Jump to content

Digital-Entity

Members
  • Δημοσιεύσεις

    136
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Digital-Entity

  • Ημ. Γέννησης 24/11/1976

Digital-Entity's Achievements

  1. Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για την αγορά του oneplus nord ce 3 lite 5g. Είμαι σε δίκτυο cosmote, ξέρει κανείς αν δουλεύει με το wifi calling?
  2. Θα ήθελα να προστεθεί στην λίστα το Sony Xperia XA2 Ultra, ευχαριστώ.
  3. Σαφως και θα χασει πελατες και εγω θα ειμαι ο πρωτος. Ουτε καρφιτσα δεν προκειται να αγορασω απο xiaomi ξανα.
  4. Με Κίνα όχι, η Xiaomi κάνει τον Κινέζο λόγω ότι δεν αγοράστηκε από official πηγή, ο προμηθευτής που το πήρα λέει ότι δεν υποστηρίζει software πρόβλημα. Μόνο με Mi store εδώ στην Ελλάδα, αλλά θα πρέπει πρώτα να έρθει επίσημα στην Ελλάδα ώστε να το στείλω και να το φτιάξουν.
  5. Θα σου πρότεινα να περιμένεις μέχρι τέλη οκτώβρη-νοέμβρη όπου θα έρθει ελλάδα επίσημα για να μην έχεις τα τρεξίματα που είχα εγώ (πήρα από κίνα, ήρθε με μούφα rom, κλείδωσα τον bootloader και brickαρε και δεν έχω υποστήριξη από κανέναν).
  6. Ήμουν με την μούφα τελικά. Επειδή είναι από Κίνα το κινητό, θα δω αν μπορεί η info-quest να κάνει το flashαρισμα.
  7. Όχι, απλά κλείδωσα τον bootloader και εμφανίζει, system is destroyed κτλ. Μόνο σε fastboot μπαίνει αλλά δεν μπορώ να περάσω άλλη rom εκτός και εάν το ξεκλειδώσω, αλλά δεν ξεκλειδώνει πια ούτε με το official xiaomi unlock tool.
  8. Συγχαρητηρια μου, κλειδωσα τον bootloader και brickαρα το κινητο! Ξέρει κανείς πως φτιάχνει; Έτσι μου 'ρχέται να το πετάξω όπου φτάνω και δεν ξαναπαίρνω xiaomi!
  9. Καλησπέρα, μου ήρθε το κινητό με miui 10 global 8.8.3, είναι κανονική rom αυτή ή πρέπει να την αλλάξω; Σε update μου γράφει 8.9.6 v2 και όταν πατήσω να γίνει Update αναφέρει ότι είμαι ήδη updated? Επίσης ο bootloader είναι unlocked!
  10. Καλησπέρα, το έχεις λάβει το xiaomi και εάν ναι, σε πόσο καιρό σου ήρθε;
  11. Μόνο εμένα μου φαίνεται τελείως ακαλαίσθητο όλο αυτό;
  12. Δουλεύει το live σε κάποιον με ms edge? Διότι σε μένα όχι.
  13. Μπορεί να γίνει παρακολούθηση και από υπολογιστές με Windows 10 σε Microsoft Edge.
×
×
  • Create New...