nikosxeng3 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Κομένη SIM έχει βάλει κανείς; Είχε θέμα με το πάχος στο μπες-βγες; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Κομένη SIM έχει βάλει κανείς; Είχε θέμα με το πάχος στο μπες-βγες; Από τον κατασκευαστή δεν προτείνεται η κομμένη sim! Αρκετοί την έχουν πατήσει έτσι και δεν σε καλύπτει η εγγύηση! Καλύτερα να αγοράσεις μια καινούρια micro sim! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Παιδιά όσον αφορά το μέγεθος, σε ποιά τσέπη μπαίνει; Από θήκες τι προτείνεται; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Παιδιά όσον αφορά το μέγεθος, σε ποιά τσέπη μπαίνει; Από θήκες τι προτείνεται; Εγώ που είχα 1320 και πλέον 1520 πιστεύω πως η γνώμη μου θα μετρήσει :D Όχι σε τσέπη δεν χωράει ! Εγώ δεν είχα βέβαια ποτέ τέτοιο πρόβλημα γιατί πάντα κυκλοφορώ με τσαντάκι. Ένα θετικό στο 1320 είναι ότι μπορείς να το κάνεις ότι χρώμα θέλεις καθώς υπάρχουν αυθεντικά πλαστικά με 10€. Θήκη είχα βρει μια ωραία απο ebay λαστιχένια. Γενικά αν ψωνίζεις απο το ebay πάτα 1320 και θα σου βγάλει πολλά αποτελέσματα. Το κινητό πάντως για την τιμή του είναι super Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 κι αν δεν κυκλοφορεις με τσαντακι τι κανεις; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 όπως το βγάζουμε από το κουτί μπορεί να ανοίξει PDF; Η αναβάθμιση σε 8.1 μπορεί να γίνει ΟΤΑ; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 όπως το βγάζουμε από το κουτί μπορεί να ανοίξει PDF; Η αναβάθμιση σε 8.1 μπορεί να γίνει ΟΤΑ; Για να ανοίξει PDF θα πρέπει να του περάσεις την ανάλογη εφαρμογή πχ Adobe Reader. Όλες οι αναβαθμίσεις γίνονται κατα βάση OTA αλλά η επίσημη 8.1 δεν έχει βγεί ακόμα για τους μη "developers". Θα αρχίσει η διάθεσή της 24 του μήνα. Μπορείς να περάσεις την έκδοση για τους developers -αυτή που έχουμε περάσει και εμέις ασχέτως αν είμαστε developers ή όχι- ακολουθώντας τις οδηγίες εδώ. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Εκτός από την εφαρμογή της Adobe, υπάρχει και PDF εφαρμογή από τη Microsoft. Εννοείται πως κι οι δυο εφαρμογές είναι δωρεάν. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Παιδιά όσον αφορά το μέγεθος, σε ποιά τσέπη μπαίνει; Από θήκες τι προτείνεται; Θα σου πω για το 1520, το οποίο είναι λίιιγο μεγαλύτερο μεν αλλά πιο γωνιακό από το 1320. Σε μη hipsteroπαντέλονα :lol: και skinny pants μπαίνει μια χαρά στις πλαϊνές τσέπες. Ακόμα και στο αμάξι, απλώς θα πρέπει πριν μπεις στο αμάξι, τουλάχιστο έτσι κάνω εγώ γιατί είναι χαμηλό το πάτωμα του αμαξιού μου, να το σπρώξεις όσο το δυνατόν πιο πέρα από τα private parts σου για να μην σε ενοχλεί. :lol: Στην δουλειά πχ όταν έχω συναντήσεις που φοράω corporatϊλα δεν το βάζω σε τσέπη... Σε βερμούδες πχ cargo φάση, όλα καλά! Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount20072016 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Θα σου πω για το 1520, το οποίο είναι λίιιγο μεγαλύτερο μεν αλλά πιο γωνιακό από το 1320. Σε μη hipsteroπαντέλονα :lol: και skinny pants μπαίνει μια χαρά στις πλαϊνές τσέπες. Ακόμα και στο αμάξι, απλώς θα πρέπει πριν μπεις στο αμάξι, τουλάχιστο έτσι κάνω εγώ γιατί είναι χαμηλό το πάτωμα του αμαξιού μου, να το σπρώξεις όσο το δυνατόν πιο πέρα από τα private parts σου για να μην σε ενοχλεί. :lol: Στην δουλειά πχ όταν έχω συναντήσεις που φοράω corporatϊλα δεν το βάζω σε τσέπη... Σε βερμούδες πχ cargo φάση, όλα καλά! Δε γινόταν πιο λεπτομερης περιγραφή. Μέχρι που έκανα εικόνα των πιεσμενων privates :P Είσαι ευχαριστημένος γενικά ; Από απόδοση, μπαταρία, ευκρίνεια οθόνης κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Είσαι ευχαριστημένος γενικά ; Από απόδοση, μπαταρία, ευκρίνεια οθόνης κτλ Το 1520 έχω εγώ.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 (edited) Πρωτη μερα χρησης με το κινητο μετα απο ΝΟΤΕ 3, και πρωτη επαφη με windows. Το τηλ στα λεφτα του 230 ευρω καινουργιο τα σπαει...τα κανει ολα, το λειτουργικο πιο ωραιο απο android, γθα δευτερη συσκευη που το θελω αφου δεν αποχωριζομαι το iPhone ως κυριως, ειναι μια χαρα. Εβαλα καρτουλα 32gb και απο βδομαδα θηκουλα...Αναμενω κ την αυθεντικη 8.1 ... Μια ερώτηση: Αν περάσω 8.1 preview μου χάνει τις ρυθμίσεις/εφαρμογές κλπ; Edited July 12, 2014 by kkmet Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Aν μπορείτε παιδιά πείτε μου τι ισχύει από τα παρακάτω στο 1320, αυτά τα χω δει σε 630: -Χάνει την μέρα/ώρα σε κάθε βγάλσιμο της μπαταρίας. -Δεν δουλεύει η αφύπνιση όταν είναι κλειστό. -Δεν μπορεί να μπει σε 3G only επιλογή δικτύου. -Δεν υποστηρίζει USB on the go -Δεν υπάρχει δυνατότητα διαχείρισης των επαφών της SIM (απλή αντιγραφή γίνεται) -Δεν φορτίζει κλειστό Επίσης χρόνος φόρτισης μπαταρίας; κι αν μπορούμε να έχουμε χάρτες για πάνω από μία χώρα; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Aν μπορείτε παιδιά πείτε μου τι ισχύει από τα παρακάτω στο 1320, αυτά τα χω δει σε 630: -Χάνει την μέρα/ώρα σε κάθε βγάλσιμο της μπαταρίας. -Δεν δουλεύει η αφύπνιση όταν είναι κλειστό. -Δεν μπορεί να μπει σε 3G only επιλογή δικτύου. -Δεν υποστηρίζει USB on the go -Δεν υπάρχει δυνατότητα διαχείρισης των επαφών της SIM (απλή αντιγραφή γίνεται) -Δεν φορτίζει κλειστό Επίσης χρόνος φόρτισης μπαταρίας; κι αν μπορούμε να έχουμε χάρτες για πάνω από μία χώρα; Δε βγαίνει η μπαταρία και ναι, όταν το συνδέεις στον φορτιστή απενεργοποιημένο ανοίγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris2915 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Μετά από 4 μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα χθες το κινητό έκλεισε και δεν ξανάνοιξε.Προσπαθησα βάζοντας το φορτιστή στο ρεύμα μήπως και ανοιξει αλλά δεν άνοιξε.Το πήγα στο plaisio από όπου το πήρα μου είπαν ότι θα το πανε στην αρβατο για σέρβις 15 ημέρες.Το κινητό έχασε το δίκτυο και μετά έκλεισε.Υπαρχει περίπτωση να έχει γίνει hacking? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Μετά από 4 μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα χθες το κινητό έκλεισε και δεν ξανάνοιξε.Προσπαθησα βάζοντας το φορτιστή στο ρεύμα μήπως και ανοιξει αλλά δεν άνοιξε.Το πήγα στο plaisio από όπου το πήρα μου είπαν ότι θα το πανε στην αρβατο για σέρβις 15 ημέρες.Το κινητό έχασε το δίκτυο και μετά έκλεισε.Υπαρχει περίπτωση να έχει γίνει hacking? Κακώς το πήγες στο Πλαίσιο έπρεπε να το πας σε Nokia Care ώστε να κάνουν μια πρώτη προσπάθεια να στο επαναφέρουν πριν το στείλουν σε Arvato. Hacking είναι το μόνο που δεν έχει γίνει. Όλα τα άλλα μπορούν να συμβούν. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Με ένα soft reset θα ήσουν οκ... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris2915 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Το πήγα εκεί γιατί από εκεί το είχα πάρει και μου είπαν να το παω εκεί αλλιώς να το πήγαινα μόνος μου.Τι άλλο μπορεί να έχει πάθει? ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- soft reset πως κάνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 ]soft reset πως κάνεις? Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Nokia Lumia FAQ - Επανεκκίνηση, soft & hard reset. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Digital-Entity Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Καλημέρα στην παρέα, έχει έρθει σε κάποιον το 8.1 update ή ακόμα, για επίσημα μιλάμε όχι για developers preview. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount09112016 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Για αυτό μπήκα και εγώ, να ρωτήσω αν βγήκε το update 8.1 Επίσης, γενικά η Nokia-Microsoft αφήνει συσκευές στην "απέξω"; Συνήθως πόσο καιρό τις στηρίζει; Πχ το iPhone 4 μόνο το iOS 8 δεν θα πάρει και είναι μια τόσο παλιά συσκευή παρόλα αυτά εκτός από κάποια παιχνίδια ίσως, δεν του λείπει καμία (software) δυνατότητα σε σχέση με ένα καινούριο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Για αυτό μπήκα και εγώ, να ρωτήσω αν βγήκε το update 8.1 Επίσης, γενικά η Nokia-Microsoft αφήνει συσκευές στην "απέξω"; Συνήθως πόσο καιρό τις στηρίζει; Πχ το iPhone 4 μόνο το iOS 8 δεν θα πάρει και είναι μια τόσο παλιά συσκευή παρόλα αυτά εκτός από κάποια παιχνίδια ίσως, δεν του λείπει καμία (software) δυνατότητα σε σχέση με ένα καινούριο κινητό. 3 χρόνια λέει πως θα τις υποστηρίζει. Για το 1320 στη σελίδα της Nokia λέει under testing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount09112016 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Άρα 2 χρόνια περίπου. Για συσκευή των 300 ευρώ, not bad. Άντε να βγει και το 8.1 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Digital-Entity Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Κατέβηκε ένα μικρό update και μετά το restart κατεβαίνει ένα μεγάλο, λέτε να είναι το 8.1??? για 1320 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Κατέβηκε ένα μικρό update και μετά το restart κατεβαίνει ένα μεγάλο, λέτε να είναι το 8.1??? για 1320 Ναι βγηκε η Cyan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts