alextrela Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Εδω αναλυτικα review http://www.engadget.com/2013/11/18/nokia-lumia-1520-review/ Pros Vibrant display Top-of-the-line hardware Great imaging experience Solid build quality Cons Can be uncomfortable to hold 6-inch display may be too big for some Bottom Line The Lumia 1520 offers a Windows Phone experience unlike any we've seen before. With its top-notch hardware, fantastic imaging and constantly improving firmware, this is by far our favorite WP8 device. http://www.theverge.com/2013/11/18/5116360/nokia-lumia-1520-review Good Stuff Screen is beautiful Solid build quality Speedy performance Bad Stuff Windows Phone doesn’t take advantage of the big screen No way to buy or rent video to watch offline yet Slow camera Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Σε γενικες γραμμες απο ολα τα site εχει παρει πολυ καλες κριτικες αλλα οπως και να το κανεις ειναι τεραστιο. Πολυ δυσκολο για καθημερινη χρηση για τον μεσο αγοραστη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Πάντως θέλω πάρα πολύ να δω από κοντά την οθόνη του. Πρέπει να είναι καταπληκτική. Αν είχε και κάτι σαν το Multi Window ή το snap των Windows 8 θα ήταν ασυναγώνιστο, αλλά η Microsoft κοιμάται όρθια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Πάντως βγήκε το καλύτερο wp8 συσκευή! http://www.engadget.com/2013/11/18/nokia-lumia-1520-review/ Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Στις φωτογραφίες πάντως που βλέπω δίπλα δίπλα με το note 3 ειναι τεράστιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomco1984 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 (edited) ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΧΡΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ.ΚΙΤΡΙΝΟ Η ΜΑΥΡΟ?ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited December 1, 2013 by stendor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΧΡΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ.ΚΙΤΡΙΝΟ Η ΜΑΥΡΟ?ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ! Εγώ πάντως αν είχα τόσα χρήματα αυτή τη στιγμή να διαθέσω για smartphone θα έπαιρνα ασκαρδαμυκτί το κίτρινο 1520! Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Κίτρινο... Όχι άλλα μαύρα κινητά στην ζωή μας !!! :rtfm: Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Κιτρινο. Μουντο το μαυρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomco1984 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 γεια σας.θελω να να αγορασω το 1520 αλλα ειναι κλειδωμενο με την ΑΤ&Τ αλλα λεει αυτος που το πουλαει οτι ο αγοραστης μπορει να το ξεκλειδωσει μονος του.ξερετε αν γινεται η να μην το αγορασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosbar128 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 γεια σας.θελω να να αγορασω το 1520 αλλα ειναι κλειδωμενο με την ΑΤ&Τ αλλα λεει αυτος που το πουλαει οτι ο αγοραστης μπορει να το ξεκλειδωσει μονος του.ξερετε αν γινεται η να μην το αγορασω? Δεν νομιζω οτι ο αγοραστης μπορει να το ξεκλειδωσει μονος του.Ισως να μπορει και εγω να μην το ξερω.Ξερω ομως οτι υπαρχουν μαγαζια που μπορουν να στο κανουν αυτο.Αμα θες να το αγορασεις ομωςδηποτε απο αυτον τον πωλητη, δες πρωτα αν οντως εσυ ή καποιο μαγαζι μπορει να στο ξεκλειδωσει.Μην το αγορασεις και μετα δεν μπορεις να το λειτουργισεις...:p Παράθεση >Implying I have a signature Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Σημερα το χαζευα στο Πλαισιο. Τερας !!! Καταπληκτικη οθονη και καμερα. Δυστυχως προσωπικα δεν θα μπορουσα να δουλεψω κατι τοσο μεγαλο οποτε αναμενω το αντιστοιχο 5ιντσο και βλεπουμε ;) γεια σας.θελω να να αγορασω το 1520 αλλα ειναι κλειδωμενο με την ΑΤ&Τ αλλα λεει αυτος που το πουλαει οτι ο αγοραστης μπορει να το ξεκλειδωσει μονος του.ξερετε αν γινεται η να μην το αγορασω? Σαφεστατα και γινεται. Η εκδοση της ΑΤ&Τ ομως ειναι καπως κουτσουρεμενη και δεν θα δουλευει και το 4G στην Ευρωπη. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 (edited) Σημερα το χαζευα στο Πλαισιο. Τερας !!! Καταπληκτικη οθονη και καμερα. Δυστυχως προσωπικα δεν θα μπορουσα να δουλεψω κατι τοσο μεγαλο οποτε αναμενω το αντιστοιχο 5ιντσο και βλεπουμε ;) Κοντος ψαλμος αλληλούια... Ολοι αυτο περιμενουμε, σαν τρελοι... http://www.nokiapoweruser.com/2013/10/26/lumia1520-with-aluminium-body-and-5-inch-display-tipped-as-coming-in-december/ Edited December 11, 2013 by Doukas_F Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickka Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Γειά σας και από εμένα παιδιά!!!