates! Τωρα αν αλλαζουν δε ξερω αλλα δε νομιζω...
κ @ τ @ ν τ ι @

Χαιρετω.

Μια ερωτησουλα.

Οταν εβαζα παλια το Air για φορτιση,ακουγοταν στιγμιαια, ενας ηχος, που μου αρεσε.Απο τοτε που εκανε την αλλαγη σε 8,ο ηχος αυτος,αλλαξε και δεν μου αρεσει καθολου.

Μπορω να τον αλλαξω,και να βαλω παλι τον παλιο;

Ναι,ειναι τεταρτευουσα η απαιτηση μου,αλλα αμα γινεται,γιατι να μην το κανω;:)

Δεν μπορεις να πειράξεις τέτοια πράγματα.

Εδώ δεν μπορούμε να αλλάξουμε πιο βασικά πράγματα αυτό θα άφηναν ετσι;

Nokia 8800 Scirocco

Και εγω το εχω αυτο το προβλημα...

Δοκίμασε μια επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου :)

Πως το κανεις αυτο στα δικτυα wifi??

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Και εγω το εχω αυτο το προβλημα...

Πως το κανεις αυτο στα δικτυα wifi??

Ρυθμίσεις - γενικά - επαναφορά - ρυθμίσεις δικτύου

Ρυθμίσεις - γενικά - επαναφορά - ρυθμίσεις δικτύου

Τέλειος, μπράβο έφτιαξε!!! Μου ειχε σπάσει τα νεύρα αυτο το πράγμα με το YouTube.

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Τέλειος, μπράβο έφτιαξε!!! Μου ειχε σπάσει τα νεύρα αυτο το πράγμα με το YouTube.

γενικά προβλήματα που έχουν να κάνουν με το δίκτυο, η επαναφορά η σωτήρια :)

γενικά προβλήματα που έχουν να κάνουν με το δίκτυο, η επαναφορά η σωτήρια :)

Δηλαδή Κωνσταντίνε θα μπορούσε μια επαναφορά να δώσει λύση και στο πρόβλημα με την καθυστέρηση στο άνοιγμα σελίδων;

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Δηλαδή Κωνσταντίνε θα μπορούσε μια επαναφορά να δώσει λύση και στο πρόβλημα με την καθυστέρηση στο άνοιγμα σελίδων;

δοκίμασέ το, θα χρειαστεί να περάσεις πάλι τα wifi passwords μονο.

Άρα μου δημιούργησες κι άλλη ερώτηση. Υπάρχει εφαρμογή να αποθηκεύσει τους κωδικούς ώστε να μην περνάω από την αρχή μετά; (Είμαι με JB αν βοηθάει)

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Εγω εχω τα ιδια θεματα ..και μετα την επαναφορα δικτυου...γυρνας πισω το video και κολλαει ....ενω με την εφαρμογη πχ youplayer...παιζει ακαριαια σχεδον

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

γεια σε όλους είχα και εχω και εγω τέτοια προβλήματα με το youtube μιλησα 2 φορές με τεχνικό απο την apple και δεν έβγαλα άκρη,τελικα το εστειλα στο σερβις και οταν το πηρα το εστησα σαν νεο ipad και ολα καλα στην αρχη το youtude επαιζε μια χαρα αλλα μετα απο λιγο παλι τα ιδια.......ειναι απαραδεκτο να δινουμε 700-800 ευρω για μια συσκευη και να εχουμε τετοια θεματα....α οταν το πηγα στον τεχνικο στο istorm μου ειπε οτι το youtube δεν ειναι και τοσο καλη εφαρμογη.. :X
Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB,

Εγω εχω τα ιδια θεματα ..και μετα την επαναφορα δικτυου...γυρνας πισω το video και κολλαει ....ενω με την εφαρμογη πχ youplayer...παιζει ακαριαια σχεδον

κανε μία απεγκατάσταση κι επανεγκατάσταση της εφαορτγής μήπως και στρώσει :)

Στο ipad του αδερφού μου γίνεται το εξής το φορτίζει προσεκτικά από το 18% πάντα έως το 100% αλλά δεν του εμφανίζει τους χρόνους χρήσης της μπαταρίας αλλά βγάζει δυο παύλες παραθέτω στιγμιοτυπο

Έχει κανείς καμία ιδέα;

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Στο ipad του αδερφού μου γίνεται το εξής το φορτίζει προσεκτικά από το 18% πάντα έως το 100% αλλά δεν του εμφανίζει τους χρόνους χρήσης της μπαταρίας αλλά βγάζει δυο παύλες παραθέτω στιγμιοτυπο

Έχει κανείς καμία ιδέα;

Αυτό συμβαίνει όταν κολλήσει η συσκευή και κάνει restart από μόνη της ή αν κάνεις εσύ reset με τα πλήκτρα home kai lock button. Μήπως έγινε κάτι από τα δύο;

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Όχι τίποτα από τα δυο το παρατήρησε μετά την 8.1.1 μήπως θέλει κάποιο ρισετ;επιπλέον του φαίνεται ότι κάτι καταπίνει την μπαταρία με κλειστές όλες τις ειδοποιήσεις.δεν έχει γίνει ποτέ jb Edited by nikolasn80

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Όσοι είχατε προβλήματα με την 8.1, πως βλέπετε την 8.1.1?
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Όχι τίποτα από τα δυο το παρατήρησε μετά την 8.1.1 μήπως θέλει κάποιο ρισετ;επιπλέον του φαίνεται ότι κάτι καταπίνει την μπαταρία με κλειστές όλες τις ειδοποιήσεις.δεν έχει γίνει ποτέ jb

Μήπως έχει ανοιχτές εφαρμογές στο background app refresh; Μήπως με το GPS; Ας ρίξει μια ματιά σε αυτά. Αν και πάλι δει ότι δεν αλλάζει κάτι τότε ας κάνει ένα restore.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

γεια σε όλους είχα και εχω και εγω τέτοια προβλήματα με το youtube μιλησα 2 φορές με τεχνικό απο την apple και δεν έβγαλα άκρη,τελικα το εστειλα στο σερβις και οταν το πηρα το εστησα σαν νεο ipad και ολα καλα στην αρχη το youtude επαιζε μια χαρα αλλα μετα απο λιγο παλι τα ιδια.......ειναι απαραδεκτο να δινουμε 700-800 ευρω για μια συσκευη και να εχουμε τετοια θεματα....α οταν το πηγα στον τεχνικο στο istorm μου ειπε οτι το youtube δεν ειναι και τοσο καλη εφαρμογη.. :X

γιατι φταιει η συσκευη για τη βλακεια που δερνει το utility του youtube??? οσο δεν το χρησιμοποιω τα βιντεακια παιζουν μια χαρα! μολις το χρησιμοποιησω γινεται της κακομοιρας! (και στο air και στο air2)

Έχει κανείς καμία ιδέα;

το ιδιο κανει κ εμενα με την 8.1.1 (και στο air και στο air2)

το αφησα να σβησει τελειως απο μπαταρια και οταν ξαναεφτασε στο 100% οι παυλες εφυγαν και εγραψε τις ωρες...

----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

επιπλέον του φαίνεται ότι κάτι καταπίνει την μπαταρία με κλειστές όλες τις ειδοποιήσεις.δεν έχει γίνει ποτέ jb

στη χρηση, τι % χρηση λεει γι αυτα που τρεχουν;;;

κ @ τ @ ν τ ι @

• The title was changed to iPad Air (1st gen - 2013)
  • The topic was unpinned