marmaga Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Την έχω περάσει. Έχει lag στη μετάβαση με το 5 δάχτυλα σίγουρα.Θέλω να το δουλέψω λίγο παραπάνω για καλύτερες εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Οπως ξαναγραψα,στο Σαφαρι,μου χανει τις σελιδες και γυριζει στην αρχικη.Και αυτο,το εκανε και το iPad 4,απο τη στιγμη που εβαλα και σ'εκεινο ,το iOs 7. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Μόλις έβαλα κι εγώ το 7.04. Ελπίζω να διορθώνει το θέμα του Safari. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Με τον σαφάρι είχε ένα θέμα μέχρι την 7.0.3. και μάλιστα έντονο. Για 7.0.4. δεν ξέρω γιατι το έδωσα στο σέρβις. Τα παράπονα μου για την ερασιτεχνική αντιμετώπιση που έχω μέχρι στιγμής δεν θέλω να την σχολιάσω. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Με τον σαφάρι είχε ένα θέμα μέχρι την 7.0.3. και μάλιστα έντονο. Για 7.0.4. δεν ξέρω γιατι το έδωσα στο σέρβις. Τα παράπονα μου για την ερασιτεχνική αντιμετώπιση που έχω μέχρι στιγμής δεν θέλω να την σχολιάσω. Ωραια. Το πιο περιεργο ειναι οτι το μινι δεν εχει ,ουτε ειχε θεμα με τον σαφαρι. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Ωραια. Το πιο περιεργο ειναι οτι το μινι δεν εχει ,ουτε ειχε θεμα με τον σαφαρι. Ούτε το 5αρι είχε ή εχει. Στο iPad όμως αρκετά συχνά. Πρέπει να το ανέφερα και σε προηγούμενο post. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Με τον σαφάρι είχε ένα θέμα μέχρι την 7.0.3. και μάλιστα έντονο. Για 7.0.4. δεν ξέρω γιατι το έδωσα στο σέρβις. Τα παράπονα μου για την ερασιτεχνική αντιμετώπιση που έχω μέχρι στιγμής δεν θέλω να την σχολιάσω. Μα αμα δεν τη σχολιασεις εσυ,πως θα μαθουμε εμεις; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Ούτε το 5αρι είχε ή εχει. Στο iPad όμως αρκετά συχνά. Πρέπει να το ανέφερα και σε προηγούμενο post. Μα για αυτο λεω για το mini, επειδη ειναι ipad. Το 5 αρι τελικα εχει την καλυτερη υλοποιηση Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Μα νομιζα οτι ειναι θεμα Εταιριας κατασκευης,οχι του μαγαζιού.Οτι δηλαδη, αν εχει καποιο προφανες ελαττωμα,θα το αλλαξει επι τοπου. Δηλαδη τα μαγαζια που πουλανε 200 πιο πανω,τι κανουν,τα πετανε και τα χρεωνονται;:confused: Τα μαγαζια που πουλανε 200 πιο πανω εχουν επισημη εισαγωγή και μπορουν να επιστρεψουν μια συσκευη στα πλαισια του DOA (μεγαλοι πελατες των αντιπροσωπειων). Τα μικρα σκρουτζομαγαζα σε γενικες γραμμες δεν εχουν αυτή τη δυνατοτητα (και τα περιθωρια κερδους τους -εν γενει- πολύ μικροτερα)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Πραγματικά έχω πάθει πλάκα με την μπαταρία του... Ρε το άτιμο http://img33.imageshack.us/img33/4876/u1ma.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Ωχχχχχ! τι είναι αυτό ρε Χάρη!! :w00t::w00t: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Πω πω, τι χρηση του εκανες και εβγαλες τοσο? Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Καλημέρα ,παιδιά κάνω μικτή χρήση αλά... Brightness στο 30% θεωρώ πως η 7 είναι αρκετά φωτεινή ,έχω απενεργοποιήσει το location service που για μένα είναι άχρηστο , το reduce motion στο ON K στο background app refresh έχω ανοιχτά μόνο ότι είναι απαραίτητα δλδ τα email μου ,τα λοιπά τα ενημερώνω manual . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 στο background app refresh έχω ανοιχτά μόνο ότι είναι απαραίτητα δλδ τα email μου ,τα λοιπά τα ενημερώνω manual . Υπαρχει τετοια ρυθμιση? :confused: Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Το πήρα εχτές, ελληνικό και τέλειο! Είναι τόσο ελαφρύ, λεπτό και μικρό... που νόμιζα ότι κρατούσα στο χέρι το mini!!!! Οι εντυπώσεις super... Καλορίζικο στα παιδιά που παραλαμβάνουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Χαιρετω. 1.Πως ρυθμιζεται το ευρεση του ipad?Προσπαθησα,αλλα δεν τα καταφερα. 2.Eχουν ελθει τα Logitech, θηκες -πληκτρολογια,να δουμε πως ειναι, γιατι δε βλεπω πουθενα; 3.Εβαλα το Google Earth,και βλεπω οτι ειναι μια αηδια,σε σχεση μ' αυτο που βλεπω στο λαπτοπ και στο desktop. Εκανα κατι στραβο,ή ετσι ειναι; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Υπαρχει τετοια ρυθμιση? :confused: http://img5.imageshack.us/img5/705/43ox.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 αν γνωριζει κανεις τι υπαρχει στη σκηνη για jailbreak ? εχει ελπιδα η να παω κατα android μερια Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 αν γνωριζει κανεις τι υπαρχει στη σκηνη για jailbreak ? εχει ελπιδα η να παω κατα android μερια Ακόμα κανείς δεν ξέρει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Χαιρετω. Γραφοντας ενα σχολιο σε καποιο σαιτ,κολλησε το ρημαδι.Μα εντελως,δεν εγραφε τιποτα,και μολις πηγα να βαλω τα στοιχεια μου στο Google για να στειλω το σχολιο,μου τα σβυσε ολα και με γυρισε στην αρχικη σελιδα. Φτου σκουληκομερμηγκοτρυπα.:mad: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Day 5 και καμια ενημέρωση ακόμη για την αντικατάσταση. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astra_21 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Δείτε και του δικού μου την αυτονομία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 ήρθε και η δικιά μου σειρά για το 32άρι wifi only! κανένα μαγαζάκι που προτεινετε να το αγοράσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Επιτέλους με πήραν απο την infoquest. Το iPad λένε ειναι μια χαρά και προφανως εγώ οχι. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Επιτέλους με πήραν απο την infoquest. Το iPad λένε ειναι μια χαρά και προφανως εγώ οχι. Τι ειχε εξ αρχης? Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts