Jump to content

Erartemis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    235
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Erartemis

  1. Παίδες επειδή ενδιαφέρομαι να το αγοράσω μεταχειρισμένο στα 400 περίπου ευρώ που το βρήκα, αλλαγή μπαταριας γίνεται από κάποια αντιπροσωπεία της Samsung? Σε περί που έχει ήδη πέσει πολύ η απόδοση, μιας και είναι ενσωματωμένη... Και πόσο κοστίζει? Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  2. Παίδες επειδή ενδιαφέρομαι να το αγοράσω μεταχειρισμένο στα 400 περίπου ευρώ που το βρήκα, αλλαγή μπαταριας γίνεται από κάποια αντιπροσωπεία της Samsung? Σε περί που έχει ήδη πέσει πολύ η απόδοση, μιας και είναι ενσωματωμένη... Και πόσο κοστίζει? Edit:Η ερώτηση είναι για το s7 edge Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  3. Από προστασία το ξέρω ότι δεν προσφέρει πολλά. Τουλάχιστον η κάμερα προεξέχει ή είναι τοποθετημένη πιο μέσα ώστε να μην γρατζουνιστει όταν τοποθετείται πάνω σε επιφάνειες? Μήπως να έψαχνα για τη wireless charging έκδοση, που είναι πιο παχιά και η κάμερα πιο μέσα...
  4. Σκέφτομαι να πάρω την s View, όσοι την έχετε πάρει είστε ικανοποιημένοι? Με Lollipop θα δουλεύει κανονικά? Υπάρχει πουθενά αυθεντική κάτω από 40 ευρώ?
  5. Αυτό το κόκκινο χρώμα με τρελαίνει, είναι πολύ ωραίο. Κρίμα που λαγκάρει, σύμφωνα με κάποια reviews.
  6. Το Fleksy πρακτικά υπερέχει σε κάτι σε σχέση με το SwiftKey?
  7. Η μπαταρία μου πέφτει πολύ γρήγορα και στα στατιστικά τα Μέσα έχουν πολύ μεγάλο ποσοστό, μεγαλύτερο κι απ την οθόνη. Είμαι σε Xnote 20, Android Kit Kat, κι αυτό συμβαίνει συνέχεια τον τελευταίο μήνα. Να υποθέσω πως είναι ώρα να αλλάξω Micro SD ή μπορεί να συντρέχει κάποιος άλλος λόγος?
  8. Για όσους χρησιμοποιούν lollipop, υπάρχει τρόπος για αλλαγή στο dpi? Είναι το μόνο που με κρατάει KitKat στην Xnote.
  9. Θα πρέπει να αλλάξουμε πάλι modem για την Xnote 21, ή είμαστε καλυμμένοι με αυτό που βάλαμε για την 20?
  10. Από που τον έβαλες τον Blinkfeed Launcher? Δουλεύει το Blinkfeed κανονικά?
  11. Και γω πλέον χρησιμοποιώ UC, είναι απίστευτα smooth στο NOTE 3,και το πιο σημαντικό, κάνει Text wrapping. Το μόνο θέμα που έχει ο UC και ο Baidu(που κάνει επίσης Text wrapping) είναι ότι δεν κάνει Share με pushbullet τα links, μου τα στέλνει ως εικόνες. Επίσης,έχει limit 10 tabs max. Λύνεται αυτό με κάποιο τρόπο?
  12. Το αγόρασα από το μαγαζί αυτό για τον αδερφό μου, και όλα έγιναν χωρίς κανένα πρόβλημα.
  13. Με Firefox πως συγχρονίζει? Δεν το βλέπω πουθενά, μόνο για Chrome λέει.
  14. Από περιέργεια όσοι το έχετε, πόση ράμ έχετε ελεύθερη? Γιατί σε βίντεο στο YouTube βλέπω μόλις γύρω στα 300 mb ελεύθερα. Όχι ότι θα επηρεάζει τη λειτουργία προς το παρόν, αλλά αναρωτιέμαι γιατί συμβαίνει, όταν στο 3 η ελεύθερη είναι γύρω στο 1 gb τουλάχιστον (έστω και αν σε Android ελεύθερη ράμ είναι σπατάλη)
  15. Η crash έχει multi dpi? Γιατί αυτό είναι το μόνο που είναι deal breaker και με κρατάει κολλημένο στην Xnote.
  16. Μήπως θα μπορούσες να πεις ποιες είναι? Και με κάποιο link αν γίνεται? Η μία είναι της Seidio, αλλά υπάρχουν κι άλλες?
  17. Μα εδώ φαίνεται ότι και της Samsung έχουν πρόβλημα μετά το εξάμηνο. Αναρωτιέμαι αν φταίει η γρήγορη φορτιση του φορτιστή.
  18. Βεβαίως, είμαι Root, greenify τα πάντα, ελέγχω με better battery stats καθημερινά και με ίδια χρήση, ίδια ρομ, ίδιο κερνελ και ίδιες εφαρμογές βλέπω ότι κρατάει λιγότερο(από 7 ώρες οθόνη που επιανα, σε 5 και κάτι). Είναι το γνωστό πρόβλημα που έχουν κάποια παιδιά στο φόρουμ που οι στοκ μπαταρίες στο εξάμηνο τα φτυνουν. Γι αυτό ρώτησα για άλλης μάρκας μπαταρίες στα 3200 mAh και για μεγαλύτερη χωρητικότητα.
  19. Επειδή μου φαίνεται πως η μπαταρία άρχισε να τα φτύνει κι ας έχει περάσει μόνο ένα εξάμηνο, υπάρχει κάποια άλλη μάρκα που να είναι στα 3200 mAh και να αξίζει γιατί της Samsung δεν τις εμπιστεύομαι πλέον για αντοχή σε βάθος χρόνου. Οι Anker καλές είναι? Επίσης για μεγαλύτερο μέγεθος μπαταριας, πχ στα 6400 mAh, ποια είναι η καλύτερη? Και όσοι τις έχετε, το κινητό γίνεται πολύ μεγάλο? Σας έχει πέσει ποτέ?
  20. Το Gone Girl με τον Ben Affleck, έχω ακούσει είναι πολύ καλό.
  21. Γενικά όσοι το έχετε 4μιση ώρες οθόνη σε κανονική χρήση με ελάχιστο Gaming, και με χρήση κυρίως browsing σε WiFi και λίγο 3g βγάζει?
×
×
  • Create New...