Είμαι ένας υποψήφιος αγοραστής του 1520 και κατουρήθηκα από τη χαρά μου όταν το είδα σήμερα να πρωτοεμφανίζεται στο σκρούτζ!!!:D http://www.skroutz.gr/s/4009685/Nokia-Lumia-1520-32GB.html Παράθεση Be the change you want to see in the world!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Δεν ξέρω... εμένα πάντως μου άρεσε αρκετά η πρώτη μου επαφή. Το μαύρο με "χαλάει'' λιγάκι αλλά όταν αποφασίσω να το πάρω πιθανών να έχει έρθει και το καναρίνι. Υ.Γ η CR-201 θα είναι άραγε συμβατή; Γνωρίζει κάποιος; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 (edited) Κι εμένα μου άρεσε!! μεγάλο όμως ρε ******...αλλά εντυπωσιακό.. :lol: Κιτρινάκι εννοείται!! Edited December 12, 2013 by impreza_sti Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapman Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Δεν ξέρω... εμένα πάντως μου άρεσε αρκετά η πρώτη μου επαφή. Το μαύρο με "χαλάει'' λιγάκι αλλά όταν αποφασίσω να το πάρω πιθανών να έχει έρθει και το καναρίνι. Υ.Γ η CR-201 θα είναι άραγε συμβατή; Γνωρίζει κάποιος; Ναι, θα είναι! http://www.nokia.com/global/products/accessory/cr-200/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Εχθές το χάζευα για κανένα 10λεπτο στο saturn στην Γερμανία. 799€. Σε κίτρινο πανέμορφο το κινητό είναι λεπτό στο χέρι. Μόλις πέσει η τιμή του σε 3 μήνες το πήρα. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis83 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Το κινητό εκ πρώτης όψεως φαίνεται φοβερό. Πρώην κάτοχος του ultra για το οποίο πάντα έλεγα πως θα έπρεπε να είναι λίγο μικρότερο και με 6αρα οθόνη. Ανυπομονώ να πάω σε ένα κατάστημα να το δω από κοντά. Αυτό που με τρομάζει όμως πολύ είναι τα wp8 καθότι ψιλό εξαρτημένος πλέον από τις εφαρμογές του Android φοβάμαι μην κάνω τη μετάβαση και το μετανιώσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Το επιασα στα χερια μου, στο Πλαισιο στην Ι.Δραγουμη (Θεσσαλονικη) 2 κομματια μου ειπαν οτι ειχαν, στα 749 ευρω Δεν το ειχαν καν βγαλει απ'το κουτι του και απ'το ντουλαπι, για να το βαλουν μαζι με τα αλλα κινητα, που εχουν εκει, να το δει ο κοσμος... Μου εκανε τρομερη εντυπωση αυτο... Πολυ ομορφο (μαυρο), στιβαρο, λεπτο, αλλα το μεγεθος του απαγορευτικο για μενα... Αναμενω με αγωνια την 5ιντση global του 929...;) Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 To ειδα και εγω σημερα στο Πλαισιο δυστυχως σε μαυρο ... Πολυ γαιδουρι αλλα ωραιο ποιοτικο...για καποιον που θελει να συνδιασει ταμπλετ και κινητο ειναι οτι πρεπει...απαγορευτικο για μενα βεβαια οπως επισης και για αλλα παιδια... Ταβανι 5 ινστες για κινητο... μετα περνεις ταμπλετ δεν χρειαζεται πιστευω αυτο το 2 σε ενα... Γουστα ειναι αυτα βεβαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Η AT&T έδωσε την black αναβάθμιση εδω Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 To ειδα και εγω σημερα στο Πλαισιο δυστυχως σε μαυρο ... Πολυ γαιδουρι αλλα ωραιο ποιοτικο...για καποιον που θελει να συνδιασει ταμπλετ και κινητο ειναι οτι πρεπει...απαγορευτικο για μενα βεβαια οπως επισης και για αλλα παιδια... Ταβανι 5 ινστες για κινητο... μετα περνεις ταμπλετ δεν χρειαζεται πιστευω αυτο το 2 σε ενα... Γουστα ειναι αυτα βεβαια... Όταν είναι μαύρο δεν λέμε "δυστυχώς" αλλά "ευτυχώς"...:D Εμένα και η 5αρα οθόνη μου φαίνεται μεγάλη. Εκτός κι αν γίνουν θαύματα με το περιθώριο (bezel) αλλά και πάλι..... Κάποτε βέβαια έβλεπα απαγορευτική την 4αρα.....:X Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VXR_ZAP Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Όταν είναι μαύρο δεν λέμε "δυστυχώς" αλλά "ευτυχώς"...:D Εμένα και η 5αρα οθόνη μου φαίνεται μεγάλη. Εκτός κι αν γίνουν θαύματα με το περιθώριο (bezel) αλλά και πάλι..... Κάποτε βέβαια έβλεπα απαγορευτική την 4αρα.....:X E τα χρωματιστα της ΝΟΚΙΑ ειναι αλλο πραμα ομως...το μαυρο ειναι σοβαρο πολυ :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Τελικά ενώ είμαστε όλοι εδώ και γραφουμε γιατι γουστάρουμε αυτο το κινητό για το 95% ειναι μεγαλο Το μόνο που με κάνει να το σκέφτομαι ειναι ότι αν ενωθεί με windows rt τότε θα λες μακάρι να έχω μεγάλο, εγώ είμαι αναμεσα σε μαύρο και κοκκινο, κοκκινο δειχνει ωραίο και πιο ακριβο αλλα το μαύρο σοβαρό και μικρότερο Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts