michailgm Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Οι δύο αυτές υπηρεσίες δεν επιτρέπουν την προβολή σε εξωτερικές οθόνες για ευνόητους λόγους... Δεν έχει να κάνει με το Chromecast... Τώρα να μη μιλήσω για τους "ευνόητους λόγους"........έχουν αγανακτήσει όλους τους συνδρομητές με τους ανόητους περιορισμούς τους. Τέλος πάντων το Chromecast με εντυπωσίασε. Ευκολία σύνδεσης, πολύ καλή ποιότητα εικόνας και ήχου. Είδα κάτι βίντεο από το Tidal στην TV και πραγματικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα. Μακάρι να βλέπαμε και κάνα ματσάκι. Παράθεση Δικαιοσύνη θα βρεις στην επόμενη ζωή. Σ' αυτήν εδώ έχουμε τους νόμους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Τώρα να μη μιλήσω για τους "ευνόητους λόγους"........έχουν αγανακτήσει όλους τους συνδρομητές με τους ανόητους περιορισμούς τους. Τέλος πάντων το Chromecast με εντυπωσίασε. Ευκολία σύνδεσης, πολύ καλή ποιότητα εικόνας και ήχου. Είδα κάτι βίντεο από το Tidal στην TV και πραγματικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα. Μακάρι να βλέπαμε και κάνα ματσάκι. κάτσε εαν βάλω ένα Chromecast στην τιβί δεν θα μπορώ να κάνω cast screen από Google Chrome την στιγμή που στον browser θα στριμαρω ματς; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michailgm Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 κάτσε εαν βάλω ένα Chromecast στην τιβί δεν θα μπορώ να κάνω cast screen από Google Chrome την στιγμή που στον browser θα στριμαρω ματς; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ μιλάω για novago και otetvgo. Αν στριμάρεις από αλλού θα μπορέσεις. Από novago και otetvgo δεν μπορείς. Παράθεση Δικαιοσύνη θα βρεις στην επόμενη ζωή. Σ' αυτήν εδώ έχουμε τους νόμους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Εγώ μιλάω για novago και otetvgo. Αν στριμάρεις από αλλού θα μπορέσεις. Από novago και otetvgo δεν μπορείς. α κατάλαβα οκ Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lostromos7 Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Παιδια, εγω απο chromecast βλεπω κανονικα nova go Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michailgm Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Παιδια, εγω απο chromecast βλεπω κανονικα nova go Εννοείς ότι βλέπεις nova go στην τηλεόραση σου; Πως το κάνεις; Εμένα μου βγάζει μήνυμα ότι η υπηρεσία δεν διατίθεται σε εξωτερικές οθόνες. Δοκίμασα και από laptop και από την android εφαρμογή. Παράθεση Δικαιοσύνη θα βρεις στην επόμενη ζωή. Σ' αυτήν εδώ έχουμε τους νόμους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lostromos7 Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 μπαινω απο την εφαρμογη google home (παλια λεγοταν google cast) , παταω 'μεταδοση εικονας/ηχου' και βλεπω την οθονη του ταμπλετ κ ο,τι εφαρμογη ανοιξω συμπεριλαμβανομενου κ του nova go Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michailgm Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Θα το δοκιμάσω στο σπίτι. Εγώ μπήκα στην Android εφαρμογή και δεν είδα την εφαρμογή novago στις cast εφαρμογές. Έτσι δοκίμασα, μέσω chrome, από laptop και με έβγαλε το μήνυμα "το novago δεν παίζει σε εξωτερικές οθόνες". Θα δοκιμάσω και αυτόν τον τρόπο που λες εσύ. Αν παίξει ρε φίλε.........τι να πω. Μακάρι. Παράθεση Δικαιοσύνη θα βρεις στην επόμενη ζωή. Σ' αυτήν εδώ έχουμε τους νόμους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lostromos7 Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Ακυρο φιλε μου, μετα την τελευταια αναβαθμιση, ουτε σε μενα παιζει πλεον..:cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michailgm Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Ακυρο φιλε μου, μετα την τελευταια αναβαθμιση, ουτε σε μενα παιζει πλεον..:cry::cry: Μόλις το διαπίστωσα και εγώ. Τζάμπα η χαρά που πήρα. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ούτε το COSMOTE TV go παίζει με αυτό τον τρόπο. Αυτό μάλιστα κολλάει. Ούτε μήνυμα δεν βγάζει. Απλά κολλάει. Παράθεση Δικαιοσύνη θα βρεις στην επόμενη ζωή. Σ' αυτήν εδώ έχουμε τους νόμους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpartali Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Μόλις το διαπίστωσα και εγώ. Τζάμπα η χαρά που πήρα. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ούτε το COSMOTE TV go παίζει με αυτό τον τρόπο. Αυτό μάλιστα κολλάει. Ούτε μήνυμα δεν βγάζει. Απλά κολλάει. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με Ote tv go. Παίζει κανονικά πρώτα επιλέγεις, το κανάλι που θέλεις, και μετά πατάς στο κινητό μετάδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Ίσως η εφαρμογή του άρθρου http://www.doctorandroid.gr/2017/06/web-video-cast-chromecast.html μπορεί να στείλει αυτό που θέλετε στη TV μέσω του chrome cast, τουλάχιστον αυτό ελπίζω! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Καλησπέρα παιδια! Πήρα σήμερα το chromecast 2 και το συνέδεσα σε μια Sony tv που έχω, όχι smart. Μ' ενδιαφέρει κυρίως να μπορώ να μεταφέρω στην οθόνη της τηλεόρασης τα βίντεο και τις φώτο απ' το κινητό μου, της γυναίκας μου και τα tablet των παιδιών. Έχω μερικές ερωτήσεις αρχαρίου, αν έχει κάποιος την ευγενή καλοσύνη να με κατατοπισει. Μπορώ με την μαμά εφαρμογή συλλογής (εγώ έχω galaxy s7 edge) ή με τον mx player να στείλω εικόνα στην τηλεόραση; Ή χρειάζεται κάποια εφαρμογή σαν την π.χ. MagaCast; Αν ναι ποιά προτείνετε; Μπορώ να κάποιο τρόπο να κάνω πλήρη mirroring την οθόνη του κινητού στην tv; Ότι κάνω δηλαδή στο κινητό (πλοήγηση στο μενου για παράδειγμα) να φαίνεται εκείνη την ώρα στην τηλεόραση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Βαλε την εφαρμογή Google Home (πρωην Chromecast) και εχει επιλογή στο μενου να κανεις mirror το κινητο σου στην τηλεόραση. Εγω χρησιμοποιώ και την εφαρμογή local cast για μα κάνω cast βιντεο και λοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Βαλε την εφαρμογή Google Home (πρωην Chromecast) και εχει επιλογή στο μενου να κανεις mirror το κινητο σου στην τηλεόραση. Εγω χρησιμοποιώ και την εφαρμογή local cast για μα κάνω cast βιντεο και λοιπα. Σ' ευχαριστώ πολύ Σταμάτη για την άμεση απάντηση https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171117/e4783ea5ccc2186c443445009dec7f45.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpartali Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Εχω στο ταμπλετ kodi. Μπορει να παιξει στην tv; Ακολούθησε τίς οδηγίες απ'το βίντεο https://goo.gl/EBW9Na Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dis Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Δυο chromecast με περιεχόμενο από τον ίδιο υπολογιστή και στο ίδιο WiFi γίνεται να παίζουν ταυτόχρονα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 @stelakos: σετάρισε το από android αν μπορείς. Περιέργο πάντως, είναι πολύ απλό... @dis: λογικά πρέπει να γίνεται. Το ένα είναι Α και το άλλο Β. Αν μπείς μέσω διαφορετικού χρήστη στο πισι σου στριμάρεις το χρομ του 1ου χρήστη στην α τηλεόραση και το χρομ του άλλου χρήστη στο β χρομκαστ. Σαν να λέμε στην τιβι με το Α βάζουμε να παίζει το χρομ του πισι και στην τιβι Β βάζουμε το ταμπλετ ή το τηλέφωνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dis Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 @stelakos: σετάρισε το από android αν μπορείς. Περιέργο πάντως, είναι πολύ απλό... @dis: λογικά πρέπει να γίνεται. Το ένα είναι Α και το άλλο Β. Αν μπείς μέσω διαφορετικού χρήστη στο πισι σου στριμάρεις το χρομ του 1ου χρήστη στην α τηλεόραση και το χρομ του άλλου χρήστη στο β χρομκαστ. Σαν να λέμε στην τιβι με το Α βάζουμε να παίζει το χρομ του πισι και στην τιβι Β βάζουμε το ταμπλετ ή το τηλέφωνο... Με διαφορετικό χρήστη λες ε ; Θα το δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zagoreos Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Σκέφτομαι να κάνω δώρο σε φίλο ένα chromecast 2 για να βλέπει netflix σε τηλεόραση που δεν είναι smart, κι έχω δυο ερωτήσεις . Το chromcast δείχνει τους ελληνικούς υπότιτλους; Επίσης , το κινητό είναι απλά σαν χειριστήριο και το περιεχόμενο το τραβάει το chromecast από το ρουτερ, η έρχεται η ταινία από το ρουτερ στο κινητό, κι από εκεί πάει στο chromecast , όποτε απαιτείται το κινητό να παίζει και να εκπέμπει την ταινία όλη την ώρα ; Παράθεση GH 198, GH 388, 8110, T39m,....., S7 Edge, P20 Pro, 1+ 8 Pro, 1+ 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Σκέφτομαι να κάνω δώρο σε φίλο ένα chromecast 2 για να βλέπει netflix σε τηλεόραση που δεν είναι smart, κι έχω δυο ερωτήσεις . Το chromcast δείχνει τους ελληνικούς υπότιτλους; Επίσης , το κινητό είναι απλά σαν χειριστήριο και το περιεχόμενο το τραβάει το chromecast από το ρουτερ, η έρχεται η ταινία από το ρουτερ στο κινητό, κι από εκεί πάει στο chromecast , όποτε απαιτείται το κινητό να παίζει και να εκπέμπει την ταινία όλη την ώρα ; 1) Δείχνει ελληνικούς υποτίτλους. 2) Πηγαίνει από το router στο Chromecast. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lostromos7 Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 @ zagoreos, το chromecast δειχνει κανονικα ελληνικους υποτιτλους. Για το αλλο που ρωτησες, υπαρχουν καποιες εφορμογες που τις υποστηριζει το chromcast (you tybe, spotify κ.α.) κ μπορεις πχ να κλεισεις την οθονη του κινητου η να λαμβανεις κλησεις χωρις να επηρεαζεται η συνδεση. Για το netflix δεν γνωριζω αν υποστηριζεται αυτη η δυνατοτητα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zagoreos Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 1) Δείχνει ελληνικούς υποτίτλους. 2) Πηγαίνει από το router στο Chromecast. Ευχαριστώ ! Παράθεση GH 198, GH 388, 8110, T39m,....., S7 Edge, P20 Pro, 1+ 8 Pro, 1+ 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 όταν κάνουμε cast youtube η Netflix κλπ έχουμε κατανάλωση μπαταρίας στο κινητό έστω και μικρή; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimi_Gr Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 όταν κάνουμε cast youtube η Netflix κλπ έχουμε κατανάλωση μπαταρίας στο κινητό έστω και μικρή; Όχι. Μόνο την ενέργεια που καταναλώνει για να σώσει την εντολή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts