Jump to content

paris2915

Members
  • Δημοσιεύσεις

    62
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by paris2915

  1. Καλησπερα. Εχω οικογενειακο προγραμμα στο red1 στη Vodafone με συνολικο παγιο για δυο συνδεσεις 96 ευρω.Τελειωσε το 18μηνο και δε μου κανουν καλυτερη τιμη. Πηγα στη cosmote ρωτησα για να μεταφερθω και δεν μου εκαναν καλυτερη προταση. Αν κανω αιτηση φορητοτητας πιστευεται οτι θα πετυχω κατι καλυτερο? Εχω και Ote TV και σταθερα και Internet OTE
  2. Καλησπερα. Εχω οικογενειακο προγραμμα στο red1 με συνολικο παγιο για δυο συνδεσεις 96 ευρω.Τελειωσε το 18μηνο και δε μου κανουν καλυτερη τιμη. Πηγα στη cosmote ρωτησα για να μεταφερθω και δεν μου εκαναν καλυτερη προταση. Αν κανω αιτηση φορητοτητας πιστευεται οτι θα πετυχω κατι καλυτερο?
  3. Αντε να δουμε καλη επιτυχια σε ολους
  4. Το πήγα εκεί γιατί από εκεί το είχα πάρει και μου είπαν να το παω εκεί αλλιώς να το πήγαινα μόνος μου.Τι άλλο μπορεί να έχει πάθει? ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- soft reset πως κάνεις?
  5. Μετά από 4 μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα χθες το κινητό έκλεισε και δεν ξανάνοιξε.Προσπαθησα βάζοντας το φορτιστή στο ρεύμα μήπως και ανοιξει αλλά δεν άνοιξε.Το πήγα στο plaisio από όπου το πήρα μου είπαν ότι θα το πανε στην αρβατο για σέρβις 15 ημέρες.Το κινητό έχασε το δίκτυο και μετά έκλεισε.Υπαρχει περίπτωση να έχει γίνει hacking?
  6. δεν ψαχνω κατι συγκεκριμενο απλως στο ebay εχει πολυ κινα
  7. Καλημέρα το έχω και εγώ 2 βδομάδες πολυ καλό κινητό γρήγορο τουλάχιστον για τα πράγματα που χρειάζομαι το μόνο αρνητικό αν μπορεί να το πει κανείς ειναι οτι η nokia δεν εχει βγάλει κάποια θήκη για το συγκεκριμένο μοντέλο μπορεί να με βοηθήσει κανείς;
×
×
  • Create New...